Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Ιαπωνικός Κινηματογράφος

• Please log in to reply
235 replies to this topic

#106 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 14 November 2009 - 21:50

can't find any working links... :( ..απο που το κατέβασες Lucy?

http://community.livejournal.com/asian_doramas/437893.html
these worked fine for me :o

#107 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 15 November 2009 - 00:14

^that's exatly where i got it too :3
download away ^^

Posted Image

Spoiler: &#33909

#108 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 November 2009 - 14:40

It didn't work for me... i don't know why Και τελικά μετά απο λύ κόπο...
το κατέβασα απο τα λινκς του jdorama.
thanks both of you.

#109 geogoku

geogoku

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 15 November 2009 - 19:21

δεν ξερω αν εχει ξαναμπει αλλα επειδη ετυχε να το κατεβασω χτες.....

Δημοσιευμένη  εικόνα

φαινεται πολυ καλο απο το trailer.θα το δω σημερα κ θα γραψω εντυπωσεις.

INFO
Director:

Fumihiko Sori

Writer:

Kan Shimosawa (story)

release date

25 October 2008 (Japan)

Genre:

Action

Plot:

Ichi is a blind woman who roams about town with her shamisen (a three-stringed Japanese guitar), but she has exceptional sword skills with which she fights off yakuza and other villains.

Youtube Video

EDIT :

μολις το ειδα κ εχω να πω πως αν θα του εβαζα βαθμο θα ηταν 7/10.

ηταν αργο, και σκηνοθετικα σε καποιες φασεις μπορω να πω πως σου εδινε την εντυπωση οτι ηταν καπως "αδειο" και σε αλλες καπως προχειρο.

τα καλα του στοιχεια ειναι τo soundtrack οπως και η ομορφη πρωταγωνιστρια Haruka ayase...

Edited by geogoku, 16 November 2009 - 00:36.

Kamahamehaaaa!Dattebayo!Kira!benkyou!

#110 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 November 2009 - 20:59

omg... είδα και εγώ το Love Exposure...
omg αλλιώς ξεκινάει
αλλάζει στην πορεία
και ξαφνικά μπαμ!!!!

δεν το περίμενα τόσο καλό θα μπορούσαν να υπάρχουν κανα δύο αλλαγες
αλλά in general είναι πολύ καλό.

το Ichi το κατέβασα εδώ και καιρό ακόμη να το δω.

#111 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 21 November 2009 - 16:34

Δε κρατήθηκα.. Είδα το MW.

Καλά έκανα τελικά γιατί μετά απο κανα 40λεπτο συνειδητοποίησα πως καταλάβαινα τι λένε :hahaha: Στα γιαπωνέζικα βέβαια γιατί τα thai μου είναι ανύπαρκτα και έτσι θα μέινουν μάλλον.

ΩωωωωωωΡΑΙΑ ταινία :wooi2: Τελικά δε με χάλασε η έλλειψη BL γιατί θα έδινε στη ταινία BL "στίγμα" και ουσιαστικά δεν είναι ταινία για τη σχέση μεταξύ τους anyway. Όχι μόνο δηλαδή. Γενικά, μου αρέσει που δε το παρακάνανε βούρκο όπως ήταν στο manga. Πολύ violent βρε παιδί μου. Δε λέω, τα πάω και αυτά αν γίνονται με class, αλλά και η action/suspence approach μου άρεσε πολύ.

Πάντως δε κρατηθήκανε οι δημιουργοί.. Ειδικά σε μια φάση κρατάει ο Yamada το μπράτσο του Tamaki και τον χαδολογάει με τον αντίχειρα. Κόντεψα να εξαερωθώ όταν το πρόσεξα, παιδιά :nbleed:

Οκ, down girl, down... Δράση λοιπόν, καλοφτιαγμένη, αγωνία και γαμάτες ερμηνείες, all in all, awesome!:wooi2: Επίσης

Spoiler:

Άντε να βγούν τα subs γιατί μου φαίνεται θα τη δούμε με τη μητέρα μου έτσι και θα κάνω live dubbing.:hahaha:

Έχοντας διαβάσει το manga περίμενα να μη με πολυπορώσει η ταινία να σας πω την αλήθεια και ξέροντας τι γίνεται, δε περίμενα να έχω και αγωνία, αλλά σε τραβάει (μάλλον τραβολογάει) είναι η αλήθεια. Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη να σε κρατάει at the edge of your seat ιστορία που έχεις ήδη δεί. Φαντάζομαι για όσους δεν έχουνε διαβάσει και το manga θα χρειαστούμε χάπια για τη πίεση:hahaha: Αχ, θα με πρήξει να της πω τι γίνεται η μητέρα μου...:deadga6:

Πολύ πολύ πολύ καλή και όταν βρεθεί κάποιος να ανεβάσει και το score (το theme song το βρήκα ήδη) θα χαρώ ακόμη περισσότερο. Είχε ωραία κομμάτια.

