Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Beelzebub (Beelze Babe) by Tamura Ryuhei

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#556 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 22 February 2013 - 05:50

Εγ'ω να απογοητεύσω το botsun και να πω ότι από τη στιγμή που είδα τον καινούργιο "κακό" μου θύμισε Hisoka με τα whiskers του Naruto...

Και ναι, Kanzaki έμπαινε, έμπαινε και γοήτευε αγόρι μου. Δίκιο έχει η Kai, μας παραέγινε comic relief αλλά μου ήρθε σαν μικρό σοκ που είχε την zebub seal πίσω. Μήπως μπορεί να τις μεταφέρει ο Oga?

Το πιο πιθανό αυτό είναι.. ο μικρός demon lord μαζεύει τα δικά του pillar σε φάση behemoth με αρχηγό τον oga?

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#557 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 28 February 2013 - 22:36

Colored Pages (πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε στο Beelzebub) και μάλιστα καλύτερα από ότι συνήθως

+

Επιτέλους Kanzaki πιο badass από ποτέ. Κι άλλο. Κι άλλο. Και στο επόμενο κεφάλαιο κι άλλο.

+

Πετυχημένο χιούμορ εκεί που έπρεπε

+

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#558 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 28 February 2013 - 22:52

Colored Pages (πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε στο Beelzebub) και μάλιστα καλύτερα από ότι συνήθως

+

Επιτέλους Kanzaki πιο badass από ποτέ. Κι άλλο. Κι άλλο. Και στο επόμενο κεφάλαιο κι άλλο.

+

Πετυχημένο χιούμορ εκεί που έπρεπε

+1 !!!!
Spoiler:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#559 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 February 2013 - 22:53

^what she said. Δεν παίζει να έχω ξαναεκνευριστεί τόσο πολύ με χαρακτήρα στο συγκεκριμένο manga.

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#560 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 April 2013 - 15:23

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT?????????? My husbando did what now? Oh my God. *subject experiences a serious case of shortness of breath*

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#561 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 25 April 2013 - 15:40

Θέλω το τέλειο παιχνίδι του Oga. Θα το αγόραζα αυτό, αλήθεια.

ySss0UF.jpg

#562 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 April 2013 - 15:42

...ναι αλλά μου φάνηκε, ή τον έκλεβε τον μικρό;

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#563 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 25 April 2013 - 15:44

OH MY GOD!!!!!! Seriously ,he beat Tojo,TOJO,ΤOJO!!!!!!!(ειρωνικο αν σκεφτεις τα χθεσινα FAI and Kai :P )
Μας γυρισε απο την τρολια του κλασσικου κεφαλαιου ,στο dark ,''Balance changed drastically ''
Το παιχνιδι επικο κι οι φατσες του Beel επισης, κυλησε ο τεντζερης κι βρηκε το καπακι πατερας -παιδι .ΤΟ κλεψιμο παντως δν θα με μου φαινοταν περιεργο!
Θελω κι αλλο τωρα ..

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#564 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 April 2013 - 15:46

Ρε συ, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: τι έλεγα χθες για τους άλλους που θα πάρουν το crest? I mean, daaaamn Tamura, you did it again. Αρκετά αρκετά ειρωνικό.

Σας λέω, ο ήχος που έβγαλα όταν είδα τι έγινε τρόμαξε τουλάχιστον τέσσερα πουλιά απ'έξω!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#565 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 25 April 2013 - 16:09

Θα γελάσω σαδιστικά και θα πω: Hilda, Furichi and Kanzaki are fine, all is right with Tamura's world.

ySss0UF.jpg

#566 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 April 2013 - 16:18

Θα γελάσω σαδιστικά και θα πω: Hilda, Furichi and Kanzaki are fine, all is right with Tamura's world.

You are evil. Αλλά αν συνεχίσει έτσι θ'αρχίσω να πιστεύω πως όντως ο Furuichi θα πάρει crest. Καλά, σοβαρά τώρα, ο Natsume λέτε να ναι υποψήφιος; Εννοώ, το χε αφήσει να υπονοηθεί πολλές φορές ότι είναι δυνατότερος του Kanzaki σίγουρα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#567 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 25 April 2013 - 16:33

Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Furuichi θα πάρει crest, θα είναι πρακτικά άχρηστο αφού στην ουσία απλά τους ενδυναμώνει. Αυτό που θα βοηθούσε ουσιαστικά θα ήταν να κάνει συμφωνία με δαίμονα, αλλά και αυτό δε θα ήθελα να το δω, είναι μια χαρά έτσι όπως είναι.

Εν τω μεταξύ ο Tojo δεν έπεφτε με τίποτα, τι θα κάνει αν πάρει και crest από βασιλικό μέλος. Για τον Natsume δεν ξέρω, δεν τον έχουμε δει και πολύ μέχρι τώρα, αλλά αφού αρχικά δεν υπολόγιζαν στον Tojo και πόνταραν στον Himekawa, τώρα που έγινε αυτό θα θέλει rematch άρα δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να προσεγγίσουν τον Natsume. Λογικά θα παλέψει με κανέναν που δε θα είναι εξίσου δυνατός με τους "μεγάλους" της υπόθεσης.

ySss0UF.jpg

#568 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 April 2013 - 16:46

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει μείνει η εντύπωση πως πρέπει να ναι 4! Καλά, μπορεί να μην χρειαστεί καν, αν ο Toujou πάρει το crest. Αλλά είναι δύσκολο αυτό από μόνο του εφόσον μπορεί να είναι χαλαρός κι άνετος και πέρα βρέχει, αλλά όσον αφορά τη δύναμή του, ποτέ δε δέχτηκε να είναι υποτακτικός και κατώτερος από κανέναν. Και πόση δύναμη μπορεί να δίνει αυτό το crest αν ο Himekawa έδειρε τον Toujou χωρίς καν να χάσει το pompadour? Μόνο τα δόντια που, που κυριολεκτικά τα μετρούσε, έτσι; Πω πω, θα σκάσω να δω τι θα γίνει...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#569 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 25 April 2013 - 17:10

Βασικα εγω μπερδευτηκα γτ δν ειναι να πολεμησουν 6? 2 εφυγαν κι μενουν 4. Οκ βγαλτε κι τν Oga χρειαζομαστε αλλους 3 να παρουν crest..... Αλλα οπως κι να χει ,ηθελαν ολη την Τohoshinki κι υποθετω πρωτα τν Himekawa κι γτ θα ταν πιο δυσκολος να πειστει (γτ ο Τοjo δν θα κατσει να σκεφτει κιολας κι ειναι κι πιο ντουκι) ,Τωρα για το Furuichi δν ξερω ,δν θα του ταιριαζε να παρει δαιμονα ,καποιος πρεπει να μεινει με μυαλο σε αυτο το καστ!Ο natsume ενω ειναι πολυ καλος δν ειναι ετσι στς πολυ κοντα ωστε να pledge his loyalty to Oga.... Πιο πιθανο ειναι να ειναι η Hilda ... Κι εκει που νομιζες οτι ειχαν αρχισει να δενονται μπαμ.Ποια η πιθανοτητα να εχει στοχο ο Himekawa by betraying them?
:deadga6:
Till next week !

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#570 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 11 May 2013 - 17:33

Whaaaaat? No, no, bad husbando, bad husbando.
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai