Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball Kai

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#211 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 03:20

Στα παιδια μας η σε καποιον που δεν εχει δει Dragonball ποιο θα του δειξουμε?

Το manga. Απο την αρχη-αρχη. Εγω προσωπικα με βλεπω γιαγια αντι στα εγγονια μου να διαβαζω τη Κοκκινοσκουφιτσα να τους διαβαζω τις περιπετειες του μικρου Goku.:hahaha:

#212 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 08:34

Το manga. Απο την αρχη-αρχη. Εγω προσωπικα με βλεπω γιαγια αντι στα εγγονια μου να διαβαζω τη Κοκκινοσκουφιτσα να τους διαβαζω τις περιπετειες του μικρου Goku.:hahaha:

Χωρις λογοκριμενα ομως ε? αν δε κανω λαθος η πρωτη ευχη στον δρακο ηταν το κιλοτακι της Πουλμα....:hahaha:
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#213 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 17:17

Χωρις λογοκριμενα ομως ε? αν δε κανω λαθος η πρωτη ευχη στον δρακο ηταν το κιλοτακι της Πουλμα....:hahaha:

Εννοειται χωρις λογοκρισια :hahaha: σιγα και τα σοκαριστικα γεγονοτα που περιεχει δηλαδη, στις εκπομπες της τηλεορασης τα παιδακια βλεπουν σοδομα και γομορρα καθε μερα.

#214 DmJapan

DmJapan

音乐 , 音楽 , 음악

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 23:02

Η αλήθεια είναι ότι δεν διάβασα όλα τα replies γιατί είναι και κομματάκι πολλά.
Αλλά για να πω κι εγώ την γνώμη μου, είναι η πρώτη φορά που βλέπω Dragonball και το φχαριστιέμαι. No fillers and no meaningless conversations which last for like 4 episodes.

Και όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο :
-Πόσοι sayans χρειάζονται για να βιδώσουν μια λάμπα?
-1 αλλα θα του πάρει 20 επεισόδια.
:P :P

#215 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 02:45

Το 4ο επεισόδιο κάλυψε ως το τέλος του 6ου επεισοδίου DBZ + μερικές σκηνές από το 7ο. Οι σκηνές από το preview του 5ου επεισοδίου ανήκουν στο 8ο DBZ επεισόδιο. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να παραλείπονται ολόκληρα επεισόδια fillers. Άντε να φτάσουμε στην πρώτη μεγάλη μάχη με τους Saiyans να γουστάρουμε :wooi2:

Για όσους αναρωτιούνται, νέο επεισόδιο από την AnimeClipse θα βγαίνει κάθε Σάββατο πρωί/μεσημέρι, σαν τον ΑΝΤ1 ένα πράμα :rolleyes:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 28 Απρίλιος 2009 - 03:53

E5VV38U.jpg

#216 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 23:13

Για όσους αναρωτιούνται, νέο επεισόδιο από την AnimeClipse θα βγαίνει κάθε Σάββατο πρωί/μεσημέρι, σαν τον ΑΝΤ1 ένα πράμα :rolleyes:
[/SIZE]

:nbleed:
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#217 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2009 - 09:52

Όταν θυμάμαι τι filler είχε πέσει σε αυτό το κομμάτι της σειράς ανατριχιάζω ακόμα και τώρα. Πάλι καλά που τα βγάλανε. Αναρωτιέμαι πόσα επεισόδια θα τους πάρει να φτάσουνε στη μάχη με τους saiyan.

15fkk04.jpg

#218 polakis

polakis

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2009 - 11:22

Εγώ πάντως γουστάρω τρελά το Dragonball Kai! Πόρωση μιλάμε. Παλιές καλές (και χωρίς filler) εποχές!

#219 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 01:48

Όταν θυμάμαι τι filler είχε πέσει σε αυτό το κομμάτι της σειράς ανατριχιάζω ακόμα και τώρα. Πάλι καλά που τα βγάλανε. Αναρωτιέμαι πόσα επεισόδια θα τους πάρει να φτάσουνε στη μάχη με τους saiyan.

Χωρις filler τυπου "περιπετειες και τραγωδιες στον πλανητη των κατσαριδων" και "Ροβινσωνας Gohan Κρουσσος" το κοβω τουλαχιστον σε δυο-τρια επεισοδια μεχρι να συναντηθουνε με τους Saiyans (μετρωντας και το επομενο). Αν φανε το επομενο επεισοδιο λιγο με τον Gohan στην ερημια και τον Goku στο δρομο και το μεθεπομενο με την εκπαιδευση ολων τους, δε μενει και πολυ.

#220 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 03:19

Σε μια σκηνη στο anime η οποια εγινε πολυ δημοφιλης στο DBZ ηταν αυτη που Vegeta ειπε
Spoiler: anime

Αλλα στο manga ελεγε
Spoiler: manga

Μηπως ξερετε τι θα δειξει στο dragonball kai?

#221 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 04:00

:nosey:

Σε μια σκηνη στο anime η οποια εγινε πολυ δημοφιλης στο DBZ ηταν αυτη που Vegeta ειπε

Αλλα στο manga ελεγε
Spoiler: manga

Μηπως ξερετε τι θα δειξει στο dragonball kai?

Spoiler:

#222 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 09:32

Με απογοητευσε. Νομιζα οτι θα το ξανασχεδιαζαν απο την αρχη για να πετυχουν μοντερνο animation αλλα αυτοι το κρατησαν οπως ηταν παλια. Αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει κατι καινουργιο που να αξιζει να δω. Θελω να πω, παρολο τα (πολυ) επιπονα fillers της αυθεντικης σειρας αφου την ειδαμε, εχουμε δει και ολα αυτα που θα δειξουν στην καινουργια. Ακριβως (σχεδον) τα ιδια. Απλως τωρα ειναι χωρις τα fillers.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#223 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 09:33

[offtopic]
Απ' ότι ξέρω το IT'S OVAH 9k!1!!!11!! έγινε πολύ γνωστό λόγω του τραγικού dub.
Αλλά αν στο manga λέει 8k (δεν το έχω διαβάσει) υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να το δούμε.
http://www.youtube.com/watch?v=_7L20te4-nE
[/offtopic]

#224 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 10:57

Με απογοητευσε. Νομιζα οτι θα το ξανασχεδιαζαν απο την αρχη για να πετυχουν μοντερνο animation αλλα αυτοι το κρατησαν οπως ηταν παλια. Αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει κατι καινουργιο που να αξιζει να δω. Θελω να πω, παρολο τα (πολυ) επιπονα fillers της αυθεντικης σειρας αφου την ειδαμε, εχουμε δει και ολα αυτα που θα δειξουν στην καινουργια. Ακριβως (σχεδον) τα ιδια. Απλως τωρα ειναι χωρις τα fillers.

Συμφωνώ με αυτήν την άποψη. Αν κάποιος δει τα DVD με τις Remastered edition όπου είναι Widescreen και η εικόνα πολύ καθαρή αυτά είναι πολύ χάλια.

#225 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 15:55

παντως η εικονα φαινεται λιγο πιο σκοτεινη , ή ειναι ιδεα μου ?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]