Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Posted 28 May 2010 - 18:16
Anyways... Point is, ότι η Kitagawa χάλασε τελευταία. Και γιατί κάνει σειρά για το Twitter ενώ δεν έχει λογαριασμό; Πάλι καλά γιατί θα της άφηναν death threats. ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
Ας ψοφήσουν όλοι στο τέλος. Θα είναι ενδιαφέρον έτσι!
Posted 28 May 2010 - 19:39
at least I have refrained from gokusen 2&3
Για το 2, ok i won't argue, αλλα το 3, ειναι αριστουργημα μπροστα στο Sunao, thank you very much. liek βλεπεται. seriously. αλλο η επαναληψιμοτητα, αλλο το lameness, ne?
Χαιρομαι πολυ παντως που για μια φορα δεν ειμαι η υπερβολικη και προκατειλημενη hater της υποθεσης. Sunanare genuinely sucks :pp
και το Tsuki no Koibito επίσης so-so (γι αυτό πατώνει στα ratings).
Ratings can go jump off a cliff for all I care και imho η Ιαπωνια δε ξερει να βλεπει τηλεοραση for the most part, αλλά:
To episode 3 ειχε σε direct απεναντι timeslot το match Ιαπωνια-Κορεα για το Mουντιαλ. Κimura is Kimura αλλα κι η μπαλα ειναι μπαλα. Tsukikoi εχει και την επομενη Δευτερα, match οχι. Ngl, κι εγω μαλλον τον αγωνα θα εβλεπα in such a case. :pp
Ηταν και πιο low-key το episode, και ειχε περισσοτερο character development παρα plot, δε θελει και πολυ.
(Still, "πατωμα" δε το λες. TV producers know they would kill for Kimura's most awful ratings in their shows.

Let's wait and see how it goes from here before reaching such a conclusion :3
in other news, αφου εδεησαν να το ολοκληρωσουν οι querbeet, τελειωσα κι εγω το Otomen.
απ τις καλυτερες μεταφορες manga ever, και για να μην τα πολυλογουμε το λατρεψα to bits. ;w;
also, brb, watching Okada Masaki's movies:moeee:
μεχρι και Taiyou to Umi no Kyoshitsu πειστηκα να δω for his sake. <3
Posted 29 May 2010 - 12:05

Είχα ξεκινήσει το sunanare με τέτοια χαρά και πόρωση, που δεν περίμενα καν υπότιτλους πριν δω τα επεισόδια. Αλλά πλέον όταν βλέπω, βαριέμαι, πιάνω πλένω τα πιάτα, και διάφορες αλλες παραδοξως δημιουργικές ασχολίες. Κρίμα, και ξεκίνησε με προοπτικές.
Posted 01 June 2010 - 03:24
Posted 04 June 2010 - 07:19
Posted 04 June 2010 - 22:44
Πάντως θα το έκανα drop αν δεν ήταν ο ΓΑΜΑΤΟΣ τελείως dumb χαρακτήρας του Channaka και ο ακόμα πιο γαμάτος καθηγητής του washoku!!! Tον λατρεύω που είναι όλη την ώρα με χακάμα και το κατάνα γυμνωμένο και όλο sessha και de gozaru <3333
Έπίσης, ο Nishijima tohoku-ben δε μιλάει; γιατί όλα αυτά τα da be αν θυμάμαι καλά της tohoku dialect είναι. Και ο class president του πρώτου έτος από κάπου από το Kansai πρέπει να είναι, γιατί ακούω το πολυαγαπημένο ιδίωμα <333 *dialect freak*
Eίδα και το 8ο του SunaNare χθες... Mweh, μάλιστα. Μπορώ να πω ότι περίμενα αρκετά, αλλά όχι
Και τί ήταν αυτή η βλάκεία με την καρτ ποστάλ, γράμμα, τί ήτανε που διάβαζε η Minha? Αει να δούμε τί άλλο θα μας βγει στην πορεία...
Still waiting for the 5th, 6th episodes of Jotei Kaoruko to come up...:/
Posted 04 June 2010 - 23:54
Κατεβάζω το live action του Bloodhound (βασισμένο στο ομώνυμο manga της Κaori Yuki) και θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δει κανείς και τι περίπου να περιμένω (καλό κακό, πάρα πολύ κακό?). Θα το δώ either way αλλά μια μικρή ειδοποίηση θα ήταν ευπρόσδεκτη.
κοιτα...
προσωπικα αντεξα μεχρι το 3. do not expect anything serious, στην καλυτερη ειναι καμμενο b-drama -κατα το b-movie. (στη χειροτερη you run away screaming, has happened to many people, and I'm kinda one of them).
Imho, αυτο το πραγμα το βλεπεις either for the lulz, or για τον Matsuda Satoshi.
Ναι, ο Matsuda Satoshi/κλωνος του Gackt,
Αφού εισαι αποφασισμενη να το δεις, η μιση δουλεια εχει γινει. Just "brace for impact" is my advice.
Οπως και να χει, be calm about it. It's very trashy, but it can be hilarious -i suppose-.
Posted 06 June 2010 - 00:45

