Ελπιζω να μην τον ριμαξουν και να κατεφερουν να μας παρουσιασουν κατι αξιολογο και κατι το οποιο να πλησιαζει τα σημερινα δεδομενα των anime. Καπου παραπανω καποιοι συμforumιτες εκαναν ενα σχολιο το οποιο μου κινησε το ενδιαφερον....ειπαν δλδ οτι θελουν να δουν τον πρωτο κυκλο του dragonball σε remake. Εχετε και την δικη μου ψηφο γιαυτο...πολυ θα ηθελα να δω τον σπορο να τα σπαει σε remake version.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Dragonball Kai
Posted 04 March 2009 - 13:20
Ελπιζω να μην τον ριμαξουν και να κατεφερουν να μας παρουσιασουν κατι αξιολογο και κατι το οποιο να πλησιαζει τα σημερινα δεδομενα των anime. Καπου παραπανω καποιοι συμforumιτες εκαναν ενα σχολιο το οποιο μου κινησε το ενδιαφερον....ειπαν δλδ οτι θελουν να δουν τον πρωτο κυκλο του dragonball σε remake. Εχετε και την δικη μου ψηφο γιαυτο...πολυ θα ηθελα να δω τον σπορο να τα σπαει σε remake version.
Posted 04 March 2009 - 13:20
Θελω να πιστευω πως θα ειναι καλο, αν και οι Ιαπωνικες φωνες (ειδικα του Goku) μου τη βιδωνουν.
Φαινεται πως επεσε γερο cropping, αν και παρα πανω διαβασα πως θα σχεδιαστουν ωστε να γινει 16:9 (wide).
Posted 04 March 2009 - 13:52
Kαι εμενα φοβερα,μονο ο Vegeta k o Krillin ειχανε καπως σωικες,αντε και ο Yamcha...Α και ο Frieza ειχε ΕΠΙΚΗ φωνη(Στυλ Orochimaru)Θελω να πιστευω πως θα ειναι καλο, αν και οι Ιαπωνικες φωνες (ειδικα του Goku) μου τη βιδωνουν.
Ετυχε να το κανουνε τωρα που κανω rewatch την σειρα,ειμαι ακομα στο Cell Saga,παντως θα μου αρεσε παρα πολυ να την ξαναδω ανετα,τα πρωτα 40 επεισοδια παιζει να τα εχω δει 6 φορες το καθενα(Aπο τα DvD της Deagostini),cant wait for the epic tale to re-begin...
Posted 04 March 2009 - 13:59
μεχρι τοτε "we gotta power" (Hard Rock Style).
[media]http://www.youtube.com/watch?v=nFzkIKuaMqs[/media]
Edited by G.T.P._1982, 04 March 2009 - 14:07.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 04 March 2009 - 14:51
Posted 04 March 2009 - 15:39
αντε να δουμε πως θα βγει και αυτη η σειρα.
Posted 04 March 2009 - 15:40
θα ηθελα να δω και την αντιδraση του πιο νεαρου κοινου για το ντραγκον μπολλ , σε σχεση με τα αλλα σουνεν .
Θα πούνε "δεν είναι Ναρούτο/Μπλιτς/Ουανπις" και θα το παρατήσουν αμέσως. Αν και παίζει να τους σπάσει τα νεύρα η φωνή του Γκόκου και να σκαλώσουν εκεί για να το παρατήσουν...
Ότι καλό είχε προσφέρει τότε το Ντράγκονμπόλ το προσφέρουνε πολύ πιο κομψό και όμορφο τα σημερινά σόνεν. Μόνο για ιστορικούς και συναισθηματικούς λόγους θα το δούνε (αν το δούνε) όσοι καινούριοι δεν το έχουνε κάνει ήδη. Όχι επειδή θα τους αρέσει.
Κάπως έτσι ένοιωσα κι εγώ σαν πέρισυ έκατσα και είδα τον γενάρχη των fighting shonen, το Saint Saya. Καλή φάση αν το έβλεπα μαζί με Ντράγκονμπολ αλλά τώρα που το είδα μετά από τόσα και τόσα πανομοιότυπα σόνεν που κυριολεκτικά το ένα είναι αντιγραφή του άλλου, δε μου έκανε κλικ.
Όπως ίσως έχεις διαπιστώσει, τόσο μέσα στο forum όσο και έξω από αυτό υπάρχουν πολλά άτομα 13-16 ετών που είναι τρελαμένα με τη σειρά. Επίσης κατά καιρούς, μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα που δεν είχαν ασχοληθεί με τη σειρά, ξεκίνησαν να τη βλέπουν από fansubs και σε αρκετούς από αυτούς άρεσε. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι σε τέτοια θέματα. Ειδικά τώρα που θα απομακρυνθεί ο κύριος παράγοντας που αποθάρρυνε πολλά άτομα από το να ασχοληθούν μαζί της (~200 επιπλέον επεισόδια fillers και αργήηηηηηη εξέλιξη).
Όσο για τον πατέρα των Shonen, τα έχουμε ξαναπεί, τα σκήπτρα κρατάει το Fist Of The North Star (η υπόθεση του οποίου btw πατάει κάτω όλα τα shonen -και όχι μόνο-). Όντως πολλά στοιχεία του Dragonball έχουν αντιγραφεί ξανά και ξανά στις μεταγενέστερες σειρές με πολύ καλύτερο τρόπο, όμως σε άλλους τομείς παραμένει πρωτότυπο. Οι επιθέσεις, οι μεταμορφώσεις, τα power-ups και οι υπερβολικές μάχες που μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρους γαλαξίες είναι πράγματα που δεν έχουν ξαναπαρουσιαστεί. Εκεί χρωστάει το Dragonball Z την επιτυχία και την διαχρονικότητά του. Το απλό Dragonball παρ' όλο που σε πολλούς από εμάς άρεσε περισσότερο, δεν έτυχε της επιτυχίας του DBZ για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Επειδή το DB είχε ωραίες μάχες, γέλιο και υπόθεση, όμως το DBZ ήταν αναμφίβολα το πιο πορωτικό.
Οσο για το άρμεγμα της σειράς. Δεν χωράει αμφιβολία πως ο κύριος λόγος που το κάνουν είναι τα ¥, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αν το αποτέλεσμα βγει αξιόλογο, κάτι που ευχόμαστε όλοι. Ύστερα από το DB(Z) Kai ποιος θα έλεγε όχι σε ένα DB remastered ?
Posted 04 March 2009 - 19:24
Posted 04 March 2009 - 23:08
Πάντως αυτή η κίνηση όντως δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τη FUNimation αλλά από την άλλη θα έχει κέρδη μακροπρόθεσμα. Είχα σκοπό να αγοράσω τα Remastered Boxsets όμως τώρα θα περιμένω μέχρι την κυκλοφορία των Blu-ray του Dragonball Kai, κάτι που όμως θα πάρει πολύ καιρό. Αναμφίβολα το Dragonball Kai θα γίνει licensed στην Αμερική από τη FUNimation όμως θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να κυκλοφορήσουν όλα τα επεισόδια.
Αν αναλογιστούμε πως η σειρά θα τελειώσει την προβολή της στην Ιαπωνία σε ~2 χρόνια, η προβολή στην Αμερική (αν γίνει προβολή της σειράς στην Αμερικάνικη τηλεόραση) θα αρχίσει ύστερα από κάμποσο καιρό. Αν τα R1 DVDs/Blu-Rays αρχίσουν να βγαίνουν με τον συνηθισμένο ρυθμό, θα βλέπουμε ένα volume με 3-4 επεισόδια κάθε 2-3 μήνες. Ομολογουμένως θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να κυκλοφορήσουν όλα, και ακόμα περισσότερο μέχρι να βγει κάποιο συγκεντρωτικό Boxset με το Dragonball Kai. Μέχρι τότε όποιος θέλει να αγοράσει όλο το Dragonball, δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά τα Remastered DBZ που κυκλοφορούν.
