Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Kai

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#316 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 14 June 2009 - 17:29

Actually, it's over 8000.

Δεν μας ενδιαφερει το μανγκα-Εδω ειμαστε μονο για english dub:hahaha::hahaha::hahaha:

Posted Image

#317 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 14 June 2009 - 22:39

Δεν μας ενδιαφερει το μανγκα-Εδω ειμαστε μονο για english dub:hahaha::hahaha::hahaha:

Sry, no english dub in Kai :kakaka:

...Yet.

#318 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 June 2009 - 02:39

Τελικα στο επομενο θα μαθουμε ποσο ειναι :(

Καλο οπως παντα το επισοδιακι, στο επομενο θα μπει μαλλον και στη μαχη ο vegetta :)

qzMHWHd.png

#319 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 15 June 2009 - 10:27

θα πρέπει να δείξουν λίγο pawnage. Άντε φτάνει και ο Goku λογικά σε 2 επεισόδια αρχίζει το καλό το ξύλο.
Posted Image

#320 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 15 June 2009 - 12:19

θα πρέπει να δείξουν λίγο pawnage. Άντε φτάνει και ο Goku λογικά σε 2 επεισόδια αρχίζει το καλό το ξύλο.

χαχαχ...
θυμάστε στα παλιά που έδειχνε τον Goku 10+ επισόδεια στον snake road....!!!??
Τώρα το κάλυψαν σε ένα επισόδειο
ο Goku μάλλον σε κανα το πολύ επισόδειο γυρνάει :P
κ θα δείξει τον goku που θα τον δει στο τραπέζι του παραδείσου :P
LOLOLOL
... θεωρείται spoiler αυτό; :/
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#321 §DeaTh☼GoD§

§DeaTh☼GoD§

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 16 June 2009 - 15:50

Θα πούνε "δεν είναι Ναρούτο/Μπλιτς/Ουανπις" και θα το παρατήσουν αμέσως. Αν και παίζει να τους σπάσει τα νεύρα η φωνή του Γκόκου και να σκαλώσουν εκεί για να το παρατήσουν...

Σαν πιο μικρος λεω οτι το db ειναι μακραν καλυτερο απο αυτα που ανεφερες αν και βλεπω bleach και μου αρεσει πολυ..Παντα πιστευα οτι το μοναδικο ανιμε που εχει failure φωνη ο πρωταγωνιστης ειναι το dragonball..Τωρα που ειδα τα 11 πρωτα kai συνηθησα :hahaha:

#322 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 17 June 2009 - 00:36

Actually it's over 5000 :-D

Και από το επόμενο αρχίζει το serious fighting...:knock-knock:

#323 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 17 June 2009 - 01:35

Actually it's over 5000 :-D

Και από το επόμενο αρχίζει το serious fighting...:knock-knock:

Μπορει στο 11ο επεισοδιο να το λεει αυτο αλλα στο 12ο ειναι που θα δουμε τη περιφημη σκηνη over 8000
Κιεγω ειδα το raw του 11 επεισοδιου...ουκ ολιγον απο τοσες φορες που εχω δει το dbz καταλαβαινα απολυτως τι λεγανε...Επισης δν δειξανε τον krillin και το picollo που δημιουργουνε απο 3 bushins ο καθενας και πανε εναντιον στον nappa(πιστευω οτι ηταν αρκετα ευχαριστο σημειο της μαχης το οποιο κοψανε)

#324 Sins

Sins

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 17 June 2009 - 14:17

Sorry να ρωτησω και εγω κατι που δεν ξερω.. Εχω δει db oλα σχεδον. Η τουλαχιστον ετσι νομιζα.. Πηγα μια μερα αφου τελειωσα με το full metal alchemist στο σιτε animefreak.tv βρηκα και εγω αυτο το dragon ball KAI. Βλεπω και τα 11 επεισοδια και δεν εχω καταλαβει τι παιζει... Ειναι και καλα καινουργια (ουτε καν) ?? Πιο μαζεμενα?? Μονο ξυλο?? οχι φιλλερς?? Πως ειναι?? Σορρυ για την ασχετοσυνη μου, απλα οταν ρωτας μαθαινεις :sleepy:

#325 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 17 June 2009 - 17:43

Sorry να ρωτησω και εγω κατι που δεν ξερω.. Εχω δει db oλα σχεδον. Η τουλαχιστον ετσι νομιζα.. Πηγα μια μερα αφου τελειωσα με το full metal alchemist στο σιτε animefreak.tv βρηκα και εγω αυτο το dragon ball KAI. Βλεπω και τα 11 επεισοδια και δεν εχω καταλαβει τι παιζει... Ειναι και καλα καινουργια (ουτε καν) ?? Πιο μαζεμενα?? Μονο ξυλο?? οχι φιλλερς?? Πως ειναι?? Σορρυ για την ασχετοσυνη μου, απλα οταν ρωτας μαθαινεις :sleepy:

νομίζω αυτό τα λέει όλα
Spoiler:

#326 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 17 June 2009 - 18:26

Tι καλυτερο εχει το db kai απο το dbz??Εχω παρακολουθησει και τα δυο(πιο πολυ dbz βεβαια απο το db kai εχω δει μονο ενα επεισοδιο)και δν καταλαβαινω,μ φαινονται ιδια:hmmm:.
Ok ο σχεδιασμος ειναι λιγο καλυτερος αλλα αν εξαιρεσεις αυτο δν βκεπω τπτ αλλο

#327 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 17 June 2009 - 19:27

Αυτο αμα παρακολουθησες μονο τα δυο πρωτα επεισοδια,το Kai ειναι η σειρα Z οπως σου ειπα και πριν κομμενη και ραμμενη χωρις Φιλερς και οπως ειπαν απο τα 291 επεισοδια αυτο θα πιανει τα 100...

Berserk___Gatsu.jpg

#328 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 17 June 2009 - 19:45

το opening τα σπάει πάντως:respect: [media]http://www.youtube.com/watch?v=SnvupMV9su4[/media]

#329 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 17 June 2009 - 19:46

Και το οτι δν εχει φιλερσ το κανει και καλυτερο?Δν υπαρχει τπτ αλλο?

#330 Sins

Sins

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 17 June 2009 - 20:56

Κοιτα τα φιλλερς δεν ειναι και τιποτα σημαντικο.. Συναισθηματικη φορτιση της σειρας ή διαφορες καταστασεις που δεν δημιουργουν καποια στροφη στην τροπη της υποθεσης. Πχ η Μπουλμα να κλαιει για 2 επεισοδια. :Ρ Παντως φαινεται να ειναι πολυ καλο ετσι οπως το κανουνε. Με καινουργιες φωνες, καλυτερα γραφικα, μπραβο τους! Να τα δουν ευκαιρια και μικροτεροι. Καποιος ειπε οτι θα ξανακαθομαστε σαββατοκυριακα να τα βλεπουμε!! Ανετα!!!!! Φανταστειτε και οι μικροτεροι που δεν εχουν ιδεα! Θα παθουν πλακα! χαχα!