Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τί θα φέρνατε στον κόσμο μας από τον κόσμο των anime αν μπορούσατε??

• Please log in to reply
333 replies to this topic

#106 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 14:56

Τη Rika Furude για να γίνει η μικρή μου αδελφή και να μου κάνει "nipah !!" 24 ώρες το 24ωρο :kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#107 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 01:07

εγώ λέω να φέρω τον Renji ... u know naked in my bed.
α ναι και σε 3D version pls

#108 Uchiha Itachi`

Uchiha Itachi`

kira=shit

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 05:02

θα κανα το ιδιο με τη lenalee:nbleed:

και αν ηταν θα ηθελα να μπορουμε να χειριζομαστε τσακρα αλλα να μην ειχε γνωστοποιηθει να το ξερανε μονο λιγοι κ ετσι θα εκανα henge και θα μπενα στα γυναικεια αποδυτηρια

Παντως δεν θα θελα να υπηρχαν hollows αλλη ορεξη δεν εχω απ το να κινδυνευω να με φαει κατι που δεν βλεπω:terror2:
kyuubi training
Spoiler:

#109 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 10:20

θα κανα το ιδιο με τη lenalee:nbleed:

και αν ηταν θα ηθελα να μπορουμε να χειριζομαστε τσακρα αλλα να μην ειχε γνωστοποιηθει να το ξερανε μονο λιγοι κ ετσι θα εκανα henge και θα μπενα στα γυναικεια αποδυτηρια

Παντως δεν θα θελα να υπηρχαν hollows αλλη ορεξη δεν εχω απ το να κινδυνευω να με φαει κατι που δεν βλεπω:terror2:

Μου την πηρες την Lenalee...φαινεται εχει περαση.
Εγω θα εφερνα στον κοσμο μας αυτο το πραγμα
Posted Image

δεν ξερω γιατι αλλα θελω να το δω σε 3D version.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#110 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 10:25

@ Jorg
Lol, αυτος ειναι επικυνδυνος! Παντως θα ειχε φαση να τον δουμε σε 3D εννοειται μαζι με τιν I-pin τον Lambo και τον Colonelo XD

Tοτε να δωσεις σ' εμενα τον gin-chan και κρατα τον Renji για παρτη σου :try:. Mην γινεσαι απληστη :hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#111 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 22:10

Εχοντας παρακολουθησει το Death note τωρα, θελω εναν Shinigami για παρεα. Και συμφωνω με οσους ειπαν για τις chibi εκφρασεις.

Και κανα digivice για να μπαινοβγαινεις σε καποιον digiworld θα ειχε φαση.

#112 jim_flas

jim_flas

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 14:57

εγω παλι θα ηθελα να φερω τον χιτοκιρι Μπατοσα'ι' και να τον βαλω να σφαξει τους πολιτικους...:hahaha::hahaha::hahaha:με ενα ζμπαρο δυο τριγωνια!!!:riiight::kill4u:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 09 Οκτώβριος 2009 - 15:34
freakin' spoilers... >______________________>

#113 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 16:33

καταρχάς, θα έφερνα όλους τους καταπληκτικούς δασκάλους κ masters of all kinds, για να με διδάξουν τα πάντα! όλους τους top of the tops!
κ σε συνδυασμό με τη δυνατότητα που επισήμανε κ κάποιος άλλος πιο πριν, - το να έχουμε απίστευτη πρόοδο σε ελάχιστο χρόνο- θα γινόμουν γρήγορα κ εγώ master σε όλα, χουχου!!!!

πάντως θα ήθελα πολύ τη Yoruichi για κάτι σαν μεγαλύτερη αδερφή!:kawaii: κ την Asuka για κολλητή!
κ ένα δικό μου zanpakuto!

αυτό απλά εννοείται!!!!!!!! είναι κ husbando μου, βεβαίως κ θα απαιτήσω να έρθει απ'τα μέρη μας!!
απλά, θα ήθελα κ άλλα γκομενάκ...γκουχ... ικανούς εραστές, για να έχω δυνατότητα επιλογών: Mello (για φετίχ), Shikamaru (για λίγο ψυχρότητα), Hikaru+Kaoru (για σάντουιτς), Hitsugaya (για έφηβο gentleman), Byakuya (για υποταγή), Medicine seller (για να τον κοιτάω), Bado Nails (για χαβαλέ), ...............................on going never ending list

τέλος, θα ήθελα να φέρω για μένα ένα ωραίο παραδοσιακό ιαπωνικό σπίτι, όπως τόσα πολλά στα anime, κ το Tokyo-3!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#114 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 18:35

θα προτιμουσα ολα τα yaoi school-boys:tensai:

Μαζι σου!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#115 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 00:23

Chibioτητα, ενα μαγικο βιολι xD και πολλα bishonen:wooi2:
και τελος ενα Geass στο ματι για να κανουν οτι θελω:kakaka:

#116 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 00:54

τον... Himura Kenshin...*-* :hot::lovulovu:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#117 Konalicious

Konalicious

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 05:59

Φρούτα του διαβόλου απ'το One Piece.

