Το πιο πιθανό αυτό είναι.. ο μικρός demon lord μαζεύει τα δικά του pillar σε φάση behemoth με αρχηγό τον oga?Εγ'ω να απογοητεύσω το botsun και να πω ότι από τη στιγμή που είδα τον καινούργιο "κακό" μου θύμισε Hisoka με τα whiskers του Naruto...
Και ναι, Kanzaki έμπαινε, έμπαινε και γοήτευε αγόρι μου. Δίκιο έχει η Kai, μας παραέγινε comic relief αλλά μου ήρθε σαν μικρό σοκ που είχε την zebub seal πίσω. Μήπως μπορεί να τις μεταφέρει ο Oga?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Beelzebub (Beelze Babe) by Tamura Ryuhei
Posted 22 February 2013 - 05:50
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 28 February 2013 - 22:36
Colored Pages (πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε στο Beelzebub) και μάλιστα καλύτερα από ότι συνήθως
+
Επιτέλους Kanzaki πιο badass από ποτέ. Κι άλλο. Κι άλλο. Και στο επόμενο κεφάλαιο κι άλλο.
+
Πετυχημένο χιούμορ εκεί που έπρεπε
+
Posted 28 February 2013 - 22:52
+1 !!!!Colored Pages (πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε στο Beelzebub) και μάλιστα καλύτερα από ότι συνήθως
+
Επιτέλους Kanzaki πιο badass από ποτέ. Κι άλλο. Κι άλλο. Και στο επόμενο κεφάλαιο κι άλλο.
+
Πετυχημένο χιούμορ εκεί που έπρεπε
Posted 25 April 2013 - 15:40
Posted 25 April 2013 - 15:44

Μας γυρισε απο την τρολια του κλασσικου κεφαλαιου ,στο dark ,''Balance changed drastically ''
Το παιχνιδι επικο κι οι φατσες του Beel επισης, κυλησε ο τεντζερης κι βρηκε το καπακι πατερας -παιδι .ΤΟ κλεψιμο παντως δν θα με μου φαινοταν περιεργο!
Θελω κι αλλο τωρα ..
Posted 25 April 2013 - 15:46
Σας λέω, ο ήχος που έβγαλα όταν είδα τι έγινε τρόμαξε τουλάχιστον τέσσερα πουλιά απ'έξω!
Posted 25 April 2013 - 16:09
Posted 25 April 2013 - 16:18
Θα γελάσω σαδιστικά και θα πω: Hilda, Furichi and Kanzaki are fine, all is right with Tamura's world.
You are evil. Αλλά αν συνεχίσει έτσι θ'αρχίσω να πιστεύω πως όντως ο Furuichi θα πάρει crest. Καλά, σοβαρά τώρα, ο Natsume λέτε να ναι υποψήφιος; Εννοώ, το χε αφήσει να υπονοηθεί πολλές φορές ότι είναι δυνατότερος του Kanzaki σίγουρα.
Posted 25 April 2013 - 16:33
Εν τω μεταξύ ο Tojo δεν έπεφτε με τίποτα, τι θα κάνει αν πάρει και crest από βασιλικό μέλος. Για τον Natsume δεν ξέρω, δεν τον έχουμε δει και πολύ μέχρι τώρα, αλλά αφού αρχικά δεν υπολόγιζαν στον Tojo και πόνταραν στον Himekawa, τώρα που έγινε αυτό θα θέλει rematch άρα δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να προσεγγίσουν τον Natsume. Λογικά θα παλέψει με κανέναν που δε θα είναι εξίσου δυνατός με τους "μεγάλους" της υπόθεσης.
Posted 25 April 2013 - 16:46
Posted 25 April 2013 - 17:10

Till next week !