Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Cowboy Bebop

• Please log in to reply
117 replies to this topic

Δημοσκόπηση: poios einai o agapimenos sas xaraktiras (229 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

poios einai o agapimenos sas xaraktiras

1. Spike Spiegel (60 ψήφοι [49.18%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 49.18%

2. Jet Black (11 ψήφοι [9.02%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 9.02%

3. Vicious (3 ψήφοι [2.46%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 2.46%

4. Faye Valentine (23 ψήφοι [18.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.85%

5. Ed(ward) (15 ψήφοι [12.30%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.30%

6. Ein (o skilos) (10 ψήφοι [8.20%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.20%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#76 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2011 - 15:42

Μια απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει, και γενικα δε μ'αρεσουν τα space-wise

Ακριβώς αυτό που θα έλεγα και εγώ!!! :P
Go Spike :hero:
Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#77 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2011 - 17:02

*bump for greater justice*

Την ολοκλήρωσα και εγώ πριν κάτι μέρες. Έμεινα καταενθουσιασμένη σε όλα τα επίπεδα. Δεν ξέρω γιατί να πρωτομιλήσω, για το απίστευτο OST, για το πανέμορφο αnimation και την καταπληκτική noir ατμόσφαιρα και το αξεπέραστο style; Για τους χαρακτήρες που τους λάτρεψα όλους; Για το πώς κατόρθωνε να σε κάνει να χαλαρώσεις να γελάσεις και να συγκινηθείς αβίαστα;

Τα πιο πολλά εχουν προαναφερθεί ήδη παραπάνω οπότε δεν υπάρχει νόημα να επεκταθώ. Να πώ μόνο ότι στο επεισόδιο με τον αστακό και σε αυτό με τα μανιτάρια με πόνεσε η κοιλιά μου από τα γέλια,ενώ από την άλλη σε πολλά δάκρυσα.

Εκεί που θα ήθελα να σταθώ είναι τα παράπονα τα οποία διαβάζω σχετικά με το σενάριο της σειράς, ή μάλλον την ανυπαρξία αυτού . Δεν νομίζω ότι η σειρά αξίωνε ποτέ να δημιουργήσει μια ενιαία ιστορία. Αντίθετα ήθελε να ταξιδέψει τον θεατή και να δώσει την έμφαση σε κάθε έναν από τους σταθμούς αυτού του ταξιδιού.

Spoiler:

Το τριπάκι "επί μέρους ιστορίες" στις οποίες υποβόσκει ένα ευρύτερο σενάριο το οποίο τελικά θα οδηγήσει στην κατάληξη της ιστορίας, έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον σε anime και manga. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δε η εκτέλεση ήταν απίστευτα καλή. Πιο πολύ μου φαίνεται ότι η σειρά πέφτει θύμα των προσδοκιών του κοινού, που άλλο περιμένει να δει από τους διθυράμβους και άλλο βλέπει τελικά και απογοητεύεται από το διαφορετικό, άσχετα με το αν αυτό που είδε είναι καλό ή όχι.

Anw αν και ήξερα ότι θα έπρεπε να δω την ταινία κάπου στο 20ο επεισόδιο την άφησα επίτηδες για το τέλος. ^^'