Anw αυτήν την περίοδο ήθελα κάτι καμμένο για να μου φτιάξει την διάθεση οπότε θα το συνεχίσω. Κατά έναν περίεργο τρόπο ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα

Posted 07 June 2010 - 20:53
εγω δεν βλεπω κανενα αλλα ηθελα να μου πειτε καμια καλη σειρα η live action ταινια romance shounen...
ξανακανω την ερωτηση αν μπορει καποιος να μου πει...εχω δει goong,,otomen,densha otoko...
Posted 07 June 2010 - 21:07
Posted 08 June 2010 - 00:11
Sore yori, επιτέλους κατάφερα ν'αρχίσω το Majo no Jouken. Νομίζω ότι μ'αρέσει. Αν και ο Τackey γενικά δεν είναι του γούστου μου, σαν ηθοποιός μ'αρέσει, οπότε θα το δω χαλάσει δε χαλάσει στην πορεία. Είδωμεν, λοιπόν..
Posted 08 June 2010 - 06:28
Μόνο για τις τοποθεσίες αξίζει, αλλά τα υπόλοιπα δεν αντέχονται. Μεγάλο λάθος!
Μερικά ωραία Kdrama:
You are beautiful: Όχι πολύ original, αλλά έχει τη φάση του. Προσωπικά, το λατρεύω. Είναι το πρώτο kdrama που είδα και δε το έχω μετανιώσει/με έκανε να θέλω να δω κι'άλλα. Έχω ρίξει μεγάλα γέλια με τη σειρά, απλά το γεγονός είναι πως έχει να κάνει με music idols και ακόμα και αν τα σατυρίζει αρκετά, δε ξέρω αν σου αρέσει η συγκεκριμένη ιδέα(checked your profile, you're a music person so me thinks you're fine). Πάντως είναι έξυπνο και αστείο, σε σύγκριση με τη μάπα που ξεκίνησες να βλέπεις. Παίζει το τεκνό στο avatar και την υπογραφή μου.
Coffee Prince: The mother of all good dramas και γενικώς απο τα καλύτερα ασιατικά που έχω δεί, ίσως το καλύτερο. Κάπως πιο ώριμο, προσγειωμένο και λιγότερο flashy απο τα συνηθησμένα, πολύ καλό cast, γέλιο και ρομάντζο. Πολύ όμορφη σειρά. Πραγματικά όμορφη.
Είδα πως σου αρέσει το Nodame Cantabile. Αν είσαι της κλασσικής, δες Beethoven Virus. Μη περιμένεις τίποτα νεανικό όπως το Nodame. Είναι για πιο ενήλικες και αν δεν είχε μερικά πολύ καλά άτομα στο cast της ορχήστρας, ωραία μουσική, ένα ωραίο και ταλαντούχο τεκνό (again, check avatar and sig) και ΤΟΝ υπέρτατο Kim Myung Min που τα σπάει στο ρόλο του, δε θα ήταν και καμμιά μαμάτη σειρά. Προσωπικά, πιστεύω οτι πρέπει να τη δεί ο καθένας, λόγο Kim Myung Min. Τα σπάει ο χαρακτήρας του και μετά απο αυτόν, o Chiaki θα σου φαίνεται σαν γατούλα ντυμμένη αρνάκι!

