Ενδεχoμένως να βελτιωθεί η κατάσταση αν το δεις με το Iαπωνικό voice acting.
Αν δεν βελτιωθει, να φωνάξω γιατρό?
Σε πειράζω ευτυχώς προνόησα και το κατέβασα σε έκδοση που μπορείς να επιλέξεις audio streaming γιατί έχει και τις δύο version.
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 16:30
Ενδεχoμένως να βελτιωθεί η κατάσταση αν το δεις με το Iαπωνικό voice acting.
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2013 - 19:14
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2013 - 21:42
Θα σου πω όπως το είχε περιγράψει ο αδερφός μου: Το Cowboy Bebop είναι μια σειρά που όταν τη συζητάς αρχίζεις με τη φράση "Θυμάσαι ένα επεισόδιο που....". Δεν το βλέπεις για να δεις μια επική ιστορία αλλά πολλές περιπέτειες των ίδιων χαρακτήρων. Υπάρχουν μικροαλλαγές, κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν των χαρακτήρων και ένα κλείσιμο στο τέλος αλλά αυτή είναι όλη η υπόθεση που έχει. Το δυνατό κομμάτι της σειράς είναι ότι κάθε επεισόδιο λέει μια ωραία ιστορία με σκηνές που σου μένουν και άριστο ήχο/animation/σκηνοθεσία. Οπότε, αν απόλαυσες τα επεισόδια που είδες, θα απολαύσεις όλη τη σειρά και στο τέλος θα γράφεις κι εσύ ύμνους γι αυτήν. Αν δε σου πολυάρεσαν και απλά τα είδες περιμένοντας να πάρει φόρα η σειρά και να σε οδηγήσει σε μια επική πλοκή,τότε θα απογοητευτείς.
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2013 - 19:45
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 03 Απρίλιος 2013 - 19:45
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 13:11
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 13:50
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 15:28
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 16:50
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 18:46
Παιδια εδω και κατι μηνες ελεγα να το αρχισω, ξερω οτι ειναι αρκετα γνωστο και κλασσικο πλεον ανιμε, αλλα δεν ξερω σιγουρα αν αξιζει :S
Σε τι στυλ ειναι περιπου?
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 18:53
Η αδυναμια μου το Samurai ChamplooNομιζω ειχες δει τη Samurai Champloo, ετσι;
ε κατι παρομοιο ειναι αλλα λαμβανει χωρο στο διαστημα και στο μακρινο μελλον.
δυστηχως το τελος ειναι ψιλοαπαγοητευση και οι χαρακτηρες ειναι λιγοτερο αστειοι και badass απο εκει..
δες το τωρα που βγηκε και σε Blueray, αν και εγω ηλπιζα να εβγαινε και η Champloo. η δραση και η μουσικη δεν θα σε απαγοητευσουν
ουτε τη μισησα αλλα ουτε και την αγαπησα, απλα την βρηκα τελεια στον τεχνικο τομεα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 27 Μάιος 2013 - 18:54
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 21:02
Nομιζω ειχες δει τη Samurai Champloo, ετσι;
ε κατι παρομοιο ειναι αλλα λαμβανει χωρο στο διαστημα και στο μακρινο μελλον.
δυστηχως το τελος ειναι ψιλοαπαγοητευση και οι χαρακτηρες ειναι λιγοτερο αστειοι και badass απο εκει..

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 21:14
Οπως και να εχει θα το δω αλλα νομιζω οτι ξεκαθαρισα λιγο περισσοτερο το περι τινος προκειτεΚάπου εδώ θα ήθελα να παρέμβω και να παραθέσω κι εγώ την προσωπική μου εντύπωση για χάρη της συζήτησης, αν μη τι άλλο για να ακούγονται όλες οι απόψεις: Προσωπικά βρήκα το τέλος του Bebop εξαιρετικό και απολύτως ταιριαστό, το διαμετρικά αντίθετο της απογοήτευσης δηλαδή. Αντιθέτως, θεωρώ ότι το τέλος του Samurai Champloo ήταν μια ελαφρώς over-dramatic απογοήτευση. Ο λόγος είναι ότι το Bebop ισορροπούσε καλύτερα ανάμεσα στις δραματικές και τις κωμικές στιγμές, οπότε το climax του τελευταίου arc δεν ξένιζε τον θεατή. Στο Champloo, με εξαίρεση ένα side-story κάπου γύρω στο επεισόδιο 13, δεν μας είχε δείξει ότι σκόπευε να το σοβαρέψει τόσο πολύ προς το τέλος, οπότε το τελευταίο επεισόδιο ήρθε λίγο από το πουθενά και μου άφησε μια περίεργη γεύση.
Λατρεύω και τις δύο σειρές για τους ίδιους λόγους (οι παράλληλες γραμμές ανάμεσα σε Champloo και Bebop είναι αμέτρητες), αλλά θεωρώ το Bebop ανώτερο σε κάθε τομέα.
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 05:16
Κάπου εδώ θα ήθελα να παρέμβω και να παραθέσω κι εγώ την προσωπική μου εντύπωση για χάρη της συζήτησης, αν μη τι άλλο για να ακούγονται όλες οι απόψεις: Προσωπικά βρήκα το τέλος του Bebop εξαιρετικό και απολύτως ταιριαστό, το διαμετρικά αντίθετο της απογοήτευσης δηλαδή. Αντιθέτως, θεωρώ ότι το τέλος του Samurai Champloo ήταν μια ελαφρώς over-dramatic απογοήτευση. Ο λόγος είναι ότι το Bebop ισορροπούσε καλύτερα ανάμεσα στις δραματικές και τις κωμικές στιγμές, οπότε το climax του τελευταίου arc δεν ξένιζε τον θεατή. Στο Champloo, με εξαίρεση ένα side-story κάπου γύρω στο επεισόδιο 13, δεν μας είχε δείξει ότι σκόπευε να το σοβαρέψει τόσο πολύ προς το τέλος, οπότε το τελευταίο επεισόδιο ήρθε λίγο από το πουθενά και μου άφησε μια περίεργη γεύση.
Λατρεύω και τις δύο σειρές για τους ίδιους λόγους (οι παράλληλες γραμμές ανάμεσα σε Champloo και Bebop είναι αμέτρητες), αλλά θεωρώ το Bebop ανώτερο σε κάθε τομέα.
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 10:57
Κάπου εδώ θα ήθελα να παρέμβω και να παραθέσω κι εγώ την προσωπική μου εντύπωση για χάρη της συζήτησης, αν μη τι άλλο για να ακούγονται όλες οι απόψεις: Προσωπικά βρήκα το τέλος του Bebop εξαιρετικό και απολύτως ταιριαστό, το διαμετρικά αντίθετο της απογοήτευσης δηλαδή. Αντιθέτως, θεωρώ ότι το τέλος του Samurai Champloo ήταν μια ελαφρώς over-dramatic απογοήτευση. Ο λόγος είναι ότι το Bebop ισορροπούσε καλύτερα ανάμεσα στις δραματικές και τις κωμικές στιγμές, οπότε το climax του τελευταίου arc δεν ξένιζε τον θεατή. Στο Champloo, με εξαίρεση ένα side-story κάπου γύρω στο επεισόδιο 13, δεν μας είχε δείξει ότι σκόπευε να το σοβαρέψει τόσο πολύ προς το τέλος, οπότε το τελευταίο επεισόδιο ήρθε λίγο από το πουθενά και μου άφησε μια περίεργη γεύση.