Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν ξέρεις τους ΤΑΚΑ γενικότερα ως Fansub group, το οποίο εχει μια άλφα παρουσία, όχι μονο στον εγχώριο αλλα και στον διεθνή χώρο. Για να ανοίξει ελληνικό παρακλάδι παει να πει οτι έχει πέσει μέσω ιντερνετ συνεννόηση, και οτι έχουμε δώσει δείγματα γραφής.
Επίσης, πριν αρχίσεις να ειρωνεύεσαι τυχαία typos να ξανα διαβάσεις το ποστ μου οπου λεω οτι γενικότερα η δουλεια των αλλων γκρουπ με βρίσκει σε γενικές γραμμες σύμφωνο (μιας και για του Α.Α ειπα κατι που ειναι καλο άλλωστε). Την δουλειά των 'Οκαμι δεν την εχω δει ακομα (αφου δεν εχει βγει ακομα απ'οσο ξερω) οποτε δεν μπορω να εχω μια αποψη αν και απο τη δουλεια στο Sky Crawlers νομιζω οτι η ποιοτητα θα ειναι σε υψηλα επιπεδα. (αυτο το λεω για να μην ξανα βγαλεις μονος σου συμπερασματα για το τι νομιζω για τις αλλες ομαδες)
Απλα με τους Omega τυχαινει να διαφωνώ σε καποια σημεια, και προκειτε για υποκειμενικη μου γνώμη και μονο. Αφου ειναι δικό σου το γκρουπ εσύ αποφασίζεις, και δεν το ειπα κακοπροαίρετα για να θίξω συναδέλφους. Ο καθ'ενας εχει δικο του σκεπτικο.
Στο κάτω-κάτω αν νιώθαμε (σαν ομαδα μιλαω τωρα) οτι μας κάλυπταν πλήρως ολα τα αλλα γκρουπ, και δεν μπορουσαμε να δωσουμε το δικο μας στίγμα ή να πουμε κατι διαφορετικο,
δεν θα πιάναμε αυτο το προτζεκτ.
Edited by Seraphimon-T.K., 28 April 2009 - 21:13.