Η ταινία ήταν όντως αρκετά περίεργη αν έμπαινες όμως στο μυαλό του συγγραφέα (lol) άρχιζε και ξεκαθάριζε το τοπίο. Όσο αναφορά τον ήχο και την εικόνα πιστεύω ότι το συγκεκριμένο αρχείο ήταν χαμηλής ποιότητας. Γενικά ήταν άλλη μια επιτυχημένη προβολή. Γνωριστήκαμε καλύτερα με τον χώρο προβολής και πιστέυω ότι πρέπει να μετακομίσουμε εκεί πλέον. Έχω όμως μια απορεία σχετικά με το τί ήταν τελικά η Paprika ?
Μετά την προβολή στήσαμε συζήτηση τρελή, ξεκινήσαμε σχολιάζοντας το φόρουμ, μετά το πήγαμε στους Βυζαντινούς Αυτοκράτορες, γυρίσαμε λίγο στην αρχαία Ελλάδα. Μετά fast forward στον Παπαφλέσσα και στην τωρινή κατάσταση της χώρας και πολλά άλλα που δεν μπορώ να τα θυμηθώ πια
Επίσης, αποδέιξαμε πως μπορείς άνετα να παίξες σε δημόσιο χώρο bishojo games!
Αυτό δεν το κατάλαβα !!!
(κάπου έπαιζε και ένα γκάνταμ)
Ναι, είχα βάλει να παίξει λίγο
Animetal και ελπίζω να μην κούρασα κανέναν με τις μουσικές επιλογές μου.
Ας πω και την γνώμη μου για προβολές hentai. Αν και πιστέυω ότι όλοι μαςέχουμε στην συλλογή μας hentai, νομίζω ότι ελάχιστοι έχουν κάτσει να τα παρακολουθήσουν. Και θα κάνω την εξής απλή ερώτηση : Έχει πάει κανείς μας να δει πορνό στον κινηματογράφο ?

Με λίγα λόγια θα ήταν καλό να μην αρχίσουμε τέτοιου είδους προβολές γιατί τα hentai δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι άλλο από το προφανές και πιστεύω ότι θα είναι χάσιμο χρόνου.
"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito