Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Linkin Park

• Please log in to reply
194 replies to this topic

#91 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 16:27

Χεχε παντα εχω διαμαχες με τους φιλους μου για το αν οι Ιron Maiden ή Metallica ειναι καλυτεροι απο τους Linkin Park(αν και για πλακα το κανουμε..ξερω οτι δεν συγκρινονται σαν ειδη..εγω ειμαι με linkin βεβαια...ακουω και μερικα απο τους αλλους,κυριως Metallica,αλλα οι Συνδεομενο Παρκο ειναι betta για μενα)

(ωχ τι ειπα τωρα)Μεταλαδες..λυπηθητε με....:hahaha:

#92 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 21:24

Χεχε παντα εχω διαμαχες με τους φιλους μου για το αν οι Ιron Maiden ή Metallica ειναι καλυτεροι απο τους Linkin Park(αν και για πλακα το κανουμε..ξερω οτι δεν συγκρινονται σαν ειδη..εγω ειμαι με linkin βεβαια...ακουω και μερικα απο τους αλλους,κυριως Metallica,αλλα οι Συνδεομενο Παρκο ειναι betta για μενα)

(ωχ τι ειπα τωρα)Μεταλαδες..λυπηθητε με....:hahaha:

Ζοro ειπες μεγαλη κουβεντα τωρα αλλα εχε χαρη που δεν πολυ κοιτανε αυτο το Thread αλιως....:hahaha::hahaha:
PS:Δεν υπαρχει Συγκριση φυσικα....Και τα 2 Αυτα μεγαλα συγκροτηματα(Μetallica,Iron Maiden)ειναι καλητερα απο τους LP...:df13952b:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#93 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 23:50

Προδοταρε:P

Χε οχι αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι σιγουρα οι Μεταλλικοι και οι Σιδερενιοι κουβαλανε μια πιο μεγαλη ιστορια πισω τους και εχουν και πολυ περισσοτερη πειρα απο τους LP...ετσι οπως πανε τα πραματα αυτοι θα μεινουν στην ιστορια,ενω για τους LP για την ωρα χλομο το βλεπω(το μελλον θα δειξει..)

Αλλα απο δικη μου και μονο πρωσοπικη αποψη,το στυλ των Metallica,αλλα ειδικα των Iron(προτιμω Metallica) δεν μου κανει την ιδια εντυπωση,δεν μου δινει το ιδιο ακουσμα με τους LP...

με λιγα λογια,απλα μ'αρεσει σαν στυλ πιο πολυ αυτο των LP...

γουστα...

Απλα ειπα την αποψη μου,τωρα μην αρχισετε να μου λετε μπουρδες περι του οτι οταν επαιζαν οι πρωτοι οι αλλοι δεν ειχαν γεννηθει ακομα,το καθαρο Metal ειναι ανωτερο των απογονων του κτλ..

Αν και μειοψηφια,εχω βρει κι εγω αρκετα παιδια στο νετ που προτιμουν LP,ειναι απλα διαφορες αποψης..

#94 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 11:03

Προδοταρε:P

Χε οχι αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι σιγουρα οι Μεταλλικοι και οι Σιδερενιοι κουβαλανε μια πιο μεγαλη ιστορια πισω τους και εχουν και πολυ περισσοτερη πειρα απο τους LP...ετσι οπως πανε τα πραματα αυτοι θα μεινουν στην ιστορια,ενω για τους LP για την ωρα χλομο το βλεπω(το μελλον θα δειξει..)

Αλλα απο δικη μου και μονο πρωσοπικη αποψη,το στυλ των Metallica,αλλα ειδικα των Iron(προτιμω Metallica) δεν μου κανει την ιδια εντυπωση,δεν μου δινει το ιδιο ακουσμα με τους LP...

με λιγα λογια,απλα μ'αρεσει σαν στυλ πιο πολυ αυτο των LP...

γουστα...