Spoiler: ending spoiler

#78 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 21:05

*Ξέθαμμα thread*

Επιτέλους, μετά από παρακάμψεις, αργούς ρυθμούς κτλ, την τελείωσα κι εγώ τη σειρά. Δεν ξέρω τι ήρθα να γράψω εδώ, αφού δεν έχω λόγια. Ήταν απλά υπέροχη. Από το επεισόδιο 10 και μετά, τράβαγαν μονορούφι, αλλά έπαθα αυτό που είχα πάθει και στο Michiko To Hatchin - να μην μπορώ να δω πάνω από ένα επεισόδιο την ημέρα, εκτός απ' τα τελευταία, γιατί ήταν αυτοτελή κι έπρεπε να χωνέψω αυτά που είχε να μου πει το καθένα. Ορισμένα, σαν το 20, ήταν τόσο ωραία που στο τέλος καθόμουν σαν αποβλακωμένο και χάζευα την οθόνη, ενώ σκεφτόμουν τι είχα μόλις δει. Είναι MUST! Απίστευτη αισθητική, απίστευτο story-telling, φοβερά μηνύματα, καλοί χαρακτήρες - μπορεί να μην είχαν την τρομερή ανάπτυξη, αλλά ο καθένας τους παρουσιαζόταν ξεκάθαρα και βλέπαμε τον τρόπο που σκεφτόταν κι ενεργούσε, κι αυτό έφτανε. Ψήφισα τη Faye επειδή μου πρόσφερε το περισσότερο γέλιο αλλά και την περισσότερη πολυπλοκότητα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Όλους τους χαρακτήρες τους συμπάθησα όμως, εκτός από τον Vicious (seriously? name for the main villain, 'vicious'? How original) και την Julia (two-timing bitch δεν άντεξα το είπα!).
Spoiler:

Δείτε την, δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσετε.

#79 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 21:31

Ο Andy είναι από τους πιο αδικημένους χαρακτήρες που υπάρχουν σε σειρές. Έπρεπε να έχει τουλάχιστον ένα spin-off όπου θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, θα άλλαζε συνέχεια τίτλους και θα ήταν "cool and stuff" χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα, θα ήταν τέλειο.

ySss0UF.jpg

#80 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 22:18

Ο Andy είναι από τους πιο αδικημένους χαρακτήρες που υπάρχουν σε σειρές. Έπρεπε να έχει τουλάχιστον ένα spin-off όπου θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, θα άλλαζε συνέχεια τίτλους και θα ήταν "cool and stuff" χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα, θα ήταν τέλειο.

Χτυπάω παλαμάκια απ' τη χαρά μου. Απλά. Και μόνο στη σκέψη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#81 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 23:38

Σωστήηηη... :riiight: Ο, τι πιο ξεκαρδιστικό στη σειρά!
Spoiler:

#82 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 23:41

Ο, τι πιο ξεκαρδιστικό στη σειρά!

Χμ... Αυτό ή
Spoiler:
. Για μένα είναι δύσκολο. Ολόκληρο το 22ο session με στέλνει στο πάτωμα απ' τα γέλια, αλλά είναι ειδικά κάτι σημεία και στα άλλα επεισόδια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#83 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2012 - 21:34

Spoiler: ending spoilers, also, FEELS

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 31 Δεκέμβριος 2012 - 22:14

2bbd14fc.jpg

#84 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2012 - 22:10

Ευχαριστω πολυ για το Spoiler

#85 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2012 - 22:18

Ευχαριστω πολυ για το Spoiler

Ακόμα να το δεις, ρε αχαΐρευτε; Τί περιμένεις; :roar:

Τέλοσπάντων, το κάλυψα κι ας είναι αργά... didimakia, άλλη φορά πρόσεχε!

(Also, that post hit me right in the feels.)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#86 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠατρίδα είναι όπου αγαπάς και οπου σ' αρέσει...

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2013 - 16:57

Οκ μην αρχίσετε να πυροβολείτε γιατί έχω δεί μόνο τα 3 πρώτα επεισόδια μέχρι στιγμής και δεν έχω άποψη, αλλά είναι τοσο epic οσο λένε όλοι? :awww: Είναι λίγο slow η εκκίνηση ή απλώς έγώ έχω βάλει ψηλά τον πηχη μετά απο όλα όσα έχω διαβάσει? Η ιστορία αποκταέι κάποια πλοκή ή τα επεισόδια είναι αυτόνομα ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2013 - 17:05

