Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τί θα φέρνατε στον κόσμο μας από τον κόσμο των anime αν μπορούσατε??
Posted 19 May 2011 - 07:21
εχεις δει το ghost in the shell ?
Posted 19 May 2011 - 12:56

Posted 22 May 2011 - 09:19

Θα έφερνα μερικούς (ως πολλούς) χαρακτήρες, θα έφερνα μερικά "σχολεία"(και εγκαταστάσεις γενικότερα...

Posted 06 June 2011 - 02:53

"But they were all of them decived..For another ring was made.."
"One ring to rule them all..One ring to find them..One ring to bring them all...and in the darkness bind them..."
Posted 06 June 2011 - 12:30
Φανταστητε ποσους απο τους αθλιους πολιτικους μας θα μαμουσαν.

Και να μπορουσα να κανω την Sexy Technique/Transformation Technique απο το Naruto!!!

Posted 18 June 2011 - 02:09
Πιο σωστή ερώτηση είναι τι ΔΕΝ θα φερνα my dear...
Θα έφερνα μερικούς (ως πολλούς) χαρακτήρες, θα έφερνα μερικά "σχολεία"(και εγκαταστάσεις γενικότερα...Δεν ξέρω μόνο αν έφερνα κανα death note...
Και γινόμουν η θεά του Νέου Κόσμου...
mua hahaaaa:
:
.............
μπααααα.... Sakujo το τελευταίο...
Corrected.
Θα έφερνα τον Κamina από το TTGL. Θα ήταν τέλεια να ήξερα κάποιον τόσο ηλίθια μαμάτο και να έχω κάποιον να μου ρίχνει μια μπουνιά στην μάπα φωνάζοντας "GRIT THOSE TEETH!!!!" όποτε χρειαζόταν.
Και το Super Tengen Toppa Gurren Lagann. Το πρόβλημα είναι πού θα το χωρέσουμε.
Posted 25 June 2011 - 21:46
Dracula - Sovereign Of The Damned (Yami no Teio Kyuketsuki)
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

Posted 25 June 2011 - 22:29
oτι δηλαδη τωρα συζηταμε τους λογους που δεν θα μπουρουσε να υπαρχει το ttgl?μπορω να σου κανω ΛΙΣΤΑ αμα θελεις.Το TTGL είναι σε μέγεθος μεγαλύτερο από τον γαλαξία μας, δεν είναι θέμα που θα το χωρέσεις, αλλά τί θα το κάνεις. Και θεωρητικά δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τους πιλότους του.
Posted 25 June 2011 - 22:34
Και εγώ μπορώ να σου κάνω λίστα, είπα έναν βασικό. Με την ίδια λογική που και το getter να έφερνες, μόνος σου η΄και με άλλους 2, χωρίς Ryoma ή κάποιον άλλον σαν τον Ryoma,μόνο για οικοδομή κάνει.oτι δηλαδη τωρα συζηταμε τους λογους που δεν θα μπουρουσε να υπαρχει το ttgl?μπορω να σου κανω ΛΙΣΤΑ αμα θελεις.
Posted 25 June 2011 - 22:42

Posted 25 June 2011 - 22:55
oτι δηλαδη τωρα συζηταμε τους λογους που δεν θα μπουρουσε να υπαρχει το ttgl?μπορω να σου κανω ΛΙΣΤΑ αμα θελεις.
Δώσε την λίστα. Έχω έτοιμη την απάντηση.
Spiral Energy.
Posted 25 June 2011 - 23:20
Λάθος thread.Χμμμ... Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ήμουν μαθήτρια σε κάποιο σχολείο μαγείας/εξορκιστών/υπέρμαχων-του-καλού, be it Shibusen (Soul Eater), True Cross Academy (Ao no Exorcist), ή στη χειρότερη περίπτωση Waldstein Academy (Seikimatsu Occult Gakuin) or any school among those lines!
Αν εννοείς ότι φτάνει για να δικαιολογήσει γιατί δεν θα μπορούσε να υπάρξει το ttgl στον κόσμο μας, δεκτό.Δώσε την λίστα. Έχω έτοιμη την απάντηση.
Spiral Energy.
Posted 25 June 2011 - 23:37
Ενα kage bunshin θελω. Να βαζω το μαλακα τον κλωνο να διαβαζει κι εγω να καθομαι