Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Nodame Cantabile Jdorama
Posted 23 November 2009 - 00:07
Posted 23 November 2009 - 12:28
Αχ αυτό το mukya ξετρελένει κόσμο

Και ένα πρόσφατο video. Awww, aren't they cute? Η Juri-chan δηλαδή γιατί έτσι όπως έγινε ο άλλος είναι να τον φτύσεις...
Edited by Orion19, 23 November 2009 - 18:18.
Posted 06 December 2009 - 16:38

Posted 06 December 2009 - 18:18
nope,οι ταινιες θα συνεχισουν (και θα τελιωσουν) την ιστορια απο κει που σταματησαν τα special.Δλδ θα είναι το ίδιο πράμα οι ταινίες ε?Δεν θα δείξουν κατι παραπανω....
Posted 06 December 2009 - 19:04
Πω πω... Όσο σκέφτομαι οτι υπάρχουν άτομα που θα το δούν στο σινεμά και εμείς θα περιμένουμε την άνοιξη να βγεί το DVD.....

Posted 06 December 2009 - 19:33
Δεν πειράζει, να σου πω την αλήθεια καλύτερα.Δες το anime που σε κανα μήνα και κάτι βγαίνει και μετά το καλόκαιρι που θα έχει τελειώσει δες και τις ταινίεςΑ, gomen gomen. Δε κατάλαβα οτι εννοούσες απο πλευράς ιστορίας. Ναι, οι ταινίες συνεχίζουνε απο εκεί που μείναμε στα special. Λογικά θα τελειώσουν την ιστορία εφόσον και το manga στο τέλος είναι (διάβασα οτι υπάρχει άλλο ένα κεφάλαιο που θα βγεί αυτό το μήνα).
Πω πω... Όσο σκέφτομαι οτι υπάρχουν άτομα που θα το δούν στο σινεμά και εμείς θα περιμένουμε την άνοιξη να βγεί το DVD.....

Εγώ έτσι θα το κάνω πάντως.
Btw θα ήθελα επίσης να πω πως ο Chiaki στην πρώτη season ήταν πολύ άνοιωθος -__-.
Δεν καταλάβαινε καθόλου το πως νοιώθει η Nodame.
Eπειδή αυτός είχε λεφτά νομίζει ότι έτσι εύκολα ο άλλος παίζει απλά για να διασκεδάσει κι όχι για τα λεφτά και για να έχει μια καλύτερη ζωή......
Και μετά λένε ότι η Nodame είναι στον κόσμο της

Posted 27 December 2009 - 21:28
still, I liked it.
Posted 15 November 2010 - 01:41
και περιμένουμε το φινάλε

Posted 01 January 2011 - 22:48
δηλαδή τώρα τελείωσε το ταξίδι με τη νοντάμε;
υπέροχες και οι δύο οι ταινίες. Πως θα ζήσω χωρίς Nodame και Ryou?
ευτυχώς δεν έχω τελειώσει το anime οπότε κάτι μου έμεινε.
Είπα πρώτη μέρα της χρονιά να τη περάσω με την Nodame Και τι ωραία ήταν.