Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Beelzebub (Beelze Babe) by Tamura Ryuhei
Started By
RiDeLub
, Feb 25 2009 15:51
608 replies to this topic
Posted 16 April 2011 - 18:11
Posted 17 April 2011 - 12:39
Ορισμένες σκέψεις μου για το Chapter:
-Pissed off Hilda,sexiest than ever !!
-O En,όσο προχωρά η ιστορία,μου γίνεται όλο και πιο συμπαθείς.
-Saotome-Style Fighting Shirts ! XD
-Pissed off Hilda,sexiest than ever !!
-O En,όσο προχωρά η ιστορία,μου γίνεται όλο και πιο συμπαθείς.
-Saotome-Style Fighting Shirts ! XD
Posted 17 April 2011 - 13:02
D'awwwww...Hilda-san is amazing!
Είμαι επισήμως τώρα μια από τις fan της, είναι φοβερή, τους έχει όλουςlovely hint on how it was her stay in the human world and Oga in particular made her so determined-she lacked motivation και έτσι κι άλλα τέτοια να βλέπουμε! Παρεπιμπτόντως, λάτρεψα τα panel που στο ένα την αγκαλιάζει ο Furuichi και στο άλλο εκτοξεύεται στον τοίχο. Ε χε χε χε...
Ο En τώρα...χα. Χα. Χα. Σοβαρά, είναι ότι να ναι το άτομο και είναι και γλυκούλη μωρέ -αν και κλαψιάρικο-. :
"Ο Goku θα ζει για πάντα στις καρδιές μας κι άλλα τέτοια μηνύματα από τον manga-ka του Beelzebub, Tamura Ryuuhei" αναφέρουν οι εφημερίδες της Ιαπωνίας που ασχολούνται με τα manga...xD
Είμαι επισήμως τώρα μια από τις fan της, είναι φοβερή, τους έχει όλους
Ο En τώρα...χα. Χα. Χα. Σοβαρά, είναι ότι να ναι το άτομο και είναι και γλυκούλη μωρέ -αν και κλαψιάρικο-. :
"Ο Goku θα ζει για πάντα στις καρδιές μας κι άλλα τέτοια μηνύματα από τον manga-ka του Beelzebub, Tamura Ryuuhei" αναφέρουν οι εφημερίδες της Ιαπωνίας που ασχολούνται με τα manga...xD
Posted 17 April 2011 - 13:38
Πάντως,θα ήθελα να δω τον Oga με Goku-like outfit !
Posted 17 April 2011 - 16:13
χαχα γαμάτο chapteraki you got to love the dbz reference! Hilda-sama!!!
:lovulovu:

Posted 17 April 2011 - 16:16
Wet maids 
Πολυ καλο το chapter,to reference και τα εξωφυλλα...

Πολυ καλο το chapter,to reference και τα εξωφυλλα...
Posted 18 April 2011 - 03:44
Η σειρα τα σπαει. Τρελο γελιο, πολυ ξυλο οταν χρειαζεται και εχει και αρκετα ενδιαφερον cast. O Oga ειναι απαιχτος, o Furuichi εχει πολυ γελιο, o Τοujou αρκετα badass και o Saotome απλα κορυφη.
Η Hilda και η Αοι ειναι επισης εκτος απο ωραιες και ενδιαφερον χαρακτηρες.
Η Hilda και η Αοι ειναι επισης εκτος απο ωραιες και ενδιαφερον χαρακτηρες.
Edited by †Soul_Eater†, 18 April 2011 - 19:11.
Posted 23 April 2011 - 12:29
HILDA-SAMA!!!!!!!! Και επιτέλους ήρθε ο Oga!!! Θα γίνει χαμός!! Είχε πολύ πλάκα η φάτσα του kanzaki όταν λέει <<What's that sound?>>
Posted 23 April 2011 - 14:11
Wow wow wow! H Hilda είναι άτοιμη να κάνει σοβαρή ζημιά! Φοβερή, μιλάμε είναι απίθανη! Αλλά και η είσοδος του Oga, πωπω, δηλαδή...Alain Delon...? Πως είσαι, καλά? Δεν ανακατεύεσαι Και οι φάτσες των άλλων των δαιμόνων...τρελάθηκα! Νομίζω -για την ακρίβεια- ότι ήταν οι φάτσες όποιου ανθρώπου δεν ξέρει αυτό το manga και τύχει να ανοίξει σε εκείνη τη σελίδα! xD
Posted 06 May 2011 - 19:03
Spoiler: