Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Cowboy Bebop

• Please log in to reply
117 replies to this topic

Δημοσκόπηση: poios einai o agapimenos sas xaraktiras (229 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

poios einai o agapimenos sas xaraktiras

1. Spike Spiegel (60 ψήφοι [49.18%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 49.18%

2. Jet Black (11 ψήφοι [9.02%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 9.02%

3. Vicious (3 ψήφοι [2.46%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 2.46%

4. Faye Valentine (23 ψήφοι [18.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.85%

5. Ed(ward) (15 ψήφοι [12.30%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.30%

6. Ein (o skilos) (10 ψήφοι [8.20%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.20%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#91 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠατρίδα είναι όπου αγαπάς και οπου σ' αρέσει...

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 16:30

Ενδεχoμένως να βελτιωθεί η κατάσταση αν το δεις με το Iαπωνικό voice acting.

Αν δεν βελτιωθει, να φωνάξω γιατρό? :hehehe:
Σε πειράζω ευτυχώς προνόησα και το κατέβασα σε έκδοση που μπορείς να επιλέξεις audio streaming γιατί έχει και τις δύο version.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#92 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSuncity

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2013 - 19:14

Πολύ γαμάτη σειρά. Είμαι στο 10ο επεισόδιο, όπου αν και δεν έχει δείξει πολλά ακόμα για το πρωταγωνιστή η σειρά τα σπάει. Το κάθε επεισόδιο αφηγείται τη δική του ιστορία, κάτι που δεν έχω συνηθίσει να βλέπω και να μου αρέσει στα ανιμε, αλλά στη συγκεκριμένη δεν με ενοχλεί καθόλου. Επίσης, δεν χρειάζεται να το πω, αλλά τα soundtrack της είναι επικά!

#93 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2013 - 21:42

Θα σου πω όπως το είχε περιγράψει ο αδερφός μου: Το Cowboy Bebop είναι μια σειρά που όταν τη συζητάς αρχίζεις με τη φράση "Θυμάσαι ένα επεισόδιο που....". Δεν το βλέπεις για να δεις μια επική ιστορία αλλά πολλές περιπέτειες των ίδιων χαρακτήρων. Υπάρχουν μικροαλλαγές, κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν των χαρακτήρων και ένα κλείσιμο στο τέλος αλλά αυτή είναι όλη η υπόθεση που έχει. Το δυνατό κομμάτι της σειράς είναι ότι κάθε επεισόδιο λέει μια ωραία ιστορία με σκηνές που σου μένουν και άριστο ήχο/animation/σκηνοθεσία. Οπότε, αν απόλαυσες τα επεισόδια που είδες, θα απολαύσεις όλη τη σειρά και στο τέλος θα γράφεις κι εσύ ύμνους γι αυτήν. Αν δε σου πολυάρεσαν και απλά τα είδες περιμένοντας να πάρει φόρα η σειρά και να σε οδηγήσει σε μια επική πλοκή,τότε θα απογοητευτείς.

Εν τω μεταξύ όπως έχουν αναφαίρει αρκετοί εκεί βρίσκεται η ιδιοφυία της σειράς.Η αληθινή ιστορία των χαρακτήρων,που έχει να κάνει με το παρελθόν και το πως να το αντιμετοπίσεις,βρίσκεται στα περισότερα επεισόδια σε δευτερεύουσα θέση σε σχέση με την ιστορία του κάθε επεισόδιο.Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μόνο για να δώσει continuity και να κάνει Build up για το φινάλε.Η ιστορία είναι στο background ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή οι χαρακτήρες προσπαθούν να της ξεφύγουν.Προσπαθούν να απασχολήσουν τους εαυτούς τους με τις περιπέτειες που έχουν πρωτεύον ρόλο στα περισότερα επεισόδια για να ξεχάσουν,πράγμα φυσικά αδύνατον όπως φαίνεται από τα συνεχή reminders πως δεν μπορείς να γλυτώσεις από το παρελθόν και πρέπει να το αντιμετοπίσεις.

