εδιτ: οh crap!
Μόλις με πήρε ο καθηγητής που μου κάνει μαθηματικά κατεύθυνσης και μου λέει ότι θα κάνουμε σήμερα μάθημα επειδή δεν μπορεί αύριο!

το κέρατό μου, σήμερα βρήκε.....

Edited by SouLSLayeR, 10 March 2009 - 19:08.
Posted 10 March 2009 - 18:02
Edited by SouLSLayeR, 10 March 2009 - 19:08.
Posted 10 March 2009 - 18:12
probably won't make it this time...με πουλησαν παλι οι φιλοι μου
Spoiler:
I would like for a pet...
Posted 10 March 2009 - 19:30
Posted 11 March 2009 - 01:13
Deadly masters VS Incompetent student
Links που προτείνω ανεπιφύλακτα: Δείτε anime online σε mobile συσκευές + Νόστιμες συνταγές για όλους
Posted 11 March 2009 - 12:38
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 11 March 2009 - 13:15
Posted 11 March 2009 - 13:51
βσκ περα τ οτι ηταν απαθης οσον αφορα την ταινια ηταν ολο χερι χερι με το παιδι με τ μακρια μαλλια π καθοταν διπλα σ ...Τι περιμένεις αμα έχεις τον Zauk δίπλα σου..
ίσως επικίνδυνα κοντά σου.....
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
Posted 11 March 2009 - 14:11
βσκ περα τ οτι ηταν απαθης οσον αφορα την ταινια ηταν ολο χερι χερι με το παιδι με τ μακρια μαλλια π καθοταν διπλα σ ...
ενας ερωτας γενιεται ? =0
yaoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
MisaYoshiko θα σ δωσω εγω φιλακι :*
[ το παρακανα νμζω =D ]
Posted 11 March 2009 - 14:14
Τον Κeymaster? lol
Βρε παιδιά, ποιοι είναι όλοι αυτοί που κάθονταν από την αριστερή μεριά? Διάφορους / διάφορες έχω ξαναδεί σε προηγούμενες φορές, αλλά είναι κόσμος από το forum?
Posted 11 March 2009 - 14:28
βσκ περα τ οτι ηταν απαθης οσον αφορα την ταινια ηταν ολο χερι χερι με το παιδι με τ μακρια μαλλια π καθοταν διπλα σ ...
ενας ερωτας γενιεται ? =0
yaoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
I would like for a pet...
Posted 11 March 2009 - 14:55