Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τί θα φέρνατε στον κόσμο μας από τον κόσμο των anime αν μπορούσατε??

• Please log in to reply
333 replies to this topic

#226 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 19 May 2011 - 07:21

ας το παρουμε απ την αρχη.
εχεις δει το ghost in the shell ?

#227 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 19 May 2011 - 12:56

To ξερω το tachikoma......:beaten:

sc5bab.jpg

#228 MlovesSolomon

MlovesSolomon

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 22 May 2011 - 09:19

Πιο σωστή ερώτηση είναι τι ΔΕΝ θα φερνα my dear...:yahoo:
Θα έφερνα μερικούς (ως πολλούς) χαρακτήρες, θα έφερνα μερικά "σχολεία"(και εγκαταστάσεις γενικότερα...:moeee::angelr: Δεν ξέρω μόνο αν έφερνα κανα death note...:nooooo:Και γινόμουν η θεά του Νέου Κόσμου...:benkyou:mua hahaaaa:8)::hehehe::kill4u::kakaka:.............:erk: μπααααα.... Delete το τελευταίο...:wis::hypno:
:lovulovu::joyful::wooi2::awww:

#229 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 posts

Posted 27 May 2011 - 05:03

To Turn A. Θα είχα ένα πρόβλημα με το parking και με τον υπόλοιπο κόσμο που θα ήθελε να το πάρει από εμένα.

#230 Nelfie*

Nelfie*

Anime Amateur

• Members
  • 76 posts

Posted 06 June 2011 - 02:53

τον Totoro, τον Howl, τη μαγειαααα :gotit:

"But they were all of them decived..For another ring was made.."
"One ring to rule them all..One ring to find them..One ring to bring them all...and in the darkness bind them..."

#231 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,924 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 06 June 2011 - 12:30

Τους Strawhats στην Ελλαδα.
Φανταστητε ποσους απο τους αθλιους πολιτικους μας θα μαμουσαν.:burningbe3:
Και να μπορουσα να κανω την Sexy Technique/Transformation Technique απο το Naruto!!!:orly:

image.jpg

#232 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 18 June 2011 - 02:09

Πιο σωστή ερώτηση είναι τι ΔΕΝ θα φερνα my dear...:yahoo:
Θα έφερνα μερικούς (ως πολλούς) χαρακτήρες, θα έφερνα μερικά "σχολεία"(και εγκαταστάσεις γενικότερα...:moeee::angelr: Δεν ξέρω μόνο αν έφερνα κανα death note...:nooooo:Και γινόμουν η θεά του Νέου Κόσμου...:benkyou:mua hahaaaa:8)::hehehe::kill4u::kakaka:.............:erk: μπααααα.... Sakujo το τελευταίο...:wis::hypno:

Corrected.

Θα έφερνα τον Κamina από το TTGL. Θα ήταν τέλεια να ήξερα κάποιον τόσο ηλίθια μαμάτο και να έχω κάποιον να μου ρίχνει μια μπουνιά στην μάπα φωνάζοντας "GRIT THOSE TEETH!!!!" όποτε χρειαζόταν.

Και το Super Tengen Toppa Gurren Lagann. Το πρόβλημα είναι πού θα το χωρέσουμε.

#233 club life

club life

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 25 June 2011 - 21:46

Yami no Teiô Kyûketsuki Dorakyura (1980)

Dracula - Sovereign Of The Damned (Yami no Teio Kyuketsuki)

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ:blurah5::blurah5:

#234 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 posts

Posted 25 June 2011 - 22:21

Και το Super Tengen Toppa Gurren Lagann. Το πρόβλημα είναι πού θα το χωρέσουμε.

Το TTGL είναι σε μέγεθος μεγαλύτερο από τον γαλαξία μας, δεν είναι θέμα που θα το χωρέσεις, αλλά τί θα το κάνεις. Και θεωρητικά δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τους πιλότους του.

#235 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 June 2011 - 22:29

Το TTGL είναι σε μέγεθος μεγαλύτερο από τον γαλαξία μας, δεν είναι θέμα που θα το χωρέσεις, αλλά τί θα το κάνεις. Και θεωρητικά δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τους πιλότους του.

oτι δηλαδη τωρα συζηταμε τους λογους που δεν θα μπουρουσε να υπαρχει το ttgl?μπορω να σου κανω ΛΙΣΤΑ αμα θελεις.

sc5bab.jpg

#236 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 posts

Posted 25 June 2011 - 22:34

oτι δηλαδη τωρα συζηταμε τους λογους που δεν θα μπουρουσε να υπαρχει το ttgl?μπορω να σου κανω ΛΙΣΤΑ αμα θελεις.

Και εγώ μπορώ να σου κάνω λίστα, είπα έναν βασικό. Με την ίδια λογική που και το getter να έφερνες, μόνος σου η΄και με άλλους 2, χωρίς Ryoma ή κάποιον άλλον σαν τον Ryoma,μόνο για οικοδομή κάνει.

#237 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 25 June 2011 - 22:42

Χμμμ... Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ήμουν μαθήτρια σε κάποιο σχολείο μαγείας/εξορκιστών/υπέρμαχων-του-καλού, be it Shibusen (Soul Eater), True Cross Academy (Ao no Exorcist), ή στη χειρότερη περίπτωση Waldstein Academy (Seikimatsu Occult Gakuin) or any school among those lines! :thatsit:

#238 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 25 June 2011 - 22:55

Δώσε την λίστα. Έχω έτοιμη την απάντηση.

Spiral Energy.

#239 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 posts

Posted 25 June 2011 - 23:20

Χμμμ... Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ήμουν μαθήτρια σε κάποιο σχολείο μαγείας/εξορκιστών/υπέρμαχων-του-καλού, be it Shibusen (Soul Eater), True Cross Academy (Ao no Exorcist), ή στη χειρότερη περίπτωση Waldstein Academy (Seikimatsu Occult Gakuin) or any school among those lines! :thatsit:

Λάθος thread.

Δώσε την λίστα. Έχω έτοιμη την απάντηση.

Spiral Energy.

Αν εννοείς ότι φτάνει για να δικαιολογήσει γιατί δεν θα μπορούσε να υπάρξει το ttgl στον κόσμο μας, δεκτό.

#240 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 25 June 2011 - 23:37

Μπορω να φερω και ninjutsu?
Ενα kage bunshin θελω. Να βαζω το μαλακα τον κλωνο να διαβαζει κι εγω να καθομαι :P