Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball Kai

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#16 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 19:13

Επιτέλους ένα όνειρο γόνετε πραγματικότητα:cry5::cry5::cry5::cry5::respect: :clap::tensai: Θέλω να δώ μαχη Vegeta Songoku yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να και το video στο http://www.youtube.com/watch?v=4FrWKRWHe2M

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από olesos: 03 Μάρτιος 2009 - 19:42

MbcN7u5.png

#17 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 20:11

θα ηθελα να δω και την αντιδraση του πιο νεαρου κοινου για το ντραγκον μπολλ , σε σχεση με τα αλλα σουνεν .

Θα πούνε "δεν είναι Ναρούτο/Μπλιτς/Ουανπις" και θα το παρατήσουν αμέσως. Αν και παίζει να τους σπάσει τα νεύρα η φωνή του Γκόκου και να σκαλώσουν εκεί για να το παρατήσουν...

#18 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 20:15

Αντε το περιμενω πως και πως!:awww:

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#19 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 20:46

Να πω την αληθεια φοβαμαι λιγο. Το να κοψεις σκηνες και να τα στριμωξεις σε 100 επεισοδια... Και γιατι να εξαφανισουν το "μοριο" του Σογκοκου? Αυτο τους πειραξε...
Spoiler:

#20 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 20:55

ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ:

• ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΙΣΚΟ (για μένα τουλάχιστον:P)
  • DVXA compatible & 1080p releases(πού να τραβήξει fullHD το καημένο το πισάκι μου)
  • ΠΟΛΛΑ ποπκόρν!:hahaha:

can't wait!:congrats:

#21 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 22:37

Εμένα το cropping που φαίνεται ότι θα γίνει στην εικόνα για να γίνει wide μου την σπάει.
H εικόνα φαίνεται πολύ καλύτερη βέβαια. Η ποιότητα έχει ανέβει κατακόρυφα.

Κατά τα άλλα δεν βλέπω αυτό που εσείς αποκαλείτε νέα γενιά στο Dragonball. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα που το anime προβαλλόταν μέχρι τα late 90's δεν παίζει να υπάρχει shounen fan που να μην έχει ρίξει έστω και ένα βλέφαρο στο Dragonball....

Θα το βλέπω αφού θα παίζει στο slot 9.00-9.30, δηλαδή πριν το OP :P

ΥΓ: Eγώ εξακολουθώ να θέλω remake του πρώτου DB και όχι του ριμαδιασμένου του Z....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#22 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 01:09

Θα πούνε "δεν είναι Ναρούτο/Μπλιτς/Ουανπις" και θα το παρατήσουν αμέσως. Αν και παίζει να τους σπάσει τα νεύρα η φωνή του Γκόκου και να σκαλώσουν εκεί για να το παρατήσουν...

πως οι ελληνικες κωμωδιες του 60 προβαλονται ακομα?
ειναι γραφικες για τα σημερινα δεδομενα αλλα ειναι διαχρονικες.
καπως ετσι θα ξανακανει επιτυχεια το DB (kai?:oo: WTF).
απλα ειναι διαχρονικο.:hero:

#23 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 02:43

:wooi2: *Happy Dance* :wooi2:

Dragonball Ζ, τωρα και σε συσκευασια εβαπορε. Με την αμφιλεγομενη ταινια στον οριζοντα τα χρειαζομαι τα καλα νεα.

Ελπιζω εναν κοπο να τον κανουν καποια στιγμη να βγαλουν και το πρωτο Dragonball.

#24 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 03:03

Εμένα το cropping που φαίνεται ότι θα γίνει στην εικόνα για να γίνει wide μου την σπάει.
H εικόνα φαίνεται πολύ καλύτερη βέβαια. Η ποιότητα έχει ανέβει κατακόρυφα.
Z....

μα δε θ γινει cropping..ισα ισα οπως διαβασα θα σχεδιασουν παραπανω για να φτασουν το μεγεθος του wide

#25 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 04:07

Θα προτιμούσα και εγω ενα remake του πρώτου DB, μιας και το Ζ το εχω δει τόοοοοοοσες φορες στα video games που το εχω βαρεθει Τ_Τ Θα το κατεβασω για να το πασάρω σε εναν κολλημενο DBZ fan και φυσικα θα του ρήξω μια ματια...yare-yare...

ΥΓ: όντως η κοπελια που κάνει τον Γκόκου δεν ταιριαζει καθολου :Ρ Αν και έχει respect...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#26 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 05:33

Xmm... Πλάκα πλάκα ίσως το ρίξω κι εγώ μια ματιά μιας και δεν έχω δει το κανονικό :yawn2:
phmava.php

#27 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 10:00

Είμαι περίεργος να δω αν αυτή η remastered εκδοχή του Z θα καταφέρει να μου τραβήξει το ενδιαφέρον. Δεν συμπαθούσα αρκετά το Dragonball Z λόγω των πάρα πολλών fillers του. Παίζει να είμαι και απο τους πολύ λίγους Έλληνες που γενικά δεν τους ενδιέφερε αρκετά η σειρά...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#28 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 12:02

πως οι ελληνικες κωμωδιες του 60 προβαλονται ακομα?
ειναι γραφικες για τα σημερινα δεδομενα αλλα ειναι διαχρονικες.
καπως ετσι θα ξανακανει επιτυχεια το DB (kai?:oo: WTF).
απλα ειναι διαχρονικο.:hero:

Άκου, οι παλιές ελληνικές ταινίες προβάλονται ακόμα γιατί δεν έχουνε βγει και πολλές σόι σύγχρονες και κάπως πρέπει να γεμίσει ο τηλεοπτικός χρόνος. Ότι καλό είχε προσφέρει τότε το Ντράγκονμπόλ το προσφέρουνε πολύ πιο κομψό και όμορφο τα σημερινά σόνεν. Μόνο για ιστορικούς και συναισθηματικούς λόγους θα το δούνε (αν το δούνε) όσοι καινούριοι δεν το έχουνε κάνει ήδη. Όχι επειδή θα τους αρέσει.

Κάπως έτσι ένοιωσα κι εγώ σαν πέρισυ έκατσα και είδα τον γενάρχη των fighting shonen, το Saint Saya. Καλή φάση αν το έβλεπα μαζί με Ντράγκονμπολ αλλά τώρα που το είδα μετά από τόσα και τόσα πανομοιότυπα σόνεν που κυριολεκτικά το ένα είναι αντιγραφή του άλλου, δε μου έκανε κλικ.

#29 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 12:40

Μετα απο χρονια που ειχα να δω Δρακομπαλεσ να μια καλη ευκερια να της ξανδω χωρισ πολλα πολλα φιλεροπεριμεν10επισοδιαναγεμισωμπαταρια κλπ κλπ....

Και ενα ακομα ανιμε να γεμιζε τον σκληρο μου γ@μωτο....

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#30 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 13:05

μα δε θ γινει cropping..ισα ισα οπως διαβασα θα σχεδιασουν παραπανω για να φτασουν το μεγεθος του wide

Για αυτό είπα φαίνεται να έχουν κάνει. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν :P

Απλά έγινε μια σύγκριση εικόνων του trailer με το original και υπάρχει τόσο cropping επιπλέον υλικό.
Μπορείτε να δείτε 2-3 εικόνες εδώ

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα