Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Kai

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#196 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 20 April 2009 - 15:47

Το 3 τα σπασε για τα καλα και ηδη το kai ειναι μπροστα απο το z κατα 2 επεισοδια !!!

Η μονη βλακεια ειναι οτι βαλαν την λογοκριμενη εκδοση οπου τα αιματα και η τρυπα του goku και του radditz δεν φαινονται!!!

Σιγα μην σκοτωθηκε απο μια μελανια ο goku...κριμα παντως.

Καταραμένη λογοκρισία ! Στις ειδήσες εχει περισσότερη βία!
Το γενικό αποτέλεσμα ικανοποιητικό.
Posted Image

#197 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 20 April 2009 - 22:50

Εγώ είδα και το δεύτερο και μου φάνηκε αρκετά καλό. Για να δούμε (εγώ τουλάχιστον που δεν έχω δει το τρίτο) πως θα είναι η επόμενη μάχη σε ένα μόνο επεισόδιο.:drink:

#198 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 21 April 2009 - 00:37

Το 3 τα σπασε για τα καλα και ηδη το kai ειναι μπροστα απο το z κατα 2 επεισοδια !!!

Η μονη βλακεια ειναι οτι βαλαν την λογοκριμενη εκδοση οπου τα αιματα και η τρυπα του goku και του radditz δεν φαινονται!!!

Σιγα μην σκοτωθηκε απο μια μελανια ο goku...κριμα παντως.

Να και μια εικόνα για σύγκριση.

Spoiler:

Posted Image

#199 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 21 April 2009 - 01:15

πως θα είναι η επόμενη μάχη σε ένα μόνο επεισόδιο.:drink:

Είδα και το 3ο, βασικά το πάνε πολύ γρήγορα... Καλή μάχη δεν λέω αλλά πολύ την συμπύκνωσαν, θέλω να ήξερα την μάχη με τον Frieza που ήταν δεν θυμάμαι και εγώ πόσα επεισόδια τώρα εδώ στο Κai σε πόσα θα την ξεπετάξουν?

Υ.Γ.: Άντε είδαμε και τον Vegeta για πρώτη φορά στο Kai... αχ και αυτού νου του έχω ιδιαίτερη αδυναμία... Αυτός μου άρεσε πάντα περισσότερο στο Dragonball!!!

Y.Γ.2: Θυμάμαι τα επόμενα επεισόδια με τον δρόμο του Φιδιού στο Z μου είχαν σπάσει τα νεύρα, για να δούμε τώρα στο Kai...
Posted Image

#200 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 21 April 2009 - 09:24

Πολυ καλο επεισοδειο, και επαναλαμβανω οτι ετσι πρεπει να ειναι το Dragonball εξαρχης. Ηταν η πρωτη φορα που δεν βαρεθηκα καθολου σε επεισοδειο DB!

Edited by Ephialtes, 21 April 2009 - 09:31.

Posted ImagePosted Image

#201 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 April 2009 - 18:32

Ιδού μερικά snapshots που τράβηξα σε χαμηλή ανάλυση, για να συγκρίνω τις διαφορές του DB Kai με του DBZ. Δυστυχώς η λογοκρισία είναι παραπάνω από εμφανής.

Από την άλλη διόρθωσαν μερικά λάθη στο animation του Ζ. Το αίμα του Piccolo μπορεί να το κάναν μωβ λόγω λογοκρισίας, όμως και στο DBZ τη μία ήταν κόκκινο και την άλλη άλλαζε. Τουλάχιστον τώρα θα κρατήσουν ένα στάνταρ, ό,τι χρώμα και αν έχει. Ευτυχώς διόρθωσαν και τα μαλλιά και τη στολή του Vegeta.

Edited by Phantom Duck, 01 May 2009 - 13:11.