#112 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 21 November 2009 - 17:41

Και'γω είχα δει το Love exposure, όμως στα πλαίσια του φεστιβάλ κινηματογράφου "Νύχτες Πρεμιέρας" τον Σεπτέμβριο στο Απόλλων, στο αφιέρωμα που είχαν στον συγκεκριμένο ιάπωνα σκηνοθέτη.
Πάρα πολύ ωραία ταινία το Love Exposure, μας βασάνισαν λίγο γιατί άργησαν πολύ το διάλειμμα (στις 3 ώρες το έκαναν) αλλά δεν πειράζει γιατί άξιζε η ταινία όπως και να΄χει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ήταν εκεί και ο Shion Shono (ο σκηνοθέτης) και είπε στο Q & A του πως έχει πρόβλημα να βρει διανομή ακόμα και στην πατρίδα του, γιατί στην Ιαπωνία προτιμούν τις ποιο αργές κοινωνικές ταινίες, και πως φτιάχνει τόσο μεγάλης διάρκειας ταινίες γιατί πιστεύει πως τόσο μεγάλες πρέπει να είναι για να περάσει αυτό που θέλει σωστά στον θεατή.

Επίσης στο ίδιο φεστιβάλ είχα δει και μια άλλη του ταινία, το prequel του Suicide Club το Noriko's Dinner table το οποίο με ενα γρήγορο search βρήκα πως υπάρχει σε διάφορες εκδόσεις στο pirate bay

Δημοσιευμένη  εικόνα

Καλή ταινιούλα αλλά βαριά πολύ, δεν μου άρεσε οσο το Love Exposure, και σε μερικά σημεία γινόταν πολύ βαρετή (για αρκετή ώρα ήταν στο ίδιο μέρος οι πρωταγωνιστές σε μια φάση και δεν κάνανε σχεδόν τίποτα) όμως αξίζει πιστεύω να την δείτε.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=xRmpIwJQLFw[/media]

#113 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 23 November 2009 - 20:44

Αυτή την στιγμή βλέπω το love exposure, το έχω σταματήσει στο 00:12:49 γιατί just had to ask.
Spoiler:
Τεσπά. Πάω να το συνεχίσω και θα κάνω update.

Εdit
LucyBR, ναι όντως δεν είχα/έχω δει τίποτα ακόμη. Μόλις τελείωσα το πρώτο μισό. Κι έχω ακόμη ...2ΩΡΕΣ!:oo: Πάμε καλά; Αυτή δεν είναι ταινία: Μίνι σειρά είναι.

Edited by Nighteyes, 23 November 2009 - 23:33.

Posted Image

Posted Image

#114 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 23 November 2009 - 23:22

Αυτή την στιγμή βλέπω το love exposure, το έχω σταματήσει στο 00:12:49 γιατί just had to ask.

that's not even the tip of the tip of the tip of the tip of the tip of the tip of the iceberg.
just keep watching \m/

Spoiler:

oh and:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#115 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 23 November 2009 - 23:53

Spoiler:

Spoiler:

#116 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 24 November 2009 - 02:34

Spoiler:

+1000

Δεν το πιστεύω ότι έχασα 4 ώρες απο την ζωή μου για να δω αυτό το μπάχαλο. Δεν λέω βλεπόταν και μέχρι το μέσο ήταν συμπαθητικό και πρωτότυπο, αλλά δεν είχε νόημα, συνοχή, είχε σεναριακές τρύπες και υπερβολή που πάει σύννεφο. Α και το είπα; Δεν είχε νόημα. Τι σκατά είδα και γιατί; Χίλιες φορές να δω κάτι που δεν θα καταλάβω γρι παρά αυτό το ψευτο κουλτουρα-ανεξαρτητο-σπλατερο-ηθικό-κάτι. Αγγελόπουλε you are my god(Ταιριάζει και με το θέμα). Οι χαρακτήρες πανάθλιοι αν και κάποιοι είχαν κάποιες θετικές στιγμές.
Spoiler:
Aν οι χαρακτήρες της ταινίας τηρούσαν αυτό το δόγμα θα ήταν και αυτοί πιο ευτυχισμένοι και εγώ εμείς. Και μην τυχόν μου πείτε ότι αυτό ήθελε να δείξει η ταινία, μη τυχόν. Έχω δει πολλές ταινίες που όντως είχαν αυτόν τον σκοπό. Εδώ δεν θέλανε να δείξουν αυτό. Δεν ξέρω αν και οι ίδιοι ξέρουν τι ήθελαν να δείξουν.

