Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Skip Beat!

• Please log in to reply
216 replies to this topic

#61 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2009 - 23:45

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 06:26

Spoiler: huge spoiler για το ch.145 πραγματικά huge όμως οπότε αν δε θέλετε να σποιλεριαστείτε don't push the button

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#63 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 07:27

Το έφαγα κι εγώ το spoiler για το 145...
Spoiler: spoiler for ch145

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από amaya3: 18 Αύγουστος 2009 - 07:52

2s9p2fs.jpg

#64 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 07:50

Ορίστε;;:OMG3: Είναι σίγουρο αυτό, ή είναι απλά wishful thinking;

Ρε καλή μας sensei, πού το πας;;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 09:10

Και στις δύο ιστοσελίδες που επισκέφθηκα έλεγαν ότι είναι από έγκυρη πηγή.Αφού και οι υπόλοιποι fan που κάνουν προβλέψεις καλή ώρα σαν και εμάς είχαν σοκαριστεί.Δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι αυτό το κάνει η sensei για τον Ren.Με τίποτα όμως.Αλλιώς τι νόημα έχει να γίνει κάτι τέτοιο.

#66 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 16:09

Tέλεια! :hahaha:

Σας το ελεγα οτι αυτο το couple δεν εχει τελειωσει, και ας γραφατε ολοκληρες διατριβες! :hahaha: Τελειο chap θα είναι, μιας και για εμενα αυτο αποτελει ενδιαφερουσα και χαρουμενη εξελιξη. :ureshii:

#67 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2009 - 19:27

πότε βγήκε το 145 βρε κορίτσια?Τον τελευταίο μήνα ζω κάτω από μια πέτρα και χάνω πάσα εξέλιξη -για να καταλάβετε το 144 τώρα το κατέβασα...-. Τελείωσε, πρέπει να βάλω σύνδεση εδώ, δεν παλεύω αλλιώς... Στους mangatraders δεν το είχε πάντως...

sorry, λάθος, κοίταξα, κατάλαβα. Κρίμα. Και χάρηκα, είπα 2 κεφάλαια μαζεμένα ποιος τη χάρη μου...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2009 - 19:48

E αν ήμαστε τυχερές(τυχεροί αν υπάρχουν) σε δύο τρεις μέρες θα βγει.Για αύριο δε το βλέπω.Αν και το summary το διάβασα σε ένα site, θέλω να δω με τα ίδια μου τα μάτια τη σκηνή για να την πιστέψω.

#69 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 20:15

Βγήηηηκε...

Spoiler:

Sho = καθίκι. Και τόοοοοσο νεκρός όταν αντιδράσει η Kyoko!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#70 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 21:12

miko-chin dear πιστεύω πείστηκες... Πάντως εγώ το σοκ το έπαθα κι ας το περίμενα. Επίσης: αυτό το μη πω το δώρο του Ρέν θα μάθουμε ποτέ τι σκατά είναι, ή η sensei σκοπεύει να μας κράτάει στην αγωνία πολύ ακόμα?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 23:23

Χαχαχαχα μπραβο στον Sho! :hahaha:

Spoiler:

Τωρα παντως η καλη μας δεν θα μπορει να βγαλει τον Sho απο το μυαλο της με τπτ. Να δουμε τωρα τι θα ξεκαθαρισει με το Ren. Δεν το σωζει με τπτ! Ισως να το σωσει το δώρο. Αλλα μου αρεσει που βλεπω πιο active τον Sho. :wooi2: Go for it! Ας φαει τη σκονη σου αυτος ο ξενερωτος φλωρος ο Ren.

#72 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 23:47

Spoiler:

O Dicktarou έχει πολυυυυυυύ θράσος πάντως. But yeah, he is soooooo dead!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από amaya3: 29 Αύγουστος 2009 - 16:03

2s9p2fs.jpg

#73 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 08:55

Spoiler:

Sho = καθίκι. Και τόοοοοσο νεκρός όταν αντιδράσει η Kyoko!

μ'αρέσει αυτή η έκφραση!του ταιριάζει όπως η μαρμελάδα στο ψωμί.Και αυτό είναι που με τσαντίζει περισσότερο.Αν είχε αισθήματα και έκανε αυτό που έκανε,θα το δεχόμουν αλλιώς.Αλλα αυτός θέλει η Kyoko να του ανήκει,όχι να τον σκέφτεται ή να είναι ερωτευμένη μαζί του.

miko-chin dear πιστεύω πείστηκες... Πάντως εγώ το σοκ το έπαθα κι ας το περίμενα. Επίσης: αυτό το μη πω το δώρο του Ρέν θα μάθουμε ποτέ τι σκατά είναι, ή η sensei σκοπεύει να μας κράτάει στην αγωνία πολύ ακόμα?

Πείστηκα δε λες τίποτα.Σοκ όμως δεν έπαθα.Περίμενα διαφορετική τη σκηνή και όταν την είδα αλλιώς καθησυχάστηκα μη σου πω.Και γω το ίδιο αναρωτιέμαι.Θα περάσουν μήνες, χρόνια και ακόμη θα αναρωτιόμαστε τι δώρο ήταν αυτό.

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha:με πέθανες!

Spoiler:

O Dicktarou έχει πολυυυυυυύ θράσος πάντως. But yeah, he is soooooo dead!

Agree!Νομίζω ο λόγος που δε μ'ανησυχεί είναι αυτό που είπα πιο πάνω.Δηλαδή ο τρόπος που έγινε το συμβάν δε δίνει ελπίδες στον Sho.Αντίθετα έδειξε τον εγωιστικό και possesive bastard εαυτό του(copyright@tea-chan).He has indeeeeeeeeeeeeeeeed!Περιμένω με αγωνία την αντίδραση της Kyoko, αλλά κυρίως του Ren.Τι θα κάνεις τώρα,όμορφε?

#74 Adult Child

Adult Child

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2009 - 15:16

@kirenahana thanx για το καλοσορισμα!

ειχα χασει 2 μηνες επαφη με το μανγκα για να μαζευτουν chapters και να μου ερθει μαζεμενη η χαρα:ureshii:. Επαθα σοκ μολις τα διαβασα:oo:!!
Spoiler:

#75 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2009 - 04:01

Λοιποοοοόν...Δεν άντεξα αυτήν τη φορά και είδα τα raws+διάβασα την περίληψη.
I'm kinda like :dazed: This was totally unexpected!
Spoiler:

Για όσους θέλουν να spoilerιαστούν as well:
RAWS(στο γνωστό μέρος) :http://tieba.baidu.com/f?z=644305058&ct=335544320&lm=0&sc=0&rn=30&tn=baiduPostBrowser&word=skip&pn=0
Περίληψη:http://tatsukida.pitas.com/

2s9p2fs.jpg