Απλα ειπα την αποψη μου,τωρα μην αρχισετε να μου λετε μπουρδες περι του οτι οταν επαιζαν οι πρωτοι οι αλλοι δεν ειχαν γεννηθει ακομα,το καθαρο Metal ειναι ανωτερο των απογονων του κτλ..

Αν και μειοψηφια,εχω βρει κι εγω αρκετα παιδια στο νετ που προτιμουν LP,ειναι απλα διαφορες αποψης..

Eλα ρε για τετοιους μας Εχεις?:hehehe:
Γουστα Γουστα...Ο καθενας οπως Γουσταρει...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#95 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 15:09

Ουφ ριπαρισα επιτελους το A Place For My Head του Live in Texas(μιας και δεν κυκλοφορησε σαν τραγουδι)...it was Worthy!

#96 lne

lne

Anime Newbie

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 15:53

yay - πήρα το εισιτήριό μου χθες

#97 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 16:49

Πηρα και γς εισιτηριο!!!!! θα ειμαι εκει :D:D:D

#98 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 10:55

LP will come here,"somewhere I belong" but i will be "numb"and far away fοr holidays.Damn:run:
αν πιάσει κανείς καμιά ιπτάμενη μπακέτα...ας στείλει καμια φοτο..να βρισκεται:hehe:

#99 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 14:20

LP will come here,"somewhere I belong" but i will be "numb"and far away fοr holidays.Damn:run:
αν πιάσει κανείς καμιά ιπτάμενη μπακέτα...ας στείλει καμια φοτο..να βρισκεται:hehe:

Tωρα το πηρες Χαμπαρι εσυ?:hahaha:
Δεν σου δειχνουμε καμια Φωτο ρε Καμια!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#100 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 20:21

καλά.......ντάξει Zauk-κun

κι εγώ ίσως να μη θυμηθώ να φτιάξω κανά request για την πάρτη σου ,στο μέλλον:drink:
oι LP πάντως για όλους τους hit-the-floor-άδες και τους numb-ιακούς from Greece θα τραγουδήσουν.ΗΕLL YAY! \m/
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#101 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 20:27

μην λες για μπακετες μεγαλε γιατι στους rotting christ μπροστα μου επεσε ...
αλλα ηταν ενας που θα επαιζε σε καμια μεγαλη ομαδα ευρωπαικου ποδοσφαιρου...ναι,,ενας τερματοφυλακας που εκανε ενα σαλτο ο πο**στης
κ πηδηξε ποσα μετρα πλαγια κ εσκασε πανω της με το στηθος κ μετα την αγκαλιασε....
τεσπα....(@zauk...ντροπη...)
απο μπακετα δν ξερω...αλλα μια φοτο θα την βγαλουμε :wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#102 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 21:24

άντε ρε ο φανατικούραςςς...κλέβει τη μπακετο-χαρά του παιδιού!!!!!!!Ouuuuuu ρειιιιι
σας εύχομαι σε όλους όσους θα στε εκεί να νιώσετε ΜΟΥΣΙΚΗ:wooi2:that's best gift

και ειμαι μεγάλ-η btw :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#103 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 23:40

Ξερει κανεις αν εχει σημασια η σειρα και το νουμερο του εισητιριου? Μαλλον δεν θα ειμαστε παραπανω απο 5000:/

#104 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 02:10

A ρε POM και λαύρα που χρειάζεται σε αυτό το θρεντ…

[FONT="]CRAWWWWWWLIIIIIING[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]IN[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]MYYYYYYYYYYYY[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]SKIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN[/FONT]

#105 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 08:37

POM=Presence of Mind?^_^
@gexion καλα ετσι ξυγιεσε ρε?Θα σε Φτιαξω!χαχαχαχαχαχα
@bushido ναι ναι Ντροπη Τιμορησεμε!ΓΙΝΕ Ο ΤΙΜΟΡΟΣ ΜΟΥ!^_^
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler: