Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

gundam 30th anniversary.New season?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 February 2009 - 10:52

λοιπον κοιτωντας στην anime-media επεσα πανω σε αυτο:

A new, as yet unnamed series to mark the 30th anniversary of the Gundam robot franchise will be reportedly announced in the April issue of Kadokawa Shoten’s Monthly Gundam Ace manga magazine on February 26. The series will feature the RX-78-7 mobile suit — one of the last mecha in the RX-78 line, and a mecha that has appeared in Gundam reference material in the past but not as a main mecha in a series. (The model number of the main mecha of the first Gundam series is RX-78-2.) Veteran designer Hajime Katoki (Mobile Suit Gundam 0083: Stardust Memory, Mobile Suit Victory Gundam, Mobile Suit Gundam MS IGLOO: The Hidden One Year War) designed the new mecha.


και μερικα στοιχεια για το plot(περιεχουν spoilers για το τελος του Gundam 0079, Και εγω το ζωο τα διαβασα.......)


Spoiler:



τι λετε?

qzMHWHd.png


#2 roriconfan

roriconfan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,786 posts

Posted 25 February 2009 - 11:36

Τα ανιβέρσαρι σχεδόν πάντα είναι φέηλ. Αν το κάνουνε σαν το 08th MS Team, έχει καλώς. Αν το κάνουνε σαν το ανιβέρσαρι του Ντράγκονμπολ ή η πλοκή είναι σαν το Gundam 00, να πάει στον αγύριστο.

#3 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 25 February 2009 - 15:07

Την πέτυχα κι εγώ την ανακοίνωση στο AnimeNewsNetwork. Ας μην ξεχνάμε πως και το Gundam Wing, μία από τις πιο διάσημες σειρές, για την 15η επέτειο δημιουργήθηκε. Βέβαια για την ίδια επέτειο δημιουργήθηκαν και τα G Gundam, Gundam X, τα ομολογουμένως χειρότερα της σειράς. Η εταιρία το έχει πάρει ζεστά το θέμα και πιστεύω πως θα εκπλαγούμε ευχάριστα, ειδικά τώρα που αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Universal Century.


Περισσότερες πληροφορίες από το site των Zeonic Corps.


Spoiler:

Edited by Phantom Duck, 25 February 2009 - 22:25.

E5VV38U.jpg


#4 pit-bull

pit-bull

    Starting...

  • Members
  • 17 posts

Posted 28 February 2009 - 12:33

Οπως και να χει θα το δω αν και προσωπικα πιστευω θα σκισει :tensai:

#5 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 02 March 2009 - 05:21

Eυκαιρία να δω τα Universal Century Gundam(έχει πάνω από χρόνο που το λέω αλλά δε βρίσκω το κουράγιο να τα αρχίσω).Ξέρουμε πότε προβλέπεται να ξεκινήσει?Το character design το κάνει ο ίδιος που έχει κάνει και του 00 γιατί οι εικονές αυτές -->
Spoiler:
πολύ μου το θυμίζουν.