Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Επόμενος Strawhat nakama (Major Manga Spoilers)

• Please log in to reply
217 replies to this topic

Poll: Επόμενος Nakama (217 member(s) have cast votes)

Επόμενος Nakama

1. Boa Hancock (49 votes [22.17%] - View)

Percentage of vote: 22.17%

2. Buggy (12 votes [5.43%] - View)

Percentage of vote: 5.43%

3. Mr 3 (2 votes [0.90%] - View)

Percentage of vote: 0.90%

4. Jinbei (25 votes [11.31%] - View)

Percentage of vote: 11.31%

5. Bon Clay Mr 2 (24 votes [10.86%] - View)

Percentage of vote: 10.86%

6. Crocodile (5 votes [2.26%] - View)

Percentage of vote: 2.26%

7. Perona (10 votes [4.52%] - View)

Percentage of vote: 4.52%

8. Ace (16 votes [7.24%] - View)

Percentage of vote: 7.24%

9. Margueritte (6 votes [2.71%] - View)

Percentage of vote: 2.71%

10. Κάποιος Άλλος (32 votes [14.48%] - View)

Percentage of vote: 14.48%

11. Νίκος (21 votes [9.50%] - View)

Percentage of vote: 9.50%

12. Katsura (19 votes [8.60%] - View)

Percentage of vote: 8.60%

Vote Guests cannot vote

#76 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 November 2009 - 18:53

Από που και ωσπού περιμένουμε να το "μάθει", έχουν υπάρξει ποτέ άρκ προπονήσεων και μαθημάτων ? Μου φαίνετεαι σχεδόν σίγουρο πως ο ίδιος θα καταλάβει πως να το χρησιμοποιεί μέσα σε μάχες ή κάτι τέτοιο.
Posted Image

#77 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 November 2009 - 19:04

Από που και ωσπού περιμένουμε να το "μάθει", έχουν υπάρξει ποτέ άρκ προπονήσεων και μαθημάτων ? Μου φαίνετεαι σχεδόν σίγουρο πως ο ίδιος θα καταλάβει πως να το χρησιμοποιεί μέσα σε μάχες ή κάτι τέτοιο.

A.κ.α το εμα8ε μονος του:hahaha:.
Επειδη ξεχαστηκα ωραια 8α ηταν να παρει τον Pandaman.Εχουμε καιρο να τον δουμε.Φαντασου τον σαν κανονικο μελος τους πληρωματος αν και ειναι κριμα που δεν 8α μπορει να γινει ποτε αυτο γτ ειναι μονο special filler χαρακτηρας

Posted Image

#78 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 November 2009 - 19:31

Eγώ πάλι αυτό με το haki δεν το θεωρώ σημαντικό σε σχέση με το θέμα μας. Δεν το θεωρώ κριτηριο αυτό του γιατί να πάει η Hancock μαζί τους. (Αν και πάνω σ' αυτό, μπορεί μαθήματα να μην δώσει αλλά κάποιες συμβουλές δεν θα πείραζαν. Όχι τίποτα, μήπως μάθουμε και μεις περισσότερα γι αυτό.) Υπάρχει μια λίστα ολόκληρη του γιατί να πάει μαζί τους.
1)Το κόλλημα της με τον Λούφι.
2)Το χαβαλέ που θα χει κάθε φορά που θα ζηλεύει καμιά άλλη ή που θα προσπαθεί να τον ξελογιάσει
3)Η συνύπαρξη με τα άλλα μέλη του πληρώματος
4)Η αλλαγή του χαρακτήρα της σε πιο ανθρώπινο και ζεστό
5)Το ότι θα ξαναγυρίσει στο μέρος όπου είχε ζήσει ως σκλάβα, αφού εκεί βρίσκεται το πλοίο
6)Γνώση πάνω στους shichibukai και την κυβέρνηση.
7)Χρήσιμη δύναμη
8 )Σίγουρα δεν έχει ξεχάσει το παρελθόν της και θα θέλει να pay back τους ευγενείς. Αυτό δεν θα γίνει αν δεν μπει στο πλήρωμα.
Θα μπορούσα να βρω κι άλλα...Και δεν ξέρετε τι γίνεται καμιά φορά: Μπορεί μέχρι να τελειώσει το One piece να ξυπνήσει και ο άλλος ο κοιμισμένος.:P

Όλα αυτά είναι λόγοι για να μπει στο πλήρωμα μια που αν το δείτε απο την πλευρά του δημιουργού θα βοηθήσει πολύ αυτός ο χαρακτήρας για νέο υλικό. Τους κακούς κακούς ούτε που το διανοούμαι να πάνε με τον Luffy, οι υπόλοιποι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο. O Jinbei δεν θα ταιριάζει με το κλίμα. Τον Ace θα τον ήθελα να πάει μαζί τους αλλά χλωμό. Αν όντως όπως ειπώθηκε θα μπει καινούργιο άτομο σ' αυτό το arc στο πλήρωμα τότε αυτή θα είναι η Boa.