sc5bab.jpg

#94 Audit01

Audit01

If you want to make enemies, try to change something

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2013 - 22:24

Καλo ειναι αλλα μερικα επεισοδια ειναι ξενερωμα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Audit01: 17 Ιανουάριος 2013 - 22:46

Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2013 - 19:45

awesome reference
Δημοσιευμένη  εικόνα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 03 Απρίλιος 2013 - 19:45

2bbd14fc.jpg

#96 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 13:11

Well, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Shinichiro Watanabe είπε ότι σχεδιάζεται μια live action ταινία του Cowboy Bebop αμερικάνικης παραγωγής. Ας ελπίσουμε να μην την κατακρεουργήσουν τη σειρά.

Επίσης σχολίασε το τέλος της σειράς λέγοντας
Spoiler: ότι

Όπως και να έχει όμως το τέλος εξαρτάται από την οπτική γωνία του θεατή.

Ορίστε και ένας σύνδεσμος στη συνέντευξη (είναι στα αγγλικά) για όσους ενδιαφέρονται. Μιλάει και για τις άλλες δουλειές του.

#97 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 13:50

Παιδια εδω και κατι μηνες ελεγα να το αρχισω, ξερω οτι ειναι αρκετα γνωστο και κλασσικο πλεον ανιμε, αλλα δεν ξερω σιγουρα αν αξιζει :S
Σε τι στυλ ειναι περιπου?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#98 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 15:28

καλό, δες το

#99 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 16:50

Οκ ευχαριστω ;)

#100 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 18:46

Παιδια εδω και κατι μηνες ελεγα να το αρχισω, ξερω οτι ειναι αρκετα γνωστο και κλασσικο πλεον ανιμε, αλλα δεν ξερω σιγουρα αν αξιζει :S
Σε τι στυλ ειναι περιπου?

Nομιζω ειχες δει τη Samurai Champloo, ετσι;

ε κατι παρομοιο ειναι αλλα λαμβανει χωρο στο διαστημα και στο μακρινο μελλον.
δυστηχως το τελος ειναι ψιλοαπαγοητευση και οι χαρακτηρες ειναι λιγοτερο αστειοι και badass απο εκει..

δες το τωρα που βγηκε και σε Blueray, αν και εγω ηλπιζα να εβγαινε και η Champloo. η δραση και η μουσικη δεν θα σε απαγοητευσουν

ουτε τη μισησα αλλα ουτε και την αγαπησα, απλα την βρηκα τελεια στον τεχνικο τομεα.

#101 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 18:53

δυστηχως το τελος ειναι ψιλοαπαγοητευση και οι χαρακτηρες ειναι λιγοτερο αστειοι και badass απο εκει..

δες το τωρα που βγηκε και σε Blueray, αν και εγω ηλπιζα να εβγαινε και η Champloo. η δραση και η μουσικη δεν θα σε απαγοητευσουν

ουτε τη μισησα αλλα ουτε και την αγαπησα, απλα την βρηκα τελεια στον τεχνικο τομεα.

Η αδυναμια μου το Samurai Champloo :blingeye2:
Τωρα δεν παιζει να μην το δω :D Χαχαχα! Αν εχεται κανενα λινκ για Cowboy Bebop σε mp4 η avi please στειλτε το σε pm ρε παιδια!(αμαν ολα σε mkv ειναι :P Αντε να αγορασω media player να ξεμπερδεψω)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 27 Μάιος 2013 - 18:54

