Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Διαφήμιση του ΟΤΕ με... Gundam O_o;


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#16 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1,855 posts

Posted 26 February 2009 - 22:09

Το δορυφορικό πακέτο του OTE στον Hellasat 2, παίζει να έχει Animax και ένα άλλο κανάλι που λέγεται kidscotv.tv (http://www.kidscotv.tv/europe.html).


Εεεε?? Ποιο δορυφορικό πακέτο του ΟΤΕ?? :hmmm:
Αυτό που εκπέμπει από τον Οκτώβριο που μας πέρασε?? Νόμιζα ότι εκπέμπει μόνο τα 4 κανάλια του επίγειου ΕΡΤ Digital (Σινέ+, Σπορ+, Πρίσμα+, ΡΙΚ)...

Ο υποτιτλισμός δεν είναι τόσο δύσκολος όσο φαντάζει. Δε μιλάμε για fansubbing, μιλάμε για επαγγελματικό υποτιτλισμό. Μία σειρά 26 επεισοδίων σε δύο μέρες, από 3 άτομα επαγγελματίες, ξεπετιέται πανεύκολα.


Χρονικά, δεν είναι δύσκολο για αγγλόφωνες σειρές. Με τα anime, δεν ξέρω πόσοι υποτιτλιστές είναι εξοικειωμένοι, επειδή υπάρχουν ιδιοτροπίες στην μετάφραση japanese -> english -> ελληνικά.
Posted Image
Posted Image

#17 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 26 February 2009 - 22:50

O OTE ετοιμάζει δορυφορικό πακέτο στον Hellasat 2.
Φήμες θέλουν να ξεκινήσει προτού το Πάσχα, αλλά μην κρατάς πασχαλινό καλάθι....

Πολλά από τα κανάλια του υπό σύσταση πακέτου, θα είναι κοινά με αυτά του πακέτου Dolce που ανήκει στον ΟΤΕ αλλά δραστηριοποιήτε στην Ρουμανία (που ο ΟΤΕ έχει αγοράσει τον εκεί τηλεπικοινωνιακό οργανισμό). Μέσα σε αυτά είναι και το Animax Ρουμανίας.

Στα διεθνή κανάλια κιν. σχεδίων Animax, υπάρχουν δύο ανεξάρτητα δίκτυα, που όμως συνεργάζονται. Το ένα είναι για την λατινική αμερική και το άλλο για νοτιο-ανατολική ασία και ανατολική ευρώπη. Έτσι υπάρχει αρκετό υλικό υποτιτλισμένο ή στην ισπανική ή στην αγγλική (για αυτό και μπορείς να βρεις πολλά anime στα ισπανικά αν ψάξεις).

Βάλε τώρα ότι το Animax είναι 14 χρόνια κανάλι διεθνώς και μπορείς να καταλάβεις τι έχουν στα αρχεία τους ήδη με αγγλικούς ή ισπανικούς υπότιτλους. Αυτά τα έτοιμα μεταφράζονται πανεύκολα σε άλλες ευρωπαίκές γλώσσες, για αυτό το Animax είναι πλέον παρόν σε τόσες ανατολικοευρωπαϊκές χώρες.