E5VV38U.jpg

#202 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 22 April 2009 - 19:05

Πολυ καλες οι εικονες, αλλα πιστευω οτι υποβαθμιζει το dragonball kai με το να δειχνει λιγοτερο αιμα
Προφανως το κανανε αυτο για να τραβηξουν περισσοτερο παιδικο κοινο
Spoiler: episode 3 spoiler

#203 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 23 April 2009 - 00:38

Με ξενερωνει λιγακι η λογοκρισια στα επεισοδια αλλα τελος παντων. Επεσε θυμα κι αυτο στο κλιμα της εποχης "τα παιδακια θα σοκαριστουν με τοσο αιμα" οταν τα ιδια παιδακια βλεπουν στις ειδησεις και τα ριαλιτι δεκα φορες χειροτερα πραγματα καθε μερα. :bahhh: Εκτος κι αν σκοπευουν να βαλουν τις σκηνες "uncut" οταν βγαλουν τα DVD?

Τουλαχιστον διορθωσανε τα χρωματα στον Vegeta εκει που τρωει τα μαμουνια κι εγινε πιο ασορτι τωρα με τον Nappa.:hahaha:

#204 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 April 2009 - 00:48

η πορωση με το dragonball kai ειναι over 9000 λεμεεεε.... :P

παντως οντως κριμα για τη λογοκρισια.

Edited by Rin, 23 April 2009 - 00:53.

qzMHWHd.png

#205 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 23 April 2009 - 12:56

Ανέχομαι την λογοκρισία (άλλωστε δεν είναι και κανα splatter anime) αλλά αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η αντικατάσταση του παλιού, κλασικού και αγαπημένου αν θέλετε, soundtrack.

Posted Image

#206 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 23 April 2009 - 20:37

Για να μη σοκάρει τα παιδάκια.
Εμένα πάντως δε με χαλάει ιδιαίτερα, αφού δεν έβλεπα παρά σποραδικά το προηγούμενο και η ποιότητα της AC είναι εξαιρετική.

#207 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 23 April 2009 - 23:46

Εμένα με χάλασε λιγάκι το '' καθάρισμα '' του αίματος. Ελπίζω μελλοντικά
να υπάρξει καινούργια έκδοση uncut. Ακόμα πιστεύω πάντως οτι είναι μια
καλη εκδοση του κλασσικού χωρίς πολλά fillers.
Posted Image

#208 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 25 April 2009 - 15:57

Βγηκε και το 3ο επεισοδιο απο την AnimeClipse που εχει γινει εξαιρετικη δουλεια
Posted Image
AnimeClipse Links:
Dragonball Kai 003 SD:
http://bt.animeclipse.com/torrents/%5BAnimeClipse%5D_Dragonball_Kai_003_%5BSD%5D%5BD740D11C%5D.mkv.torrent
Dragonball Kai 003 720p:
http://bt.animeclipse.com/torrents/%5BAnimeClipse%5D_Dragonball_Kai_003_%5B720p%5D%5B008C9302%5D.mkv.torrent

Επισης οποιος το κατεβαζει να κανει και λιγο seed

#209 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 25 April 2009 - 21:45

Ελεγα να ξαναβαζα το παλιο να βλεπα τις διαφορες στο αιμα, αλλα το παπι εκανε ολη τη δουλεια για μας thnx! πολυ ωραιο λοιπον το τριτο φανηκαν πιο καθαρα τα σχεδια και επιτελους αρχησαν να λειτουργουν τα 720p!!! πιστευω πως περνανε σιγα σιγα την εξελιξη του σχεδιου και να δειτε που στη μαχη VEGETA GOKU θα ειναι πληρως αλλαγμενο το σχεδιο, τωρα οσον αφορα το αιμα... μαμακια εγινε αλλα τι να κανουμε.

Για τη μουσικη που ειπε ενα παιδι πιο πανω να πω πως αρχικα και γω ξενερωσα αλλα εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια στο νεο soundtrack και αξιζει να το προσεξουμε, τωρα μεχρι να βγει το επομενο να κανω μια ερωτηση εγω.... Στα παιδια μας η σε καποιον που δεν εχει δει Dragonball ποιο θα του δειξουμε?
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#210 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 25 April 2009 - 22:00

Στα παιδια μας η σε καποιον που δεν εχει δει Dragonball ποιο θα του δειξουμε?

In my humble opinion, το Kai όταν με το καλο ολοκληρωθεί καθώς θα αποφευχθούν πολλές ώρες ανίας afou είναι πιστό στο manga, so no fillers^^

Posted ImagePosted Image