Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Beelzebub (Beelze Babe) by Tamura Ryuhei

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#406 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 13:28

:hahaha:

Spoiler:

Καλύτερη σκηνή για μένα,τα "manly" δάκρυα του Toujou! XD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#407 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 13:38

Ωωωω, απέκτησε και manly tears ετούτο το thread! Έτσιιιιι! Αλλά ναι, ήταν η καλύτερη σκηνή. Εκεί που κάποιος σχολίασε "Έι, εδώ κάποιος κλαίει κανονικά!" πέθανα! Αχ, δε θα καταλάβουν ποτέ τον μόχθο του εργάτη που χτίζε κάτι με τα χέρια του και μετά του το καταστρέφουν ακριβώς πριν ολοκληρωθεί το έργο!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#408 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 14:12

Τον νιώθω,ξέρεις τι είναι να χτίζεις επί τέσσερις ώρες ένα κάστρο στην παραλία και να'ρχονται μετά κάτι κάγκουρες και να στο γκρεμίζουν ;
/True story

Ωωωω, απέκτησε και manly tears ετούτο το thread! Έτσιιιιι!

Αργήσαμε,αλλά αποκτήσαμε! XD

Πάντως,ένα πράμα δεν μου άρεσε κι αυτό ήταν δεν μας έδειξε τα power ups,των υπολοίπων...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#409 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 14:23

Μόλις έκανα catch-up και μπορώ να πω πως είναι τρομερό manga!!
Όσο για το τελευταίο κεφάλαιο, όντως τα είχε όλα(αν και ήθελα να δω τη μάχη της Kunieda αλλά χαλάλι)...
Πάντως πέρα από τη σκηνή του Toujou, τα έσπαγε και η σκηνή που ο Oga τραβάει μπουνιά τον En και του λέει να μην κοροϊδεύει τα σκουλήκια...

#410 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 15:05

Ωραίο chapter μου άρεσε πολύ είχε απο όλα μέσα. Ξύλο γέλιο badassery. Ωστόσο απογοητεύτηκα λιγάκι που δεν είχαν καθόλου screen time οι άλλοι χαρακτήρες και απλώς μας έδειξε τη μάχη με το τελευταίο boss.
Mister Raindrop falling away from me now

Δημοσιευμένη  εικόνα

#411 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 18:24

:kakaka: Καθόλου δε με πείραξε αν και θα ήθελα να αραμείνει λίγο ακόμα ο Jabberwock στην πλοκή. Πολύ μου άρεσε αυτός ο χαρακτήρας!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#412 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 18:27

Επειδή,έχασε δεν σημαίνει ότι θα το βγάλει κι από την πλοκή.Ίσως,να τον ξανά εμφανίσει αργότερα,όσο προχωράνε τα κεφάλαια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#413 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 18:33

Μακάρι να μην τον βγάλει αλλά δε μπορώ να τον δω να επανέρχεται ως κάτι εκτός κι αν εμφανιστεί κι αυτό καινούργιος καθηγητής που ΔΕΝ το νομίζω. Σίγουρα δε θα το πάρει καλά που έχασε αλλά τι να κάνει? Κι ο πατέρας του ήταν σε φάση "Oh sh!t" όταν έγινε όταν έγινε! Πάντως εμένα θα μου μείνει απ'αυτό το κεφάλαιο για πάντ η έκφραση του Toujou όταν έκλαιγε και η ατάκα του Oga. Το πα και το ξαναλέω: οι άντρες που τα πάνε καλά με τα μωρά είναι ότι πιο σέξυ υπάρχει :blush2:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#414 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 19:06

Πιστεύω,πως θα επιστρέψουν για την ρεβάνς,εξάλλου κάπως θα πρέπει να γεμίσουν και τα μελλοντικά κεφάλαια! xD

Άκυρο,αλλά αναφορικά με τον Saotome-sensei,λες να είναι ο "γονιός",του πατέρα του Beel ;
Γιατί,έχει το zebel emblem,που είναι το σύμβολο της βασιλικής οικογένειας,οπότε όλο και κάποια σχέση θα πρέπει να'χει,με τον Daimao.
Τέλος,φαντάζεσαι να υιθετήσει ο Toujou τον En ;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#415 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 19:22

:oo: O Toujou τον En? Καλά απ'τη μία θα χε γέλιο γιατί το μικρό θα τρωγε πολλές μπούφλες αλλά δεν ξέρω πως θα τον άντεχε...

Αλλά κι εγώ το σέφτηκα αυτό για τον Saotome. Λες? Λες να τον δούμε να την λέει στον βασιλιά αργότερα? Λες γι αυτό να ναι και τόσο whimsical κι ο πατέρας των δύο?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#416 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 19:34

Ο Toujou,έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά,οπότε πιστεύω πως θα τον άντεχε...
Άσε,που εκτός κι από το επικό power up που θα έκανε,θα μπορούσε να κάνει τον En άνθρωπο κι απο κλαψιάρη loserα,να τον μετατρέψει σε Daimao!

Μέχρι τώρα,γνωρίζουμε τρία μέλη της βασιλικής οικογένειας,οπότε ο Saotome παίζει να'ναι ο "γονιός" του βασιλιά.Τώρα,αν στα επόμενα κεφάλαια,μας εμφανίσει τίποτα ξαδέλφια,το ξανασυζητάμε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από junpei: 08 Ιανουάριος 2012 - 20:46

Δημοσιευμένη  εικόνα

#417 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2012 - 15:33

Chapter 139:
Τέλειο Chapter! :hahaha:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#418 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2012 - 16:15

Ha ha ha, εμ φυσικά, it takes a tsundere to appreciate another αλλά εδώ θα μου πεις την παντρεύτηκες γι αυτό που ήταν κι όχι γι αυτό που θα μπορούσε να ναι. Ω, τι καλός άντρας :if:

Πάντως ναι, φοβερό το νέο κεφάλαιο.
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#419 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2012 - 16:19

Damn you woman!

Μόλις μου θύμησες ότι δεν έδειξε τον Furuichi... :golgo:

Θέλω να δω,στα επόμενα κεφάλαια τι φούμαρα θα της πουν οι υπόλοιποι! XD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#420 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2012 - 16:22

E he he...τον ανέφερα εγώ έτσι για το γ@μώτο!

Χαχαχαχα, με έφερες κάτι ιδέες στο μυαλό: ο Furuichi προσπαθεί να την "αποπλανήσει" (ξαφνικά η Hilda θυμάται ότι της αρέσει να δέρνει), oι Red Tails προσπαθούν να την πείσουν να αφήσει τον Oga για την nee-san τους και όλοι οι άλλοι...πού θα τη δουν? Αλλά ο Alain Delon μπορεί να βοηθήσει εδώ...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai