Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball Kai

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#121 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 20:02

Eχει ηδη βγει HD sub απο [SafetyDance] μερικες ωρες μετα το Suppiidosubs thing...
Αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζει σε HD μιας και δεν εχει διαφορα...Μην σας πω οτι καλυτερα εδειχναν στα παλια επεισοδια :Ρ Αυτο το ζουμαρισμα που εκαναν χαλασε το σχεδιο Τ_Τ

Βασικα, το ειδα το HD torrent των SafetyDance αφου εκανα το ποστ, γι'αυτο και το strikeout:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#122 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 20:39

η διαφημησει του dragonball kai και one piece.μολις τελειωνει το db kai αρχιζει το op

[media]http://www.youtube.com/watch?v=-TXJsWYSHC4&feature=channel_page[/media]

#123 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 00:25

Οι δύο αυτές σειρές (DB Kai, One Piece) έχουν ονομαστεί "Dream 9". Ο αριθμός αναφέρεται στην ώρα, μιας και από τις 09:00 μέχρι τις 10:00 στο πρόγραμμα παίζουν αυτά τα δύο anime. Στη διαφήμιση προφανώς έβαλαν τον Κρίλιν αντί για τον Goku επειδή η ηθοποιός που κάνει την φωνή του είναι η ίδια με του Luffy.

E5VV38U.jpg

#124 polakis

polakis

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 00:29

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέος στο φόρουμ αλλά μεγάλος σε ηλικία. Είμαι 29 ετών. Ήμουν και είμαι φαν του dragonball,z,gt και όλων των ταινιών. Τα έχω δει όλα πολλές φορές. Είδα και το 1ο HD Dragonball Kai επεισόδιο αλλά μπορώ να πω ότι την μαγεία του παλιού δεν την έχει παιδιά, κι ας είναι HD.

Ποτέ λοιπόν δεν τα είχα δικά μου όλα τα επεισόδια, και τώρα αποφάσισα να τα αποκτήσω. Δεν γουστάρω να τα κατεβάζω, αλλά θέλω να τα αγοράσω ορίτζιναλ με τα κουτιά τους κλπ.

Μπορείτε λοιπόν να μου πείτε ποιές είναι οι καλύτερες εκδόσεις σε ποιότητα για όλο το dragonball, όλο το dragonballz και όλο το dragonball gt καθώς και για τις ταινίες που έχουν βγει? Και αν ξέρετε από που μπορώ να τις παραγγείλω από το εξωτερικό?

Ευχαριστώ...

Και σόρρυ αν είναι offtopic. Απλά είμαι καινούριος και δεν ήξερα που να ποστάρω

#125 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 09:18

Βασικά ζητάς να σου δώσουμε κομιξάδικα και ντιβιντάδικα που πουλάνε ανιμέ στην Ελλάδα; Σε ποια πόλη μένεις;

#126 polakis

polakis

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 09:50

Αθήνα μένω. Όχι δεν θέλω να μου πείτε μαγαζιά. Απλά θέλω να μου πείτε τί είναι καλύτερο να αγοράσω από πλευράς ποιότητας, έτσι ώστε να έχω όλο το dragonball, όλο το dragonballz, όλο το gt και αν είναι εφικτό και όλες τις ταινίες...Γιατί έχω μπερδευτεί με τόσα που κυκλοφορούν

#127 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 09:53

Η Ελληνική έκδοση που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή σε DVD είναι αρκετά οικονομική. Δε σου κάνει;

#128 polakis

polakis

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 09:55

Ποιά είναι η ελληνική έκδοση σε DVD? Της Deagostini? Και σε τί ποιότητα?

#129 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 10:06

Έλα ντε, της DeAgostini είναι αλλά δε ξέρω από ποιότητα. Δε ξέρω αν καν έχει dual audio. Αλλά τι πια blu ray ζητάς κι εσύ για μια σειρά αρχές 90; Όσο καλή ανάλυση κι αν έχει, δε βελτιώνεται η εικόνα μετά από λίγο.

#130 polakis

polakis

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 11:23

Δεν με απασχολεί η deagostini. Σιγά μην δώσω 700 ευρώ για όλο το Ζ! Έλεος δηλαδή, τί κλέφτες είναι αυτοί?

#131 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 12:55

Ναι, καλά, ένα DVD εισαγωγή έχει διπλάσια τιμή. Τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις δηλαδή; Να τα πάρεις χονδρική μαζεμένα από εξωτερικό; Με τα μεταφορικά και 20% έκπτωση, πάλι περισσότερα λεφτά θα δώσεις (νομίζω).

#132 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 14:28

Roriconfan, αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς καλό θα ήταν να κρατάς τα χέρια σου μακριά από το πληκτρολόγιο προς αποφυγή παραπληροφόρησης κακότυχων φουκαράδων που τυχόν θα διαβάσουν τα posts σου.

Polakis, όπως έχει ξαναναφερθεί, το Amazon μέχρι τις 22 του τρέχοντος μήνα πουλάει μισοτιμής αρκετά Remastered Boxsets της σειράς καθώς επίσης και σκέτες ταινίες. Το 9ο και τελευταίο Boxset της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου. Συνολική τιμή με τις τρέχουσες τιμές που ισχύουν (χωρίς μεταφορικά) και για τις 9 seasons είναι περίπου 240$ (~180€). Οι ταινίες βγαίνουν και αυτές Digitally Remastered ταυτόχρονα σε DVD και Blu-ray. Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχουν βγει 9-10 από τις 13 ταινίες. Το Dragonball GT κυκλοφορεί και αυτό σε δύο Boxsets στην ίδια τιμή μαζί με την ταινία "Hero's Legacy".
Αν αποφασίσεις να τα κατεβάσεις, προτίμησέ τα από τους DBNL που κάνουν release από τα Remastered DVDs. Για να κατεβάσεις επεισόδιά τους, πήγαινε στο κανάλι τους στο IRC και κάνε copy/paste από το site των DBNL ανάλογα με το ποιο επεισόδιο θέλεις να κατεβάσεις.

Αυτά για τα DVDs, από εδώ και πέρα ας παραμείνουμε ontopic. Αν έχεις περαιτέρω απορίες στείλε μου ΠΜ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 08 Απρίλιος 2009 - 14:34

E5VV38U.jpg

#133 polakis

polakis

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2009 - 10:21

Παιδιά κάτι ζωτικό για να παίζουν τα dragonball dvd τα αμερικάνικα. Ποιο dvd player να πάρω για να παίζει region free? Πείτε please...

#134 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2009 - 14:33

Το ξεκίνησα και εγώ το db kai.Είδα το επεισόδιο μαζί με παρέα, οι περισσότεροι πορωμένοι με db και οι οποίοι ψιλοαπογοητεύτηκαν που το σχέδιο δεν ήταν αλλαγμένο. Τους φάνηκε σαν προσπάθεια milking του franchise(δεν έχουν και πολύ άδικο).
Εμένα το πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά db είναι αυτό και μάλιστα χωρίς filler οπότε θα του δώσω μια ευκαιρία.

#135 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2009 - 15:04

Να πω τη πικρη μου αληθεια και εγω περιμενα καλυτερη ποιοτητα αλλα τι να κανουμε.
Τουλαχιστον μας δινει την ευκαιρια να το ξαναδουμε(για 258453959 φορα:wis:) και για αυτους που δεν εχουν διαβασει το manga να ξερουν πραγματικα τι παιζει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
PLACE YOUR BETS PLEASE!