Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Pokemon Series

• Please log in to reply
366 replies to this topic

#196 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2010 - 11:25

8.Η Chikorita και η Σκοτεινη Σπηλια !!
Στο δρομο προς την πολη Violet και το πρωτο γυμναστηριο ποκεμον της περιοχης Johto, η Dawn, o Nick και εγω διασχιζουμε τον δρομο 30 όταν ξαφνικα ένα παραξενο αρωμα τραβηξε το ενδιαφερον της Dawn…
-Alf: Dawn τι συνεβει ?? Γιατι σταματησες ??
-Dawn: Μου μυριζει μια πολύ οικεια μυρωδια…
-Nick: Τι ειδους μυρωδια ??
-Dawn: Μια μυρωδια που μου ξυπναει αναμνησεις από τα παιδικα μου χρονια…Είναι σαν αρωμα λουλουδιων. Πρεπει να βρω από πού ερχεται.
-Alf: θα σε βοηθησουμε !!
-Nick: Αφου είναι μυρωδια λουλουδιων, Turtwig διαλεγω εσενα. Ακολουθησε το αρωμα και βρες την πηγη του.
………………………………………………………………………………………………………
ick: Dawn φαινεται πως το αρωμα ερχεται πισω απο το θαμνο..
-Dawn: δεν το πιστευω !! Μια chikoritaaaa !!
-Alf: Κανε ησυχια Dawn, Κοιμαται…Αν την ξυπνησεις θα τρομαξει και θα φυγει.
-Nick: Ώστε από το φυλλο της ερχεται αυτό το αρωμα…
-Dawn: Ενθουσιαστηκα, γιατι ηθελα να πιασω μια από τοτε που ηρθαμε στο Johto.
-Nick: Πολυ ωραια τα λες και εισαι πολυ τυχερη που βρηκες μια Chikorita να κοιμαται στο χορταρι αφου θεωρειται εξεραιτικα σπανια.
-Dawn: Το ξερω..και θυμηθηκα τι αναμνησεις μου ξυπναει η μυρωδια της Chikorita..
-Alf: Τι ??
-Dawn: Όταν ημουν ποιο μικρη και χτυπαγα, ή ποναγα, ή γκρινιαζα, η μαμα μου χρησιμοποιουσε την αρψματοθεραπεια του Meganium της για να με ηρεμησει…Και όταν μυριζα αυτό το αρωμα, ενιωθα τοσο ασφαλης και τοσο χαρουμενη..
-Nick: φανταστικο !
-Dawn: Πρεπει να πιασω την Chikorita λοιπον και τωρα που κοιμαται θα είναι ευκολος στοχος, Pokeball παμε !!
-Αlf: Dawn, περιμενε…Τι κανεις ?? Πρεπει να το κουρασεις πρωτα.
-Dawn: To ξερω, αλλα δεν μπορω να του επιτεθω οσο κοιμαται.
-Nick: To Chikorita βγηκε από την pokeball…
-Alf: Dawn το σκαει..Στο ειπα πως θα τρομαξει αν το ξυπνησεις αποτομα.
-Dawn: Γρηγορα πρεπει να το ακολουθησουμε..
……………………………………………………………………………………………………………
-Dawn: Προς τα πού κατευθυνεται ??
-Nick: Συμφωνα με το pokegear πλησιαζουμε στο τελος του δρομου 30 και σε μια σπηλια που λεγεται Σκοτεινη Σπηλια…
-Alf: Να το προλαβουμε πριν μπει εκει μεσα..
-Dawn: γιατι ??
-Alf: Εχει λογο που λεγεται σκοτεινη σπηλια Dawn..Ειναι γιατι δεν εχει φως εκει μεσα..και αν μπει η Chikorita μπορει να χαθει..
-Nick: Πολύ αργα, είναι πολύ κοντα στη εισοδο.
-Dawn: Δεν προκειται.. Blastoise διαλεγω εσενα, φραξε την εισοδο της σπηλιας με ακτινα παγου.
-Alf: Αυτό μπορει να πετυχει.
-Nick: H Chikorita χρησιμοποιησε μπαλα ενεργειας και απεκρουσε την ακτινα παγου..εντυπωσιακο, αν και νομιζω πως πληγωθηκε λιγο από τα θραυσματα.
-Dawn: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ…ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ..ΠΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ…

(Στη σκοτεινη σπηλια..)
-Dawn: Δεν βλεπω τιποτα.
-Alf: Ουτε και εγω και εχω αρχισει και φοβαμαι γιατι ο Ethan μου ειπε πως υπαρχουν εικασιες ότι μεσα σε αυτή τη σπηλια κατοικει ένα ποκεμον που δεν του αρεσουν οι εισβολεις..
-Dawn: αυτό σημαινει ότι η Chikorita μπορει να κινδυνευει…Συν ότι είναι ηδη χτυπημενο από την ακτινα παγου και δεν θα μπορει να προστατευτει.
-Nick: Το βρηκα! Charizard φωτισε μας το δρομο με την φωτια της ουρας σου!!
-Dawn: Πολύ καλη η ιδεα σου Nick.
lf: Ωραια…τωρα πρεπει να σκεφτουμε τι θα κανουμε…
-Nick: Ας προσπαθησουμε να βρουμε το αρωμα που εκπεμπει από το φυλλο στο κεφαλι της..Turtwig βοηθησε μας !!
-Alf: Sceptile και εσυ !! Προσπαθησε να εντοπισεις την Chikorita..
-Dawn: φυγαμε !!
……………………………………………………………………………………………………..
-Dawn: To Sceptile και το Turtwig φαινονται σιγουρα για το που πηγαινουμε…νομιζω ότι το μυριζω και εγω το αρωμα. Πλησιαζουμε !
-Nick: Σκυψτε !
-Dawn: τι ηταν αυτό ??
-Nick: Mπαλα σκιας ?? Από πού ηρθε ??
-Alf: Λετε να ξυπνησαμε το τρομερο ποκεμον ??
-Dawn: CHIKORITA.
-Alf: Ωστε την chikorita ειχε στοχο η μπαλα σκιας ??
-Dawn: εμφανισου. Ε? Αυτό είναι το τρομερο ποκεμον που ζει στη σπηλια Alf ??
-Nick: ενα Dunsparce ??
-Alf: δεν φταιω εγω για τους θρυλους του Johto..
-Dawn: Οπως και να εχει θα προστατεψω τη Chikorita…εχω την κυνηγησα ως εδω και την εβαλα σε κινδυνο. Blastoise διαλεγω εσενα ! Χρησιμοποιησε κανονι υδραντλιας..
-Alf: Νομιζω πως το Dunsparce εφυγε…
-Dawn: Τελεια ! Chikorita θελεις να βγουμε εξω ??
-Alf: εγω παντος θελω…αρχισε να με πιανει η κλειστοφοβια μου.
-Nick: Παμε! Charizard δειξε μας το δρομο !
…………………………………………………………………………………………………………

(Εξω από τη σπηλια)
-Dawn: Chikorita μου δινεις μια δευτερη ευκαιρια να σε αντιμετωπισω σε μαχη και να σε πιασω ??
-Nick: Νομιζω πως αυτό σημαινει ναι!
-Alf: Βαλε τα δυνατα σου Dawn !
-Dawn: Εγινε !! jigglypuff διαλεγω εσενα !
-Alf: Jigglypuff?? Τι σκεφτηκε αραγε ??
-Dawn: Μπαλα σκιας !
-Nick: αντεπιτιθεται με ενεργειακη μπαλα.
-Dawn: Jigglypuff εστιασμενη γροθια.
-Nick: Dawn μην πλησιαζεις πολύ χρησιμοποιει φυλλα ξυραφι.
-Alf: Nick, ηρεμησε…επιτηδες το κανει.. Θελει να μαθει τι επιθεσεις ξερει η chikorita για να βρει το καταλληλο ανοιγμα για επιθεση.
-Dawn: Μπαλα σκιας !
-Nick: Φωτεινη οθονη ?? Αυτή η chikorita είναι πολύ καλη !
-Dawn: Τωρα είναι η ευκαιρια…η φωτεινη ευκαιρια εμποδιζει τις επιθεσεις τυπου ειδικου…όχι τις επιθεσεις σωμα με σωμα. Jigglypuff χρησιμοποθησε μυστικη δυναμη.
-Alf: Βρηκε στοχο…Και ας μην ξεχναμε την ξεχωριστη επιδραση που εχει αυτή η επιθεση αναλογα με το που χρησιμοποιειται.
-Nick: βρισκομαστε σε πεδιαδα, οποτε… Παραλυση !
-Dawn: Ακριβως…chikorita συγγνωμη που πονας από τη παραλυση, θα παμε αμεσως σε ένα κεντρο ποκεμον ! Pokeball Παμε !!
………………………………………………………………………………………………………..
-Alf: τα καταφερε !!
-Dawn: Νααααααααααααι !!! Επιασα την chikoritaaaaa !!!
-Nick: Συγχαρητηρια Dawn, αλλα πρεπει να την παμε αμεσως στο κεντρο ποκεμον…
-Dawn: Ναι παμε !!
-Nick: Το πιο κοντινο κεντρο είναι στην πολη violet.. και η πολη Violet είναι περα από τον μικρο δρομο 31 που είναι μπροστα μας…
-Alf: Να και ένα καλο που βγηκε με τοσο τρεξιμο !! Φτασαμε πολύ γρηγορα στην πολη Violet και στο πρωτο μου εμβλημα !! Παμεεεε..

Κι ετσι η dawn εκπληρωσε μια ακομα της επιθυμια, να πιασει μια chikorita ενώ εγω εφτασα μια ωρα νωριτερα στη πολη Violet και την πρωτη μου μαχη για εμβλημα στη περιοχη Johto !!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#197 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 16:47

Παιδια ζητω συγγνωμη για το γεγονος οτι δεν εχω ενημερωσει το thread εδω και λιγο καιρο...αλλα δυστυχως αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με το Internet και γενικοτερα με την τηλεφωνικη γραμμη και δεν ξερω ποτε θα λυθει...οποτε τα upload θα γινονται με λιγο πιο αργους ρυθμους...Sorry for the incovinience...
Προς το παρρον enjoy τα επομενα τρια..

#198 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 16:50

9.Ruins of Alf… Shinjo Ruins… The connection within !!
Έχοντας φτασει στην πολη Violet απο το προηγουμενο βραδυ προκειμενου η Chikorita να παρει την απαραιτητη περιθαλψη απο την νοσοκομα Joy, μια νεα μερα ξημερωνει..η μερα της πρωτης μου μαχης σε ενα απο τα γυμναστηρια της περιοχης Johto
-Dawn: Καλημερα νοσοκομα Joy !
-Joy: Καλημερα παιδια !! Κοιμηθηκατε καλα ??
-Alf: Πολύ καλα…!!
-Dawn: Ηρθαμε να δουμε αν η chikorita που αφησαμε χθες είναι καλα και αν είναι να την παρουμε και να φυγουμε…
-Joy: γιατι τετοια βιασυνη ??
-Alf: Ξερεις νοσοκομα θελω να προκαλεσω τον αρχηγο του σταδιου της πολης σε μαχη ποκεμον για το εμβλημα του γυμναστηριου του. Σκοπευω να αγωνιστω στο πρωταθλημα sinnoh !!
-Joy: Καταλαβα !!
-?????: Πολυ φοβαμαι πως θα πρεπει να περιμενεις λιγο !
-Joy: Falkner !
-Nick: τον ξερεις ??
-Joy: Φυσικα. Αυτος είναι ο αρχηγος σταδιου της πολης μας…
-Alf: Falkner ε?? Χαιρομαι πολύ που σε γνωριζω Falkner !! ειμαι ο alf και από εδώ oι φιλοι μου…η dawn συντονιστρια ποκεμον και από δω ο Nick, ερευνητης ποκεμον..
-Dawn: Χαιρω πολύ !
-Nick: Χαιρω πολυ !
-Falkner: Παρομοιως παιδια…!! Παντα χαιρομαι να γνωριζω νεους διεκδικητες…!! Alf ακουσα τι ειπες προηγουμενως και θελω να σου πω πως δεχομαι την προκληση σου, αλλα η μαχη μας θα πρεπει να περιμενει λιγο γιατι μολις τελειωσε μια μαχη στο σταδιο μου και τα ποκεμον μου πρεπει να γινουν απολυτως καλα για να σε αντιμετωπισω !!
-Alf: Κανενα προβλημα Falkner, θα περιμενω…αλλα τι θα κανουμε μεχρι τοτε…
-Falkner: Μπορειτε να επισκεφτειτε τα ερειπια του Alph ή ακομα και τον Πυργο που Βλασταινει για να εξασκηθειτε !
-Nick: Τι ειναι τα ερειπια του Alph ??
-Joy: ειναι καποια ερειπια απο τα αρχαια χρονια που εχουν σωθει στην πολη μας στα οποια κατοικουν τα Uknown
-Alf: Θα ηθελα πολυ να τα δω !
-Νick: Κι εγω !! Ας ξεκινησουμε λοιπον !!
-Joy: Καλη εξερευνηση παιδια και Dawn η Chikorita σου θα είναι ετοιμη όταν θα γυρισεις !!
-Dawn: Εγινε !! Σε ευχαριστω πολύ νοσοκομα Joy !
-Alf: Falkner αντιο θα τα πουμε συντομα !!
-Falkner: αντιο παιδια και να προσεχετε !!

(Στα ερειπια του Alph)
-Alf: Εχω ανατριχιασει λιγο μεσα σε αυτά τα ερειπια…Εχουν έναν διαφορετικο αερα…Νιωθω σαν να μας παρακολουθουν !
-Dawn: Είναι ο αερας των αρχαιων χρονων προφανως !!
-Alf: Δεν ξερω αν εχεις δικιο, αλλα νιωθω παραξενα !
-Nick: Κοιταξτε αυτές τις πετρες εδώ γυρω μας…φαινονται παρα πολύ σκληρες λογω των χρονων που βρισκονται εδώ…

ΜΠΑΜ

-Dawn: Τι ηταν αυτό που ακουστηκε??

ΜΠΑΜ

-Nick: Δεν ξερω, αλλα συνεχιζει να ακουγεται πισω από αυτές τις πετρες..
-Alf: Παμε να το κοιταξουμε !!

ΜΠΑΜ

-Dawn: Ένα Skarmory..Μα τι κανει ??
-Nick: εκ πρωτης οψεως χτυπαει τις πετρες με τα φτερα του..
-Alf: εκ δευτερης οψεως προσπαθει να τελειωποιησει τα φτερα του για να χρησιμοποιησει την επιθεση ατσαλινα φτερα και αυτές οι πετρες είναι ιδανικες καθως όπως ειπε και ο Nick είναι αρκετα σκληρες…
-Dawn: Νομιζω πως πρεπει να το αφησουμε στην ησυχια του και στην εκπαιδευση του…

ΜΠΑΜ

-Nick: η dawn εχει δικιο…δεν θα θελει να το ενοχλησουν…
-Alf: Εγω θελω να δω αν θα τα καταφερει…

ΜΠΑΜ

-Dawn: Εισαι τρελλος ?? Αν μας δει θα θυμωσει και θα μας επιτεθει..
-Alf: Δεν με πειραζει καθολου..Θα το πιασω ! Δεν μπορω να αφησω ένα τοσο εργατικο και πεισματαρικο ποκεμον! Το θελω για την ομαδα μου !!
-Dawn: Ωραια τοτε…πιαστο !!
-Nick: Ναι αλλα πιο ποκεμον θα χρησιμοποιησεις?? Το skarmory εχει και στοιχεια ατσαλιου εκτος από πτησης…που παει να πει ότι το Sceptile μειονεκτει..
-Alf: Εχεις δικιο !!
-Dawn: Εχει ωρα να ακουστει καποιο ‘μπαμ’ ή είναι η ιδεα μου ??
-Nick: όχι εχεις δικιο…alf αποφασισε γρηγορα…το Skarmory μας ειδε και μας επιτιθεται με αστερακια !!
-Alf: Ωρα για δραση !! Totodile διαλεγω εσενα !! Μπλοκαρε τα αστερακια με υδατινη ουρα !!
-Dawn: Παρα τριχα !!
-Alf: Totodile δοντι του παγου !!
-Nick: Βρηκε στοχο !!
-Dawn: Ναι αλλα δεν ειχε και μεγαλο αποτελεσμα αφου είναι και ποκεμον τυπου ατσαλιου…
-Alf: Totodile προσεξε επιτιθεται με ατσαλινα φτερα…αστο να πλησιασει και χτυπα το με υδατινη ουρα !!
-Νick: τελεια !! Συνεχισε ετσι alf και θα το πιασεις συντομα !
-Alf: Totodile σουπερδυναμη !
-Dawn: το απεφυγε…alf προσεξε χρησιμοποιει αεροπορικο ασσο..
-Alf: Totodile…
-Nick: δυστυχως δεν μπορει να αποφυγει αυτη την επιθεση
-Alf: Totodile ας τελειωνουμε…ερχεται ξανα με ατσαλινα φτερα…αντεπιθεση με σουπερδυναμη !
-Dawn: Τωρα Alf…ριξε τη pokeball
-Alf: Pokeball παμεεε.
-Alf: Τα καταφεραμε !!! Πιασαμε το Skarmory !!!!
-Dawn: Συγχαρητηρια Alf !!
ick: Μπραβο…αλλα κατι με προβληματιζει …
-alf: τι ??
-Nick: Στη μαχη σας χρησιμοποιησε τα ατσαλινα φτερα…που σημαινει ότι ειχε τελειοποιησει αυτή την επιθεση. Συνεπως γιατι χτυπαγε τις πετρες ??
-Alf: Ισως γιατι θα ηθελε να γινει ακομα πιο δυνατο..
-Dawn: Σωστο…Tι λετε να συνεχισουμε το περιπατο στα ερειπια??
-Nick: Στα πανεμορφα ερειπια Dawn…εχουν διασωθει σε πολύ καλη κατασταση!
-Dawn: Συμφωνω !! Νομιζω πως η Cynthia από το Sinnoh θα ειχε ακριβως την ιδια γνωμη με σενα Nick !
-Cynthia: Ωστε με ξερετε τοσο καλα ε ??
-ολοι: CYNTHIA ??
-Αlf: Cynthia παει πολυς καιρος !! Τι κανεις εδώ ??
-Cynthia: Χαιρομαι που βλεπω ότι ειστε ολοι καλα παιδια !! Βρισκομαι εδώ γιατι λεγεται ότι υπαρχει μια συνδεση αναμεσα στα ερειπια του Alph και το Sinnoh, ή καλυτερα καποια ερειπια του Sinnoh που λεγονται Shinjo ! Εσεις ?
-Nick: εμεις ηρθαμε για το σταδιο ποκεμον, αλλα τα ποκεμον του αρχηγου αναρρωνουν στο κεντρο ποκεμον και εται η μαχη του Alf περιμενει !!
-Dawn: Και οσο θα περιμενει ειπαμε να κανουμε μια μικρη παρακαμψη !!
-Cynthia: αυτή η παρακαμψη σας οφελησε αφου ο alf επιασε και ένα ποκεμον! Εξαιρετικος όπως παντα Alf !!
-Alf: ευχαριστω πολυ !!
-Cynthia: Και νομιζω πως το Skarmory οντως προσπαθουσε να δυναμωσει…
-Dawn: Πως ετσι ??
-Cynthia: βλεπετε…είναι ασυνηθιστο μερος για να βρισκεται ένα Skarmory…συνεπως φαινεται πως θα εκδιωχθηκε από το κοπαδι του, ή θα το εσκασε προκειμενου να γινει πιο δυνατο..
-Alf: Καταλαβα !
-Cynthia: Και ένα είναι σιγουρο…με τον alf, σιγουρα θα γινει πανισχυρο !!
-Dawn: Καημενο Skarmory !
-Cynthia: Θελετε να με ακολουθησετε ??
-Alf: Που??
-Cynthia: Μεσα στα ερειπια…υπαρχουν πολλες σπηλιες με μια παραξενη γραφη που θυμιζει τα Uknown και εχω εξερευνησει τις περισσοτερες, αλλα μενει μια ακομα…αυτή που είναι πισω από αυτές τις πετρες..
-Nick: Ναι γιατι όχι !! θα σε ακολουθησουμε !!