Edited by Phantom Duck, 04 March 2009 - 23:14.
Posted 06 March 2009 - 00:35
και μετα η FUNimation θα το κανει English dub λογικα...αλλα τα επ που θα εχουμε σε λιγο καιρο θα ειναι με ιαπωνικα?...

Posted 06 March 2009 - 00:52
Posted 06 March 2009 - 03:42
Posted 06 March 2009 - 03:55
Οπως ειπα και προηγουμενως, χαιρομαι που θα ξαναβγει το DBZ με τοσο καλυτερα γραφικα, αλλα διατηρω τις επιφυλαξεις μου ως προς το "κοψιμο" των επεισοδιων στο ενα τριτο των αρχικων. Μακαρι να μας βγαλουν ασπροπροσωπους.
Posted 06 March 2009 - 09:11
Posted 07 March 2009 - 19:43
πως οι ελληνικες κωμωδιες του 60 προβαλονται ακομα?
ειναι γραφικες για τα σημερινα δεδομενα αλλα ειναι διαχρονικες.
καπως ετσι θα ξανακανει επιτυχεια το DB (kai?WTF).
απλα ειναι διαχρονικο.
βασικα προβαλλονται γιατι ειναι παμθηνες. με 1 ευρω τις αγοραζεις στο βιντεοκλαμπσε Ντιβιντι. το ιδιο και οι βιντεοταινιες του 80. αλλα και να μην τις εδειχναν κανεις δεν θα ασχολουνταν. Αλλωστε τις ωρες που τις βαζουν ο κοσμος ειτε κανει σιεστα, τα παιδια διαβαζουν κλπ. μεσημερι με απογευμαι ειναι η ωρα της ζαβλακωσης, οποτε δε σηκωνει το μυαλο βαριες ταινιες.....κατι ηξερε ο Φινος και εκανε σαμποταζ στην τηλεοραση τη δεκαετια του 60.
Πάντως αυτή η κίνηση όντως δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τη FUNimation αλλά από την άλλη θα έχει κέρδη μακροπρόθεσμα. Είχα σκοπό να αγοράσω τα Remastered Boxsets όμως τώρα θα περιμένω μέχρι την κυκλοφορία των Blu-ray του Dragonball Kai, κάτι που όμως θα πάρει πολύ καιρό. Αναμφίβολα το Dragonball Kai θα γίνει licensed στην Αμερική από τη FUNimation όμως θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να κυκλοφορήσουν όλα τα επεισόδια.
Αν αναλογιστούμε πως η σειρά θα τελειώσει την προβολή της στην Ιαπωνία σε ~2 χρόνια, η προβολή στην Αμερική (αν γίνει προβολή της σειράς στην Αμερικάνικη τηλεόραση) θα αρχίσει ύστερα από κάμποσο καιρό. Αν τα R1 DVDs/Blu-Rays αρχίσουν να βγαίνουν με τον συνηθισμένο ρυθμό, θα βλέπουμε ένα volume με 3-4 επεισόδια κάθε 2-3 μήνες. Ομολογουμένως θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να κυκλοφορήσουν όλα, και ακόμα περισσότερο μέχρι να βγει κάποιο συγκεντρωτικό Boxset με το Dragonball Kai. Μέχρι τότε όποιος θέλει να αγοράσει όλο το Dragonball, δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά τα Remastered DBZ που κυκλοφορούν.
πια funimation. Εγω την Deagostini Ελλας λυπαμαι. Εκει που βγαζουν την την υπερπολυτελη Dragon Ball Z DVD Greek Kiosk Edition, να σου ερχεται η Toei και βαζει την ταφοπλακα. Σε απογνωση οι Ελληνες παραγωγοι.....