Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#661 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 September 2011 - 21:22

το Hana Kimi το είδατε;
αξίζει να το δω;

#662 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 23 September 2011 - 14:58

το γιαπωνεζικο ε?? ναααι!! χαχαχα τα σπααει ... Ikuta Toma ftw !!

#663 vasou

vasou

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 24 September 2011 - 02:10

Eγώ είδα το Zenkai Girl, και βλέπω και το IS

#664 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 September 2011 - 12:23

το γιαπωνεζικο ε?? ναααι!! χαχαχα τα σπααει ... Ikuta Toma ftw !!

ρε βλάκα το Hana Kimi 2 εννοώ
λες να μην έχω δει το ένα; ξεχνάς ότι είμαι αρχαία;

#665 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 26 September 2011 - 16:36

Εγώ τελείωσα το Orange Days και το Propose Kyoudai και τώρα βλέπω Gokusen.

#666 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 September 2011 - 13:06

μπράβο που είδες το Orange days Εγώ ακόμη να το κάνω...
σήμερα λέω να αρχίσω το Ouran χρειάζομαι Ikemen Στα Dramas mou.

#667 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 29 September 2011 - 08:48

μπράβο που είδες το Orange days Εγώ ακόμη να το κάνω...
σήμερα λέω να αρχίσω το Ouran χρειάζομαι Ikemen Στα Dramas mou.

Να το δεις σύντομα είναι πολύ ωραία σειρά το Orange Days. Τώρα μόλις τελειώσω το Gokusen θα το δω το Ouran.

#668 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 September 2011 - 16:52

έχω πεθάνει στο γέλιο με το OUran high school host club
δεν υπάρχει αυτή η μεταφορά, είναι ότι πιο κοντινό σε anime
γελάω απίστευτα με τον yamamoto yusuke ΠΟυ φωνάζει συνέχει haruhi!!! lol
κρίμα που είναι τόσο μικρά τα επεισόδια αλλά ευτυχώς θα βγεί και ταινία

επίσης ξεκίνησα το Hanakimi 2 αν σταματήσω να το συγκρίνω με το hanakimi1 θα μου αρέσει περισότερο..απλά μερικοί χαρακτήρες είναι όλοιδιοι με τους παλιούς και μερικοί πολύ διαφορετικοί....ευτυχώς παίζει και ο takumi saito Και κανα δυο πολύ καλοί
ωστόσο το ouran high με τα δίδυμα είναι πολύ καλύτερο.
τα δίδυμα έχουν δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας as expected by the takagi twins.

#669 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 07 October 2011 - 20:31

Μόλις τελείωσα το hana-kimi και ντάξει, ΛΑ-ΤΡΕΙ-ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! :blingeye2: :nbleed:Πόσο γέλιο!!! Βέβαια μου έβγαλε την πίστη λίγο στο τέλος που ήταν μακρόσυρτο και δακρύβρεχτο αλλά δε βαριέσαι! ήταν φανταστικό!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!!!

#670 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 14 October 2011 - 11:12

Moλις τελειωσα το Ουραν.. Κλαψ, λιγμ, ηθελα κι αλλο!
Υπερτατη μεταφορα, ακομα και οι υπερβολικες σουρρεαλιστικες σκηνες ειχανε την πλακα τους εφοσον εχεις δει το ανιμε :D Kudos για τα 2 αδερφια τα οποια οπως παντα κλεψανε την παρασταση, και ειδικα για τον Hikaru και ηλπιζα μεχρι τελευταιας στιγμης οτι θα γινει η ανατροπη και θα το παρει το κοριτσι!<3

PS: Πολλα nosebleeds ο Κyouya ρε παιδι μ... [media]http://www.youtube.com/watch?v=KM61fGXahns[/media]

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#671 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 16 November 2011 - 22:15

Aνακάλυψα ότι υπάρχει ιαπωνικό "You're Beautiful", το "Ikemen Desu Ne", κι είπα "Γιατί όχι?"... Από τα πρώτα 10 λεπτά, βρήκα πολλούς λόγους "γιατί όχι"... αλλά είπα να συνεχίσω. Μόνο 11 επεισόδια, 45 λεπτά το καθένα, θα αντέξω! Όλοι είναι τα μαύρα τους τα χάλια εκεί μέσα.
Ren: Μίγμα Michael Jackson και πολλαπλών αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων
Yuki: Το ξεπλυμένο αγγλάκι της παρέας + ανορεξικό + χάλια περούκα + δε μοιάζει καν με ασιάτης τις περισσότερες φορές + ΆΘΛΙΟ χαμόγελο
Shu: Το πακιστανάκι της παρέας. Απλώς γιατί?