#102 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 21:02

Κάπου εδώ θα ήθελα να παρέμβω και να παραθέσω κι εγώ την προσωπική μου εντύπωση για χάρη της συζήτησης, αν μη τι άλλο για να ακούγονται όλες οι απόψεις: Προσωπικά βρήκα το τέλος του Bebop εξαιρετικό και απολύτως ταιριαστό, το διαμετρικά αντίθετο της απογοήτευσης δηλαδή. Αντιθέτως, θεωρώ ότι το τέλος του Samurai Champloo ήταν μια ελαφρώς over-dramatic απογοήτευση. Ο λόγος είναι ότι το Bebop ισορροπούσε καλύτερα ανάμεσα στις δραματικές και τις κωμικές στιγμές, οπότε το climax του τελευταίου arc δεν ξένιζε τον θεατή. Στο Champloo, με εξαίρεση ένα side-story κάπου γύρω στο επεισόδιο 13, δεν μας είχε δείξει ότι σκόπευε να το σοβαρέψει τόσο πολύ προς το τέλος, οπότε το τελευταίο επεισόδιο ήρθε λίγο από το πουθενά και μου άφησε μια περίεργη γεύση.

Λατρεύω και τις δύο σειρές για τους ίδιους λόγους (οι παράλληλες γραμμές ανάμεσα σε Champloo και Bebop είναι αμέτρητες), αλλά θεωρώ το Bebop ανώτερο σε κάθε τομέα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#103 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 21:14

Κάπου εδώ θα ήθελα να παρέμβω και να παραθέσω κι εγώ την προσωπική μου εντύπωση για χάρη της συζήτησης, αν μη τι άλλο για να ακούγονται όλες οι απόψεις: Προσωπικά βρήκα το τέλος του Bebop εξαιρετικό και απολύτως ταιριαστό, το διαμετρικά αντίθετο της απογοήτευσης δηλαδή. Αντιθέτως, θεωρώ ότι το τέλος του Samurai Champloo ήταν μια ελαφρώς over-dramatic απογοήτευση. Ο λόγος είναι ότι το Bebop ισορροπούσε καλύτερα ανάμεσα στις δραματικές και τις κωμικές στιγμές, οπότε το climax του τελευταίου arc δεν ξένιζε τον θεατή. Στο Champloo, με εξαίρεση ένα side-story κάπου γύρω στο επεισόδιο 13, δεν μας είχε δείξει ότι σκόπευε να το σοβαρέψει τόσο πολύ προς το τέλος, οπότε το τελευταίο επεισόδιο ήρθε λίγο από το πουθενά και μου άφησε μια περίεργη γεύση.

Λατρεύω και τις δύο σειρές για τους ίδιους λόγους (οι παράλληλες γραμμές ανάμεσα σε Champloo και Bebop είναι αμέτρητες), αλλά θεωρώ το Bebop ανώτερο σε κάθε τομέα.

Οπως και να εχει θα το δω αλλα νομιζω οτι ξεκαθαρισα λιγο περισσοτερο το περι τινος προκειτε ;)
Ωραια παω να ψαξω για κανα λινκ που να το εχει σε mp4 για να το κατεβασω!

#104 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 05:16

Θα συμφωνήσω και εγώ με αυτό, αλλά θα προσθέσω ότι θεωρώ και τις αυτόνομες ιστορίες του Champloo λίγο κατώτερες σε ποιότητα από του Bebop. Αν και έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τότε που το είδα, θυμάμαι ακόμα πως σε κάποια φάση το είχα βαρεθεί και το σταμάτησα για κάποιους μήνες (νομίζω μάλιστα ότι ήταν γύρω στο επεισόδιο 15) πριν το τελειώσω.

#105 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 10:57

ναι και τα δυο εχουν ομοιοτητες, απλα στη Bebop πανε να συμπτυξουν τοσα πολλα πραγματα σε μια σειρα που καταληγει να ειναι λιγο βιαστικη η ροη.
απλα η Champloo ειναι πιο αστεια γιατι υπαρχουν αναχρονισμοι, ενω στη Bebop μπορουν να βαλουν οτι θελουν χωρις περιορισμους.

νομιζω η προσθηκη της Edward λιγο χαλαει τη σειρα μετα. Μια χαρα ημασταν με το τριο Spike-Faye-Jet. H Champloo τουλαχιστον παραμενει σταθερη.