Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Skip Beat!

• Please log in to reply
44 replies to this topic

#31 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 01:42

Δεν γινόταν να τελειώσει αλλιώς σε 25 επισόδεια.Τουλάχιστον είναι το ιδανικό τέλος αν τελικά βγάλουν 2η season*crosses fingers* I want more of my Kyoko-sama animated!
Btw,ξέρει κανείς αν πρόκειται να βγουν κι άλλα επεισόδια από (πρώην)Ureshii-Yoroshiku;Eίχα εγκαταλείψει κάθε ελπίδα αλλά βγάλανε μέχρι το 10 από το 7(αν θυμάμαι καλά) που το είχαν αφήσει.

2s9p2fs.jpg

#32 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 19:09

για να ανανεώσουμε λίγο το thread
Ok πριν αρχίσουν οι εξετάσεις είδα σε 2 μέρες και τα 25 επεισόδια και θέλω να ανακοινώσω οτι παίρνω τα λόγια μου πίσω.Η σειρά είναι καταπληκτική.Αντάξια του μάνγκα όχι αλλά έριξα πολύ περισσότερο γέλιο απο τη πρώτη φορά που το είδα.Τον Ren-sama τον έχουν χαλάσει λίγο ως προς το σχέδιο και στο game για το ds ακόμη περισσότερο αλλά δε πειράζει.Ο huzbando μου δε χάνει τη γοητεία του με καμιά παναγιά
Και μια λεπτομέρεια που αναρωτιέμαι πως το πρόσεξα:Το μέρος που είναι σαν καφετέρια μέσα στην LME και μιλάνε στα πρώτα επεισόδια ο Sawara-san με την Kyoko-sama λέγεται Blue Wars.Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.
Spoiler:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#33 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 15:28

Δεν μπορώ να πω πως δεν ήλπιζα για ένα διαφορετικό τέλος, αλλά αντικειμενικά ήταν καλό.. Χωρίς να αλλάξουν την πλοκή του manga (που γίνεται καμιά φορα), χωρίς να το κάνουν γλυκανάλατο shoujo και δράμα, πιστεύω πως ήταν από τα πολύ δυνατά anime στην συγκεκριμένη κατηγορία.. Ωστόσο μια δεύτερη season που να ακολουθεί το manga στο ίδιο ύφος δε θα με χάλαγε..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#34 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 13:57

Χωρίς να έχω διαβάσει το manga
μου άρεσε πάρα πολυ η σειρά αλλά το τέλος ήταν κάπως πρόχειρο.
σαν να τους ειδοποίησαν λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου να κόψουν την σειρά.
ήταν πολύ χάλι, άσε που δεν προλαβαίνουμε να μάθουμε
για το παρελθόν που τους ενώνει τίποτα.

πάντως μακάρι να σημαίνει οτι θα βγεί και άλλη σαιζόν επειδη
θα ήθελα να δω την δικαίωση της κυοκο.

#35 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 14:15

σαν να τους ειδοποίησαν λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου να κόψουν την σειρά.
ήταν πολύ χάλι, άσε που δεν προλαβαίνουμε να μάθουμε
για το παρελθόν που τους ενώνει τίποτα.

Έτσι ακριβώς είναι.Προσωπικά δεν ήξερα ότι το 25 είναι το final episode.Μετά το έμαθα και έπαθα λίγο.
Εγώ πάντως σου προτείνω να αρχίσεις και το μάνγκα.Το ανιμε έχει ως βάση του την Kyoko και τις σχέσεις της με Sho-Ren-Kanae.Το μάνγκα σου δίνει πολλά περισσότερα.Και έχει περισσότερο γέλιο.Απλά είναι Ongoing και μας βγαίνει η πίστη μέχρι να βγουν τα scanlations.

#36 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 22:39

ευχαριστώ για την πρόταση αλλά το σενάριο δεν είναι αρκετό για να με
κανει να διαβάσω τα manga.

εγώ τα μάnga τα θέλω μαύρα σαν τον καφέ μου.

#37 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 16:35

14 επεισόδια so far,και έχω να πω ότι αυτό το Shoujo τα σπάει...

Μ αρέσει που ασχολείται γενικός με την Showbiz,τομέας που με ενδιαφέρει αρκετά,και η Kyoko είναι όλα τα λεφτά(ειδικά η inner φωνή της και τα διαβολάκια που βγαίνουν από μέσα της)!