Take Care of the Young Lady: Τυπικό ρομαντικοκωμικό, καλό cast τουλάχιστον στους δύο κύριους με τη κοπέλα απο το Coffee Prince, Yoon Eun Hye στο πρωταγωνιστικό. Η κοπέλα τα σπάει. Στη σειρά θα δείς το σπίτι του σπασαντίδα στο Boys Over Flowers χωρίς τις βλακίες που συμβαίνουν εκεί μέσα και επίσης δε θα ξέρεις ποιό απο τα φορέματα της κοπέλας να πρωτοδιαλέξεις. Ευτυχώς όμως, ενώ έχουνε προσέξει το visual μέρος της σειράς, το σενάριο και οι χαρακτήρες είναι εξίσου ανεπτυγμένοι.
Ορίστε λοιπόν. Ένα outrageously κωμικό, ένα πιο προσγειωμένο και ένα ενδιάμεσο στη κλίμακα ωριμότητας. Και βέβαια το Beethoven Virus για μια μαμάτη ερμηνεία και το τεκνό, αν αντέχεις τη γενική βαρεμάρα. Ξεκίνα και βλέπεις. Προτείνω να φορτώσεις ένα-δυό επεισόδια απο το καθένα και να δείς ποιό σε τραβάει πιο πολύ. Μετά, συνεχίζεις όποιο θες.
Και μη το ξαναπλησιάσεις ποτέ το BOF το κορεάτικο. Τη σειρά κατάφερα και την έβγαλα μόνο και μόνο γιατί την είδα με τη μητέρα μου και θάβαμε και γελάγαμε καθ'όλη τη διάρκεια για να keep ourselves entertained.

P.S: Sorry για το off topic, αλλά τρέχω να προλάβω τη καταστροφή called BOF.

Edited by Orion19, 08 June 2010 - 06:47.
Posted 08 June 2010 - 16:17
Το Cofee Prince είναι η αλήθεια το έχω μέχρι το 4ο επισόδιο, αν είναι να κάτσω να το δω. Και το Bethoven Virus, είχα δει το πρώτο επισόδιο στο mysoju μια φορά κι εναν καιρό... Μου είχε αρέσει, κι επειδή παίζαμε και πιάνο έναν καιρό, θα το συνεχίσω τώρα αν είναι, thanks!
Back on topic, μου τη σπάει που το Jotei Kaoruko δεν ανεβαίνει ούτε σε streaming. Τί έγινε ρε παιδιά, το κόψαμε τελείως; Και είχε κ καλό preview το 4ο επισόδιο [εκεί είχουμε μείνει ακόμα >.>], είχαν επιτέλους ανάψει τα αίματα στη γενική άπνοια που κινείται το drama *sigh*
Προχθές είδα και το 8ο του Tumbling. Καλά, περιττό να πω ότι με συγκίνησε η ιστορία του Kashiwagi, αν και ειρωνευόμουνα τους πάντες σ'όλο το επισόδιο. Το theme που έπεσε σε κάποια φάση σε Piano version ήταν πολύ γλυκούλι <333 Άντε να δούμε το επόμενο τώρα.
Posted 08 June 2010 - 17:03

Πάντως συνέχισε με αυτά που σου είπα. Λογικά θα αλλάξεις γνώμη για τα kdrama.
Καλά, παιδιά, το Sunanare πάει απο το κακό στο χειρότερο. Το έχω ονομάσει κωμωδία πλέον και το βλέπω για τα γέλια. Τι ρηχή και επίπεδη μάπα... No offence αν σας αρέσει, μπορεί να έχετε λιγότερες απαιτήσεις, απλά περίμενα κάτι πολύ ωραίο απο τη σειρά (εμ, δεν ήξερα και τι άτομο την έγραψε).