(Μεσα στα ερειπια του Alph)
-Cynthia:Νιωθω μια περιεργη παρουσια…
-Dawn: εχεις δικιο…σαν να μας παρακολουθουν..
-Nick: Μηπως είναι τα Unknown??
-Cynthia: Οχι, αυτο ειναι διαφορετικο…
-Alf: Κι εγω το νιωθω..
-Cynthia: Παιδια μεινετε κοντα μου…
-Dawn: τι συμβαινει ??
-Nick: Νομιζω πως αρχισαμε να τηλεμεταφερομαστε..
-Alf: ναι, αλλα ποοοοουυυυυ???
………………………………………………………………………………………………………….

(Στα ερειπια Shinjo)
lf: Που ειμαστε??
-Cynthia: Στα ερειπια Shinjo..
-Dawn: Τελικα ειχες δικιο Cynthia, οντως αυτα τα ερειπια συνδεονται μεταξυ τους…
-Cynthia: Τα ερειπια Shinjo…
-Nick: Συμφωνα με το θρυλο εδώ γεννηθηκε ο χρονος, το διαστημα και η παραμορφωση από το αρχικο ένα, ετσι δενι είναι ??
-Cynthia: ακριβως ετσι, και ο θρυλος λεει πως αν το αρχικο ένα ξαναβρεθει εδώ μια νεα μορφη ζωης θα γεννηθει…
-Dawn: Ναι, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι μας εστειλαν εδώ τα Uknown…
-Cynthia: Δυστυχως ουτε εγω εχω αυτη την απαντηση ακομα…
-alf: Ισως για να μας δειξουν την συνδεση του κοσμου των ποκεμον..
-Cynthia: Μπορει, αλλα θα συνεχισω να ερευνω και θα βρω την απαντηση..
-Nick: Προς το παρρον ετοιμαστειτε για τηλεμεταφορα..
-Dawn: Παλι ?? Μα μειναμε τοσο λιγο εδώ ??
-Alf: Ελπιζω αυτή τη φορα τα Uknown να μας πανε πισω στα ερειπια του Alph.

(Στα ερειπια του Alph)
-Alf: ευτυχως ειμαστε πισω σοοι και αβλαβεις…
-Dawn: ναι τα καταφεραν τα Unknown..
-Cynthia: Το μυστηριο των ποκεμον βαθαινει…και οσες απαντησεις βρισκουμε, οι διπλασιες ερωτησεις δημιουργουνται.
-Nick: Εχεις δικιο Cynthia.. Τι σκοπευεις να κανεις τωρα ?
-Cynthia: Θα παω να ψαξω για τα ερειπια Shinjo στη βιβλιοθηκη της πολης Canavale. Εσεις ?
-Alf: εμεις θα παμε στο Πυργο που Βλασταινει…είναι το ιδανικο μερος για να προετοιμαστω για τη μαχη σταδιου μου συμφωνα με τον Falkner. Και αφου το Skarmory Μου θελει να δυναμωσει, θα το βοηθησω οσο μπορω..!
-Cynthia: τελεια !! Καλη τυχη στο πρωταθλημα ποκεμον Alf και σε σενα Dawn, στο Μεγαλο Φεστιβαλ !
-Alf: ευχαριστω..
-Dawn: Και εγω Cynthia. Θα τα ξαναπουμε !!
-Cynthia: Να προσεχετε..
-Nick: αντιοο

Κι ετσι πιανοντας ένα νέο ποκεμον για την ομαδα μου και κανοντας ένα βημα παραπανω για να κατανοησουμε τον αχανη κοσμο των ποκεμον, η Cynthia και εμεις, ειδαμε από πρωτο ματι την συνδεση του Sinnoh και του Kanto…επομενη σταση ο Πυργος που Βλασταινει..

#199 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 16:56

10.O Πυργος που Βλασταινει !! Marley VS Silver !!
Λιγο πριν την μαχη μου στο γυμναστηριο της πολης Violet, η Dawn, oNick και εγω θα επισκεπτουμε τον Πυργο που Βλασταινει ο οποιος είναι το καταλληλοτερο μερος για ολους οσους θελουν να δυναμωσουν τα ποκεμον τους και να προετοιμαστουν για την μαχη στο σταδιο του Falkner
-Γηραιος: Καλημερα παιδια…βλεπω πως σημερα εχουμε πολλες επισκεπτες..
-Alf: Καλημερα! Ειμαι ο alf και από εδώ είναι οι φιλοι μου η Dawn και ο Nick..
-Dawn: Καλημερα !
-Nick: Χαιρεται !
-Γηραιος: Ηρθατε για να εξασκηθειτε??
-Alf: Ναι !! Το Skarmory μου κι εγω θελουμε να δυναμωσουμε ώστε να ειμαστε ετοιμοι για την μαχη μας στο σταδιο του Falkner.
-Γηραιος: Ενα Skarmory ε ? Πρεπει να εισαι πολυ αποφασισμενος αφου θελεις να χρησιμοποιησεις ενα ποκεμον πτησης εναντιον του Falkner που ειδικευεται σε ποκεμον τυπου πτησης..
-Alf: Δεν το ηξερα πως ο Falkner χρησιμοποιει ποκεμον τυπου πτησης…
-Γηραιος: Τωρα το εμαθες…
-Dawn: τι ακριβως περιλαμβανει η εκπαιδευση σε αυτόν το πυργο?
-Nick: Και γιατι λεγεται πυργος που βλασταινει ??
-Γηραιος: Η εκπαιδευση εδώ μεσα περιλαμβανει μαχες ποκεμον με αλλους γηραιους…και ονομαζεται πυργος που βλασταινει γιατι χρησιμοποιουμε ολοι τον προστατη της πολης μας ο οποιος είναι ένα ποκεμον βλαστος…Bellsprout
-Nick: Ωστε αυτος ο Πυργος ειναι αφιερωμενος στο Bellsprout!! Τωρα καταλαβα !!
-Alf: Ποτε μπορουμε να αρχισουμε ??
-Γηραιος: Αμεσως !! Bellsprout διαλεγω εσενα !!
-Alf: Skarmory ξεκιναμε !!
-Γηραιος:Θυμισου Alf, εδώ μεσα το πλεονεκτημα δεν παιζει κανενα ρολο απολυτως..
-Alf: Skarmory αεροπορικος ασσος..
-Γηραιος: Bellsprout αποφυγε το με μαστιγιο.
-Dawn: Το απεφυγε…
-Nick: Μα πως είναι δυνατον ??
-Αlf: Πως καταφερε να αποφυγει μια επιθεση που δεν αποτυγχανει ποτε ??
-Γηραιος: Τωρα αρχιζεις να καταλαβαινεις το νοημα της πραγματικης εκπαιδευσης..Bellsprout πιασε το skarmory με το μαστιγιο σου.
-Alf: Skarmory παγιδεψε το μαστιγιο με τα ατσαλινα φτερα σου και επειτα χρησιμοποιησε αεροπορικο ασσο..
-Γηραιος: Bellsprout όχι..
-Dawn: εξυπνο ! Το παγιδεψε και ετσι δεν καταφερε να αποκρουσει τον αεροπορικο ασσο..
-Γηραιος: Bellsprout γυρισε..Alf τα πηγες πολύ καλα για τη πρωτη σου μαχη στο Πυργο…θα συνεχισεις να αντιμετωπιζεις τους Γηραιους μεχρι να φτασεις στον Σοφο που βρισκεται στη κορυφη του Πυργου..πηγαινε !
-Alf: Σε ευχαριστω..!! φυγαμε skarmory.

Πολλες μαχες ακολουθησαν με τους υπολοιπους γηραιους του πυργου ωσπου τελικα φτασαμε στη κορυφη οπου μας περιμεναν εκπληξεις…
-Σοφος: Silver μπορει να κερδισες, αλλα δεν μεγαλωνεις τα ποκεμον σου με αγαπη και φροντιδα. Πρεπει να καταλαβεις ότι τα ποκεμον δεν είναι πολεμικα οπλα…
-Silver: Σκοπος μου είναι να βρω τα ποκεμον που δεν θα χανουν σε καμια μαχη προκειμενου να γινω ο μεγαλυτερος εκπαιδευτης ποκεμον. Εχασα το χρονο μου αντιμετωπιζοντας ένα ματσο γερους σαν εσας…Ησασταν ολοι αδυναμοι.
-Marley: Για προσεξε τα λογια σου.
-Silver: Σταματησε με αν μπορεις…
-Marley: Και μπορω και θα το κανω. Εσυ ειπες ότι ολοι οι γηραιοι ηταν αδυναμοι εδώ μεσα. Για να δουμε αν θα καταφερεις να κερδισεις και εμενα..Arcanine διαλεγω εσενα.
-Silver: Cyndaquil ωρα για μαχη.
-Marley: Τι σοι εκπαιδευτης εισαι ?? Χρησιμοποιεις το Cyndaquil που είναι ηδη κουρασμενο από τις προηγουμενες μαχες ??
-Silver: Θα εχω το σκοπο μου..
-Marley: Όπως θελεις. Arcanine φλογοβολο.
-Silver: Cyndaquil ριξε καπνο για να χασει το Arcanine τα ιχνη σου.
-Alf: Μα τι γινεται εδώ πανω ??
-Dawn: Μαχη ποκεμον…Αυτος δεν είναι ο Silver ??
-Nick: Marley ?? τι γυρευεις εδω ??
-Marley: Nick ?? Δεν μπορω να σου εξηγησω τωρα. Πρεπει να βαλω σε ταξη αυτό το κακομαθημενο.
-Dawn: Nick, την ξερεις ??
-Nick: Είναι η αδερφη μου.
-Alf: δεν ηξερα ότι ειχες και αδερφη…
-Nick: Ναι και αυτος εκει είναι ο παππους μου..Παππου εισαι καλα ??
-Σοφος: Ναι, ειμαι μια χαρα Nick..Λυπαμαι που σε βλεπω κατω από αυτές τις συνθηκες…
-Dawn: Μα τι συνεβει??
-Σοφος: Απλα αυτος ο νεαρος ηρθε να εκπαιδευτει εδώ στο πυργο και επειδη δεν βρηκε το αποτελεσμα που επιθυμουσε, αρχισε να μας προσβαλλει και τοτε η αδερφη σου που ειχε ερθει να με επισκεφτει από το Sinnoh τον προσκαλεσε σε μαχη για να του μαθει τροπους..
-Alf: Και αυτος ο νεαρος είναι ο Silver…τι εκπληξη.
-Silver: Βλεπω πως ηρθατε και εσεις οι χαμενοι. Alf, Dawn και Nick
-Alf: Βλεπω εμαθες τα ονοματα μας..
-Silver: Όχι ότι αξιζαν να τα μαθω…απλα ειχα το προαισθημα ότι θα σας ξανασυναντησω. Cyndaquilφλεγομενη ροδα
-Marley: Η ειδικη ικανοτητα του Arcanine Μου απορροφα ολες τις επιθεσεις φωτιας..Αrcanine αντεπιθεση με δοντι του κεραυνου.
-Silver: Cyndaquil όχι
-Marley: Παραιτησε??
-Silver: Όχι βεβαια…είναι ωρα για την Φλογα…την ειδικη ικανοτητα του Cyndaquil να ερθει στο παιχνιδι..
-Marley: Ετσι εξηγειται γιατι το εβαλες να αγωνιστει κουρασμενο.
-Silver: Cyndaquil παμε…
-Alf: Δεν νομιζω πως αυτό είναι η ειδικη του ικανοτητα..
-Nick: Νομιζω πως εξελισσεται.
-Silver: Ακομα καλυτερα…Quilava !! Τελεια !! Τελικα ισως αυτοι οι γεροι να απεδωσαν σε κατι.
-Μarley: Μπορει να εξελιχθηκε, αλλα το αποτελεσμα θα παραμεινει το ιδιο. Θα χασεις.
-Silver: Δεν το νομιζω…Quilava αστερακια.
-Marley: Arcanine ας τελειωνουμε…Χρησιμοποιησε την κρυφη δυναμη γυρω σου και στη συνεχεια επιθεση αστραπιαια λαμψη..
-Dawn: Πολύ ομορφος συνδυασμος..
-Silver: Quilava, όχι..
-Alf: Μπραβο Marley !!
-Dawn: Ωραιος αυτος ο συνδυασμος…Η κρυφη δυναμη απορροφησε τα αστερακια και ετσι το Arcanine ειχε το ανοιγμα για την αστραπιαια λαμψη..
-Silver: Σηκω Quilava.
-Marley: Αποτελειωσε το Arcanine με δοντι κεραυνου.
-Silver: Quilava…
-Nick: Τελειωσε Silver.
-Marley: Ακριβως. Μαζεψε τα και φυγε από το Πυργο που Βλασταινει.
-Silver: Quilava γυρισε..Ουτως η αλλως θα εφευγα. Εχω το εμβλημα του Ζεφυρου από τον αρχηγο του σταδιου σας. Οποτε δεν μου μενει να κανω τιποτα άλλο στη πολη σας..Εις το επανυδειν χαμενοι.
-Σοφος: Μπραβο Marley! Του εδωσες καλο μαθημα…
-Marley: Ευχαριστω παππου..Nick χαιρομαι που σε βλεπω εστω και τυχαια. Αυτά πρεπει να είναι τα παιδια που ταξιδευετε μαζι.
-Alf: ναι, ειμαι ο alf Και από εδώ η Dawn. Χαιρω πολύ !
-Marley: Παρομοιως παιδια..Γιατι βρισκεστε εδω..
-Alf: Ηρθαμε για να λαβω μερος στην εκπαιδευση του Πυργου.
-Marley: Καταλαβα…Λυπαμαι που φτασατε και ειδατε αυτό το θεαμα, αλλα ο silver δεν μου αφησε άλλη επιλογη.
-Dawn: Μην ανησυχεις τον εχουμε ξανασυναντησει..ξερουμε τι είναι.
-Alf: Nick, ηξερες πως ο παππους σου είναι ο σοφος του πυργου ??
-Νick: Για να ειμαι ειλικρινης όχι, ηταν και για μενα εκπληξη!
-Σοφος: Δεν εχει πολύ καιρο που ειμαι στο πυργο που βλασταινει…
-Marley: αλλα επειδη μου ελειψε κιολας ειπα να ερθω να τον επισκεφτω για λιγο, αλλα θα φυγω με το απογευματινο καραβι..
-Nick: Καταλαβα..
-Dawn: Εισαι συντονιστρια Marley?? Ο συνδυασμος που χρησιμοποιησες ηταν πολύ ομορφος.
-Marley: Όχι, εκπαιδευτρια, απλα προσπαθω να αναπτυξω ένα νέο στυλ μαχης.
-Alf: Είναι πολύ κοντα στο δικο μου !!
-Σοφος: Και μιας και το ανεφερες Alf, η εκπαιδευση σου θα ολοκληρωθει μετα τη μαχη μας…Ξεκιναμε οποτε εισαι ετοιμος !
-Marley: Σωστα ! Τωρα που εφυγε ο Silver είναι όλα φυσιολογικα όπως και πριν..Θα παρακολουθησω τη μαχη σας και θα περασω λιγο χρονο με το Nick που εχω να τον δω καιρο και μετα θα φυγω για να προλαβω το καραβι για το Sinnoh…
-Alf: Ωραια λοιπον…Φυγαμε !! skarmory διαλεγωεσενα….