Είναι κυρίως αυτόνομα αλλά δίνουν στοιχεία για τους πρωταγωνιστές που και που και εξετάζουν το παρελθόν τους. Μην απογοητεύεσαι. Θα καταλάβεις πόσο τέλειο είναι τη στιγμή που θα τελειώσει το τελευταίο επισόδειο και θα πεις: "This was fucking awesome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2013 - 20:19

Θα σου πω όπως το είχε περιγράψει ο αδερφός μου: Το Cowboy Bebop είναι μια σειρά που όταν τη συζητάς αρχίζεις με τη φράση "Θυμάσαι ένα επεισόδιο που....". Δεν το βλέπεις για να δεις μια επική ιστορία αλλά πολλές περιπέτειες των ίδιων χαρακτήρων. Υπάρχουν μικροαλλαγές, κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν των χαρακτήρων και ένα κλείσιμο στο τέλος αλλά αυτή είναι όλη η υπόθεση που έχει. Το δυνατό κομμάτι της σειράς είναι ότι κάθε επεισόδιο λέει μια ωραία ιστορία με σκηνές που σου μένουν και άριστο ήχο/animation/σκηνοθεσία. Οπότε, αν απόλαυσες τα επεισόδια που είδες, θα απολαύσεις όλη τη σειρά και στο τέλος θα γράφεις κι εσύ ύμνους γι αυτήν. Αν δε σου πολυάρεσαν και απλά τα είδες περιμένοντας να πάρει φόρα η σειρά και να σε οδηγήσει σε μια επική πλοκή,τότε θα απογοητευτείς.

15fkk04.jpg

#89 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠατρίδα είναι όπου αγαπάς και οπου σ' αρέσει...

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2013 - 23:30

Θα σου πω όπως το είχε περιγράψει ο αδερφός μου: Το Cowboy Bebop είναι μια σειρά που όταν τη συζητάς αρχίζεις με τη φράση "Θυμάσαι ένα επεισόδιο που....". Δεν το βλέπεις για να δεις μια επική ιστορία αλλά πολλές περιπέτειες των ίδιων χαρακτήρων. Υπάρχουν μικροαλλαγές, κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν των χαρακτήρων και ένα κλείσιμο στο τέλος αλλά αυτή είναι όλη η υπόθεση που έχει. Το δυνατό κομμάτι της σειράς είναι ότι κάθε επεισόδιο λέει μια ωραία ιστορία με σκηνές που σου μένουν και άριστο ήχο/animation/σκηνοθεσία. Οπότε, αν απόλαυσες τα επεισόδια που είδες, θα απολαύσεις όλη τη σειρά και στο τέλος θα γράφεις κι εσύ ύμνους γι αυτήν. Αν δε σου πολυάρεσαν και απλά τα είδες περιμένοντας να πάρει φόρα η σειρά και να σε οδηγήσει σε μια επική πλοκή,τότε θα απογοητευτείς.

Δεν είναι ότι δεν μου άρεσαν , ίσα ίσα μου φάνηκε πολύ όμορφο το anime και σκέφτομαι πως σε HD ανάλυση θα ήταν σκέτο eye candy . Απλώς για μια σειρα που απο πολλούς θεωρείτε το κορυφαίο ίσως anime όλων των εποχών δεν έμεινα με το στόμα ανοιχτό... Επίσης το αγγλικο voice acting μου φάνηκε πολύ μέτριο παρόλο που οι περισσότεροι λένε ότι είναι ίσως καλύτερο και απο το Ιαπωνικό.

Απο τη άλλη όμως δεν έχει εκνευριστικά παιδάκια για πρωταγωνιστές, δεν αναφέρουν τα ονόματα τους κάθε 15 δευτερόλεπτα και δεν υπάρχει κάποιος που θα σώσει τον κόσμο, όλα αυτά του δίνουν πολλούς πόντους στο βιβλιαράκι μου.

Θα δώ και τα υπόλοιπα επεισόδια και θα επανέλθω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2013 - 23:41

Ενδεχoμένως να βελτιωθεί η κατάσταση αν το δεις με το Iαπωνικό voice acting.