Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Kai

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#256 lion270707

lion270707

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 11 May 2009 - 10:37

παιδες μπωρει καποιος να μου δωσει ενα link για να κατεβασω τα επισοδια???plz plz plz:nanana::nanana::nanana:το θελω πολυ:hahaha::hahaha::hahaha:

#257 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 11 May 2009 - 11:51

παιδες μπωρει καποιος να μου δωσει ενα link για να κατεβασω τα επισοδια???plz plz plz:nanana::nanana::nanana:το θελω πολυ:hahaha::hahaha::hahaha:

Λοιπον κανε click στο link απο κατω
http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker
Εχουν βγει τα πρωτα 5 επεισοδια , και καθε σαββατο θα βγαινει καινουριο.
Λοιπον καθε επεισοδιο εχει 2 εκδοσεις
-720p
-SD
Η 720p ειναι η καλυτερη ποιοτητα ενω η SD ειναι μετρια.
Η γλωσσα ειναι στα ιαπωνικα και τα subs στα ελληνικα, και η δουλεια στο subbing ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν, ελπιζω να σε καλυψα 100%

Spoiler:

#258 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 12 May 2009 - 12:26

Οι safetydance την παράτησαν την σειρά? Στο anidb δεν τους αναφέρει πλέον!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#259 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 12 May 2009 - 22:13

Eιναι ευκολο στο subbing να αναφερετε μερικα ονοματα οπως τα χουμε συνηθησει απο παλια οπως πχ "Χελωνοτζινι"?
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#260 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 13 May 2009 - 12:39

KΑΛΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΑΓΡΙΑ (τελικα στο manga o δρομος του φιδιου ηταν μια βλακειουλα)!!!!!

Στο DBZ φτανει εκει που ειναι τωρα στο 19 επεισοδιο !!!!!Εχοντας παρεμβαλει ενα σωρο fillers -εκτος manga οπως :χαζες ιστοριουλες,την 3 μεταμορφωση του gohan σε ozaru και πολλα στατικα πλανα

Ηξερα οτι το dragonball ειχε φιλλερς αλλα δεν ειχα φανταστει οτι ηταν τοσα πολλα !!

Βασικα βλεπουμε ενα διαφορετικο anime...ηδη εχει ξεπερασει κατα πολυ τις προσδοκιες μου!

Εdit:

Μωλις διαβασα και το manga(ειναι στο Vol.18 ) ...μιλαμε οτι η μεταφορα εχει γινει καρε -καρε !!!

Μου φαινεται πως το Dragonball ΚΑΙ θα δωσει στο κουραστικο dragonball Ζ το πραγματικο ονομα που του αξιζει...ΕΠΟΣ

Edited by sgouver, 14 May 2009 - 15:15.

#261 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 13 May 2009 - 14:50

τελιωσε ο δρομος του φιδιου σε δυο επεισοδεια? αυτα ειναι!!!
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#262 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 13 May 2009 - 19:12

Waiting for AC to watch the 6th ep., αλλά το preview του προηγούμενου επεισοδίου έδειχνε τον Goku να κοιτάει τον "πλανήτη" στον οποίο βρίσκεται ο Kaio.
Για να φτάνει ο Goku στον Kaio σε αυτό το επεισόδιο, φαντάζομαι ότι πετάξανε και εγώ δεν ξέρω πόσα eps που αφορούσαν τον Δρόμο του Φιδιού.

Πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά (από τότε που το έβλεπα στον ΑΝΤ1) ένα επεισόδιο όπου...
Spoiler:

Και ένα ακόμα, στο σημείο που είπε ότι πεινάει...
Spoiler:

Αν κάνω λάθος, plz say so - έχουν περάσει και τόσα χρόνια :nod:, απλώς τις θυμάμαι τόσο χαρακτηριστικά αυτές τις σκηνές (όπως και τόσες άλλες), που περίμενα να δω αν θα τις δείχνανε στο Kai ή αν θα τις κόβανε.

