Posted 15 March 2009 - 23:14
12.Eνα ακομα...!!!
-Tailow,πηγαινε
-Staryu,διαλεγω εσενα
Επειτα απο τη δευτερη συνεχομενη νικη της Dawn στο διαγωνισμο ποκεμον ηρθε η ωρα για το δευτερο εμβλημα μου!Οι κανονες απλοι,δυο ποκεμον και μαχη μεχρι τελικης πτωσεως και μονο εγω μπορω να αλλαζω ποκεμον!Εγω εναντιον της ειδικου ποκεμον του νερου Misty,την οποια προκαλεσα για μαχη και εκεινη δεχτηκε με μεγαλη προθημεια!
-Κανονι νερου,Staryu
-Tailow,διπλη ομαδα
-Richie:"Το απεφυγε"
-Tailow,αεροπορικος ασσος
-Αποφυγε το Staryu
-Ο αεροπορικος ασσος ειναι μια επιθεση που ο αντιπαλος δεν μπορει να αποφυγει,λυπαμαι...
-Dawn:"Χτυπηθηκε ο Staryu"
-Staryu,ακτινα με φουσκες
-Τailow,αποφυγε το και κανε αεροπορικο ασσο
-Staryu,προστασια
-Να παρει...
-Staryu κανονι νερου
-Tailow,οχι!
-Richie & Dawn:" Ωχ οχι ο Tailow χτυπηθηκε"
-Tailow,αεροπορικος ασσος
-Δευτερη φορα το ιδιο λαθος...Staryu προστασια
-Tailow,γρηγορη επιθεση
-Διαιτητης:"Ο Staryu ειναι ανικανος για μαχη"
-Richie:"Εκπληκτικο,καταφερε και εκανε πιο γρηγορο και δυνατο τον αεροπορικο ασσο με μια γρηγορη επιθεση και ο Staryu δεν προλαβε α χρησιμοποιησει προστασια"
-Μisty:"Πολυ εξυπνο Alf,αλλα μη χαιρεσαι γιατι τιποτα δεν κριθηκε ακομα,παμε Starmie"
-Πρεπει τωρα να αλλαξω ποκεμον γιατι ο Τailow ειναι αρκετα κουρασμενος,επιστροφη!Τreecko,διαλεγω εσενα
-Starmie γρηγορη περιστροφη
-Treecko αστο να πλησιασει αρκετα κι επειτα χρησιμοποιησε απορροφηση
-Ωχ Οχι
-Ωχ ναι!Treecko ακολουθησε με σπορους σφαιρες
-Richie:"Ο Αlf βασιζεται στο πλεονεκτημα και στην γρηγοραδα του Treecko κι ετσι πετυχε δυο αρκετα ισχυρα χτυπηματα εναντια της Misty"
-Dawn:"Νομιζω πως θα νικησει,αλλοστε ο Treecko τυχαινει να ειναι το πιο δυνατο και το πρωτο ποκεμον του Αλφ,οποτε δεν θα χασει ευκολα"
-Starmie.....εισαι καλα???Σηκω και χρησιμοποιησε ακτινα παγου
-Τι???Ωχ οχι...
-Richie:"Ο Treecko παγωσε"
-Treecko,σπασε το παγο με σπορους σφαιρες
-Dawn:"Τιποτα.>.."
-Αν ο Treecko δεν βγει απο το παγο,υπαρχει η πιθανοτητα να χασω!Με αυτη την ακτινα παγου και με τον Tailow κουρασμενο απο την προηγουμενη μαχη,δυσκολα θα νικησω...
-Διαιτητης:"Ο Treecko ειναι..."
-Δεν προκειται,Treeckooooo
-Διαιτητης:"Ο Starmie ειναι ανικανος για μαχη,νικητης ειναι ο Αλφ απο την Pallet"
-Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!Κερδισα το δευτερο εμβλημα μου
-Dawn-Richie:"Συγχαρητηρια"
-Misty:"Οριστε το εμβλημα του καταρρακτη,το αξιζεις!Η αποφασιστικοτηα και η πιστη σου στο ποκεμον σου σε εκανε να κερδισεις!Δεν φανταζομουν πως ο Treecko θα εσπαγε το παγο και θα καταφερνε να χτυπησει το ποκεμον μου με σπορους σφαιρες"
-Εισαι ο καλυτερος φιλαρακο!Σε ευχαριστω...
-Misty:"Ανυπομωνω να σε δω να κερδιζεις στο πρωταθλημα,αλλα πρωτα σου μενουν ακομα 6 εμβληματα και το πιο κοντινο γυμναστηριο ειναι στη πολη Vermillion,οποτε μην αργεις,ξεκινα"
-Δεν θα χασω καθολου χρονο,θα ξεκινησω τωρα αμεσως
-Misty:"Οσο για σενα Dawn συνεχισε ν κερδιζεις κονκαρδες και συντομα θα βρισκεσαι στο μεγαλο φεστιβαλ κι εγω θα ειμαι εκει για να σε δω"
-Dawn:"Σε ευχαριστω αλλα πως ξεριες..."
-Misty:"Για τους διαγωνισμους σου???Σε ειδα στο χθεσινο διαγωνισμο της πολης και εμαθα για σενα"
-Dawn:"Καταλαβα...Σε ευχαριστω παντως"
-Misty:"Καλη τυχη σε ολους σε ολα τα ονειρα σας.Αντιο!!!"
-Ολοι εμεις:"Αντιο,θα τα ξαναπουμε"
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!