Κι ετσι ολοκληρωνεται η εκπαιδευση μου στο Πυργο που Βλασταινει πραγμα που σημαινει ότι ειμαι κατι παραπανω από ετοιμος για τη μαχη του σταδιου του Falkner…Εχοντας γνωρισει την αδερφη του Nick απο το Sinnoh, την Marley, και βλεποντας την να αντιμετωπιζει τον Silver, πηρα καποιες ιδεες για την αυριανη μου μαχη. Οσο για το Silver, σιγουρα ηταν εκπληξη το ότι το Cyndaquil του εξελιχθηκε τοσο γρηγορα αφου δεν εχει περασει τοσο πολύ καιρος από τοτε που το εκλεψε από το καθηγητη…αλλα ένα είναι σιγουρο, δυστυχως η ευτυχως θα ξαναβρεθουμε…

#200 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 16:58

11.Γυμναστηριο πτησης !!!
Εχοντας φτασει στην πολη Violet εδώ και δυο μερες και εφοσον η μαχη μου με τον falkner επρεπε να περιμενει λογω του ότι τα ποκεμον του ηταν κουρασμενα από την τελευταια του μαχη, επισκεφτηκαμε τα ερειπια του Alph και τον Πυργο που Βλασταινει στον οποιο εξασκηθηκα με τα ποκεμον μου για την επερχομενη μαχη μου !! Η μερα που θα αγωνιζωμουν στο πρωτο γυμναστηριο της περιοχης Johto, επιτελους εφτασε !!
Αφου ξυπνησαμε και ετοιμαστηκαμε, πηγαμε να παραλαβουμε τα ποκεμον μου απο την νοσοκομα Joy και επειτα θα πηγαιναμε προς το γυμναστηριο ποκεμον !!
-Joy: Οριστε Falkner, τα ποκεμον που μου εφερες είναι πανετοιμα για τον επομενο διεκδικητη !!
lf: Και αυτος ειμαι εγω !!
-Joy: Καλημερα Alf !! δεν καταλαβα ότι ησασταν εδώ !!
-Dawn: ηρθαμε για να παρουμε τα ποκεμον του Alf και επειτα θα πηγαναμε στο γυμναστηριο, αλλα δεν φανταστηκαμε ότι θα πεφταμε πανω στο Falkner!
-Falkner: Τουλαχιστον ετσι μαθατε πως ειμαι ετοιμος για τον αγωνα μου με τον Alf !!
-Nick: επιτελους Alf !! ηρθε η μεγαλη στιγμη !!
-Falkner: απλα πρεπει να μου δωσεις λιγο χρονο να παω στο γυμναστηριο και να ετοιμαστω !!
-Alf: Εγινε Falkner, θα κανω και εγω τις τελευταιες μου προετοιμασιες και θα ερθω !!
-Falkner: Ωραια, θα σας περιμενω παιδια !!
-Joy: Αlf οριστε τα ποκεμον σου, είναι ετοιμα για τον αγωνα.
-Alf: ευχαριστω νοσοκομα Joy !
-Joy: Ξερεις οτι ο Falkner χρησιμοποιει ποκεμον τυπου πτησης ετσι ??
-Nick: Ναι το μαθαμε στο Πυργο που Βλασταινει !!
-Joy: Πολύ ωραια! Η μαχη με τον Falkner απαιτει 2 ποκεμον, ποια ποκεμον σκοπευεις να χρησιμοποιησεις ??
-Alf: Τον Τοtodile Και το Skarmory !!
-Joy: Θα ειναι πολυ ενδιαφερον !! Σου ευχομαι καλη επιτυχια !!
-Alf: σε ευχαριστω πολύ νοσοκομα Joy !!

Και ετσι ξεκινησαμε για το γυμναστηριο του Falkner το οποιο βρισκοταν λιγα μετρα μακρια από το Κεντρο Ποκεμον !!
-falkner: Alf, βλεπω δεν εχασες καθολου την ωρα σου ε !! Ηρθες αμεσως !!
-Alf: Φυσικα ! Δεν μαρεσει να κανω έναν αντιπαλο να περιμενει !!
-Falkner: Μαρεσει το μαχητικο σου πνευμα !! Ειμαι βεβαιος πως θα εμαθες ότι χρησιμοποιω ποκεμον τυπου πτησης…
-Alf: Ναι το ξερω και σκοπευω να τα προσγειωσω !!
-Falkner: χαχαχα!! Αυτό θα το δουμε !! Ας ξεκινησουμε !!
-Alf: ειμαι ετοιμος !!
-Dawn: Καλη επιτυχια Alf !
-Nick: Σχεδον κρατας το πρωτο σου εμβλημα !!
-Διαιτητης: Είναι η επισημη μαχη σταδιου μεταξυ του αρχηγου μας falkner και του διεκδικητη alf για το εμβλημα του ζεφυριου ! Στον αγωνα θα χρησιμοποιθουν μεχρι δυο ποκεμον και μονο ο διεκδικητης εχει δικαιωμα για αντικαταστασεις !! Ξεκινηστε !!
-Falkner: Hoothoot ξεκιναμε !
-Alf: Totodile διαλεγω εσενα !!
-Falkner: Hoothoot υπνωση !
-Alf: Totodile αποφυγε το με κανονι νερου !
-Dawn: ωραια αποκρουση !!
lf: Totodile χτυπα με υδατινη ουρα !
-Falkner: Hoothoot…
-Αlf: Μπραβο totodile !!
-Falkner: Μην βιαζεσαι να χαρεις Alf! Hoothoot αεροπορικος ασσος.
-Alf: Totodile όχι..
ick: δυστυχως ο αεροπορικος ασσος είναι μια επιθεση που δεν μπορεις να αποφυγεις..
-Alf: Totodile σηκω και χρησιμοποιησε σουπερ δυναμη !
-Falkner: Νομιζεις πως μια επιθεση τυπου πυγμαχου θα επηρασει ένα ιπταμενο ποκεμον ??
-Alf: Μα δεν στοχευω το Hoothoot αλλα το εδαφος !!
-Νick: Εκπληκτικη αποκρουση !!
-Falkner: Hoothoot όχι !
-Dawn: Η σουπερ δυναμη στο εδαφος ειχε ως αποτελεσμα να υψωθουν τεραστιες πετρες γυρω από το totodile και ετσι το Hoothoot επεσε πανω σε αυτές…
-Falkner: Alf εξαιρετικη κινηση…Αλλα δεν τελειωνουμε εδώ !! Ηοothoot κουρνιασε για να αναπληρωσεις την ενεργεια σου !
-Nick: Να παρει θα αναπληρωσει την ενεργεια του…ο alf πρεπει να αντιδρασει γρηγορα !
-Dawn: Ηρεμησε Nick τωρα είναι η καταλληλοτερη στιγμη για να χρησιμοποιησει το μυστικο του οπλο !
-Alf: Γρηγορα Totodile δεν πρεπει να το αφησουμε να αναπληρωσει την ενεργεια του… Χρησιμοποιησε δοντι του παγου.
-Falkner: Πως ??? Hoothoot…
-Alf: Φαινεται πως δεν το περιμενες Falkner, Totodile αποτελειωσε το Hoothoot με δοντι του παγου.
-Falkner: Ηοοthoot Πετα ψηλα και αποφυγε το..
-Dawn: Δεν θα οφελησει, το ένα του φτερο ειναι παγωμενο και δεν θα πεταξει αρκετα γρηγορα..
-Falkner: Hoothoot οχι…
-Διαιτητης: Το Hoothoot είναι ανικανο για μαχη !
-Nick: ο Alf ειναι ενα ποκεμον μπροστα τωρα !!
-Falkner: Hoothoot επεστρεψε, ησουν εξαιρετικος !! alf παρα πολυ καλα !! Οφειλω να ομολογησω πως με επιασες απροετοιμαστο, δεν περιμενα μια επιθεση παγου εκεινη την στιγμη…
-Αlf: Σε ευχαριστω Falkner !! totodile αν συνεχισουμε ετσι σε λιγο θα εχουμε το πρωτο μας εμβλημα !
-Falkner: Μην βιαζεσαι τοσο Alf !! Ο αγωνας συνεχιζεται ! Pidgeot ξεκιναμε !!
-Dawn: Pidgeot ??
-Nick: Δεν θα ειναι ευκολο !
-Alf: Totodile ετοιμασου !!
-Falkner: Pidgeot γρηγορη επιθεση !!
-Alf: Totodile αποφυγε το με κανονι νερου !!
-Falkner: Δεν θα πιασει δευτερη φορα το ιδιο κολπο.
-Alf: Totodile…
-Nick: To Pidgeot ειναι τοσο γρηγορο που δεν προλαβε να αποφυγει το Totodile..
-Alf: Totodile εισαι ενταξει ? Ωραια, ας συνεχισουμε !!
-Falkner: Pidgeot χτυπημα με τα φτερα !
-Alf: Αφου δεν μπορω να αποφυγω, θα αντεπιτεθω. Totodile υδατινη ουρα !!
-Dawn: Χτυπηθηκαν και οι δυο…
-Falkner: Πολύ καλα Alf !! Pidgeot αεροπορικος ασσος !!
-Alf: Totodile σουπερδυναμη στο εδαφος..
-Falkner: δεν θα πιασει…Pidgeot γρηγορη επιθεση !
-Alf: Totodile όχι…
-Nick: O Falkner χρησιμοποιησε την γρηγορη επιθεση για να ενισχυσει τον αεροπορικο ασσο και τελικα τα καταφερε και χτυπησε το Totodile…
-Falkner: Pidgeot αεροπορικος ασσος ακομα μια φορα.
-Alf: Totodile αντεπιθεση με δοντι του παγου !
……………………………………………………………………………………………………….
-Διαιτητης: Το Totodile είναι ανικανο για μαχη !
-Dawn: Και τα πηγαινε τοσο καλα !!
-Nick: Και όχι μονο αυτό, αλλα το δοντι του παγου βρηκε στοχο και εκανε ζημια στο Pidgeot…Δες το φτερο του !
-Dawn: τελεια !! Συν ότι το Skarmory που θα χρησιμοποιησει τωρα ο Alf, εχει και στοιχεια τυπου ατσαλιου που σημαινει οτι οι επιθεσεις του Pidgeot θα κανουν την μιση ζημια !!

-Alf: Totodile σε ευχαριστω πολύ,γυρισε !! Falkner δεν σκοπευω να χασω !! Οριστε το τελευταιο μου ποκεμον, skarmory διαλεγω εσενα !!
-Falkner: Ώστε θα είναι μαχη στον αερα !! Ενδιαφερον !! Ας ξεκινησουμε !! Αεροπορικος ασσος Pidgeot !!
-Alf: Μπορω να παιξω κι εγω αυτο το παιχνιδι Falkner !! Skarmory αεροπορικος ασσος !!
-Dawn: Χτυπηθηκαν και οι δυο.
-Nick: Ναι αλλα το Pidgeot χτυπηθηκε περισσοτερο, αφου το ατσαλινο σωμα του skarmory απορροφησε το χτυπημα.
-Falkner: Pidgeot αεροπορικος ασσος και μετα γρηγορη επιθεση !
-Alf: Ειμαι προετοιμασμενος αυτή τη φορα! Skarmory αστερακια !!
-Falkner: Pidgeot !
-Nick: τελεια !! Τα αστερακια ειναι μια επιθεση που παντα βρισκει στοχο, ακομα και οταν το ποκεμον του αντιπαλου γινεται σχεδον αορατο απο τον συνδυασμο του Falkner !!
-Falkner: Οφειλω να παραδεχτω πως με εχεις φερει σε δυσκολη θεση Alf ! Αλλα δεν θα παραιτηθω...Pidgeot χτυπημα φτερων !
-Alf: Skarmory ατσαλινα φτερα !!
-Falkner: Pidgeot αποφυγε τα και χτυπα με κυμα θερμοτητας.
-Dawn-Nick: Με τι ??
-Dawn: Κυμα θερμοτητας ??
-Nick:Αυτή είναι επιθεση τυπου φωτιας…
-Alf: Skarmory αποφυγε το…Skarmory..
-Dawn: Βρηκε στοχο…
-Nick: Και δυστυχως εκανε μεγαλη ζημια..
-Alf: δεν ηξερα ότι το Pidgeot μπορουσε να μαθει αυτή την επιθεση…
-Falkner: Εντυπωσιακο ε ?? για να δουμε πως θα συνεχισει η μαχη μας από δω και στο εξης !!
-Dawn: είναι εντυπωσιακο που παρα τα χτυπηματα του από το totodile και το Skarmory, το Pidgeot συνεχιζει να μαχεται με ισες πιθανοτητες να κερδισει το Skarmory…
-Αlf: Skarmory εισαι καλα?? Τελεια, ας του δειξουμε το αποτελεσμα της εκπαιδευσης μας στο Πυργο που Βλασταινει !!
-Falkner: Pidgeot κυμα θερμοτητας !
-Alf: Skarmory αποφυγε το !!
-Dawn: Ναι, το απεφυγε !
-Alf: Skarmory ριξε αστερακια γυρω σου !!
-Nick: τι προσπαθει να κανει ο Alf??
-Dawn: Νομιζω πως ετοιμαζεται να κανει εναν συνδυασμο παρομοιο με εκεινους των διαγωνισμων ποκεμον..
-Alf: Skarmory τωρα χρησιμοποιησε αεροπορικο ασσο !
-Falkner: Pidgeot κυμα θερμοτητας !
-Alf: Skarmory εμπρος μεσα στο κυμα θερμοτητας…χτυπα το Pidgeot και τελειωσε τη μαχη !!
……………………………………………………………………………………………………..
-Διαιτητης: Το Pidgeot είναι ανικανο για μαχη, νικητης του αγωνα είναι ο alf από την πολη Pallet της περιοχης Kanto !!
-Alf: NAAAAAAAI !!! τα καταφεραμε Skarmory !!
-Dawn: τελεια !!
-Nick: Μπραβο Alf !!
-Dawn: Ο συνδυασμος σου ηταν τελειος !! Καταφερα να εμπνευστω !!
-Alf: Σε ευχαριστω Dawn !!
ick: στη ναρχη δεν καταλαβα τι σκοπευες να κανεις, αλλα μετα καταλαβα οτι τα αστερακια ηταν σαν πανοπλια που θα σε προστατευαν απο το πρωτο κυμα επιθεσης και ετσι το Skarmory Θα καταφερνε να αντεξει το κυμα θερμοτητας και να χττυπησει το Pidgeot…Μπραβο σου !!
-Falkner: Πραγματικα Mπραβο Alf !! Λιγοι εχουν καταφερει να νικησουν το Pidgeot σε μαχη !! Συγχαρητηρια και από μενα και οριστε το πρωτο σου εμβλημα της περιοχης Johto…το εμβλημα του Ζεφυρου !!
-Alf: σε ευχαριστω Falkner !! ευχαριστω και εσενα Skarmory και τον Totodile !! Κερδισαμε το πρωτο μας εμβλημα !!
-Falkner: Νομιζω πως εχεις πολλες δυνατοτητες να τα πας πολύ καλα στο επομενο γυμναστηριο στην πολη azalea !!
-Alf: Σε ευχαριστω πολυ Falkner !
-Falkner: και θαλω να σου προτεινω το εξης…Το Skarmory εχει πολύ καλες αμυνες πραγμα που σημαινει ότι θα κουραζει πολύ τους αντιπαλους σου να το ξεπερασουν και να το κερδισουν…Αν του μαθεις και την επιθεση κουρνιασμα για να αναπληρωνει ενεργεια θα είναι ανικητο…
-Alf: τελεια συμβουλη !! Δεν θα το ειχα σκεφτει μονος μου…αλλα πως θα του μαθω αυτή την επιθεση ??
-Falkner: ειναι πολυ απλη…Θα βαλουμε απλα το hoothoot Να την δειξει στο Skarmory και μετα θα το αφησω πανω σου !!
-Alf: εγινε !!
-Dawn: τελεια Alf !! Κερδισες και το πρωτο σου εμβλημα και θα μαθεις στο Skarmory μια νεα επιθεση !!
-Nick: Σημερα είναι σιγουρα η μερα σου !
-Alf: Ετσι φαινεται !! falkner φυγαμε !
-Falkner: φυγαμε !

Κι ετσι καταφερα να κερδισω το πρωτο μου εμβλημα στο γυμναστηριο πτησης του Falkner επειτα από μια πολύ καυτη μαχη !! Παραλληλα το skarmory κι εγω θα αρχισουμε να εξασκουμαστε σε μια νεα κινηση και ετσι θα ειμαστε πανετοιμοι για το δευτερο γυμναστηριο στην πολη azalea !!

#201 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 16:59

coming up...
12.Το παρασκηνιο της πρωτης κονκαρδας !!
13.Η επιστροφη της Ομαδας Πυραυλος…
14.Στον ιστο της αραχνης…!!

