Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Επόμενος Strawhat nakama (Major Manga Spoilers)

• Please log in to reply
217 replies to this topic

Poll: Επόμενος Nakama (217 member(s) have cast votes)

Επόμενος Nakama

1. Boa Hancock (49 votes [22.17%] - View)

Percentage of vote: 22.17%

2. Buggy (12 votes [5.43%] - View)

Percentage of vote: 5.43%

3. Mr 3 (2 votes [0.90%] - View)

Percentage of vote: 0.90%

4. Jinbei (25 votes [11.31%] - View)

Percentage of vote: 11.31%

5. Bon Clay Mr 2 (24 votes [10.86%] - View)

Percentage of vote: 10.86%

6. Crocodile (5 votes [2.26%] - View)

Percentage of vote: 2.26%

7. Perona (10 votes [4.52%] - View)

Percentage of vote: 4.52%

8. Ace (16 votes [7.24%] - View)

Percentage of vote: 7.24%

9. Margueritte (6 votes [2.71%] - View)

Percentage of vote: 2.71%

10. Κάποιος Άλλος (32 votes [14.48%] - View)

Percentage of vote: 14.48%

11. Νίκος (21 votes [9.50%] - View)

Percentage of vote: 9.50%

12. Katsura (19 votes [8.60%] - View)

Percentage of vote: 8.60%

Vote Guests cannot vote

#151 Kotsografetas

Kotsografetas

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 13 November 2010 - 22:18

Βασικα κολλαει ο jinbei με τα skills που εχει(diver) αλλα δεν ειναι και τοσο καραγκιοζης, οποτε αν μπει θα γινει κολλητος με robin .:thatsit:

off:Ελπιζω να σουταρουνε τον brook καποια στιγμη.:bahhh:

#152 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,002 posts

Posted 13 November 2010 - 22:43

me too

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#153 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 13 November 2010 - 23:00

γιατί ρε παλικάρια τι σας έκανε?

#154 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,002 posts

Posted 13 November 2010 - 23:07

γιατί ρε παλικάρια τι σας έκανε?

γτ ειναι κακομοιρης απιστευτα βαρετοσ χαρακτηρας κουραστικος και τα αστεια του επαναλαμβανονται με τον ιδιο κρυοκωλο τροπο καθε φορα..... το γελιο του απο την αλλη ...εξαιρετικο.....καθε φοραπ το ακουω ψαχνω τις ωτοασπιδες μ

δν κανει για to crew.τελος.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#155 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 13 November 2010 - 23:38

κι εμένα στην αρχή δε μ'αρεσε. Αλλά μετά τον λάτρεψα. Είναι ο ορισμός του ανθρώπου που δε θα ωριμάσει ποτέ!!! Και αυτό πιστεύω τον κάνει ξεχωριστό στο πλήρωμα.

On topic τώρα. Και εγώ θέλω jinbei αλλά τον θεωρώ αρκετά δυνατό για crew member... Πάντως για μένα παίζει πολύ του hatchi αυτή τη στιγμή.

2po6sfa_jpg.gif

#156 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,002 posts

Posted 13 November 2010 - 23:54

κι εμένα στην αρχή δε μ'αρεσε. Αλλά μετά τον λάτρεψα. Είναι ο ορισμός του ανθρώπου που δε θα ωριμάσει ποτέ!!! Και αυτό πιστεύω τον κάνει ξεχωριστό στο πλήρωμα.

On topic τώρα. Και εγώ θέλω jinbei αλλά τον θεωρώ αρκετά δυνατό για crew member... Πάντως για μένα παίζει πολύ του hatchi αυτή τη στιγμή.

κοιτα αντικειμενικά μετα τα δυο χρονια π περασαν ολοι εγιναν πιο δυνατοι και το πληρωμα τωρα ειναι σε αλλο level....οποτε το επομενο μελοσ θα ειναι καποιος εξισου δυνατος...ο χατσι ειναι πιο αδυναμος και απο τον ουζαπο πριν την εκπαιδευση....φαντασου!.....

#157 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 14 November 2010 - 00:01

ας βγάλει κάποιος τον ace από το poll....

on topic
Spoiler:

#158 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 14 November 2010 - 00:04

απλά θεωρώ επειδή ο zoro και ο sanji ήταν από τη αρχή του OP οι πιο δυνατοί στο πλήρωμα (μετά τον luffy φυσικά), o jinbei θα χάλαγε αυτή την ισορροπία. Και πιστεύω έτσι θα μείνει ως το τέλος.

2po6sfa_jpg.gif

#159 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 14 November 2010 - 00:05

Νομιζω οτι ο Oda με τα τελευταια chapter εριξε ενα φασκελο στα 47 (46 χωρις εμενα) ατομα που ψηφισαν τη Hancock T_Τ

Βασικα αυτο εγινε για τους περισσοτερους απο το poll (πχ Ace....) αλλα τη Hancock την ειχαμε σχεδον σιγουρη.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#160 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 14 November 2010 - 01:01

Indeen, κι εγώ του έδινα ένα 73% να μπει η Boa. Δεν πειράζει, είδαμε αυτά που περιμέναμε έτσι και έμπαινε, δηλαδή αντιδράσεις υπολοίπως (κυρίως Sanji) έστω και για λίγο.

