Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dragonball Kai
#166
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 12:15
τοσο ποροτικο οσο και το παλιο!!!!
(χεχε, ετσι βρηκα και το φορουμ προχτες, εψαχνα το παλιο,το θεικο Dragonball Z, και επεσα πανω σας τυχαια, οπος και στο Kai.. δεν ειχα ιδεα οτι βγηκε καινουριο)
#167
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 14:17
#168
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 14:50

#169
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 15:59
να κανω ενα μικρο σπαμ? το μπουκετο του Λουφη στο 396 με εκανε να βγαλω ολο το dragonball απο μεσα μου....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όντος εκεί ο σχεδιασμός έφερνε αρκετά στοιχεία από Dragonball...Τουλάχιστον έμενα έτσι μου φάνηκε
I would like for a pet...
#170
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 21:54
#171
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 23:19
Επίσης ρίχτε μια ματιά εδώ
Dragonball Kai debuts in TOP 10 - Anime News Network
Οι τηλεθεάσεις του πρώτου επεισοδίου της σειράς ήταν εξαιρετικά υψηλές, παρ' ό,τι πρόκειται για anime 20ετίας.
#172
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 00:09
Το πρωτο επεισοδιο ηταν φυσιολογικοΤι ακριβώς εννοείς ? Τα 2 επεισόδια DB Kai μέχρι στιγμής έχουν καλύψει ακριβώς 3 επεισόδια DBZ + το flashback. Οι τελευταίες σκηνές του 2ου επεισοδίου DB Kai είχαν προβληθεί στο τέλος του 3ου επεισοδίου DBΖ.
Επίσης ρίχτε μια ματιά εδώ
Dragonball Kai debuts in TOP 10 - Anime News Network
Οι τηλεθεάσεις του πρώτου επεισοδίου της σειράς ήταν εξαιρετικά υψηλές, παρ' ό,τι πρόκειται για anime 20ετίας.
Το θεμα ειναι στη συνεχεια αν θα κρατηθει στις πρωτες θεσεις
PS:To naruto και το bleach που χαθηκαν???

#173
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 00:31
Αν πρέπει να κάνω το post κάπου αλλού πείτε τό μου.
Over and Out
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
#174
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 00:38

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org


#175
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 00:48
Thnx Fingolfin!!
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
#176
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 03:26
Το πρωτο επεισοδιο ηταν φυσιολογικο
Το θεμα ειναι στη συνεχεια αν θα κρατηθει στις πρωτες θεσεις
PS:To naruto και το bleach που χαθηκαν????
Για πρώτο επεισόδιο μιας σειράς, όχι, δεν ήταν φυσιολογικό. Δεν μιλάμε για πωλήσεις DVDs που τα πρώτα volumes πολλές φορές πουλάνε περισσότερο από αυτά που ακολουθούν. Αναφερόμαστε σε τηλεθεάσεις anime, που ομολογουμένως όσο μακροβιότερη είναι μια σειρά, τόσο μεγαλύτερη τηλεθέαση έχει. Τα anime που κρατάνε τις πρώτες θέσεις αν παρατηρήσεις είναι σειρές που μετράνε 700+ επεισόδια ενώ ταυτόχρονα απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και πλέον έχουν την αποδοχή όλου του ηλικιακού κοινού και όχι μόνο εφήβων (Sazae-san, Doraemon, Maruko-chan κλπ). Οι δημοφιλείς σειρές Naruto και Bleach πχ δεν είναι καν μέσα στις 10 υψηλότερες τηλεθεάσεις της εβδομάδας.
Για να έχει τόσο υψηλή θέαση μια σειρά που
α) έχει σταματήσει την πρώτη προβολή της από το 1996,
β) δεν φτάνει ούτε κατά διάνοια τον αριθμό επεισοδίων των άλλων σειρών, και
γ) αναφέρεται σε νεότερες ηλικίες και όχι σε όλη την οικογένεια
αυτό σημαίνει πως το όνομα "Dragonball" πουλάει και θα συνεχίσει να πουλάει εις τον αιώνα τον άπαντα. Σε συνδυασμό με το One Piece, η ζώνη Dream 9 βγάζει τρελά φράγκα.
#177
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 09:36
+100000000 και δέν νομίζω να σταματήσουν να βγάζουν λεφτά ποτέ...Οι δημοφιλείς σειρές Naruto και Bleach πχ δεν είναι καν μέσα στις 10 υψηλότερες τηλεθεάσεις της εβδομάδας. Σε συνδυασμό με το One Piece, η ζώνη Dream 9 βγάζει τρελά φράγκα.

#178
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 18:39

#179
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 20:43

Το ξεζούμισμα μια σειράς βέβαια από μόνο του δε λέει τίποτα. Ας αρμέξουν το project όσο θέλουν. Σημασία έχει το αποτέλεσμα, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση μέχρι στιγμής είναι πολύ καλό.
#180
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 00:01
Επισης παιχνιδια dragonball ανεκαθεν εβγαιναν με το κιλο αντι να βγαλουν μια συνεχεια στα παλια το ονομασαν το καινουριο kai ...σιγα..
