Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τί θα φέρνατε στον κόσμο μας από τον κόσμο των anime αν μπορούσατε??
Posted 07 September 2009 - 14:56

Posted 09 September 2009 - 01:07
α ναι και σε 3D version pls
Posted 09 September 2009 - 05:02
εγώ λέω να φέρω τον Renji ... u know naked in my bed.
θα κανα το ιδιο με τη lenalee:nbleed:
και αν ηταν θα ηθελα να μπορουμε να χειριζομαστε τσακρα αλλα να μην ειχε γνωστοποιηθει να το ξερανε μονο λιγοι κ ετσι θα εκανα henge και θα μπενα στα γυναικεια αποδυτηρια
Παντως δεν θα θελα να υπηρχαν hollows αλλη ορεξη δεν εχω απ το να κινδυνευω να με φαει κατι που δεν βλεπω

Posted 09 September 2009 - 10:20
θα κανα το ιδιο με τη lenalee:nbleed:
και αν ηταν θα ηθελα να μπορουμε να χειριζομαστε τσακρα αλλα να μην ειχε γνωστοποιηθει να το ξερανε μονο λιγοι κ ετσι θα εκανα henge και θα μπενα στα γυναικεια αποδυτηρια
Παντως δεν θα θελα να υπηρχαν hollows αλλη ορεξη δεν εχω απ το να κινδυνευω να με φαει κατι που δεν βλεπω
Μου την πηρες την Lenalee...φαινεται εχει περαση.
Εγω θα εφερνα στον κοσμο μας αυτο το πραγμα

δεν ξερω γιατι αλλα θελω να το δω σε 3D version.
*waving intensifies*
Posted 09 September 2009 - 10:25
Lol, αυτος ειναι επικυνδυνος! Παντως θα ειχε φαση να τον δουμε σε 3D εννοειται μαζι με τιν I-pin τον Lambo και τον Colonelo XD
Tοτε να δωσεις σ' εμενα τον gin-chan και κρατα τον Renji για παρτη σου

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 08 October 2009 - 22:10
Και κανα digivice για να μπαινοβγαινεις σε καποιον digiworld θα ειχε φαση.
Posted 09 October 2009 - 14:57

Edited by Kenny, 09 October 2009 - 15:34.
freakin' spoilers... >______________________>
Posted 09 October 2009 - 16:33
κ σε συνδυασμό με τη δυνατότητα που επισήμανε κ κάποιος άλλος πιο πριν, - το να έχουμε απίστευτη πρόοδο σε ελάχιστο χρόνο- θα γινόμουν γρήγορα κ εγώ master σε όλα, χουχου!!!!
πάντως θα ήθελα πολύ τη Yoruichi για κάτι σαν μεγαλύτερη αδερφή!

κ ένα δικό μου zanpakuto!
αυτό απλά εννοείται!!!!!!!! είναι κ husbando μου, βεβαίως κ θα απαιτήσω να έρθει απ'τα μέρη μας!!
απλά, θα ήθελα κ άλλα γκομενάκ...γκουχ... ικανούς εραστές, για να έχω δυνατότητα επιλογών: Mello (για φετίχ), Shikamaru (για λίγο ψυχρότητα), Hikaru+Kaoru (για σάντουιτς), Hitsugaya (για έφηβο gentleman), Byakuya (για υποταγή), Medicine seller (για να τον κοιτάω), Bado Nails (για χαβαλέ), ...............................on going never ending list
τέλος, θα ήθελα να φέρω για μένα ένα ωραίο παραδοσιακό ιαπωνικό σπίτι, όπως τόσα πολλά στα anime, κ το Tokyo-3!!!!

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 09 October 2009 - 18:35
θα προτιμουσα ολα τα yaoi school-boys:tensai:
Μαζι σου!
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 10 October 2009 - 00:23
και τελος ενα Geass στο ματι για να κανουν οτι θελω

Posted 10 October 2009 - 00:54

Posted 13 October 2009 - 05:59

Posted 15 October 2009 - 23:26

Posted 16 October 2009 - 16:35

Posted 16 October 2009 - 19:15
Γιατί να κάνουμε διακρίσεις; Φέρτε τους όλους, αλέ!
Μπείτε και με μια σειρά πάντως, για να μη μπερδέψουμε τις προτεραιότητές μας... Ας πούμε, ποιους θα εκβίαζα με ένα Death Note να επιδοθούν σε yaoi activities πρώτα, τον Light και τον L (με τον Light από κάτω, έτσι ρε κάθαρμα, για να μάθεις!
) τον Seto Kaiba και τον Joey Wheller(Jyounouchi Katsuya), τον Suzaku και τον Lelouch, ή τον Naruto και τον Sasuke? Φοβερό δίλημμα!
Επίσης, επειδή αν έμπαιναν όλα μαζί μάλλον η καταστροφή του κόσμου θα συνέβαινε σε μία ώρα το πολύ... RIHAEINBITEN!
Έτσι κι αλλιώς σ' αυτή τη χώρα μπάτε σκύλοι αλέστε είμαστε, τα anime θα μας πειράξουν; Ίσα ίσα θα δώσουμε κι ένα νόημα στην άχαρη ζωή μας, θα διαλυθεί αυτό το ο Θεός να το κάνει κράτος (ακούς Aizen?
), όπως κι όλα τ' άλλα κράτη του πλανήτη, και θα διασκορπιστούμε σε κάθε γωνιά του γαλαξία... Πάντως μην ανησυχείτε. Εμείς οι Έλληνες είμαστε σαν τις κατσαρίδες - πάντα επιβιώνουμε!
Οπότε και η συντέλεια του κόσμου να έρθει, το πολύ να πίνουμε φραπέ πριν ξεκινήσουμε να σώσουμε τη Γη με τις σούπερ-δυνάμεις μας... Που θα είναι πολύ πιο σούπερ από των υπόλοιπων, βεβαίως βεβαίως, αφού φυσικά πλακωθούμε πρώτα για το ποιος είναι ο αρχηγός, αλλά δεν πάει στο διάολο, στο τέλος κουτσά-στραβά κάτι θα κάνουμε... Είτε ως ninja, shinigami, μονομάχοι και δε συμμαζεύεται...
Ωραία τα yaoi ζευγάρια αλλα να πω την αλήθεια o Light μου κανει πιο ενεργιτικός τύπος από παθητικός, οπότε στο ζευγάρι Light x L λέω ο Ligh από πάνω και ο L από κάτω...
ΑΑΑ ναι να προσθέσω και Kakashi X Iruka , Roronoa Zoro X Sanji, Renji x Byakuya και Ichigo x Hitsoukaya