:wis:

#118 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 23:26

Καλα, δεν ξερω απο που να πρωτοαρχίσω, βασικα θα τρελαινόμουν να υπήρχαν όντως shinigami και να ήμουν representative shinigami, όχι πως το να είμαι shnobi στην Konoha και να έχω chakra η να είμαι πειρατήνα και να ψάχνω για one piece με τον luffy θα μου έπεφτε λίγο αλλα τουλάχιστον το πρωτο φαίνεται πιο αληθοφανής , αααα και μην ξεχασω θα ήθελα και τον Uchiha Itachi ...:if:

#119 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 16:35

Γιατί να κάνουμε διακρίσεις; Φέρτε τους όλους, αλέ! :hihi2: Μπείτε και με μια σειρά πάντως, για να μη μπερδέψουμε τις προτεραιότητές μας... Ας πούμε, ποιους θα εκβίαζα με ένα Death Note να επιδοθούν σε yaoi activities πρώτα, τον Light και τον L (με τον Light από κάτω, έτσι ρε κάθαρμα, για να μάθεις!:hehehe:) τον Seto Kaiba και τον Joey Wheller(Jyounouchi Katsuya), τον Suzaku και τον Lelouch, ή τον Naruto και τον Sasuke? Φοβερό δίλημμα!:canthelp: Επίσης, επειδή αν έμπαιναν όλα μαζί μάλλον η καταστροφή του κόσμου θα συνέβαινε σε μία ώρα το πολύ... RIHAEINBITEN!:fromabove: Έτσι κι αλλιώς σ' αυτή τη χώρα μπάτε σκύλοι αλέστε είμαστε, τα anime θα μας πειράξουν; Ίσα ίσα θα δώσουμε κι ένα νόημα στην άχαρη ζωή μας, θα διαλυθεί αυτό το ο Θεός να το κάνει κράτος (ακούς Aizen?:nod:), όπως κι όλα τ' άλλα κράτη του πλανήτη, και θα διασκορπιστούμε σε κάθε γωνιά του γαλαξία... Πάντως μην ανησυχείτε. Εμείς οι Έλληνες είμαστε σαν τις κατσαρίδες - πάντα επιβιώνουμε!:drink: Οπότε και η συντέλεια του κόσμου να έρθει, το πολύ να πίνουμε φραπέ πριν ξεκινήσουμε να σώσουμε τη Γη με τις σούπερ-δυνάμεις μας... Που θα είναι πολύ πιο σούπερ από των υπόλοιπων, βεβαίως βεβαίως, αφού φυσικά πλακωθούμε πρώτα για το ποιος είναι ο αρχηγός, αλλά δεν πάει στο διάολο, στο τέλος κουτσά-στραβά κάτι θα κάνουμε... Είτε ως ninja, shinigami, μονομάχοι και δε συμμαζεύεται... :wis:

#120 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 19:15

Γιατί να κάνουμε διακρίσεις; Φέρτε τους όλους, αλέ! :hihi2: Μπείτε και με μια σειρά πάντως, για να μη μπερδέψουμε τις προτεραιότητές μας... Ας πούμε, ποιους θα εκβίαζα με ένα Death Note να επιδοθούν σε yaoi activities πρώτα, τον Light και τον L (με τον Light από κάτω, έτσι ρε κάθαρμα, για να μάθεις!:hehehe:) τον Seto Kaiba και τον Joey Wheller(Jyounouchi Katsuya), τον Suzaku και τον Lelouch, ή τον Naruto και τον Sasuke? Φοβερό δίλημμα!:canthelp: Επίσης, επειδή αν έμπαιναν όλα μαζί μάλλον η καταστροφή του κόσμου θα συνέβαινε σε μία ώρα το πολύ... RIHAEINBITEN!:fromabove: Έτσι κι αλλιώς σ' αυτή τη χώρα μπάτε σκύλοι αλέστε είμαστε, τα anime θα μας πειράξουν; Ίσα ίσα θα δώσουμε κι ένα νόημα στην άχαρη ζωή μας, θα διαλυθεί αυτό το ο Θεός να το κάνει κράτος (ακούς Aizen?:nod:), όπως κι όλα τ' άλλα κράτη του πλανήτη, και θα διασκορπιστούμε σε κάθε γωνιά του γαλαξία... Πάντως μην ανησυχείτε. Εμείς οι Έλληνες είμαστε σαν τις κατσαρίδες - πάντα επιβιώνουμε!:drink: Οπότε και η συντέλεια του κόσμου να έρθει, το πολύ να πίνουμε φραπέ πριν ξεκινήσουμε να σώσουμε τη Γη με τις σούπερ-δυνάμεις μας... Που θα είναι πολύ πιο σούπερ από των υπόλοιπων, βεβαίως βεβαίως, αφού φυσικά πλακωθούμε πρώτα για το ποιος είναι ο αρχηγός, αλλά δεν πάει στο διάολο, στο τέλος κουτσά-στραβά κάτι θα κάνουμε... Είτε ως ninja, shinigami, μονομάχοι και δε συμμαζεύεται... :wis:

Ωραία τα yaoi ζευγάρια αλλα να πω την αλήθεια o Light μου κανει πιο ενεργιτικός τύπος από παθητικός, οπότε στο ζευγάρι Light x L λέω ο Ligh από πάνω και ο L από κάτω...
ΑΑΑ ναι να προσθέσω και Kakashi X Iruka , Roronoa Zoro X Sanji, Renji x Byakuya και Ichigo x Hitsoukaya
:wis: