Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Beelzebub (Beelze Babe) by Tamura Ryuhei

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#346 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 21 October 2011 - 14:15

Viva οι kickass maids.:8): Μου άρεσε το chapter,ήταν κάτι το διαφορετικό.Αλλά κάθε φορά συνειδητοποιώ ότι θέλω να βλέπω πιο πολύ furuichi,και θέλω επίσης να ξαναδούμε καν΄να όνειρο δικαστηρίου,to be frank
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#347 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 21 October 2011 - 14:42

LOL δε λες τίποτα: ο Jabberwock είναι ο γιος του και το λέει και ο ίδιος ο Behemoth! xD Τι διαβάζεις βρε?

Αυτό άστο καλύτερα! Όταν είσαι στην φυλακή και σε κρατάνε αιχμάλωτη και βασανίζουν από δίπλα την αδερφή σου...ε, δεν το λες ότι σκέφτεται καθαρά! Αν και να πω την αλήθεια πιο πολύ φάνηκε ότι τον θυμήθηκε -OgaXHilda fans rejoice!- και θυμήθηκε πως υπερασπίστηκε αυτήν και τον Furuichi τότε. Της έμεινε προφανώς. Και δεν την αδικώ, ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι επειδή το πρόσταζε η ηθική του. Ι mean wow! xD

χχαχχαχα!!!!
Παίζει να διάβασα τέσσερις φορές το μήνυμά σου και τις τέσσερις να μου έμεινε μόνο το όνομα του Μεγάλου Furuichi! XD
Anw,θα της χαρίσω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και θα θεωρήσω πως πάσχει από μετατραυματικό στρες.

Posted Image

#348 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 28 October 2011 - 13:06

Πολύ καλό το νέο κεφάλαιο.
Spoiler:

~The new lovers bed of General Furuichi and Bathin de Emuna Arandron~

Posted Image

#349 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 October 2011 - 14:10

Αχα! Με πρόλαβες αυτήν την φορά κι έγραψες πρώτος! Μπράβο ο αρχηγός!

Spoiler:

+1 σ'αυτό: ~The new lovers bed of General Furuichi and Bathin de Emuna Arandron~

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#350 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 28 October 2011 - 14:20

Είπα να σε περιμένω να γράψεις πρώτη,αλλά καθυστέρησες ! :P

Παίζει να ζούμε ιστορικές στιγμές.Ίσως,να είδαμε το πιο απότομο character development σε shonen !

Posted Image

#351 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 October 2011 - 14:26

Ah Oga eh? Yes, yes!

Also, where is Toujou? T^T

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#352 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 28 October 2011 - 14:35

Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες που υπέκλεψε η CIA,ο Toujou δεν είναι άνθρωπος,αλλά Saiyan κι όλο αυτό τον καιρό προπονέιται με τον King Kai,έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει Super Saiyan.

Posted Image

#353 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 October 2011 - 14:43

Έλα ρε συ! Και δεν το λέει τόσο καιρό κανείς να ξέρω να μην ανησυχώ? Άτιμη CIA μόνο τον εαυτό τους σκέφτονται εκεί πέρα!

Πάντως το καλό που του θέλω να εμφανιστεί με τέτοιο power up που ο Oga να τον φοβηθεί! Αλλιώς δε μετράει ρε παιδί μου, τζάμπα τόση off panel προπόνηση! Και το "πολύ κακό για το τίποτα" θα είναι ο ορισμός!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#354 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 28 October 2011 - 14:54

Συμφωνώ,έχουμε να τον δούμε γύρω στους τρεις μήνες ή και περισσότερο,με την δικαιολογία ότι προπονέιται.Αν ο Oga,σε τρεις μέρες έγινε master των Black Techs,σκέψου ο Toujou,σε τρεις μήνες τι θα πρέπει να'χει μάθει !

Posted Image

#355 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 October 2011 - 15:20

Ha ha, ναι! Θα τον βλέπεις κι απ'την manliness θα πέφτει ο άλλος τ'ανάσκελα. Αν αρχίσει να βαράει και μπάστες απ'την άλλη θα πέφτουν οι εχθροί σαν τις μύγες. Αν μείνουν καθόλου δηλαδή μετά απ'αυτό που θα κάνει τώρα ο τρελός ο Oga!

Also, ε εντάξει, κοντά είναι στην Hilda, πόσο γρήγορα να καίει αυτή η πυρκαγιά πια? Νομίζω θα την προφτάσει πριν χάσει σημαντικές μνήμες. Αν και θα με πεις έχει δώσει δείγματα troll ο Tamura-sensei και δεν τον βλέπω να κωλώνει εδώ, pardon my French δηλαδή, αλλά νομίζω αν γίνει κάτι τέτοιο πάλι με κάποιον τρόπο θα το αντιμετωπίσουν.

Πάντως συν στο γεγονός ότι ο Oga φέρετα τέρμα υπεύθυνα και δεν αναμειγνύει κανέναν άλλο! Τον πήγα! Ειδικά εκεί που είπε ότι ο En χρησιμοποιείται σαν πιόνι από άλλους -νύξη προς Behemoth και φυσικά τον warmongering γιο του Jabberwock-.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#356 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 28 October 2011 - 21:11

Tέλειο το νέο chapter. Μου αρέσει που δεν έδειξε την προπόνηση που έκανε ο Οga για να μας δείξει αργότερα όσο θα χρησιμοποιεί τις νέες τεχνικές του. Επισης απο ότι φαίνεται το Beelzebub θα μπει και αυτό στη λίστα των γαμάτων μάνγκα όπου ο πρωταγωνιστής πολεμάει μόνος του υπερβολικά μεγάλο αριθμό αντιπάλων. (πχ Βerserk, Vagabond)
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#357 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 October 2011 - 21:34

Because he can! (Oga I mean) xD Ναι μακάρι γιατί του αξίζει! Ότι κι αν λέγεται, ότι τέτοια manga -του είδους του εννοώ- δε θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται σε λίστες με τα καλύτερα manga κλπ κλπ εγώ νομίζω ότι εφόσον κάνει αυτό που πρέπει και οι αναγνώστες του το ευχαριστιούνται δεν έχει σημασία καμία! Επίσης, oh my God, Κρεμμυδοιππότη ξανάγραψες! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#358 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 31 October 2011 - 22:48

Αν και δεν μ'αρέσυν τόσο οι ήρωες "είμαι γαμάτος μόνος μοου δεν σας χρειάζομαι γατάκια",κάπως μου άρεσε που πάει μόνος του για την Hilda...Άντε να δούμε τι έκανε τόσο καιρό:hehehe:
Και κλασσικά θεος Furuichi (πήγε να πει "to be frank"! muahahahahaha!)
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#359 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 01 November 2011 - 21:13

Και για να μην ξεχνιόμαστε...πού είναι ο Toujou οέο? Πού είναι?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#360 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 01 November 2011 - 22:37

Σε καμιά part-time δουλειά,σηκώνοντας σακιά,ρίχνωντας μπετό κτλ.

Posted Image