Πάει κι αυτό. Πάμε γι' άλλα, ελπίζω καλύτερα.

Εdit

Στην από κάτω: Kato Masaya βλέπω, ωραία.:bike:

Edited by Nighteyes, 24 November 2009 - 13:56.

Posted Image

Posted Image

#117 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 24 November 2009 - 06:30

Aragami, Japan 2003

Δημοσιευμένη  εικόνα

Η μία ταινία του Duel Project μεταξύ Kitamura Ryuhei και Tsutsumi Yukihiko όπου έπρεπε σε 10 μέρες να γυρίσουν ταινία που διαδραματίζεται σε ένα setting και με 2 ηθοποιούς.

Μου ακούστηκε πολύ περίεργο και περίμενα κουλτουρέ κατάσταση, αλλά η ταινία τα σπάει. Καλά που είδα το trailer και πάω και τους ηθοποιούς αλλιώς μπορεί να μη την είχα δεί.

Ο Osawa Takao λοιπόν έχει φτάσει σε ένα ναό στη κορυφή ενός βουνού κατακρεουργημένος. Ο φίλος/συμπολεμιστής που τον φέρνει εκεί, bites the dust. Η νύχτα λοιπόν περνάει με τον γκαντέμη samurai μας που επέζησε και τον μυστηριώδη κάτοικο του ναού (Kato Masaya) και την υπηρέτριά του.

Παραπάνω δε λέω, δείτε.

Αυτή η ταινία είναι απόδειξη πως αν έχεις ταλέντο, ακόμη και με τα απαραίτητα μόνο βγάζεις κάτι πολύ καλό. Όλη η ταινία είναι 2 τύποι καθισμένοι σε ένα πάτωμα και μια γλάστρα που δεν έχει καν ατάκες (1-2 όλες κι'όλες)

Απόλαυση η interaction των ηθοποιών και σε κρατάει entertained σε όλη τη ταινία. Ο Kato πολύ καλός (και ωραίος, ο φούστης :nbleed:) σαν ψιλοπλακατζής και χαλαρός οικοδεσπότης που γίνεται πολύ τρομακτικός όταν πρέπει. Ο Osawa πάλι απολαυστικότατος σαν clueless ανθρωπάκος που δε ξέρει τι να πρωτοχωνέψει απο όλα όσα γίνονται. Όσο περνάει η ταινία τόσο λες "Ε, θα τον τρελάνουνε πριν ξημερώσει" :hahaha:

Μουσική και δράση (και βέβαια έχει και απο αυτήν) πολύ καλά επίσης με ψιλοτέκνο soundtrack περιορισμένο σε μερικά βασικά θεματάκια καθώς και 1 κομμάτι (νομίζω 1) πιο traditional japanese για μερικές σκηνές.

Τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι διασκεδαστική και παραδόξως αστεία, χωρίς να λείπουν κάποια πολύ σωστά remarks για τη ζωή και τους ανθρώπους και βέβαια δε χορταίνεις να βλέπεις αυτούς τους δύο τύπους να δημιουργούν:nod2:

#118 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 November 2009 - 09:41

Επικό το Love Exposure, αν είχε και πιο σφιχτό σενάριο θα ηταν must watch για όλους.
Spoiler:

#119 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 26 November 2009 - 22:17

Παρά το ότι θα μπορούσα να γράψω για διάφορες αξιόλογες ταινίες, θα γράψω για να πω τον πόνο μου (κάπου πρέπει να τον πω η τάλαινα γυνή :zetsubou:)

proceed at your own risk

Spoiler:

Posted Image

#120 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 28 November 2009 - 01:01

Spoiler:

Spoiler:

watched 46 oku nen no koi.
weird movie αλλα για καποιον απροσδιοριστο λογο δε σε αφηνε με ξεκρεμαστο feeling στο τελος imo. sasuga Takashi Miike.

παντως αν ειχε ενα αδιαμφισβητητο plus, that would definitely have to be the overflowing fangirl eyecandy :pp

Spoiler:

Posted Image