Spoiler:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Beelzebub (Beelze Babe) by Tamura Ryuhei
Started By
RiDeLub
, Feb 25 2009 15:51
608 replies to this topic
Posted 28 August 2010 - 22:59
Spoiler:
Posted 01 September 2010 - 04:05
Μπήκα να αφήσω αυτό εδώ.
Beelzebub Manga Gets TV Anime in January
Καλορίζικο
PS: Πρέπει να κάνω ένα catch up και εδώ επιτέλους.
Beelzebub Manga Gets TV Anime in January
Καλορίζικο

PS: Πρέπει να κάνω ένα catch up και εδώ επιτέλους.
Posted 04 September 2010 - 23:01
Πολυ ωραιο το chapter...Ποσο αχαρηστος ο miki δεν φτανει που ο oga εδειξε οτι τον θυμαται του λεει να τον φωναζει με το επιθετο του κιολας...
Τελικα οι φαλακροι ηταν ασχετοι,και ο Oga εγινε δαιμονας με την θεληση του(νομιζω δεν το ξαναεκανε αυτο)
Τελικα οι φαλακροι ηταν ασχετοι,και ο Oga εγινε δαιμονας με την θεληση του(νομιζω δεν το ξαναεκανε αυτο)
Posted 06 September 2010 - 12:43
πολυ ωραιο manga ρε παιδες
καθε arc ως τωρα ηταν τοπ. α και θενκς για το λινκ, μιας και μετα το onemanga δεν εχω σταθερο site για μανγκα

Posted 06 September 2010 - 15:00
Posted 06 September 2010 - 15:11
Όντως το έξτρα ήταν όλα τα λεφτά
(beel vs cat gank)

Δεν έχω υπογραφή

Posted 06 September 2010 - 15:19
Εμένα με άφησε κάπως αδιάφορο , μετά από τόσο καιρό που είχαμε να δούμε ξύλο τι να μου πει μια γάτα

Posted 07 September 2010 - 12:34
Lol πολυ ωραιο το εξτρα,γελασα πολυ στην συμμορια των γατων

Posted 10 September 2010 - 16:58
Πλάκα μου κάνεις ; Πλάκα μου κάνεις ;;; Επιτέλους ! Και οι δύο είναι τέλειοι
:blingeye2:

Posted 11 September 2010 - 23:11
Ήρθε ο master του Toujou:blingeye2:, τώρα θα γίνει της πόπης, τα σπάσανε και τα αστειάκια με τον Δαίμονα Oga , με τον άλλον που χέστηκε πάνω του
και το σχέδιο φυσικά στην σκηνή ήταν φανταστικό διάβασα σε φόρουμ πως έκανε τον Aizen των τελευταίων chapter του Bleach να μοιάζει με Shitty Power Ranger
.
Και τώρα οδεύουμε προς το μεγάλο arc...

Και τώρα οδεύουμε προς το μεγάλο arc...