Τώρα για Hachi, παιδιά, δεν νομίζω. Έχουμε που έχουμε 2 ξιφομάχους, να μπει και τρίτος. Ακόμα και Jinbei, χλωμό, φαίνεται ανεξάρτητος χαρακτήρας. Εδώ στο πλήρωμα του Whitebeard δεν μπήκε και τον σεβόταν τόσο πολύ. Παρόλα αυτά γενικά για ψαράνθρωπο στο crew θα το έψηνα.... λογικά θα είναι κανένας καινούργιος που θα γνωρίσουν στο Fishman Island. Εκτός τώρα και αν μας πετάξει κανέναν Arlong και ψάχνουμε τα σαγόνια μας*!!

*μάλλον το δικό του σαγόνι, αφού είναι καρχαρίας. Fish Joke, Yohohohoho!!!
ΥΓ: Ο Brook είναι από τους αγαπημένους μου και ευτυχώς ο μόνος τρόπος να φύγει είναι να φτάσουν στον Laboon, aka να τελειώσει το One Piece, οπότε προφανώς θα τον έχουμε μέχρι τέλους (ή έστω μέχρι να διαλυθεί το πλήρωμα γενικά στα τελευταία, αλλά αυτό νομίζω δεν μετράει).
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#161 Kotsografetas

Kotsografetas

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 14 November 2010 - 17:46

Indeen, κι εγώ του έδινα ένα 73% να μπει η Boa. Δεν πειράζει, είδαμε αυτά που περιμέναμε έτσι και έμπαινε, δηλαδή αντιδράσεις υπολοίπως (κυρίως Sanji) έστω και για λίγο.

Τώρα για Hachi, παιδιά, δεν νομίζω. Έχουμε που έχουμε 2 ξιφομάχους, να μπει και τρίτος. Ακόμα και Jinbei, χλωμό, φαίνεται ανεξάρτητος χαρακτήρας. Εδώ στο πλήρωμα του Whitebeard δεν μπήκε και τον σεβόταν τόσο πολύ. Παρόλα αυτά γενικά για ψαράνθρωπο στο crew θα το έψηνα.... λογικά θα είναι κανένας καινούργιος που θα γνωρίσουν στο Fishman Island. Εκτός τώρα και αν μας πετάξει κανέναν Arlong και ψάχνουμε τα σαγόνια μας*!!

*μάλλον το δικό του σαγόνι, αφού είναι καρχαρίας. Fish Joke, Yohohohoho!!!
ΥΓ: Ο Brook είναι από τους αγαπημένους μου και ευτυχώς ο μόνος τρόπος να φύγει είναι να φτάσουν στον Laboon, aka να τελειώσει το One Piece, οπότε προφανώς θα τον έχουμε μέχρι τέλους (ή έστω μέχρι να διαλυθεί το πλήρωμα γενικά στα τελευταία, αλλά αυτό νομίζω δεν μετράει).

Και εγω πιστευω οτι ενας merman μετραει αλλα θα δειξει.
Αυτο με τους ξιφομαχους εχει ενα point εκτος και αν ο hachi εχει μαθει/αναπτυξει κανα skill.Θυμαμαι ειχε μια κλιση στο μελανι.
Θα ηθελα να δω εναν magician αργοτερα(το παω λιγο fairy tail:joyful:) αλλα ξεχωριζει γενικα απο το να βαλουν εναν ακομη swordman.

off:Εμενα ο brook ειναι ο χειροτερος μου,απιστευτα ενοχλητικος.Αυτο το μπαστουνι-σπαθι ειναι τερμα σπαστικο και δεν μου αρεσε καθολου η εξελιξη του στο μανγκα.Γενικα δεν μου αρεσε πολυ η ιδεα musician στο crew οπως επισης περιμενα εναν καλυτερο devil fruit user απο αυτον.Και εγω πιστευω θα μεινει μεχρι τελους αν και ποτε δεν σταματουμε να ελπιζουμε σε μια αποχωρηση:hehehe:

#162 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 16 November 2010 - 19:35

Πιστευω θα μπει ενας mermen completely new στο πληρωμα , απο το Fishman Island....και ίσως και ένας γίγαντας από το Elbaf....παντως όλοι αυτοί που λέγαμε τόσο καιρό(Jimbei , Hanckock , Ace , Mr.2) ακυρωθηκαν....

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#163 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 November 2010 - 21:30

Βασικα κολλαει ο jinbei με τα skills που εχει(diver) αλλα δεν ειναι και τοσο καραγκιοζης, οποτε αν μπει θα γινει κολλητος με robin .:thatsit:

να παρουνε τον καραγκουνη
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#164 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 16 November 2010 - 21:58

Εγω παντος θα προτειμουσα να εμπενε η Marguerrite απο οσους αναφερονται στο ποστ μαζι με την Βoa αν και δεν το βλεπω με τπτ,πιστευω οτι θα μας τον παρουσιασει αργοτερα ή να ειναι καποιος που δεν τον εχουμε σκευτει μεχρι τωρα

of topic
η Katsura ποια ειναι?? την εψαξα στο google και στο onepiece wiki αλλα δεν την βρηκα
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#165 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 16 November 2010 - 22:08

δεν υπάρχει η katsura πλάκα έχουν κάνει.:D
on topic: εγώ το κόβω να μπαίνει αρκετά αργότερα κανένας supernova!!! π.χ urouge

2po6sfa_jpg.gif