#202 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 17:04

12.Το παρασκηνιο της πρωτης κονκαρδας !!
Μια μερα μετα την πρωτη μου νικη στο σταδιο της πολης Violet, βρισκομαστε στο δρομο προς την πολη Azalea και το επομενο γυμναστηριο οπου θα κερδισω το πρωτο μου εμβλημα…Ωστοσο δεν θα διασχισουμε ακομα την σπηλια Union που συνδεει την πολη azalea και τον δρομο 33 με τον δρομο 32 οπου βρισκομαστε, και αυτό για τον εξης λογο…

(flashback)
-Falkner: Alf-Skarmory προσπαθηστε το αλλη μια φορα !! Ακριβως όπως την εδειξε το Hoothoot…
-Alf: Skarmory φυγαμε…κουρνιασμα !!
-Dawn: Το Hoothoot του Falkner κινειται με τοση χαρη, σαν να βρισκεται σε διαγωνισμο ποκεμον..
-Falkner: Πολύ σωστα τα λες Dawn, το Hoothoot αυτό είναι μιας φιλης μου συντονιστριας που μου το εδωσε να το αναθρεψω επειδη στο Hoothoot αρεσουν πιο πολύ οι μαχες γυμναστηριου από ότι οι διαγωνισμοι..αλλα εσυ πως το καταλβες ?
-Dawn: Ειμαι συντονιστρια ποκεμον.Για αυτό ηρθα και στο Johto, για να λαβω μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ της περιοχης σας.
-Falkner: Σε αυτή την περιπτωση θα χαρεις να μαθεις ότι συντομα θα λαβει χωρα ενας διαγωνισμος ποκεμον κοντα στην σπηλια Union στα πλαισια μιας γιορτης.
-Dawn: Τελεια !! Προλαβαινω να λαβω μερος ετσι δεν είναι ??
-Falkner: Ναι, προλαβαινεις σιγουρα !
-Nick: Τι ειδους γιορτη είναι αυτή ?
-Falkner: Σαν σημερα πριν από 10 χρονια ανοιξε το περασμα στη σπηλια Union που ενωνει τον δρομο 32 με την Azalea…πραγμα πολυ σημαντικο, μιας και οι ανθρωποι προηγουμενως εκαναν τον κυκλο του βουνου για να φτασουν στην πολη.
-Alf: Πολύ ωραια γιορτη μου ακουγεται !
-Dawn: Είναι βεβαια…ειδικα αφου διοργανωνεται και ενας διαγωνισμος ποκεμον…λοιπον ετοιμαστειτε για να φυγουμε !!
(τελος flashback)

-Dawn: Χαιρομαι που προλαβαμε και ηρθαμε στην ωρα μας…!! Αυριο θα λαβω μερος στο πρωτο μου διαγωνισμο ποκεμον !!
-Alf: Καλη επιτυχια Dawn…φροντισε να κερδισεις την πρωτη κονκαρδα σου !!
-Nick: Dawn, βλεπω πως σου εδωσαν νέο πασσο για τους διαγωνισμους και νεα θηκη για τις κονκαρδες..
-Dawn: Ναι! Μαρεσουν πολύ!! Γνωρισα και την παρουσιαστρια των διαγωνισμων εδώ στο Johto…Την λενε…
-Marian: Marian !!!
-Dawn: Marian δεν ηξερα πως ησουν εδω !!
-Marian: Ειμαι παντα εκει που βρισκονται οι συντονιστες ποκεμον !
-Alf: Γεια Marian..ειμαι ο Alf !
-Nick: Και εγω ο Nick..Χαρηκα !
-Marian: Παρομοιως ! Ώστε ταξιδευετε ολοι μαζι ε ?
-Alf: Ναι, και αυριο θα υποστηριξουμε την Dawn στο διαγωνισμο !!
-Marian: Χαιρομαι Dawn που εχεις τοσο καλους φιλους !! Ελπιζω να βαλεις τα δυνατα σου αυριο…!!
-Dawn: Αυτό εχω σκοπο να κανω !!
-Marian: Τελεια..Ανυπομωνω να δω την παρουσιαση σου !! Παιδια χαρηκα πολύ για την γνωριμια, αλλα πρεπει να γυρισω στο σταδιο για την καθιερωμενη προβα. Θα σας προτεινα να κανετε καμια βολτα στο φεστιβαλ.
-Dawn: Νομιζω πως θα χρειαστουμε λιγη εξασκηση για αυριο…Alf θα με βοηθησεις ??
-Alf: Βεβαια Dawn !!
-Marian: Ωραια τοτε, κοιταξτε ομως να μην το παρακανετε και δεν μπορεσουν να αποδωσουν τα ποκεμον σας αυριο !!
-Dawn: Μεινε ησυχη…
…………………………………………………………………………………………………………..
-Dawn: Chikorita, Jigglypuff ετοιμαστειτε !
-Alf: Skarmory αστερακια, Totodile κανονι νερου.
-Dawn: Chikorita φωτεινη οθονη. Jigglypuff κυλιωμενη επιθεση !
-Alf: Skarmory, Totodile..
-Nick: Dawn τα πας πολυ καλα !
-Dawn: Ευχαριστω Nick..
-?????: Ναι, αλλα οχι και τοσο καλα ωστε να φτασει στο τελικο.
-Alf: Ποιος το πε αυτό ?
-Dawn: Rose ??
-Rose: Γεια σε ολους !! Dawn ωστε σκοπευεις να συμμετασχεις στον αυριανο διαγωνισμο ποκεμον??
-Dawn: Βεβαια, όχι μονο να συμμετασχω αλλα και να κερδισω και τη πρωτη μου κονκαρδα κιολας…
-Rose: Πρεπει να κερδισεις εμενα για να την αποκτησεις.
-Dawn: Μετα χαρας !
-Alf: Ώστε το ταξιδι που λεγατε ότι ειχατε ετοιμασει ηταν η περιοχη Johto ?
-Rose: Ακριβως Alf…από ότι φαινεται κι εσεις το ιδιο ταξιδι σχεδιαζατε. Ισως είναι καλυτερα ετσι, ο fabias κι εγω θα εχουμε περισσοτερο ανταγωνισμο.
-Alf: Μιας και το ανεφερες που είναι ο Fabias?
-Fabias: Rose τα βρηκα τα…
-Rose: Fabias κοιτα ποιοι είναι εδώ στη περιοχη Johto.
-Fabias: O Alf και η Dawn…αυτο κι αν ειναι εκπληξη.
-Nick: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ !
-Rose: (Ποιος είναι αυτος ?)
-Fabias: (Δεν ξερω, αλλα γιατι φωναζει ετσι…?)
-Alf: Nick από δω είναι ο Fabias και η Rose. Παιδια από εδώ ο Nick.
-Dawn: Ειμαστε παιδικοι αντιπαλοι..
-Nick: (Ετσι εξηγειται γιατι ειμαι στην απεξω…εχετε θεματα να λυσετε)
-Rose: Χαιρω πολυ Nick !
-Fabias: Κι εγω !
-Nick: Παρομοιως !
-Fabias: Λοιπον Alf, ποσα εμβληματα εχεις ??
-Alf: Πολύ προσφατα κερδισα το πρωτο μου εμβλημα από τον Falkner, τον αρχηγο σταδιου της πολης Violet..
-Fabias: Μονο??? Εγω εχω κιολας 2… Συν ότι ο Falkner δεν με δυσκολεψε καθολου, τον νικησα πολύ γρηγορα.
-Alf: ΓΓΓΚΡΡΡ
-Rose: Dawn διαγωνιζεσαι για την πρωτη σου κονκαρδα ε ??
-Dawn: Ναι..
-Rose: χαχααχαχα!! Εισαι πισω ακομα, εχω ηδη την πρωτη μου κονκαρδα και αυριο θα αποκτησω την δευτερη!!
-Dawn: Με αυτό το πλευρο να κοιμασαι..
-Nick: (Πωπωπω, σοβαρευει το πραγμα..)
-Alf: Λοιπον, αρκετα τα ειπαμε, δουλειες δεν εχετε να πατε??
-Dawn: Σωστα, εχουμε να συνεχισουμε τη προπονηση σας και ενοχλειτε.
-Rose: πωπω τροπος..
-Fabias: Rose Νομιζω πως ειμαστε ανεπιθυμητοι.
-Rose: Σε αυτή την περιπτωση, θα τα πουμε αυριο Dawn..!
-Dawn: Θα περιμενω..
………………………………………………………………………………………………………
ick: Τοση αντιπαλοτητα εχετε με αυτους …
-Alf: Και δεν εχεις δει τιποτα ακομα..
-Dawn: Alf σε ευχαριστω για τη βοηθεια στις μαχες, αλλα τωρα θα εξασκηθω στην παρουσιαση του πρωτου γυρου. Μπορειτε να πατε στο κεντρο ποκεμον αν θελετε..
-Nick: Θα κατσουμε να παρακολουθησουμε..
-Dawn: Εγινε !!

(To επομενο πρωινο)
-Marian: Φιλες και φιλοι των ποκεμον καλημερα !! Καλως ηρθατε στον special διαγωνισμο ποκεμον που γινεται στα πλαισια του Φεστιβαλ των 10 χρονων σπηλιας Union. Σημερα οι συντονιστες μας θα αγωνιστουν για αυτην εδώ την ομορφη κονκαρδα…οποιος καταφερει να συγκεντρωσει 5 κονκαρδες αποκτα το δικαιωμα να αγωνιστει στο Μεγαλο Φεστιβαλ και να διεκδικησει το Μεγαλο Κυπελο. Για αυτό κάθε διαγωνισμος μετραει. Συντονιστες βαλτε τα δυνατα σας και δειξτε μας ομορφες παρουσιασεις στο πρωτο γυρο, που θα σας εξασφαλισουν το εισητηριο για το δευτερο γυρο οπου θα δωσετε μαχη με αλλους συντονιστες… Την πορεια σας στο διαγωνισμο θα κρινουν παντα οι 3 κριτες μας…Ο κος. Contesta, ο κος. Sukizo και η νοσοκομα Joy της περιοχης μας, αποθεωστε τους !!! Οσο για μενα ειμαι η παρουσιαστρια των διαγωνισμων,η Marian…. Αρκετα όμως με τα λογια, ηρθε η ωρα να ξεκινησουμε τον σημερινο διαγωνισμο με την πρωτη μας διαγωνιζομενη…την Dawn από την πολη Pallet του μακρινου Kanto…Καλη επιτυχια Dawn.
-Alf: Ωστε ειναι πρωτη ε?
-Nick: Ετσι φαινεται…η σειρα των συντονιστω καθοριζεται μετα από κληρωση. Alf, κοιταξε, η Dawn φοραει το φορεμα της και η pokeball εχει την μπαλα καψουλας..
-Alf: Νομιζα πως αυτά δεν χριεαζοντουσαν στους διαγωνισμους του Johto..
ick: Εχεις δικιο, και εγω…αλλα σιγουρα θα το κανουν ενδιαφερον.
-Dawn: Jigglypuff διαλεγω εσενα !
-Marian: Και η πανεμορφη Dawn διαλεγει ένα Jigglypuff το οποιο βγαινει απ οτην pokeball ελευθερωνοντας απειρες ροζ καρδιες..
-Dawn: Jigglypuff κυλιωμενη επιθεση.
-Marian: To Jigglypuff κυλαει στο κεντρο του σταδιου με πολλη χαρη.
-Dawn: Τωρα, Jigglypuff ριξε μπαλες σκιας…
-Marian: Πανεμορφο θεαμα…Το Jigglypuff ελευθερωνει τις μπαλες σκιας αλλα χαρη στην δυναμη της κυλιωμενης επιθεσης, περιστρεφονται πανω από το Jigglypuff σαν να τα τραβαει μια δινη νερου και τελικα συγκρουονται δημιουργωντας πανεμορφα πυροτεχνηματα…
-Dawn: Jigglypuff τελειωσε με μυστικη δυναμη.
- Marian: Και ενα πανεμορφο τελος σε μια πανεμορφη παρουσιαση…Η μυστικη δυναμη αντικατοπτριζεται τελεια στα φωτα από τις εκρηκτικες μπαλες σκιας και το Jigglypuff παιρνει μια χαριτωμενη οψη..
-Dawn: Μπραβο Jigglypuff !!
-Marian: Σε ευχαριστουμε Dawn, ας περασουμε στην επομενη διαγωνιζομενη…

(Στα παρασκηνια)
-Alf: Dawn, η παρουσιαση σου ηταν από τις καλυτερες σου, μπραβο !!
-Dawn: Σε ευχαριστω Alf !
-Nick: Ηταν πολυ εξυπνο να χρησιμοποιησεις ετσι την κυλιωμενη επιθεση !! Τελεια !! Θα περασεις σιγουρα στον επομενο γυρο.
-Fabias: Οφειλω να ομολογησω πως ηταν πολύ ομορφη η παρουσιαση σου Dawn και ειμαι σιγουρος πως η Rose θα συμφωνουσε μαζι μου, αλλα αυτη τη στιγμη ειναι στη σκηνη..
-Dawn: Θελω να δω τη παρουσιαση της.
-Fabias: Δες την στο μονιτορ..
-Rose: Beautifly παμε…σπασε τη βολη νηματος με ασημενιο ανεμο !!
-Marian: Αυτή η ομορφη Beautifly φαινεται πιο ομορφη στους ασημενιους κοκκους.
-Rose: Beautifly τελειωσε με πρωινο ηλιο..
-Marian: Πολύ ομορφο τελος!! Η Beautifly είναι πραγματικα πολύ ομορφη και εχει εκπαιδευτει πολύ καλα..
-Dawn: Πολύ ομορφη η παρουσιαση της…
-Alf: Η δικια σου μαρεσε περισσοτερο..
-Fabias: (Δεν θελω να το παραδεχτω, αλλα εχει δικιο..ηταν πιο ωραια)
-Dawn: Και τωρα περιμενουμε για τα αποτελεσματα.
-Nick: Μην ανησυχεις Dawn, θα εχεις περασει.
-Alf: εμεις παμε στις θεσεις μας γιατι δεν μας αφηνουν να κατσουμε πολύ ωρα, τα λεμε στο δευτερο γυρο…Fabias μπορεις να ερθεις μαζι μας..
-Fabias: Θα ερθω αφου συγχαρω την Rose..

Πολλες ομορφες και ενδιαφερουσες παρουσιασεις ακολουθησαν εκεινες της Dawn και της Rose και συντομα ο πρωτος γυρος ελαβε τελος, αυτο που εμενε τωρα ηταν να ανακοινωθουν οι 4 καλυτεροι που θα περνουσαν στον επομενο γυρο..
-Marian: Ολες οι παρουσιασεις ηταν φανταστικες και ευχαριστουμε ολους τους συντονιστες που ελαβαν μερος σημερα, αλλα μονο οι 4 καλυτεροι θα περασουν στον δευτερο γυρο και αυτοι, μετα από την επιλογη των κριτων είναι οι ακολουθοι.
-Alf: Η Dawn είναι μεσα !! Και πρωτη μαλιστα !!
-Nick: Τελεια..ειναι και η Rose…θα εχει ενδιαφερον.
-Marian: Και τωρα θα ανακοινωθουν τα ζευγαρια του 2ου γυρου. Στο πρωτο αγωνα θα δουμε την Dawn και τον Alister και στον δευτερο την Rose Και την Jessica. Παρακαλειται να ερθει στη σκηνη το πρωτο ζευγαρι, η Dawn και o Alister..
-Fabias: (για να δουμε την Dawn)
-Alf: Καλη επιτυχια Dawn
ick: Σε περιμενει ο τελικος.
-Marian: Και τωρα που οι συντονιστες ελαβαν τις θεσεις τους, μια μαχη 5 λεπτων ακολουθει…ας κερδισει ο καλυτερος!
-Dawn: Chikorita διαλεγω εσενα !!
-Alister: Aipom φυγαμε !
-Dawn: Chikorita φυλλα ξυραφι..
-Alister: Πηδα ψηλα με την ουρα σου και απεφυγε τα…
-Marian: Πολύ ομορφη αποκρουση που κοστιζει μερικους ποντους στην Dawn.
-Alister: Aipom αστερακια τωρα.
-Dawn: Chikorita φωτεινη οθονη..
-Marian: Ακομα μια πανεμορφη αποκρουση, ο Alister χανει ποντους…

Η μαχη της Dawn με τον Alister αποδειχτηκε δυσκολοτερη από ότι αναμενοταν, αλλα με έναν καταπληκτικο συνδυασμο ενεργειακης μπαλας και μαστιγιου η Dawn καταφερε να περασει στον τελικο…Κατι το οποιο ισχυει και για την Rose, η οποια δεν κουραστηκε και τοσο μεν για να κερδισει την αντιπαλο της αλλα τωρα ηρθε η ωρα να αντιμετωπισει την Dawn δε !!
-Rose: Βλεπω πως τα καταφερες !
-Dawn: Δεν ηθελα να σε κανω να περιμενεις αδικα !!
-Rose: Μπορει να ειμαστε αντιπαλοι, αλλα η παρουσιαση σου ηταν πολύ ομορφη.
-Dawn: Και εσενα Rose !! Αλλα μην περιμενεις να μαλακωσω, η κονκαρδα θα γινει δικη μου !!
-rose: Θα το δουμε αυτό.
-Μarian: Φτασαμε εσιως στον τελικο μας !! Ποια από τις δυο συντονιστριες θα κραταει στα χερια της σε λιγο την κονκαρδα αυτή, η Dawn, ή η Rose !! Η απαντηση θα ερθει σε πεντε λεπτα. Συντονιστριες ξεκινηστε…
-Dawn: Chikorita ξεκιναμε !!
-Rose: Chansey διαλεγω εσενα !
-Fabias: Ετσι για να ξερετε εγω υποστηριζω την Rose !
-Alf: Δεν ειχαμε αμφιβολια !
-Dawn: Chikorita φυλλα ξυραφι τωρα..
-Rose: Chansey αποφυγε τα με αμυντικη μπαλα.
-Marian: Ωραια αποκρουση, αλλα μονο η αμυνα δεν θα βοηθησει !!
-Rose: Chansey αβγα βομβες…
-Dawn: Chikorita αντεπιθεση με ενεργειακη μπαλα !!
-Marian: H Chikorita σπαει ένα ένα τα αβγα στον αερα δημιουργωντας πανεμορφες παραστασεις χρωματων, αυτό θα κοστισει αρκετους ποντους στη Rose.
-Alf: Πολύ ομορφο
-Rose: Chansey αβγα βομβες άλλη μια φορα.
-Nick: Γιατι χρησιμοποιει παλι αυτή την επιθεση ?
-Fabias: Θα σου λυθει σε λιγο η απορια !
-Dawn: Chikorita στειλτα πισω με το μαστιγιο σου..
-Maria:Εξυπνη αποκρουση,
-Rose: αυτό που ηλπιζα να κανεις. Chansey softboiled …
-Dawn: Να παρει…
-Marian: H Dawn χανει αρκετους ποντους καθως το Chansey φαινεται τοσο ομορφο αναπληρωνοντας ενεργεια ενώ διπλα του σκανε οι βομβες..
-Dawn: Chikorita, τωρα χρησιμοποιησε ενεργειακη μπαλα.
-Rose: Chansey…
-Marian:Εξαιρετη αντιδραση απο την Dawn.
-Dawn: Chikorita φυλλα ξυραφι εμπρος
-Rose: Chansey ηρθε η ωρα να τους δειξουμε τις αμυνες σου !! Κατά μετωπο επιθεση στη chikorita με διπλη κοψη.
-Fabias: Μπραβο Rose !!
-Alf: (ελα Dawn, μπορεις να το κανεις )
-Dawn: Πως ??? Chikorita χρησιμοποιησε το μαστιγιο σου και αποφυγε το.
-Marian:H Dawn εχασε κι αλλους ποντους χαρη στην εντυπωσιακη κινηση της Rose καθως το Chansey προχωρουσε ακαθεκτο προς το στοχο του δανειζομενο τη διπλη κοψη και χωρις να το επηρεαζουν τα φυλλα ξυραφι..
-Rose: Chansey διπλη κοψη ξανα.
-Dawn: Chikorita πιασε το Chansey Με το μαστιγιο σου και στειλτο πισω…
-Marian: Εξαιρετικη κινηση…φαινεται πως το chikorita εχει αρκετη δυναμη..
-Dawn: Chikorita χρησιμοποιησε ακομα μια φορα ενεργειακη μπαλα στον αερα…και τωρα χτυπα την με το μαστιγιο σου.
-Rose: Chansey όχι..
-Marian: Μια ενισχυμενη ενεργειακη μπαλα που βρισκει το στοχο της, είναι αραγε το τελος…
-Rose: Chansey…
-Marian: Φαινεται πως εχουμε νικητρια…την Dawn και την Chikorita !! συγχαρητηρια!!
-Alf: Τα καταφερεεε !!!
-Nick: Κερδισε τη πρωτη της κονκαρδα…
-Fabias: (Εξαιρετικη μαχη..μπραβο και στις δυο)
-Rose: Chansey γυρισε…ησουν πολύ καλο !! Ισως την επομενη φορα, σε ευχαριστω…Dawn, ησουν καλυτερη αυτή την φορα, αλλα φυλαξου γιατι την επομενη δεν θα κερδισεις!!
-Dawn: Θα το δουμε αυτό…
-Marian: Dawn οριστε η κονκαρδα !!
-Dawn: Σε ευχαριχτω Marian !! Chikorita, Jigglypuff τα καταφεραμε !!