#263 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 13 May 2009 - 20:23

Ναι πεταξανε οντως αυτες τις σκηνες που πιανανε τοσα επεισοδια....
Spoiler:

Ευτυχως γιατι αρκετα απο αυτα ηταν σπαστικα, κυριως λογο διαρκειας
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#264 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 14 May 2009 - 05:44

Μόλις είδα κ τα 6 πρώτα επ κ ήταν φοβερά, χαίρομαι π προχωράει τόσο γρήγορα η δράση. Στην αρχή μόλις είδα το σχέδιο στο op, πολύ καλό τραγουδάκι, έπαθα πλάκα:oo: έδειχαν παλιές σκηνές με νέο σχέδιο κ πίστεψα οτι θα είναι έτσι όλο αλλά έκανα λάθος:emptyonexg1:, μακάρι να το έκαναν έτσι. Κ το παλιό βέβαια σε τέτοια ανάλυση δε με χαλάει καθόλου:riiight:. Επίσης με το να έχω δεί τα παλιά στον ΑΝΤ1 στα ελληνικά κ όσα δεν έδειξε στα αγγλικά η φωνή του Goku με άφησε κάπως στην αρχή:uhh: αλλά κ πάλι αυτή η σειρά τα σπάει:canthelp:

#265 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 14 May 2009 - 11:18

Waiting for AC to watch the 6th ep., αλλά το preview του προηγούμενου επεισοδίου έδειχνε τον Goku να κοιτάει τον "πλανήτη" στον οποίο βρίσκεται ο Kaio.
Για να φτάνει ο Goku στον Kaio σε αυτό το επεισόδιο, φαντάζομαι ότι πετάξανε και εγώ δεν ξέρω πόσα eps που αφορούσαν τον Δρόμο του Φιδιού.

Πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά (από τότε που το έβλεπα στον ΑΝΤ1) ένα επεισόδιο όπου...

Spoiler:

Και ένα ακόμα, στο σημείο που είπε ότι πεινάει...
Spoiler:

Αν κάνω λάθος, plz say so - έχουν περάσει και τόσα χρόνια :nod:, απλώς τις θυμάμαι τόσο χαρακτηριστικά αυτές τις σκηνές (όπως και τόσες άλλες), που περίμενα να δω αν θα τις δείχνανε στο Kai ή αν θα τις κόβανε.

Τις κοψανε διοτι αυτες οι ιστοριες δεν ηταν απο τον toriyama και απο το manga που εβγαζε αλλα απο το animation στουντιο, προκειμενου να εχουν μεγαλυτερη κονομα.

Βεβαια οταν ειμασταν μικροι αυτο δεν μας εννοιαζε τοσο πολυ...son goku να βλεπαμε και τα μυαλα στα καγκελα.

#266 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 14 May 2009 - 11:56

Είδα το 5 απο AC, και έχω εντυπωσιαστεί από την δουλειά των παιδιών τόσο από το raw όσο και από τους υπότιτλους! Από δω και στο εξής θα το βλέπω από εκεί.
Δεν μπόρεσα όμως να καταλάβω πως γίνεται ο gohan
Spoiler:

Τι στο yaoi συμβαίνει?

#267 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 14 May 2009 - 12:14

Είδα το 5 απο AC, και έχω εντυπωσιαστεί από την δουλειά των παιδιών τόσο από το raw όσο και από τους υπότιτλους! Από δω και στο εξής θα το βλέπω από εκεί.
Δεν μπόρεσα όμως να καταλάβω πως γίνεται ο gohan

Spoiler:

Δεν είναι super saiyan απλά οταν βλέπουν την πανσέληνο και έχουν ουρά οι saiyans μεταμορφόνονται σε Oozaru(Great Ape) αυτο είναι της φυλής των saiyan αλλα μόνο αμαν έχει πανσέληνο και ουρά:knock-knock:

MbcN7u5.png

#268 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 16 May 2009 - 13:37

Άντε βγήκε και το επεισόδιο 6 με ελληνικούς υπότιτλους από την AnimeClipse!!! Μπορείτε να κατεβάσετε το torrent από τον tracker της: http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&search=&category=29&active=1&tor_page=10
Posted Image

#269 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 May 2009 - 17:14

Μολις ειδα το 6ο επεισοδιο απο AnimeClipise και μιλαμε ελιωσα απο τα γελια, ειδικα εκει που ο Kaio λεει
Spoiler:

Δν μπορω να περιμενω μεχρι το επομενο σαββατο για το καινουριο επεισοδιο...

#270 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 16 May 2009 - 17:42

Πάρα πολύ καλο το επεισόδιο μου αρέσουν πολύ τα λογοπέγνια απο τον Kaio και Songoku η Animeclipse κάνει ΠΑΡΑ πολύ καλη δουλεια και μακάρι να μην σταματησουν.Oi saiya-jins δεν αργούν να έρθουν νομίζω:bike:

MbcN7u5.png