Από αντρικούς χαρακτήρες έχω να πω ότι πάω υπερβολικά τρελά των Tsuruga Ren,και τον Director που ήταν για το commercial τους αλλά αυτός εμφανίστηκε για λίγο(δεν ξέρω άμα τον δείχνει και πιο μετά)!

Αλήθεια κόβεται απότομα το Anime?Κρίμα και μαρεσει πολύ,ίσως να συνεχίσω και το manga μόλις το τελειώσω...

Berserk___Gatsu.jpg

#38 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 09:26

14 επεισόδια so far,και έχω να πω ότι αυτό το Shoujo τα σπάει...

You are sooooo right!:riiight:

Από αντρικούς χαρακτήρες έχω να πω ότι πάω υπερβολικά τρελά των Tsuruga Ren,και τον Director που ήταν για το commercial τους αλλά αυτός εμφανίστηκε για λίγο(δεν ξέρω άμα τον δείχνει και πιο μετά)!

Έτσι έτσι άλλη μια ψήφος για τον husbando μου!Ο Director αν δε μ'απατά η μνήμη μου δεν ξαναεμφανίζεται μετά το commercial ούτε στο anime ούτε στο manga.

Αλήθεια κόβεται απότομα το Anime?Κρίμα και μαρεσει πολύ,ίσως να συνεχίσω και το manga μόλις το τελειώσω...

Απότομα και λίγο φλου.Ξεκάθαρο τέλος δε δίνει γι'αυτό και ελπίζουμε σε μια δεύτερη σέζον.Μετά το ανιμε αν θες συνέχισε το μάνγκα αλλά σου προτείνω να το πιάσεις από την αρχή γιατί στο ανιμέ αφαιρούνται πολλά πράγματα που αφορούν τη Kyoko και τον Ren(αυτά στα λέει μια κοπέλα που έχει διαβάσει το μάνγκα 4 φορές.i just can't get enough!)

#39 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 14:40

21 επεισοδια so far,μολις ειδα τον Ogata και ειναι μακραν για μενα ο πιο σπαστικος και μισητος χαρακτηρας της σειρας,Otoku janai kore wa....(αμα το ειπα σωσταXD)

Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#40 Exosouler

Exosouler

L2J Pro Developer

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 23:30

παιδιά ξέρετε αν θα βγεί 2nd Season?
Spoiler:

#41 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 07:51

βγήκαν τώρα πρόσφατα πάλι φήμες αλλά ήταν απλά παρεξήγηση.Κάποιοι μπέρδεψαν τις ημερομηνίες και θεώρησαν ότι τον Οκτώβριο του 2010 θα έβγαινε νέα σεζόν.Μόνο που στο site γράφει Οκτώβριος 2008(που προβλήθηκε η σειρά).Whatever!Με τον πόνο μας παίζουν....

#42 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 12:02

Εγώ έχω ψάξει για πληροφορίες για 2η σεζόν και δεν έχω βρεί κάτι.Ελπίζω να μην το ξεχάσουν πως αυτό χρειάζεται δεύτερη σεζόν και το αφήσουν έτσι.Βέβαια υπάρχει και το manga για συνέχια αλλά και πάλι ο τρόπος που τελείωσε δείχνει πως συνεχίζεται.Καλά θα ήταν να είχαν κάνει και άλλη σεζόν ήδη μιας και το manga είναι τόσο προχορημένο.Εκτός αν περιμένουν να τελείωσει το manga,που όπως το βλέπω εγώ θα πάρει ακόμα χρονια...οπότε για το anime αν το κάνουν όταν τελειώσει το manga θα έχει αφήσει απ'έξω πολλά συμβάντα του manga στοιχηματίζω.

#43 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 20:53

που το λέγαμε;
που το λέγαμε;
έγινε dorama στην Taiwan

#44 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 18:42

Yep i know.Όσο κι αν αγαπώ τους Suju ο Siwon για Ren και ο Donghae για Dicktaro δεν κάνουν.Ελπίζω μόνο να αποφασίσει η Ιαπωνία να ρίξει καμιά ματιά στο μάνγκα.

#45 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 19:09

η Ιαπωνία προσπαθεί εδώ και πόσα χρόνια για να κάνει το σήριαλ
αλλά όλο συναντάει προβλήματα γι αυτό και δεν έχει γίνει μέχρι τώρα
εγώ θέλω να το δω πιο πολύ επειδή οι ταιβανέζοι κάνουν πολύ αστεία δραμας