(Λιγο πριν ξεκινησουμε για την σπηλια Union)
-Alf: Dawn Συγχαρητηρια, ησουν πολυ ωραια σημερα !!
-Nick: Πραγματικα σου αξιζε η κονκαρδα !!
-Dawn: Ευχαριστω παιδια !! Δεν προλαβα να χαιρετησω την Rose όμως..
-Alf: Ουτε εμεις τον Fabias…
-Nick: Νομιζω πως θα τρεχουν κιολας στον επομενο διαγωνισμο ή γυμναστηριο…
-Alf: τελεια, τοτε ας ακολουθησουμε το παραδειγμα τους…Η Πολη Azalea και το δευτερο γυμναστηριο μας περιμενουν…
-Dawn: χαχαχα φυγαμεεε

Κι ετσι η πρωτη κονκαρδα της Dawn στη περιοχη Johto είναι γεγονος…Το ταξιδι συνεχιζεται και τωρα η πολη Azalea εχει σειρα…

#203 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 17:05

13.Η επιστροφη της Ομαδας Πυραυλος…
Υστερα από ένα δυσφατο μονοπατι στη σπηλια Union καταφεραμε να βρεθουμε στον δρομο 33 που βρισκεται λιγο εξω από την πολη Azalea…κανοντας ένα μικρο διαλειμμα η εξασκηση για να τελειοποιησω την επιθεση κουρνιασμα του Skarmory συνεχιζεται και ο Nick αυτή την φορα είναι ο παρτενερ μου, ενώ η Dawn δεν καθεται στιγμη απραγη, αλλα αντιθετως προπονειται σκληρα για τον επομενο διαγωνισμο της ποκεμον.
-Dawn: Chikorita ενεργειακη μπαλα στον αερα….τωρα ακολουθησε με φυλλα ξυραφι και σπασε την ενεργειακη μπαλα…….Πανεμορφο, μπραβο chikorita !! Jigglypuff χρησιμοποιησε κυλιωμενη επιθεση και μεινε στη θεση σου…Τελεια και τωρα χρησιμοποιησε μυστικη δυναμη…..Τελεια αυτό το χρωμα σου παει πολύ !! Blastoise κανονι υδραντλιας στον αερα…τωρα ριξε με το κανονι αστραπη σου….τελειο !!! Μπραβο σε ολους σας, παμε για ένα διαλειμμα, να παρακολουθησουμε και τον Αlf με τον Nick που προπονουνται γιατι σε έναν διαγωνισμο σημαντικο ρολο παιζουν και οι μαχες ποκεμον…
-Nick: Turtwig ενεργειακη μπαλα.
-Alf: Skarmory αποφυγε το τωρα και ριξε αστερακια…
-Nick: Turtwig απεκρουσε τα με φυλλα ξυραφι.
-Alf: Να παρει…Skarmory ατσαλινα φτερα.
-Nick: αστο να πλησιασει και χτυπα με ενεργειακη μπαλα.
-Alf: Skarmory όχι.
-Nick: Turtwig φυλλα ξυραφι.
-Alf: Skarmory πεταξε και αποφυγε το…Χρησιμοποιησε επιθεση κουρνιασμα..
-Dawn: Πετυχε !!
-Alf: Τελεια !! Αστερακια τωρα.
-Nick: Turtwig απεκρουσε τα με φυλλα ξυραφι.
-Dawn: Παιδιαα προσεξτε λιγο…Nick, τα αστερακια που αποκρουεις πεφτουν παντου γυρω μας. Μπραβο μπραβο.
-Nick: συγγνωμη για αυτό Dawn.
-Alf: Nick ας σταματησουμε για λιγο.
-Dawn: Παλι καλα, σωθηκαμε……Τι είναι αυτό στον αερα ??
-Alf: Μοιαζει σαν φλογοβολο.
-Dawn: Θεε μου, πες μου ότι τα αστερακια δεν χτυπησαν καποιο αγριο ποκεμον…
-Nick: Θελω να πιστευω πως όχι..
-Dawn: Καπνος…Καπνος…Από πού εμφανιστηκε αυτος ο καπνος ?? Γκουχου Γκουχου.
-Nick: δεν βλεπω τιποτα.
-Alf: Skarmory διωξε …γκουχου γκουχου…το καπνο με τα φτερα σου…
-Dawn: γιατι δεν πετυχαινει ??
-Nick: Charizard διαλεγω εσενα…Βγες και διωξε το καπνο.
-Alf: Skarmory..
-Nick: Turtwig τι παθατε ??
-Dawn: Νομιζω πως η απαντηση στεκεται μπροστα σας.
-Alf: Eνα Houndour..
-Nick: Ώστε εσυ χτυπησες τα ποκεμον μας..
-Dawn: Μην το εξαγριωνεις, ουτως η αλλως εσεις φταιτε που αρχισε να μας επιτιθεται με τα αστερακια σας.
-Alf: Ναι αλλα αυτος δεν ηταν λογος να μας επιτεθει τοσο υπουλα και να βγαλει εκτος μαχης τα ποκεμον μας με ένα μονο χτυπημα….Εβγαλε τα ποκεμον μας εκτος μαχης με ένα μονο χτυπημα ???
-Nick: Δεν είναι ωρα για εντυπωσιασμους…Charizard ας το διωξουμε μακρια, χρησιμοποιησε νυχι του δρακου.
-Alf: Στασου Νick…Θελω να το πιασω..
-Dawn: Τι εκπληξη
-Alf: Totodile διαλεγω εσενα. Για να δουμε ποσα πιανεις τωρα.
-Dawn: Προσεξε επιτιθεται με φλογοβολο.
-Alf: Totodile κανονι νερου.
-Nick: To παγωμενο νερο και η καυτη φωτια δημιουργησαν ομιχλη.
-Alf: για να δουμε πως τα πας με την ομιχλη..Totodile σουπερδυναμη τωρα.
-Nick: Βρηκε στοχο…και εκανε και αρκετη ζημια αφου το Houndour εχει στοιχεια σκοταδιου.
-Alf: Totodile αποτελειωσε το με υδατινη ουρα.
-Dawn: τελεια, τωρα Alf, την pokeball.
-Alf: Pokeball παμεεεε.
-Alf:Τα καταφερα, επιασα το Houndour !!
-Nick: Τελεια ! Πρεπει να παμε γρηγορα στο κεντρο ποκεμον ομως για το Turtwig και το Skarmory..
-Alf: Εχεις δικιο, φυγαμε..

(Στην πολη Azalea-Στο κεντρο ποκεμον)
-Joy: ……….Καταλαβα…Αλλα μην ανησυχειτε τα ποκεμον σας είναι ηδη πολύ καλυτερα.
-Alf: Παλι καλα..
-Joy: Και το Houndour φαινεται πως αισθανεται ασχημα για ότι εκανε γιατι σηκωθηκε και πηγε και φυλαγε το Turtwig και το Skarmory …
-Nick: Πολυ ωραια !!
-Dawn: νοσοκομα Joy Να σε ρωτησω κατι, γιατι ολη η πολη Azalea είναι γεματη με Slowpokes ??
-Joy: Ειναι ο προστατης της πολης..Τα παλαιοτερα χρονια η Azalea υπεφερε απο ξηρασια…όλα πηγαιναν από το κακο στο χειροτερο και τοτε καποια Slowpoke εμφανιστηκαν, χασμουρηθηκαν και αρχισε να βρεχει. Από τοτε τα λατρευουμε και τα εχουμε ανακυρηξει προστατες της πολης μας…
-Nick: Ωραια ιστορια!!
-????? : Νοσοκομα Joy…Noσοκομα Joy
-Joy: Παρακαλω, τι συνεβει Maya ??
-Maya: Νοσοκομα Joy, φαινεται πως καποιοι εγκληματιες εμφανιστηκαν στην πολη μας και απηγαγαν ολα τα Slowpokes με σκοπο να τους κοψουν τις ουρες και να τις πουλησουν στην μαυρη αγορα.
-Joy: Πως?? Πως το ξερεις Maya ??
-Maya: Ο παπους μου μου το ειπε και στη συνεχεια εφυγε για να παει στο πηγαδι των Slowpoke να αντιμετωπισει τους εγκληματιες.
-Joy: Ώστε εκει κρυβονται..Alf, Dawn, Nick θα μου κανετε μια χαρη ?? Μπορειτε να πατε και να δειτε τι συμβαινει ??
-Alf: φυσικα, πες πως το προβλημα εχει ηδη λυθει.
-Dawn: Φευγουμε αμεσως..
-Maya: Σας ευχαριστω εκπαιδευτες.
-Joy: Οσο για το skarmory και το turtwig θα τα κρατησω εγω..
-Nick: εγινε….

(Στο πηγαδι των Slowpoke)
-?????: Αχ αχ αχ η μεση μου.
-Alf: Εισαι καλα…??
-?????:Ποιοι ειστε εσεις ??
-Dawn: Ειμαστε η Dawn, o Alf και ο Nick.
-Nick: Μας εστειλε η εγγονη σου να βοηθησουμε…
-Kurt: Η Maya ?? Ειμαι ο Kurt, χαιρομαι που σας γνωριζω, Ηρθα εδώ για να αντιμετωπισω την ομαδα πυραυλο και να ελευθερωσω τα Slowpoke.
-Ολοι: ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ???
-Alf: δεν διαλυθηκαν πριν 3 περιπου χρονια ??
-Kurt: Φαινεται πως επανενωθηκαν, αλλα κανεις δεν ξερει γιατι…
-Dawn: Και πως βρεθηκες να πονας εδώ περα ??
-Kurt: Γλυστρισα, επεσα και χτυπησα τη μεση μου… Ο Bugsy, ο αρχηγος σταδιου ηταν μαζι μου, αλλα τον επιασαν ομηρο οι εγκληματιες. Βασιζομαστε σε σας παιδια τωρα…
-Alf: αστο πανω μας…που είναι η ομαδα πυραυλος τωρα ?
-Kurt: είναι σε αυτή την αιθουσα μαζι με τα Slowpoke.
-Dawn: Παμε !!
-Alf: χεχεχε !! Εχω και ένα πολύ καλο σχεδιο για το πώς θα τους αιφνιδιασουμε…Θυμαστε τι εκανε πριν το Houndour..
-Nick: Πολυ εξυπνο, φυγαμε !!
-Alf: Houndour διαλεγω εσενα…Ριξε καπνο για να αιφνιδιασμουμε την ομαδα πυραυλο.
-Φωνες: Γκουχου Γκουχου Γκουχου…Μα τι συμβαινει…
-Alf: Ομαδα πυραυλος, ελευθερωστε αμεσως όλα τα slowpoke.
-Dawn: Και τον αρχηγο του σταδιου τον bugsy.
-?????:Λετε να πεταξω τοση σκληρη δουλεια στα σκουπιδια επειδη το λενε μερικα βρωμοπαιδια ??
-Alf: αυτά τα βρωμοπαιδα εβαλαν τελος στα σχεδια σας πριν 3 χρονια και θα το ξανακανουν αν χρειαστει.
-?????:Ώστε εσεις φταιτε για την καταστροφη της ομαδας μας…Ο Alf, η dawn και ο Richie ??
-Nick: O Nick βασικα…
-Dawn: Ποιος εισαι εσυ?? Πριν καιρο δεν σε ειχαμε ξαναδει να δουλευεις για την ομαδα πυραυλο.
-Proton: ειμαι ο Proton…ενας απο τους διοικητες της ομαδας πυραυλος.
-Nick: Και γιατι ασχολεισαι με τα Slowpoke ??
-Proton: Μα φυσικα για να βγαλω λεφτα και για να μαθει ο κοσμος οτι επιστρεψαμε..
-Alf: Ας κανουμε μια συμφωνια, ας δωσουμε μαχη και αν κερδισουμε ελευθερωνεις τον bugsy και τα slowpoke.
-Proton: Εισαι πολυ ευθυς Alf, μαρεσει και θα δεχτω τη συμφωνια σου. Koffing-Zubat διαλεγω εσας.
-Alf: Houndour εισαι ετοιμος ??
-Dawn: Alf, ασε με να σε βοηθησω…chikorita διαλεγω εσενα.
-Proton: Zubat χτυπημα με τα φτερα σου…Koffing βομβα λασπης..
-Alf: Houndour αντεπιθεση με φλογοβολο..
-Dawn: Chikorita και εσυ με μπαλα ενεργειας…
-Proton: (Είναι καλοι) Zubat δηλητηριωδες δαγκωμα…
-Dawn: Chikorita…
-Proton: Koffing μπαλα τζιρου..
-Alf: Houndour…
-Proton: Μονο αυτό εχετε ??
-Alf: δεν ειδες τιποτα ακομα…Dawn ας συνδυασουμε τις επιθεσεις μας..
-Dawn: Εγινε..Chikorita ενεργειακη μπαλα…
-Alf: Houndour προωθησε την ενεργειακη μπαλα με φλογοβολο..
-Proton: ZubatKoffing…Να σας παρει βρωμοπαιδα, δεν μου αφηνετε άλλη επιλογη.. Koffing εκρηξη…

ΜΠΑΜ

-Dawn: Να παρει η ευχη…Το παλιο κλασσικο τους κολπο.
-Nick: Ξεφυγαν…
-Alf: Μικρο το κακο…Αφου τα Slowpoke είναι καλα.
-Bugsy: Παιδια σας ευχαριστω πολύ που σωσατε τα Slowpoke και μενα…
-Alf: δεν κανει τιποτα Bugsy, Μπορεις να μας ξεπληρωσεις με μια μαχη σταδιου..
-Bugsy: φυσικα alf, οποτε θελεις εισαι παντα ευπροσδεκτος στο γυμναστηριο μου…Θα ηθελα πολύ να αντιμετωπισω σε μαχη έναν τοσο ταλαντουχο εκπαιδευτη.
-Kurt: Παιδιααα !! Το ηξερα ότι θα τα καταφερνατε…Συγχαρητηρια !! Μπορω να σας ζητησω άλλη μια χαρη ??
-Dawn: Βεβαια Kurt, ότι θελεις !!
-Κurt: Μπορειτε να με πατε πισω στην εγγονη μου γιατι θα ανησυχει..
-Nick: Βεβαια Kurt..
-Bugsy: Θα σας βοηθησω κι εγω, αλλα μετα πρεπει να γυρισω πισω στο γυμναστηριο μου !!
-Alf: φυγαμε τοτε !!

(Στο σπιτι του Kurt)
-Maya: Παππου !!! Πολύ χαιρομαι που εισαι μια χαρα !!
-Kurt: Το οφειλω στα παιδια που εσυ στρατολογησες Maya !!!
-Maya: χαχαχα!!
-Kurt: Παιδια, παρτε αυτές τις Pokeballs σαν δωρο για τη διασωση των Slowpoke!!
-Dawn: Είναι γοργομπαλες, φεγγαρομπαλες, αγαπομπαλες, νερομπαλες και άλλες πολλες…
-Nick: Σωστα..Κurt ειχα ξεχασει πως ησουν ο ειδικος των Pokeball μεσα σε ολον αυτό το χαμο..
-Alf: Α, μολις θυμηθηκα, εχουμε καποια φρουτα που μπορεις να κανεις pokeballs..
-Kurt: Βεβαια παιδια, μεχρι να κερδισεις τον Bugsy Αλφ θα ειναι ετοιμα !!
-Alf: Tελεια !!
-Kurt: Προτεινω να γυρισετε στο κεντρο ποκεμον για να ξεκουρααστειτε και αυριο να ειστε ετοιμη για την μαχη στο σταδιο…
-Nick: Εχει δικιο ο Kurt, ηταν κουραστικη μερα..
-Dawn: Θα τα πουμε αυριο λοιπον Kurt…
-Κurt: Καλο βραδυ…

Κι ετσι καταφεραμε να σωσουμε τα Slowpokes και τις ουρες τους από τα δοντια της αναγεννημενης ομαδας πυραυλος…Τωρα πια μενει η μαχη για το δευτερο εμβλημα μου !!!

#204 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 16:40

14.Στον ιστο της αραχνης…!!
Διαιτητης: Ο επισημος αγωνας για το εμβλημα της κυψελης μολις ξεκιναει. Αντιπαλοι είναι ο Αlf από την Pallet του Kanto, και ο αρχηγος του σταδιο της πολης Azalea, Bugsy. Κάθε εκπαιδευτης θα χρησιμοποιησει μεχρι 3 ποκεμον και μονο ο διεκδικητης εχει δικαιωμα για αντικαταστασεις. Χανει ο εκπαιδευτης του οποιου και τα 3 ποκεμον θα βγουνε εκτος μαχης. Ξεκινηστεεεε !!
-Bugsy: Metapod διαλεγω εσενα.
-Alf: Houndour φυγαμε !

Μετα την τελευταια περιπετεια με την ομαδα πυραυλο και αφου καταφεραμε να ανατρεψουμε για ακομα μια φορα τα σχεδια τους, η Dawn, o Nick και εγω βρισκομαστε αυτή την φορα στο γυμναστηριο ποκεμον της πολης Azalea προκειμενου να κερδισω το δευτερο εμβλημα μου. Πολλα ποκεμον τυπου εντομου με περιμενουν συμφωνα με τις πληροφοριες της νοσοκομας Joy (πραγμα που με εκανε να χαρω ακομη περισσοτερο που αποφασισα να πιασω το Houndour), αλλα χαρη στο Houndour και το Skarmory πιστευω πως όλα θα πανε καλα.
-Dawn: Ένα ποκεμον σε κουκουλι ??
-Nick: Εχεις δικιο, δεν μπορει να κανει πολλα απεναντι σε ένα άλλο ποκεμον..
-Bugsy: Θα το δουμε αυτό..
lf: Houndour χρησιμοποιησε καπνο.
-Nick: O Alf κανει επιθεςη από αποσταση γιατι θελει να τσεκαρει το Metapod.
-Dawn: Λογικο μου φαινεται. Είναι το ιδιο παραξενεμενος οσο ειμαστε κι εμεις.
-Alf: Houndour φλογοβολο.
-Bugsy: Αποφυγε το Metapod..
-Dawn: το απεφυγε.
-Bugsy: Metapod βολη νηματος στο Houndour.
-Nick: Να παρει…κολλησε στο νημα.
-Alf: Houndour ξεμπλεξου και χτυπα δοντι της φωτιας.
ugsy: Metapod σκληρυνση.
-Alf: Είναι δυνατον?? Δεν επαθε σχεδον τιποτα.
-Bugsy: δεν επρεπε να υποτιμσεις το Metapod μου Alf. Επιθεση κατά μετωπο…
-Alf: Houndour..
-Dawn: Είναι τοσο καλο στην επιθεση, οσο είναι και στην αμυνα. Εκπληκτικο.
-Alf: Houndour ας τελειωνουμε..Ριξε καπνο.
-Bugsy: Προσπαθεις να με κανεις να μην βλεπω..
-Alf: Σωστα.Houndour επιθεση λιποθυμιας.
-Dawn: Εξυπνo. Με αυτή την επιθεση μπορει να πλησιασει τον αντιπαλο του χωρις να τον καταλαβει και ο καπνος είναι η τελεια καληψη.
-Bugsy: Μην βιαζεστε να χαρειτε. Metapod δαγκωμα εντομου τωρα.
-Alf:Houndour όχι..
-Nick: Το απεφυγε ξανα.
-Alf: Houndour επιθεση λιποθυμιας ξανα.
-Bugsy: Δεν επιασε την πρωτη φορα, τι σε κανει να πιστευεις ότι θα πιασει τωρα ?? Metapod δαγκωμα εντομου.
-Alf: Ηοundour φλογοβολο..
ugsy: Metapod όχι..
-Διαιτητης: Το Metapod είναι ανικανο για μαχη.
-Dawn: Τελεια !!
-Nick: Χρησιμοποιωντας 2 φορες την ιδια τακτικη εκανε τον Bugsy να νομισει ότι εχει το πανω χερι..
-Bugsy: Πολύ καλα alf !! Εξαιρετικη τακτικη…Metepod γυρισε…!! Ωρα για το δευτερο ποκεμον μου…Kakuna διαλεγω εσενα.
-Dawn: Κι άλλο ποκεμον κουκουλι.
-Nick: Κι αν είναι κι αυτό σαν το Metapod δεν θα είναι τοσο ευκολο και το Houndour θα εξαντληθει.
-Alf: Houdour φλογοβολο.
ugsy: Ώστε αλλαξες ξανα τακτικη ε ?? Kakuna αποφυγε το.
-Alf: Houndour ακολουθησε το και χτυπα το με δοντι της φωτιας.
-Bugsy: Kakuna αντεπιθεση με δηλητηριωδες κεντρι.
-Alf: Houndour όχι.
-Bugsy: Kakuna δαγκωμα εντομου.
-Alf: Ηοundour
-Dawn: Φαινεται πως το Ηοundour τα βρηκε σκουρα με το Kakuna…εχει αρχισει και κουραζεται.
-Nick: Λογικο..Το δηλητηριωδες κεντρι εκανε αρκετη ζημια, ο Alf δεν το περιμενε.
-Alf: Ηοundour ξερω ότι μπορεις να τα καταφερεις!! Χθες εβγαλες εκτος μαχης δυο ποκεμον με ένα μονο χτυπημα. Μπορεις να κερδισεις το Kakuna, πιστευω σε σενα !!
-Bugsy: Οσο και να το εμψυχωσεις το αποτελεσμα θα είναι το ιδιο..θα χασει !! Kakuna δηλητηριωδες κεντρι.
-Alf: Houndour τωρα, αποφυγε το με επιθεση λιποθυμιας.
-Bugsy: Πως ??
-Alf: Κοιταξε από πισω σου. Houndour φλογοβολο.
usgy: Kakuna
-Διαιτητης: Το Kakuna είναι ανικανο για μαχη.
-Dawn: Τελειααα!! Τωρα ο Bugsy εχει ένα μονο ποκεμον.
-Nick: Ωραιος ο συνδυασμος του Alf, επιασε τον Bugsy απροετοιμαστο.
-Bugsy: Kakuna επεστρεψε. Alf τα πας πολύ καλα μεχρι στιγμης, ωστοσο δεν θα μαλακωσω επειδη με εσωσες τις προαλλες.
-Alf: Σε περιμενω Bugsy!
-Bugsy: Scyther διαλεγω εσενα !!
-Alf: (To Ηoundour είναι κουρασμενο για να συνεχισει…Νομιζω πως ηρθε η ωρα να αλλαξω ποκεμον) Houndour τα πηγες περιφημα. Γυρισε τωρα !! totodile διαλεγω εσενα !!
-Bugsy: Scyther χορος των σπαθιων τωρα.
-Dawn: αυτό δεν είναι καλο. Με αυτή την επιθεση δεν ανεβαζει την επιθετικη του δυναμη.
-Nick: ακριβως..και με τον καταλληλο συνδυασμο επιθεσεων αυτή η μαχη μπορει να λαβει γρηγορα τελος.
-Alf: Totodile υδατινη ουρα.
-Bugsy: Scyther κοψτο με τα ψαλιδια-Χ.
-Dawn: Τρομερο. Η υδατινη ουρα εγινε σταγονες…
-Alf: (To Scyther του Bugsy σιγουρα δεν παιζει…από την απολυτη εμυνα περασε στην απολυτη επιθεση..δεν θα είναι ευκολο.) totodile σουπερδυναμη.
-Bugsy: Αποφυγε το με διπλη ομαδα και στη συνεχεια χτυπα το totodile με διπλη ομαδα.
-Alf: Totodile όχι..
-Dawn: Ηταν δυνατο χτυπημα.
-Alf: Τοtodile εισαι καλα ?? (Φαινεται πως το Scyther, εκτος από πολύ δυνατο, είναι και πολύ γρηγορο..πως μπορω να το καθυστερησω όμως?? Το βρηκα, αν το παγωσω..) Totodile σηκω ξανα και ετοιμασου !
-Bugsy: Scyther διπλο χτυπημα ξανα.
-Alf: Totodile ετοιμασου και όταν πλησιασει χτυπα με παγωμενο δοντι.
-Bugsy: Scyther…
-Alf: Totodile ακολουθησε με κανονι νερου.
-Bugsy: Αποφυγε το.
Lf: Totodile σουοπερδυναμη.
-Bugsy: Scyther διπλη ομαδα.
-Alf: (Μπορει να μην παγωσε, αλλα τα φτερα του εχουν παγο και ετσι κινειται πιο αργα από ότι πριν..) totodile εξαφανισε όλα τα Scyther με υδατινη ουρα.
-Dawn: Εξαφανιστηκαν όλα.
-Nick: Που είναι το αληθινο??
-Bugsy: Scyther ψαλιδια-Χ.
-Alf: Totodile όχι.
-Διαιτητης: Το Totodile είναι ανικανο για μαχη.
-Dawn: Καημενο totodile.
-Alf: Totodile ησουν τελειος.γυρισε!! Bugsy συνεχιζουμε!! Houndour διαλεγω εσενα.
-Dawn: Houndour?? Μα δεν προλαβε να ξεκουραστει καθολου.
-Nick: ηρεμησε Dawn. Φαινεται πως ο Alf εχει ένα σχεδιο.
-Alf: (To Houndour είναι αρκετα κουρασμενο για να αντεξει πολύ ωρα, οποτε πρεπει να ολοκληρωσω αυτό που θελω γρηγορα)
-Bugsy: To Houndour είναι κουρασμενο και δεν θα σε αποφυγει ευκολα. Scyther ψαλιδια-Χ.
-Alf: Houndour ριξε καπνο εμπρος.
-Dawn: Τελεια, παγιδεψε το Scyther μεσα στον καπνο.
-Alf: Ηoundour ριξε φλογοβολο μεσα στο καπνο…
-Bugsy: Scyther όχι…
-Nick: Ώστε αυτό σχεδιαζε ε?? Μοιαζει σαν παρουσιαση διαγωνισμου…
-Dawn:Αν δεν κανω λαθος εχει χρησιμοποιησει αυτή τη κινηση σε ένα διαγωνισμο πολύ παλια με το Magby.
-Nick: Είναι πολύ καλη κινηση γιατι ο καπνος και η φωτια πανε τελεια μαζι και είναι αρκετα ώστε να βγαλουν το Scyther εκτος μαχης.
-Bugsy: Scyther στεκεσαι ακομα ορθιο. Τελεια…ας τελειωσουμε αυτό που αρχισαμε. Ψαλιδια-Χ
-Alf: Houndour…
-Διαιτητης: Το Houndour είναι ανικανο για μαχη.
-Dawn είναι δυνατον μετα από αυτή την επιθεση να στεκεται ακομα ορθιο.
-Νick: Πραγματικα εκπληκτικο.
-Alf: Houndour γυρισε..Bugsy θαυμαζω πραγματικα το Scyther σου. Καταφερε να αντεξει μια τοσο δυνατη επιθεση.
-Bugsy:Είναι το πρωτο μου ποκεμον και το εχω εκπαιδευσει πολύ καλα.
-Alf: (To πρωτο μου ποκεμον, ο Sceptile θα τα βρει σκουρα απεναντι στο Scyther αφου μειονεκτει…οποτε η μονη μου επιλογη είναι το Skarmory. O αεροπορικος ασσος και το ατσαλινο κορμι του θα με βοηθησουν αρκετα.) Για να δουμε ποσο ακομα θα αντεξει όμως. Skarmory διαλεγω εσενα!
-Bugsy: Υποθετω πως αυτό δεν είναι καλο..scyther χορος σπαθιων.
-Alf: Skarmory ατσαλινα φτερα εμπρος.
-Bugsy: Scyther διπλη ομαδα
-Dawn: Χρησιμοποιησε διπλη ομαδα καθως χρησιμοποιουσε το χορο των σπαθιων..
ugsy: Scyther διπλο χτυπημα.
-Alf: Skarmory όχι.
-Dawn: Γιατι κινειται ξανα τοσο γρηγορα ??
-Nick: Ο παγος που ειχε στα φτερα του και το καθυστερουσε, ελιωσε μετα τη φωτια.
-Dawn: Να παρει.
-Alf: Τερμα τα παιχνιδια. Skarmory αεροπορικος ασσος.
-Bugsy: Scyther σταματα το με ψαλιδια-Χ.
-Alf: Skarmory..(Δεν είναι δυνατον να χασει το Skarmory από ένα Scyther..)
-Bugsy: Scyther περικυκλωσε το Skarmory με διπλη ομαδα.
-Dawn: Ωχ όχι.
-Bugsy:Και τωρα διπλο χτυπημα.
-Alf: Skarmory όχι.. (Πως μπορω να αντιμετωπισω την γρηγοραδα του και την δυναμη του…Στη μαχη μου με τον Falkner νικησα με έναν συνδυασμο. Ισως πρεπει να κανω αυτό και τωρα..).Skarmory ας τελειωνουμε. Χρησιμοποιησε κουρνιασμα.
-Nick: Tελεια !! Θα αναπληρωσει την ενεργεια του…
-Bugsy: Scyther χορος σπαθιοου.
-Alf: Skarmory χρησιμοποιησε ατσαλινα φτερα…
-Bugsy: Scyther παμε για διπλο χτυπημα !!
-Alf: Skarmory, τωρα χρησιμοποιησε αεροπορικο ασσο..
-Dawn: ωωω,ακομα ενας συνδυασμος.
-Nick: Χρησιμοποιει τα ατσαλινα φτερα μαζι με τον αεροπορικο ασσο και το αποτελεμσμα είναι…
-Dawn: Μια ασημενια αστραπη που κατευθυνεται προς το Scyther.
-Dawn: Αραγε ποιος νικησε??
-Nick: Θα μαθουμε σε δυο λεπτα που θα καθαρισει.
-Διαιτητης: Και νικητης είναι ο Alf !!!
-Dawn: τελεια !!!
-Nick: Μπραβο Αlf !!!!!
-Bugsy: Scyther ηταν από τις καλυτερες σου μαχες!! Γυρισε να ξεκουραστεις τωρα….
-Alf: Tα καταφεραμε Skarmory !! Ναι,το δευτερο εμβλημα !!
-Bugsy: Alf, συγχαρητηρια και από μενα…Η τελευταια κινηση ηταν κατι περισσοτερο από εντυπωσιακη…Μπραβο σου. Οριστε το εμβλημα της Κυψελης!!
-Dawn: Μπραβο σου alf !!
-Nick: σου αξιζει!!
-Dawn: Πηρα πολλες ιδεες για τον επομενο διαγωνισμο μου ποκεμον βλεποντας την μαχη σας…
-Bugsy: Dawn θα λαβεις μερος στο διαγωνισμο που θα γινει στο δασος Ilex ??
-Dawn: ΤΙ ??? Γινεται ενας διαγωνισμος ποκεμον εδώ κοντα ?? Εννοειται πως θα λαβω μερος !!
-Nick: νομιζω βρηκαμε που θα παμε μετα…χαχαχαχα!!
-Bugsy: Μην βιαζεσαι για συμπερασματα Nick. Alf ο τροπος που μαχεσαι είναι καταπληκτικος και εμαθα ότι καταφερες να κερδισεις ένα από τα Μυαλα Συνορου του Συνορου της Μαχης του Sinnoh.
-Alf: ναι, ηταν ο Palmer.
-Bugsy: Εχω να σου πω πως στη πολη μας είναι ακομα ένα Μυαλο Συνορου από το Sinnoh, η Argenta και θα ηταν πολύ καλο αν εδινες μαχη μαζι της..
-Alf: Κανενα προβλημα!! Πες πως ειμαι ηδη εκει…
-Nick: Dawn υποθετω πως πρεπει να περιμενεις λιγο..
-Dawn: Δεν πειραζει, θα δω την θετικη πλευρα των πραγματων..χρονος για εξασκηση…
-Bugsy: Και μην ξεχασετε τις Pokeball από τον Kurt…

Και καπως ετσι το δευτερο εμβλημα, το εμβλημα της Κυψελης,εγινε δικο μου και λιγο πριν τον δευτερο διαγωνισμο ποκεμον της Dawn, μια καυτη μαχη με ένα από τα Μυαλα Συνορου του Sinnoh με περιμενει…

#205 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 16:41

coming up...
13.Battle Hall Matron ArgentaPath to Fame !!!
14.Contest training in Ilex Forest…Hilary Vs Dawn !!!

#206 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 21:17

13.Battle Hall Matron ArgentaPath to Fame !!!
Ακολουθωντας την νικη μου εναντια στον Bugsy καταφερα να κερδισω το δευτερο εμβλημα μου στη περιοχη Johto…Ωστοσο σημερα με περιμενει μια διαφορετικη προκληση απο ολες τις αλλες…Ένα από τα Μυαλα Συνορου του Συνορου της Μαχης της περιοχης Sinnoh βρισκεται στη περιοχη Johto, και συγκεκριμενα στην πολη Azalea προκειμενου και οι εκπαιδευτες του Johto να εχουν την ευκαιρια να αντιμετωπισουν την προκληση του Χολ της Μαχης. Μετα από την επιθυμια του Bugsy να λαβω μερος, αποφασισαμε να επισκεφτουμε την τοποθεσια.
-Nick:Νομιζω πως αυτή εδώ η εγκατασταση είναι το Χολ της Μαχης!
-Alf:Συμφωνω…Ο Βugsy ειπε πως είναι βορειο ανατολικα από το γυμναστηριο του και ηρθαμε οσο πιο βορειο ανατολικα μπορουσαμε!!
-Dawn:Ε,τοτε τι περιμενουμε???Ας μπουμε μεσα!
-Σχολιαστης:Κι ενας νεος διεκδικητης φαινεται πως κατεφτασε στο Χολ της Μαχης προκειμενου να αντιμετωπισει την ¨Γηραια Κυρια¨ Argenta!!Το ονομα του είναι Alf και ερχεται κατευθειαν από το γυμναστηριο του Bugsy οπου καταφερε να κερδισει το 2ο εμβλημα του! Μαζι με τους φιλους του Dawn και Nick
-Dawn:Μα τι γινεται??Που βρεθηκε ολος αυτος ο κοσμος και τι είναι αυτό το μερος??
-Σχολιαστης:Η Dawn,η συντονιστρια που καταφερε να κερδισει το Μεγαλο Φεστιβαλ δυο φορες,αναρωτιεται για την εγκατασταση…
-Dawn: Μα που τα ξερει όλα αυτά???
-Σχολιαστης:Ας απαντησουμε λοιπον στην Dawn και σε ολους οσους εχουν απορια…! Το Χολ της Μαχης είναι η εγκατασταση στο Συνορου της Μαχης στην οποια τα επιτευγματα των διεκδικητων γινονται γνωστα στο κοσμο!Το κοινο είναι εδώ για να παρακολουθησει τις καυτες μαχες και να γνωρισει τα μεγαλα αστερια του αυριο…
-Dawn:Μα εγω δεν ειμαι διεκδικητρια,ο Alf είναι!
-Σχολιαστης:Εισαι όμως ένα προσωπο που συζητηθηκε πολύ φετος,όπως και ο alf και πρεπει ο κοσμος να μαθει για εσας!!Το ιδιο ισχυει και για τον nick ο οποιος εφτασε στα ημιτελικα του περσινου πρωταθληματος Kanto.
-Nick:Τρομαζω….
lf:Καλα είναι όλα αυτά,αλλα δεν ηρθα εδώ για να αποκτησω φημη ή δοξα,αλλα για να αντιμετωπισω το Μυαλο Συνορου!
-Σχολιαστης: Ενταξει λοιπον,η ¨Γηραια Κυρια¨ Argenta θα εμφανιστει σε λιγο,πρωτα όμως οι φιλοι σου πρεπει να κατσουν και εσυ πρεπει να διαλεξεις ένα μονο ποκεμον…Εχεις και την δυνατοτητα να καλεσεις καποιο ποκεμον μεσω υπολογιστη…
-Alf:ένα μονο ποκεμον???
-Σχολιαστης:Πολύ σωστα…Το μυαλο συνορου εδώ χρησιμοποιει ένα ποκεμον και το κακο είναι ότι η επιλογη της είναι τελειως τυχαια…Για αυτό πρεπει να διαλεξεις με συνεση…
-Alf:……………………………………………………Ειμαι ετοιμος!
-Σχολιαστης:Ας καλεσουμε λοιπον το Μυαλο Συνορου της δικης μας εγκαταστασης! Τη γηραια κυρια Argenta!
-Kοινο: WROOOOOAAAAAAAAAAAAAR !!!
-Dawn:Φαινεται πως την θαυμαζουν πολυ!
-Nick:Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω εκεινους που λενε οτι το Συνορο της Μαχης είναι ενας εντελως νεος τροπος μαχης!
-Argenta:Alf,χαιρομαι πολύ που σε γνωριζω και ακομα περισσοτερο που μου δινεται η ευκαιρια να σε αντιμετωπισω σε μια μαχη!
-Alf:Χαιρω πολύ Argenta!Και εγω ειμαι πολύ χαρουμενος που βρισκομαι εδώ στο Χολ της Μαχης!
-Argenta:Ξερω πως ανυπομωνεις να ξεκινησει η μαχη μας!! Οπως γνωριζεις ηδη,εδώ θα δωσουμε μαχη μονο με ένα ποκεμον για αυτό αν ημουν στη θεση σου,κι εφοσον δεν ξερω τι ποκεμον θα χρησιμοποιησει το Μυαλο Συνορου,θα διαλεγα ένα ποκεμον με πολλες προοπτικες!
-Alf:Ξερω καλα τι εννοεις Argenta!Μην ανησυχεις!Πιστευω εχω κανει μια πολύ καλη επιλογη!