[Off topic]
Πάντως και να μην είναι τελικά αυτή, θα παίξει μεγάλο ρόλο το νησί της (νησί πολεμιστριών) όπως και του Jinbei στις περαιτέρω εξελίξεις. Η κυβέρνηση θα πέσει με ενωμένη προσπάθεια όχι μόνο των γνωστών πειρατών/επαναστατών κτλ. Οι strawhat ξεκίνησαν μια αλυσιδωτή αντίδραση το αποτέλεσμα της οποίας θα το δούμε...κάποτε. Btw δεν νομίζω ότι υπάρχει one piece.[Off topic/]

Edited by Nighteyes, 13 November 2009 - 19:39.

Posted Image

Posted Image

#79 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 17 November 2009 - 22:58

Φυσικά Hancock!!! Θέλουμε ακόμη ένα κορίτσι στο πλήρωμα, και φυσικά αυτή είναι η καταλληλότερη! Συμφωνώ απολύτως, Nighteyes, οπότε δεν λέω λόγους γιατί να μπει η Boa στο πλήρωμα... Παρ' όλα αυτά, θα φοβηθεί τις συνέπειες που θα έχει αυτό στο νησί της, άσε που δεν ξέρουμε αν θα αρνηθεί τον τίτλο της ως Shichibukai. Κι ας είναι ερωτευμένη με τον Luffy... :nosey:

Θα πω όμως πως ο Ace δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μέλος! Είναι και θα είναι με τον Whitebread, μέχρι αυτός να αποβιώσει...

Επίσης, ο Buggy θα μπορούσε να μπει στο πλήρωμα, είναι αρκετά cool σαν χαρακτήρας και έχει παρελθόν, πράγμα που είναι προϋπόθεση για να είναι κάποιος μέλος στο πήρωμα (αν και της Hancock είναι πιο ενδιαφέρον). Και κάτι άλλο, που δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό... ο Buggy δεν ξέρει για το One Piece; Άρα ο Luffy δεν θα τον ήθελε... :bahhh:

Όλοι οι υπόλοιποι είναι κρύοι και δεν ταιριάζουν σε καμία περίπτωση με το υπόλοιπο πλήρωμα... Δεν το συζητώ καν! :stubborn:
Ίσως ο Νίκος κάτι να λέει, αλλά...
Posted Image

#80 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 posts

Posted 29 January 2010 - 02:00

Δεν ξέρω ποιός θα μπεί ως νέος SH, φυσικά μόνο ο Oda ο θεός το ξέρει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι η Hancock ή γενικά γυναίκα!!! Αν σκεφτούμε ότι και τα 2 τα κορίτσια μας η Nami και η Robin έπαιζαν σε πολλά επεισόδεια πριν μπουν στο πλήρωμα"Σύμφωνα με τον Oda η Nami μπήκε επί Arlong και η Robin ήταν κακιά στην αρχή και δν τν ζήτησε ο Luffy να πάει μαζί τους αυτή το απαίτησε γτ τν έσωσε και ουσιαστικά μπήκε οριστικά στο Enies loby"...Άρα δεν μπορούμε να αποκλήσουμε τν Boa και στην τελική το WG πλέον την μισεί στα σίγουρα που αντι να βοηθήσει αυτους βοηθούσε τον Lyffy της!!!! :D
Άρα παίζει να έχουμε δεί τν καινούριο SH να τν λατρεύουμε και να μν το ξέρουμε ακόμη... Oda δαγκωτό στν BOA HANCOCK:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#81 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 January 2010 - 16:27

εγω φοβαμαι μην μας κανει καμμια μπινια οπως και στην arabasta(robin ενω ολλοι περιμεναμε vivi) αλλα αυτην την φορα με την χανκοκ... :@

2bbd14fc.jpg

#82 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 29 January 2010 - 19:42

Φερτε τον θεο
Posted Image

Posted Image

#83 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 31 January 2010 - 02:08

Nah o Buggy τώρα έχει βρει νέους που τον έχουν σα θεό...Άσε που δε θα ήταν απόδεχτός από τους άλλους (ειδικά Νάμι και Ζορο) οπότε μάλλον προς Hanckock τείνουμε....

#84 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 31 January 2010 - 02:13

χανκοκ με τιποτα ....
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#85 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 31 January 2010 - 23:43

ή fishman(καποιος καινουριος που θα τον δουμε αργοτερα) ή η caimie που την ξερουμε ηδη ή ο mr2...εγω θελω τον κυριο 2,αλλα δν λεω και οχι για ψαρανθρωπο

Posted Image

#86 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 posts

Posted 01 February 2010 - 00:04

Perona ως το λιγότερο απίθανο αφού είναι μαζί με τον ζορο και δεν έχει και τπτ να κάνει.

Βοα δεν, γιάτι έχει ένα νησί να κυβερνήσει(βλεπε Vivi) + cheat devil fruit
Croc, Mr3 δεν, έχουν τα δικά τους σχέδια
Μr2 δεν, πολύ θα το ήθελα αλλά μετά την special περιποίηση από magellan...
Buggy δεν, κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει δικό του πλήρωμα
Ace δεν, πολύ πιο δυνατός απο luffy
Jimbey δεν, λογικά πιο δυνατός από luffy και πιθανότατα θα πάρει καποιο πόστο στους νέους WB ή ότι απογίνουν.

Από την άλλη ο Brook δεν έχει ενσωματωθεί καλά καλά να πάρουν και άλλον?
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#87 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 01 February 2010 - 00:21

+1 απο μενα Cuttyflam

ηρεμηστε ρε παιδια... και αν το σκεφτειτε ο Brook και ο Franky μπηκαν πανω κατω μαζι...με πολυ μικρη διαφορα.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#88 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 February 2010 - 00:24

Εάν ο Oda είπε "former boss villain", η Boa βγαίνει αυτόματα. Από πότε ήταν "boss villain" ετούτη; Για μερικά μόνο chapter/episodes; Όταν ακούω "former boss villain" μου έρχονται στο νου οι κύριοι "κακοί" σε ένα μεγάλο arc, π.χ. Crocodile, Arlong κτλ, πράγμα που η Hancock δεν ήτανε ποτέ.

Εάν η Boa ακολουθήσει τον Luffy, θα το κάνει μόνο και μόνο για να είναι μαζί του. Αυτό αυτομάτως θα με κάνει να θεωρήσω το OP ένα από τα πιο ΗΛΙΘΙΑ shounen, στο επίπεδο του Naruto: doormat female characters that follow the male because of a shallow, childish, stupid crush... ρε τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει... *γκουχSaskuraγκουχ* Θα σε ακολουθήσω παντού, ακόμη και στα σχέδιά σου για εκδίκηση, γιατί είμαι ένα θήλυ αδύνατο να σκεφτώ πράγματα για τον εαυτό και αντ'αυτού βάζω έναν άνερ ως το κέντρο της ύπαρξής μου λόγω ενός παιδιάστικου, πεισματάρικου συναισθήματος, το οποίο εγώ είμαι αρκετά ανώριμη να το αποκαλώ αγάπη!!

Κάααααανε μου τη χάρη Oda, ΜΗ. ΤΥΧΟΝ. Μια χαρά προσωπικές επιθυμίες και όνειρα προ-Luffy έχουν τα κορίτσια του OP έως τώρα, πράγμα που τις κάνει ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Δε θα τα χαλάσουμε τώρα για μια ψωνισμένη ονειροπόλα!

EDIT: ΝΙΚΟΣ FTW, ΡΕ!!!!!

Posted Image

#89 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 14 February 2010 - 17:54

Για μενα ειναι ξεκαθαρο οτι θα μπει ο Bon Clay!Διοτι:
1)Δεν ειναι απτα τουμπανα του OP,δν υπαρχει πιθανοτητα να βαλει καποιον Logia πχ η σαν τον Jimbei που ειναι ο πιο τουμπανο fishman.Ομως το φρουτο το mr2 ειναι απτα πιο χρησιμα σιγουρα και θα βοηθησει πιο πολυ στην πλοκη του manga παρα στο να ξεκανει καποιον δυνατο αντιπαλο,κατι που οι περισοτεροι υποψηφιοι στερουνται πιστευω γιατι ειναι απλα δυνατοι/χωρις κανενα special φρουτο.Το μονο special το εχει η boa(haoushoku) αλλα εφοσον το εχει κ ο luffy μπαινει στο τσουβαλι με τους υπολοιπους.
2)Χωρις να σποιλαρω αυτους που δν διαβαζουν manga,εχει αποδειξει πλεον ο Bon οτι τον θεωρει nakama τον Luffy και θα κανε τα παντα για να τον βοηθησει.Που σημαινει οτι θα στηριξει και θα ακολουθησει χωρις δισταγμο στο ταξιδι του για PK.To crew που ειχε δν πιστευω οτι ειχε τον ιδιο δεσμο που εχει δημιουργηθει τωρα μεταξυ Luffy και mr2.Eχει κανει τα πιο πολλα μεχρι στιγμης για τον Luffy,που του δινει σημαντικο προβαδισμα!
3)Μετα απτo τελευταιο σκηνικο που εγινε με τον Bon ειδικα,με την κοινη λογικη ειναι ο τελευταιος υποψηφιος για το crew του Luffy.Ομως με την λογικη του shounen νομιζω οτι ειναι ο πιο πιθανος,το βλεπω δλδ σαν να μας το κοβει εκει επιτηδες,διοτι θα μας τον εμφανισει ξανα την στιγμη που δεν θα το περιμενουμε και θα ειναι η στιγμη που ο Luffy θα τν καλεσει ως new nakama.
4)Boa,Buggy,mr3,Jimbei,Croc,perona εχουν αδιαμφισβήτητα για μενα ενα κοινο επισης:περισσοτερη κακια μεσα τους,και λιγοτερη τρελα.Απτην αλλη ο Βon Clay εχει περισσοτερη χαζομαρα και λιγοτερη κακια.Στοιχειο σημαντικο γιατι κολαει πολυ στους Mugiwara.
5)τελος,πολλοι ζητησαν αντρα,πολλοι ζητησαν γυναικα...Ο Oda μασ δινει την μεση λυση:Okama:riiight:

#90 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 14 February 2010 - 21:38

Boa Hancock...:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Posted Image