Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Beelzebub (Beelze Babe) by Tamura Ryuhei
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 14:15

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 14:42
χχαχχαχα!!!!LOL δε λες τίποτα: ο Jabberwock είναι ο γιος του και το λέει και ο ίδιος ο Behemoth! xD Τι διαβάζεις βρε?
Αυτό άστο καλύτερα! Όταν είσαι στην φυλακή και σε κρατάνε αιχμάλωτη και βασανίζουν από δίπλα την αδερφή σου...ε, δεν το λες ότι σκέφτεται καθαρά! Αν και να πω την αλήθεια πιο πολύ φάνηκε ότι τον θυμήθηκε -OgaXHilda fans rejoice!- και θυμήθηκε πως υπερασπίστηκε αυτήν και τον Furuichi τότε. Της έμεινε προφανώς. Και δεν την αδικώ, ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι επειδή το πρόσταζε η ηθική του. Ι mean wow! xD
Παίζει να διάβασα τέσσερις φορές το μήνυμά σου και τις τέσσερις να μου έμεινε μόνο το όνομα του Μεγάλου Furuichi! XD
Anw,θα της χαρίσω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και θα θεωρήσω πως πάσχει από μετατραυματικό στρες.
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 13:06
~The new lovers bed of General Furuichi and Bathin de Emuna Arandron~
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 14:20

Παίζει να ζούμε ιστορικές στιγμές.Ίσως,να είδαμε το πιο απότομο character development σε shonen !
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 14:35
Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες που υπέκλεψε η CIA,ο Toujou δεν είναι άνθρωπος,αλλά Saiyan κι όλο αυτό τον καιρό προπονέιται με τον King Kai,έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει Super Saiyan.
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 14:43
Πάντως το καλό που του θέλω να εμφανιστεί με τέτοιο power up που ο Oga να τον φοβηθεί! Αλλιώς δε μετράει ρε παιδί μου, τζάμπα τόση off panel προπόνηση! Και το "πολύ κακό για το τίποτα" θα είναι ο ορισμός!
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 14:54
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 15:20
Also, ε εντάξει, κοντά είναι στην Hilda, πόσο γρήγορα να καίει αυτή η πυρκαγιά πια? Νομίζω θα την προφτάσει πριν χάσει σημαντικές μνήμες. Αν και θα με πεις έχει δώσει δείγματα troll ο Tamura-sensei και δεν τον βλέπω να κωλώνει εδώ, pardon my French δηλαδή, αλλά νομίζω αν γίνει κάτι τέτοιο πάλι με κάποιον τρόπο θα το αντιμετωπίσουν.
Πάντως συν στο γεγονός ότι ο Oga φέρετα τέρμα υπεύθυνα και δεν αναμειγνύει κανέναν άλλο! Τον πήγα! Ειδικά εκεί που είπε ότι ο En χρησιμοποιείται σαν πιόνι από άλλους -νύξη προς Behemoth και φυσικά τον warmongering γιο του Jabberwock-.
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 21:11

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 21:34
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 22:48

Και κλασσικά θεος Furuichi (πήγε να πει "to be frank"! muahahahahaha!)
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2011 - 22:37