-Σχολιαστης:Ηρθε η ωρα να ξεκινησει η μαχη λοιπον!
-Argenta: Cloyster διαλεγωεσενα!
-Alf: Drapion παμε!
-Dawn:Καλη η επιλογη του alf!
-Nick:Σωστα!Το Drapion γνωριζει επιθεσεις διαφορετικων τυπων και μπορει αυτο να δωσει πλεονεκτημα στον Alf!
-Alf: Drapion χρησιμοποιησε σταυρωτο δηλητηριο!
-Argenta:Cloyster προστασια!
-Isabela:Το Cloyster δεν επαθε τιποτα χαρη στη προστασια!
-Σχολιαστης:Και η argenta αναδεικνυει την εντυπωσιακη αμυντικη δυναμη του Cloyster!
-Argenta: Cloyster αστερακια!
-Alf: Drapion!
-Argenta:Φαινεσαι μπερδεμενος Alf!
-Alf:Οχι ακριβως!Απλα περιμενω την καταλληλη στιγμη για να επιτεθω!Drapion σταυρωτο δηλητηριο ξανα!
-Argenta: Cloyster προστασια!
-Alf: Drapion ακολουθησε με δοντι του κεραυνου!
-Argenta: Cloyster μπλοκαρε το με αστερακια….Cloyster
-Σχολιαστης:Και φαινεται πως το δοντι του κεραυνου βρηκε στοχο…
-Nick:Ναι βρηκε,αλλα δεν χτυπησε με ολη την ισχυ του γιατι το μπλοκαραν αρχικα τα αστερακια!
-Argenta:Καταλαβα τι προσπαθησες να κανεις Alf…ηθελες να με κανεις να χρησιμοποιησω πολλες φορες τη προστασια για να αποτυχει,αλλα δεν ειχες προβλεψει το τειχος με τα αστερακια..
-Alf:Ακριβως!Πολυ καλη κινηση Argenta!
-Argenta: Cloyster ας τελειωνουμε….ακτινα παγου!
-Alf: Drapion αποφυγε το και χτυπα με σταυρωτο δηλητηριο!
-Σχολιαστης:Και το drapion βρισκει στοχο!
-Dawn:Μπραβο alf!
rgenta:Alf,οι κανονικες επιθεσεις δεν κανουν μεγαλη ζημια στο ποκεμον μου χαρη στο πολυ σκληρο καβουκι του!
-Alf:Το ξερω,αλλα μια επιθεση όπως το δοντι του κεραυνου που γινεται από κοντα είναι ριψοκινδυνη!
-Argenta:Και αυτό είναι που μου δινει το πανω χερι στη μαχη μας…Cloyster σερφ!
-Alf:Λαθος…μπορει να είναι ριψοκινδυνο,αλλα μαρεσουν τα ρισκα!Drapion χτυπα το κυμα που καβαλαει το cloyster με δοντι του κεραυνου…
-Argenta: ΠΩΣ?
-Dawn:Αυτή η επιθεση δεν θα πληγωσει και το Drapion
-Nick:Λογικα ναι…αλλα ο Alf εχει εμπιστοσυνη στο Drapion και πιστευει πως θα αντεξει…
-Σχολιαστης:Φαινεται πως και τα δυο ποκεμον χτυπηθηκαν!
-Alf: Drapion αποτελειωσε το με δοντι του κεραυνου!
-Argenta:Cloyster προστασια!
-Alf: Να παρει…
-Argenta: Cloyster ακτιναπαγου!
-Alf: Drapion!
-Dawn:Παγωσε!
-Nick:Δηλαδηεχασε???
-Σχολιαστης:Το drapion παγωσε…είναι αραγε το τελος αυτό??
-Alf:δεν προκειται! Drapion λιωσε το παγο με δοντι της φωτιας!
-Argenta:Cloyster γρηγορα πριν βγει χτυπα ξανα με σερφ!
-Alf: Drapion γρηγορα!Βγες και αποφυγε το!
-Dawn:Προλαβε!
-Nick:Βγηκε!
-Argenta:Μα πως?
-Alf: Drapion χτυπα το Cloyster με δοντι του κεραυνου!
-argenta:Cloyster
-Σχολιαστης:Κυριες και κυριοι…επειτα από αυτην την ανατρεπτικοτατη από λεπτο σε λεπτο μαχη,το Cloyster επεσε και ετσι νικητης του αγωνα είναι διεκδηκητης Alf!
-Dawn:Τα καταφερε!
-Nick:Μπραβο Alf!
rgenta: Cloyster γυρισε! Alf,δεν εχω λογια…δεν εχουν καταφερει πολλοι να με κερδισουν,αλλα εσυ το εκανες και με ένα τροπο μοναδικο!
-Alf: Drapion τα καταφεραμε!!Μπραβο μας!!!
-Dawn:Alf συγχαρητηρια!!
-Alf:ευχαριστω πολύ παιδια!
ick:Καταπληκτικη μαχη!
-Σχολιαστης:Κι ετσι με αγωνια περιμενουμε ολοι τον επομενο διεκδηκητη!!Οσο για τον Alf του ευχομαστε καλη τυχη για το επερχομενο πρωταθλημα ποκεμον!!

Και ετσι η επισκεψη μας στο Χολ της Μαχης τελειωνει εδώ,με την νικη μου επι της Argenta,επομενη σταση τωρα ο διαγωνισμος ποκεμον του δασους Ilex οπου η Dawn σκοπευει να παρει την δευτερη κονκαρδα της.

#207 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2010 - 18:59

14.Contest training in Ilex Forest…Hilary Vs Dawn !!!
Εχοντας κερδισει την ‘Γηραια Κυρια’ Argenta, όλα τα βλεμματα πλεον στρεφονται στην Dawn και τον διαγωνισμο για την επομενη κονκαρδα της…Το σταδιο του διαγωνισμου ωστοσο βρισκεται μεσα στο δασος Ilex και πιο συγκεκριμενα, στο βωμο που εχει χτιστει για τον προστατη του δασους το Celebi. Τα pokegears εχουν αποπροσανατολιστει και εμεις εχουμε χαθει…
-Dawn: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΚΕΜΟΝ…ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ.
-Nick: Dawn, προπαθησε να ηρεμησεις…θα βρουμε συντομα το σταδιο.
-Dawn:ME ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ…ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΕΑ ΚΥΚΛΟΥΣ..
-Silver: Τοσο χαμενοι που ειστε να χαιρεστε που κανετε μονο κυκλους.χαχαχα.
-Alf: βρε βρε βρε. Ο Silver…μου κανει εντυπωση που σε συνανταμε και δεν εισαι μπλεγμενος σε καποια φασαρια..
-Silver: Πειτε μου κατι…φτασαν στα αφτια μου φημες ότι νικησατε την ομαδα πυραυλο πριν από 3 χρονια και ότι τις προαλλες εσεις τους καταστεψατε τα σχεδια για τα Slowpoke.
-Nick: Αληθεια ειναι…και λοιπον??
-Silver: δεν εχει σημασια…πρεπει να φυγω…Α! ο βωμος που ψαχνετε είναι προς τα εκει. Αντιο χαμενοι.
-Alf: Δεν μπορω να τον καταλαβω. Εμφανιζεται από το πουθενα, μας βριζει, μας κανει ερωτησεις, μας βοηθαει και μετα φευγει … τι να πω..εχει τρελλαθει ο κοσμος.
-Dawn: Δεν με νοιαζει…Μας εδειξε το δρομο. Μονο και μονο για αυτό εγω συγχωρω τα πιρκοχωλα σχολια του. ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
-Alf: Καλα καλα !!
-Dawn: ΑΑΑΑΟΟΟΟΥΥΥΤΣ

-Nick: τι εγινε παλι ??
-Alf: Dawn…??? Γιατι προσκυνας στο εδαφος ???
-Dawn: καπου σκονταψα…
-Alf: Που ??
-Dawn: Πανω σε αυτό εδώ…Τι είναι ??
-Nick: Dawn….επεσες πανω σε ενα θηλυκο Nidoran και δεν το πηρες καν χαμπαρι…ηρεμησε. Θα προλαβουμε τον διαγωνισμο ποκεμον. Αν δεν χαλαρωσεις θα παθουμε κανενα κακο.
-Dawn: Εχεις δικιο Nick…δεν ξερω τι με επιασε..Nidoran συγγνωμη..
-Alf: Δεν νομιζω πως φαινεται και ιδιαιτερα χαρουμενο μετα τη πατημασια σου..
-Dawn: Ζητησα συγγνωμη, τι άλλο να κανω??
-Nick: Νομιζω πως θελει μια μαχη ποκεμον.
-Dawn: Καλα λοιπον!! Δεχομαι, Jigglypuff διαλεγω εσενα !!
-Αlf: για να δουμε !! Dawn είναι και καλη προθερμανση για τον διαγψνισμο ποκεμον αυριο.
-Dawn: Εχεις δικιο.
ick: Προσεχε, το Nidoran επιτεθεται με δηλητηριωδες κεντρι.
-Alf: Εμενα μου μοιαζει σαν να χρησιμοποιει δηλητηριωδες δοντι..
-Dawn: Μπουφοι !! Είναι συνδυασμος…χρησιμοποιει και τις δυο επιθεσεις μαζι…Jigglypuff αποφυγε το με κυλιωμενη επιθεση…
-Alf: Παρα τριχα.
-Dawn: Jigglypuff, τωρα χρησιμοποιησε μυστικη δυναμη καθως κυλας.
-Nick: τελεια, μπραβο Dawn…Βρηκες στοχο..
-Alf: Φαινεται πως το Nidoran είναι προς το παρρον παρελυμενο.
-Dawn: Θα το πιασω τοτε…Ένα ποκεμον που μπορει να χρησιμοποιει ετσι έναν συνδυασμο επιθεσεων πρεπει να λαβει μερος σε έναν διαγωνισμο…
-Alf: τοτε σου συνιστω να χρησιμοποιησεις την μπαλα του φεγγαριου που μας εδωσε ο Kurt.
-Dawn: Σωστα…δουλευει καλυτερα με τα ποκεμον που εξελισσονται με φεγγαροπετρα. Μπαλα του φεγγαριου φυγαμε..
-Alf: το πιασε ??
-Nick: το πιασε !!
-Dawn: ΝΑΑΑΑΙ !! Επιασα το Nidoran !!
-?????: Συγχαρητηρια Dawn !!
-Dawn: Hilary ??
-Hilary: Με σαρκα και οστα !! χαχαχα !! Τι κανετε παιδια, παει πολυς καιρος !!
-Alf: Ναι από το Μεγαλο Φεστιβαλ του Sinnoh…
-Nick: ειμαστε πολυ καλα!!
-Dawn: ειμαστε περισσοτερο από καλα,μολις επιασα ένα νέο ποκεμον.
-Hilary: το ειδα !! Οποτε υποθετω πως για να ειστε εδώ παει να πει ότι θα λαβετε μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ και στο Πρωταθλημα ποκεμον της περιοχης ??
-Alf: Πολύ σωστα !!
-Dawn: Αυριο γινεται και ενας διαγωνισμος ποκεμον εδώ στο δασος και θα λαβω μερος..
-Hilary: Κι εγω για αυτόν το λογο ειμαι εδώ !! Θελω να κερδισω την 3η κονκαρδα μου.
-Dawn: τελεια, τοτε θα ειμαστε αντιπαλοι για ακομα μια φορα…εγω θελω την δευτερη κονκαρδα μου…
-Hilary: Εχεις σκεφτει πια ποκεμον θα χρησιμοποιησεις ??
-Dawn: Όχι, αλλα πριν λιγο αποφασισα πως θελω να χρησιμοποιησω το nidoran.
ilary: τοτε εχουμε πολυ δουλεια !! Πρεπει να δειξουμε στο Nidoran τι θα πει παρουσιαση και τι μαχη διαγωνισμου..
-Dawn: Θα με βοηθησεις δηλαδη?? Τελεια !!
-Hilary: Βεβαια Dawn, αφου όμως γραφτουμε πρωτα !!
-Dawn: Εχεις δικιο..

(Λιγο αργοτερα)
-Dawn: Παει και αυτό !!
-Hilary: Αυριο θα λαβουμε μερος !! Οσο για τωρα, ας προπονησουμε το Nidoran !!
-Dawn: Βlastoise, Jigglypuff, Chikorita, Nidoran βγειτε ολοι εξω !
-Hilary: Ώστε επιασες μια Chikorita..πολυ ομορφη είναι !!
ick: αισθανομαι λιγο παραγκωνισμενος!!
-Alf: Κι εγω…λιγο εξω από τα νερα μου..
ick: Δεν ασχολουνται καθολου μαζι μας…
-Dawn: ευχαριστω !! Λοιπον Nidoran, αυριο θα λαβουμε μερος σε έναν διαγωνισμο ποκεμον και θελω να με βοηθησεις..
-Hilary: O διαγωνισμος περιλαμβανει 2 γυρους…στον πρωτο παρουσιαζεις τις επιθεσεις σου με τετοιο τροπο ώστε να φανεις ωραιο και στον δευτερο ακολουθει μαχη ποκεμον.
-Dawn: αν κερδισουμε παιρνουμε την κονκαρδα και όταν μαζεψουμε 5 τετοιες θα αγωνιστουμε στο Μεγαλο Φεστιβαλ που είναι στοχος μας !!
-Hilary: Ας αρχισουμε με μια παρουσιαση, Dawn σειρα σου !!
-Dawn: Σωστα !! Chikorita εισαι ετοιμη ?? Ωραια !! Ενεργειακη μπαλα στον αερα!!
-Hilary: Πολύ δυνατη ενεργειακη μπαλα.
-Dawn: Τωρα Chikorita σπαστην με φυλλα ξυραφι!!
-Hilary: Πολύ ομορφη παρουσιαση !!
-Dawn: Και τωρα τελειωσε με φωτοσυνθεση!!
-Alf: Κλασσικη Dawn !!
-Dawn: Αυτό Nidoran είναι μια παρουσιαση και ειδα πως μπορεις να κανεις και εσυ τετοιους συνδυασμους…όπως το δηλητηριωδες κεντρι και το δηλητηριωδες δοντι.
-HilarY: Το μυστικο είναι η συγκεντρωση Nidoran, για αυτό και η Chikorita τα πηγε τοσο καλα !!
-Dawn: Ο δευτερος γυρος περιλμβανει μαχες όπως ειπαμε, αλλα οι μαχες πρεπει να γινονται με χαρη και ομορφια για να κανεις τον αντιπαλο σου να χανει ποντους.
-Hilary: Και τωρα θα σου δειξουμε τι θα πει δευτερος γυρος ενός διαγωνισμου !! Venusaur διαλεγω εσενα !!
-Dawn: Blastoise παμε!! Είναι προπονηση για αυτό προσεξτε με τις επιθεσεις!!
-Ηilary:Venusaur χορος πεταλλων…
-Dawn: Blastoise απεκρουσε τα με κανονι αστραπη…
-Alf: Πολύ ομορφο…
-Dawn: Βλεπεις Nidoran, τα απεκρουσε αλλα ο τροπος που τα απεκρουσε εκανε το Blastoise να φανει πολύ ομορφο !!
-Hilary: το μυστικο Nidoran είναι να δειξεις την πραγματικη σου ομορφια !!
-Dawn: Blastoise κανονι υδραντλιας !
-Hilary: Venusaur φυτο frenzy.
-Nick: ουαου…φανηκε η πραγματικη φυση του χορτου του Venusaur!
-Dawn: Blastoise χρησιμοποιησε παλμο νερου και επειτα παγωσε τον με ακτινα παγου…
-Hilary: Venusaur στειλτο πισω με το μαστιγιο σου..
-Dawn: Blastoise στειλτο πισω με γρηγορη περιστροφη.
-Hilary: Venusaur όχι.
-Νick: Η επιθεση εγινε πιο γρηγορη χαρη στην γρηγορη περιστροφη και το Venusaur δεν προλαβε να την αποκρουσει.
-Dawn: Blastoise ας τελειωνουμε γρηγορη περιστροφη και καθως περιστρεφεσαι ακτινα παγου…
-Alf: Ουαου…αυτή η περιστροφη δημιουργησε ένα τοιχος παγου γυρο από το Blastoise…
ilary: Venusaur ηλιολουστη ημερα.
-Alf: Να παρει, η ηλιολουστη μερα ελιωσε την ακτινα παγου.
-Dawn: αυτό Nidoran είναι απωλεια ποντων για την δικη μας ομαδα.
-Hilary: Venusaur ηλιακη ακτινα.
-Dawn: Blastoise κανονι αστραπης !!
-Alf: Κοιταξτε ποσο ομορφα είναι τα χρωματα…
-Hilary: αυτά ηταν όλα !! Αν τα θυμασαι όλα αυτά και δουλεψεις σκληρα με την Dawn θα τα πατε τελεια !! Πειναει κανεις ??
-Alf: Εγω !
-Nick: Κι εγω !!
-Hilary: παμε για φαγητο, εχουμε πολλα να πουμε !
-Dawn: Nidoran τι θα ελεγες να καθομασταν να εξασκηθουμε ??
-Alf: Νομιζω πως σημαινει ναι αυτό !!
-Dawn: Ωραια, παιδια πηγαινετε και θα ερθω να σας βρω…
-Hilary: εγινε, καλη εξασκηση Dawn !!
-Dawn: Ευχαριστω…Nidoran ξεκιναμε, δηλητηριωδες κεντρι ……

Κι ετσι η Dawn καταφερε να πιασει ένα νέο ποκεμον, ενώ παραλληλα μια ακομα ευχαριστη εκπληξη μας περιμενε,η Hilary η οποια είναι εδώ και αυτή για τον αυριανο διαγωνισμο. Μαζι της η Dawn καταφεραν να διδαξουν το Nidoran για το διαγωνισμο ποκεμον κι ετσι ολοι περιμενουμε με αγωνια την αυριανη μερα της κρισης…Ποιος θα καταφερει να παρει την κονκαρδα ???

#208 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2010 - 19:00

coming up:
15.Εκδικηση για το επεισοδιο 12 !!!

16.Day Care CenterTag an Elite Battle

#209 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2010 - 20:21

Πολύ καλα πάει η ιστορια !!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια ;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#210 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 20:32

Seraphimon-T.Κ. ευχαριστω πολυ...και τα επομενα ειναι ακομα πιο ενδιαφεροντα!!

15.Εκδικηση για το επεισοδιο 12 !!!
Μarian: Φιλες και φιλοι των ποκεμον…ειμαι η Marian και σας καλοσοριζω ολους στον σημερινο διαγωνισμο ποκεμον που λαμβανει χωρα ζωντανα από το σταδιο του δασους Ilex. Συντονιστες και συντονιστριες από ολη τη χωρα εχουν ερθει προκειμενου να καταφερουν να κερδισουν αυτην εδώ την κονκαρδα…που μαζι με άλλες 4 θα δωσει το εισητηριο στους συντονιστες να λαβουν μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ της περιοχης μας…Χωρις καθυστερηση λοιπον ας ξεκινοησουμε το πρωτο μερος του διαγωνισμου…τις παρουσιασεις ποκεμον !!
Μετα από την χθεσινη εκπαιδευση με τη Hilary, η ημερα του διαγωνισμου εφτασε και η Dawn μοιαζει πιο ενθουσιασμενη από ποτε…Ωστοσο τα φτερα της ηρθε να κοψει η Rose, η οποια εμφανιστηκε λιγο πριν την εναρξη του διαγωνισμου μαζι με τον Fabias και το συνηθισμενο υπεροπτικο τους στυλακι.

(flashback)
-Rose: Αν δεν ειναι η Dawn, τοτε ποιος !!
-Dawn: Rose, Fabias, καλησπερα !
-Fabias: Καλησπερα !!
-Rose: Hilary παει καιρος, πως εισαι?
-Alf: Γνωριζεστε ??
-Rose: Εχουμε βρεθει σε διαγωνισμους παλιοτερα.
-Ηilary: Ακριβως. Πολύ καλα, εσυ ?? Ξερεις την Dawn και την παρεα της ?
-Fabias: Ειμαστε παιδικοι φιλοι…Alf, πως παει ο αγωνας για τα εμβληματα, εχεις μαζεψει κανενα??
-Alf: Ναι, εχω κιολας δυο..
-Fabias: Κιολας ?? χαχαχχαχα!! Αυτό είναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις??
-Nick:είναι πολύ αγαπημενοι παιδικοι φιλοι!
-Rose: Κι αυτό δεν σημαινει πως σκοπευω να χασω αυριο, όπως εγινε και την τελευταια φορα…Ετοιμασου Dawn. Και φυσικα Hilary ισχυει το ιδιο και για σενα !
-Dawn: Θα περιμενω…
-Hilary: ειναι λιγο υπεροπτες, αυτο ειναι αληθεια αλλα μην τους αφηνεις να σε επηρεαζουν..Το ιδιο ισχυει και για σενα Alf.
(end of flashback)

Ο διαγωνισμος αρχισε και οι παρουσιασεις είναι εκπληκτικες…Με αγωνια περιμενουμε να δουμε εκεινες της Dawn, της Hilary και της Rose..
-Marian:Επομενη διαγωνιζομενη !! Η Dawn !!
-Dawn: Nidoran ανεβα στη σκηνη !!
-Alf: Ώστε αποφασισε να χρησιμοποιησει το Nidoran στο πρωτο γυρο ?
-Fabias: Ποτε επιασε αυτό το ποκεμον .?
-Alf: Ειπες πως θα κατσεις μαζι μας αλλα ότι δεν θα μιλας γιατι υποστηριζεις την Rose.
-Fabias: Κι εσυ ειπες πως θα διναμε μαχη, αλλα μετα φοβηθηκες και ισχυρηστηκες πως το Skarmory χτυπησε στην εκπαιδευση.
-Alf: ΝΑ φοβηθω εσενα ?? Δεν ισχυει αυτό που λες…οντως τραυματιστηκε, αν δεν πιστευεις πηγαινε στο κεντρο ποκεμον.
-Fabias: Και λοιπον?? Εχεις κι αλλα ποκεμον που θα μπορ…
-Nick: Επιτελους, σταματηστε να κανετε σαν μωρα.
-Dawn: Nidoran χρησιμοποιησε κρυμμενη δυναμη γυρω σου.
-Alf: Τι εχει σκοπο να κανει ??
-Dawn: Nidoran τωρα κυμα ηλεκτροσοκ πανω στη κρυμμενη δυναμη!
-Marian: Και η κρυμμενη δυναμη φωτιζεται και γινεται ενας κιτρινοπως κρικος γυρο από το Nidoran που το κανει να φαινεται πολύ ομορφο !!
-Alf: Δεν ηξερα ότι γνωριζε και αυτή την επιθεση !
-Nick: Το ανακαλυψε χθες αργα το βραδυ η Dawn !
-Dawn: Τωρα Nidoran, ας τελειωνουμε…σπαστο με δηλητηριωδες δαγκωμα !!
-Marian: Και ένα εξαιρετικο φιναλε !!
-Dawn: Ευχαριστω πολύ !!
-Marian: Επομενη συντονιστρια η Hilary !
-Hilary: Eevee διαλεγω εσενα !!
-Nick: H Hilary εχει νέο ποκεμον !
-Hilary: Eevee δημιουργησε εναν κρικο απο μπαλες της σκιας !!
-Marian: Πολυ ομορφη οψη δινουν οι μπαλες σκιας στο Eevee κυριες και κυριοι !!
-Hilary: Τωρα eevee σπαστες με την μυστικη σου δυναμη !!
-Marian: εξαιρετικη παρουσιαση φιλες και φιλοι καθως η μυστικη δυναμη αντανακλα τις μπαλες σκιας που σκανε σαν μικρα πυροτεχνηματα !! Μπραβο σου Hilary και τωρα προχωραμε στην τελευταια συντονιστρια μας, την Rose.
-Fabias: δειξτους πως γινεται Rose !!
-Nick: H Hilary ηταν πολυ καλη, για να δουμε τι θα κανει και η Rose !!
-Rose:Chansey τα φωτα ειναι πανω σου !! Ριξε καρδουλες !!
-Marian: Ολο το σταδιο γεμισε με ροζ καρδιες !!
-Rose: Τωρα Chansey ριξε βομβες αβγων !!
-Marian: Μα τι τελεια παρουσιαση, οι βομβες αβγων εξεραγησαν και ολες οι καρδιες εσπασαν σε πολύ μικροτερες που φωτισαν ολο το σταδιο !!
-Alf: Ομορφο !!
-Nick: Φανταστικο !
-Marian: Τα λεμε σε πολύ λιγο με τα αποτελεσματα του δευτερου γυρου !!

Λογω του πολύ κοσμου κολλησαμε με τον Fabias στις θεσεις μας και δεν καταφεραμε να παμε να περιμενουμε τα αποτελεσματα με την Dawn όπως κανουμε συνηθως…Παρολα αυτά με χαρα ειδαμε οτι οι 4 συντονιστες που περνανε στον επομενο γυρο ειναι η Dawn, η Hilary, o Ralph και η Rose.
Ο επομενος γυρος συντομα ξεκινησε και τα ζευγαρια που κληρωθηκαν ηταν η Hilary-Rose και η Dawn-Ralph…
-Dawn: Chikorita αποτελειωσε τον τωρα με ενεργειακη μπαλα !!
-Ralph: Furret στειλτην πισω με σιδερενια ουρα !!
-Dawn: Φανταζομουν πως θα εκανες κατι τετοιο…chikorita, φουλ δυναμη στο μαστιγιο σου…δωσε ωθηση στην μπαλα ενεργειας !
-Ralph: Furret…οχι !!
-Marian: Και στον τελικο περναει η Dawn και η Chikorita !!
-Alf: Μπραβο Dawn !!
-Nick: Αlf, παμε τωρα στα παρασκηνια να την βρουμε που ολος ο κοσμος καθεται στην θεση του !!
-alf: Σωστη σκεψη ! Fabias παμε πισω θα ερθεις ??
-Fabias: Όχι βεβαια, τωρα βγαινει η Rose !!
lf: Εχει μονιτορ και μεσα, αλλα οπως θες !!

(Στα παρασκηνια)
-Alf: Μπραβο Dawn!! Και η παρουσιαση και η μαχη ηταν πολύ καλες !!
-Dawn: Ευχαριστω, αλλα πιο πολύ αγχος εχω για την μαχη της Hilary με την Rose !!
ick: Η Hilary εχει το πανω χερι μεχρι τωρα αφου και περισσοτερους ποντους εχει και το Noctowl εχει πλεονεκτημα απεναντι στο Beautifly της Rose..
-Dawn: Εχεις δικιο !!
-Alf: Θα επρεπε να εβλεπες τον Fabias…Καθηλωμενος στην θεση του.χαχαχα!
-Nick: παρολα αυτά εντυπωσιαστηκε από το Nidoran οσο κι εμεις !!
-Dawn: Δουλεψαμε πολύ μεχρι να συνδυασουμε σωστα την κρυμμενη δυναμη με το κυμα ηλεκτροσοκ..
-Alf: Τα πηγες τελεια!! Συνεχισε ετσι και συντομα θα εχεις την δευτερη κονκαρδα σου !!
-Dawn: ευχαριστωω !!
-TV: Και με αυτόν τον ασημενιο ανεμο το Noctowl βγαινει εκτος μαχης…Στο τελικο περναει η Rose..
-Dawn: Η Hilary εχασε ?? Δεν το πιστευω…
-Nick: Η Rose είναι καλυτερη από οσο υπολογιζαμε τελικα !
-Dawn: Ετσι φαινεται !!
-Alf: Παμε πισω στις θεσεις μας να παρακολουθησουμε, καλη τυχη !

-Marian: Ο σημερινος διαγωνισμος ποκεμον θα ολοκληρωθει με την επομενη μαχη…Ποια από τις δυο συντονιστριες θα κατακτησει αυτή τη κονκαρδα ?? Στη μια ακρη η Dawn, στην άλλη η Rose ! Εχετε 5 λεπτα…Ξεκινηστε !!
-Dawn: Chikorita ανεβα στη σκηνη !
-Rose: Beautifly τα φωτα είναι πανω σου !
-Alf: Θα είναι ενδιαφερον !
-Fabias: δεν εχει πολλες ελπιδες σημερα, η Beautifly είναι το πρωτο ποκεμον που επιασε η Rose !!
-Hilary: Μπορει να εχει περισσοτερη εμπειρια απο την Chikorita στις μαχες του διαγωνισμου αλλα αυτο δεν σημαινει πως η Dawn εχει κιολας χασει..
-Alf: Hilary, Ποτε ηρθες ?
-Hilary: Μολις !!
-Nick: Ησουν εξαιρετικη, κριμα που εχασες !!
-Hilary: Μην στεναχωρισαι! Απειροι διαγωνισμοι λαμβανουν χωρα στη περιοχη Johto !! Ας δουμε τον τελικο !!
-Rose: Beautifly ενεργειακη μπαλα !
-Dawn: Chikorita ενεργειακη μπαλα κι εσυ !
-Marian: Και ένα μεγαλο πολυχρωμο βεγγαλικο φανηκε από την συγκρουση των επιθεσεων στον αερα…και οι δυο συντονιστριες χανουν ποντους.
-Rose: Beautifly ασημενιος ανεμος !!
-Dawn: Chikorita χρησιμοποιησε την φωτεινη οθονη για να προστατευτεις !!
-Marian: εξαιρετικη αποκρουση από την Dawn…η rose χανει ποντους.
-Rose: Περασαμε στην αμυνα βλεπω ??
-Nick: Ισχυει αυτό !!
-Alf: Λογικο μου φαινεται αν σκεφτεις ότι η Chikorita και οι επιθεσεις της δεν εχουν μεγαλο αποτελεσμα στη Beautifly…
-Hilary: Θελει αν κανει την rose να χασει απο ποντους !
-Fabias: δεν θα συμβει αυτό όμως !!
-Rose: Μπορει να σε προστατευει η φωτεινη οθονη προς το παρρον αλλα αυτό δεν σημαινει ότι εισαι μπροστα !! Beautifly ριπη ανεμου !!
-Dawn: Chikorita με το μαστιγιο σου πηδα και με το άλλο μαστιγιο χτυπα τη Beautifly!
-Rose: Beautifly οχι..συνελθε γρηγορα και πιασε με τη βολη νυματος την Chikorita που ειναι στον αερα…
-Dawn: Πως ?? Chikorita ??
-Hilary: δεν εχω ξαναδει να χρησιμοποιουν ετσι την βολη νυματος…
-Rose: Τωρα Beautifly ασημενιος ανεμος…
-Alf: Από τοσο κοντα ?? Οσο και να την προστατευει η φωτεινη οθονη, θα παθει μεγαλη ζημια..
-Dawn: Chikorita γρηγορα μπλοκαρε το με ενεργειακη μπαλα !
-Marian: Και η ενεργειακη μπαλα χωριζει στα δυο τον ασημενιο ανεμο δινοντας πολύ ομορφη σταση στη Chikorita…η Rose χανει κι αλλους ποντους..
-Rose: Να παρει..
-Dawn: Chikorita σκισε το νυμα με φυλλα ξυραφι !
-Rose: Beautifly φυγε γρηγορα από εκει γιατι αλλιως θα σε χτυπησει !
-Marian: Και η Beautifly αποφευγει με χαρη κανοντας την Dawn να χανει ποντους…
-Alf: Τουλαχιστον ελευθερωθηκε !!
-Dawn: Chikorita ωρα για λιγο μπεηζμπολ !! Ενεργειακη μπαλα στον αερα…μετα χτυπα την με το μαστιγιο σου !!
-Rose: Beuatifly σπασε την με ριπη ανεμου !!
-Marian: Με χαρη και ομορφια η Beautifly αποκρουει και η Dawn χανει κι αλλους ποντους..
-Dawn: Chikorita ηρθε η ωρα να χρησιμοποιησουμε ένα συνδυασμο εμπνευσμενο από την μαχη του Alf, ισως είναι η μονη λυση για να κερδισουμε !! Χρησιμοποιησε φυλλα ξυραφι…
-Marian: ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ…
-Alf: Nα παρει και ηθελα πολύ να δω αυτόν τον συνδυασμο !
-Hilary: Εχουν σχεδον ισους ποντους, οποτε υποθετω πως αποφασιζουν οι κριτες αυτή τη φορα..
-Marian: Nικητρια του σημερινου διαγωνισμου μας είναι η Rose !!
-Alf: Πως ??
-Nick: Λυπαμαι που δεν νικησε η Dawn, αλλα τουλαχιστον εχασε από αξιο αντιπαλο !! Αυτή η Beautifly είναι πανεμορφη !!
-Hilary: Ακριβως !!
-Fabias: Σας τα ελεγα !!
-Dawn: Μπραβο Rose !!
-Rose: ευχαριστω !!! Beautifly τα καταφεραμεεε !!
-Marian: Και ιδου το επαθλο σου!!! Η κονκαρδα του διαγωνισμου !!!
-Rose: Τα καταφεραμε !! Ειμαστε ένα βημα πιο κοντα τωρα !!
…………………………………………………………………………………………………..

(Εξω από το σταδιο)
-Alf: Dawn τα πηγες πολύ καλα κι ας εχασες !!
-Dawn: το ξερω και για αυτό δεν στεναχωριεμαι !!
-Alf: Θελω πολύ να δω το συνδυασμο που σε ενεπνευσα να δημιουργησεις…
-Dawn: Θα περιμενεις μεχρι τον επομενο διαγωνισμο !!
-Nick: O Αλφ είναι ανυπομονος, δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενει !!
-Alf: Και μιας και το ανεφερες αρκετα περιμενα για το επομενο σταδιο μου…Τωρα που ο διαγωνισμος τελειωσε φυγαμε για την Goldenroad !! Δεν θελω να είναι πιο μπροστα ο Fabias !!
-Nick: Τωρα που το λες που εξαφανιστηκαν αυτοι ??
-Hilary: Θα τρεχουν προς τον επομενο διαγωνισμο !!
-Dawn: αυτό εινα το μονο σιγουρο…εσυ Hilary που θα πας ??
-Hilary: Θα παω για λιγο στη πολη Azalea να παρω τις Pokeballs μου από τον Kurt και μετα θα συνεχισω τους διαγωνισμους !!
­-Alf: Τοτε υποθετω πως θα τα ξαναπουμε σιγουρα καποια άλλη στιγμη !!
-Hilary: Εγινε !! Να προσεχετε…
-Dawn: Κι εσυ…

Κι ετσι ενας ακομα διαγωνισμος ποκεμον ελαβε τελος, αυτή την φορα όμως η Dawn εχασε, αλλα δεν εχασε το κουραγιο της…Το ταξιδι συνεχιζεται και επομενη σταση η πολη Goldenroad και το γυμναστηριο εκει…