Και κρατούσα μια ελπίδα για τον Ren καθώς ΚΆΠΟΙΕΣ φορές τρώγεται κι άρχιζα να συνηθίζω... μέχρι... που έφτασα στο επεισόδιο 3... και τον είδα να χαμογελάει... και έπρεπε να φτιάξω αυτό v
Spoiler:

Tι άλλο να πεις μετά απ'αυτό? Όχι, τι άλλο?
Kαι μόλις πρόσεξα το typo! Με στη φούρια μου, το resemble έγινε resemle! xD

Edited by Maffy, 16 November 2011 - 23:13.

#672 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 29 February 2012 - 17:10

Τελειωσα το Nagareboshi το Summer Snow το Atashinchi no Danshi και το Nobuta wo Produce και τωρα θα ξεκινησω και το Koizora.

#673 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 29 April 2012 - 17:54

Aνακάλυψα ότι υπάρχει ιαπωνικό "You're Beautiful", το "Ikemen Desu Ne", κι είπα "Γιατί όχι?"... Από τα πρώτα 10 λεπτά, βρήκα πολλούς λόγους "γιατί όχι"... αλλά είπα να συνεχίσω. Μόνο 11 επεισόδια, 45 λεπτά το καθένα, θα αντέξω! Όλοι είναι τα μαύρα τους τα χάλια εκεί μέσα.
Ren: Μίγμα Michael Jackson και πολλαπλών αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων
Yuki: Το ξεπλυμένο αγγλάκι της παρέας + ανορεξικό + χάλια περούκα + δε μοιάζει καν με ασιάτης τις περισσότερες φορές + ΆΘΛΙΟ χαμόγελο
Shu: Το πακιστανάκι της παρέας. Απλώς γιατί?

Και κρατούσα μια ελπίδα για τον Ren καθώς ΚΆΠΟΙΕΣ φορές τρώγεται κι άρχιζα να συνηθίζω... μέχρι... που έφτασα στο επεισόδιο 3... και τον είδα να χαμογελάει... και έπρεπε να φτιάξω αυτό v

Spoiler:

Tι άλλο να πεις μετά απ'αυτό? Όχι, τι άλλο?
Kαι μόλις πρόσεξα το typo! Με στη φούρια μου, το resemble έγινε resemle! xD

γιατί δεν έχει πελατεία εδώ! anyway για να αναθερμάνω λίγο το τοπικ θέλω να απαντήσω στις σκληρές δηλώσεις σου!
:cry5:πως μπορείς να το λες αυτό!!!! εγώ το λάτρεψα! ήταν απο τα καλύτερα ντράμα της σεζον! προσπάθησα να το δω σαν ένα νεό ντράμα και να διαγράψω απο το μυαλό μου το αντίστοιχο κορεάτικο και το βρήκα εξαιρετικό! βέβαια πολλές σκηνές που θα ήθελα να δω εξέλειπαν αλλά ήταν όλοι λατρεμένοι! :lovulovu: δεν θα μπορούσα να δω νομίζω καλύτερη εκδοχή προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ιαπωνικής τηλεόρασης! και ΟΧΙΙΙ!! αρνούμαι να δεχτώ σχόλια του ειδούς "δεν είσαι αντικειμενική επειδή οι 2 πρωταγωνιστές ήταν ανέκαθεν μεγάλοι έρωτες σου και δεν μπορείς απλώς να τους κακολογήσεις!" :bahhh: καλαα μωρέ τους λατρεύω δεν λέω, αλλά αν δεν ήταν καλοί θα το έλεγα ....... αλήθεια :wis:

#674 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 posts

Posted 13 July 2012 - 15:34

εχω σχεδον τελειωσει τη σειρα Great Teacher Onizuka,
(του 1998 και μου εχει μεινει μονο η ταινια) και εχω να πω πως ειναι καταπληκτικη!
δεν το περιμενα αλλα την τελειωσα σε μια βδομαδα γιατι τη λατρεψα αμεσως και
δεν μπορουσα να σταματησω!
επισης η Matsushima Nanako(Fuyutsuki Azusa) :awww: ειναι τοσο ομορφη και γλυκεια!
την ειχα δει προσφατα και στο Lucky Seven που κανει την Touko-san,
νεα μεγαλη μου αγαπη( μαζι με Naka Riisa ^_^ )

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#675 Kotso

Kotso

Starting...

• Banned
  • 2 posts

Posted 13 July 2012 - 17:07

εγω το μονο που βλεπω ειναι η νεα σειρα του Onizuka. υπαρχει κανενα καλο drama σαν το my boss my hero, nobuta wo produce, rookies?
τα περισσοτερα που βγαινουν τωρα μου φαινονται βαρετα. δεν βρισκω κατι καλο.