Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Skip Beat!

• Please log in to reply
44 replies to this topic

#16 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 15 February 2009 - 03:45

Ξέρεις εκτός από σε Celcius η θερμοκρασία μετριέται και σε Fahrenheit και προφανώς αυτοί την έγραψαν στη δεύτερη μορφή.

39C = 102.2F

Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν έκανα τη μετατροπή για να δω αν όντως ισχύει:yawn2:Εφόσον η Kyoko είπε 39 νομίζω το λογικό θα ήταν να το μεταφράσουν σε Celsius c'mon,let me rant for no actual reason XP,εκτός πια αν είναι τόσο διαδεδομένοι οι Fahrenheit παγκοσμίως...anyway,δεν έχει και τόση σημασία after all~
@Αnelis,αυτό που λες ισχύει και με χάλασε στην αρχή κι εμένα αλλά πλέον δεν με πειράζει,έχω τρελαθεί με τους seiyuu,τα λατρευτά Kyoko demons animated και τα υπέρτατα chibies!Δεν παίζει να το droppάρω!
Epic ep18 moment:
Spoiler:

Edited by amaya3, 06 June 2009 - 04:08.

2s9p2fs.jpg

#17 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 15 February 2009 - 11:08

Epic ep18 moment:

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha: είναι πραγματικά επική στιγμή!!!μια απο τις καλύτερες που χουμε δει!!!Μακάρι να το τελείωνε κιόλας αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε ολα σε αυτή τη ζωή.

Eδιτ:To επεισόδιο 19 έχω την εντύπωση ή διαστρεβλώνει λίγο τα πράγματα?
Spoiler:

Edited by miko-chin, 17 February 2009 - 21:05.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#18 Ritsuka

Ritsuka

Anime Fan

• Members
  • 190 posts

Posted 18 February 2009 - 01:19

Ειδα πριν λιγο το πρωτο episode Skip Beat :ureshii:. Mαρεσε μπορω να πω αρκετα! Εβαλα να κατεβουν και τα αλλα επεισοδια. Ειχα διαβασει πριν 2 χρονια περιπου τα πρωτα 3 manga κ λατρεψα παρα πολυ την Kyoko!Εχω ριξει απιστευτο γελιο με τιs σκηνεs που νευριαζει και πεταγοντε δαιμονεs τηs :hehehe: Να σαs ρωτησω.. μονο το Sub Team : Chihiro εχει κανει Eng Sub ?

Edited by Ritsuka, 18 February 2009 - 03:28.

#19 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 19 February 2009 - 00:16

Αχχχχ!!! Τι λατρεία! Το αγαπώ πολύ αυτό το μανγκα! Και όταν έμαθα ότι έγινε και ανιμε το παρακολουθούσα κάθε βδομάδα στο youtube από το kookiemonsterreturns!!!! Έκανε τέλεια μετάφραση και είχε τέλεια ποιότητα!!! Αλλά το κόψανε, ******!!!!! Καταραμένα δικαιώματα......

Καλά η Κυοκο ΘΕΑ!!!! :nod: Η κοπέλα δεν υπάρχει!!!!! Ειδικά εκεί που καφιέται και γελάει κάπως σαν "χο χο χο χο χο" είναι όλα τα λεφτά!:kakaka: Πεθαίνω στο γέλιο ειδικά εκεί που κάνει τον Μπό τον κόκκορα!!!!

Edited by ai_chan, 19 February 2009 - 11:03.
ενα λαθακι...

#20 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 04 March 2009 - 00:48

Respect σε Kyoko Ren και Sho(Miyano-san μας καταστρέφεις με τη φωνή σου) καταπληκτικοί χαρακτήρες...Ανυπομονω για το επομενο που ακομα να το subαρουν....

@miko-chin: Κι όντως στο 19 η σκηνή στο τέλος ήταν ακυρη..Στο μάνγκα όμως υπάρχει αλλά πολύυυυυυυ πιο μετά!!

@Ritsuka: Προσωπικά το παρακολουθώ από 2 groups Chihiro και Crustyroll, τουλάχιστον το τελευταίο group δεν καθηστερεί να βγάλει τα επεισόδια...

Edited by EarlCainHargreaves, 05 March 2009 - 20:26.

Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#21 Ritsuka

Ritsuka

Anime Fan

• Members
  • 190 posts

Posted 07 March 2009 - 03:09

Thanx EarlCainHargreaves . Εχω κατεβασει απο Crystyroll episodes κ το προτιμω κ εγω απο τα αλλα groubs. Μεχρι τωρα απο ολα τα επεισοδια τα αγαπημενα μου ειναι το 10 κ 11 με το Bo :hahaha: πολυ γελιο.
my favourite scene οι Bo-δαιμονες :kakaka::
Spoiler:

#22 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 07 March 2009 - 03:29

Lol btw just cain is fine ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν επέλεγα username!!
Εμένα γενικότερα μ'αρέσουν οι δαίμονες της Kyoko ειδικά όταν είναι να αντιμετωπίσουν το δαιμονάκο Sho ξεκαρδίζομαι!!
Spoiler:

Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#23 HelenKoR

HelenKoR

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 11 March 2009 - 19:04

Απλα τελειο !!!! :nbleed:

μπηκα crunchyroll να δω τι παιζει και επεσα πανω στο Skip Beat
ειδα το πρωτο επεισοδιο και απλα το λατρεψα ! ειδα τα 20 επεισοδια σε μια μερα ! μονορουφι !

και επειδη δεν αντεχα να περιμενω ποτε θα εβγαινε το 21 επ.(δηλαδη δεν μπορουσα να περιμενω 1 μερα) μεταπηδησα στο manga (στο onemanga.com) για να δω τι γινεται στην συνεχεια ... 136 επ. manga σε 2 μερες ! :nbleed:

αλλα δυστυχως δεν εχει τελειωσει ακομα οποτε αναμενω στο pc μου :emptyonexg1:

:byejg9:

btw το πρωτο opening μ'αρεσε περισσοτερο :tensai:

Youtube Video

Edited by Kenny, 18 March 2009 - 11:52.
merged

Hell 'n' Core

#24 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 11 March 2009 - 21:00

βασικά εμένα ούτε τα opening ούτε τα closing themes μ'άρεσαν.Πάντως θα το ξαναπώ οτι παραλείπουν πολλές λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο στην εξέλιξη
Spoiler:

#25 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 March 2009 - 11:09

πΩΩΩΩ!!! Μιλαμε δεν θα μπορουσα να κανω μεγαλυτερη μ&^%κια! Το ειχα αφησει να καθεται στο σκληρο!
Epic epic epic! Το ειδα σε 2 μερες! Kyoko θεα! Κριμα που εμενει μονο ενα επ για να τελειωσει.
Βασικα δεν μπορω να φανταστω τι θα γινει σε αυτο το τελευταιο επ. Δηλαδη εννοω οτι πολυ αποτομα θα κλεισει γιατι δεν ξερω τι θα πρωτοδειξει. Μακαρι να εχει και s2.

Ερωτηση...

Spoiler:

Posted Image

#26 HelenKoR

HelenKoR

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 30 March 2009 - 12:06

μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο :wooi2:

παντως το manga (που εχει φτασει στα 137) συνεχιζει πιο πολυ απο το σημειο που εμεινε το anime .
αχ ! :nbleed:
Hell 'n' Core

#27 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 30 March 2009 - 12:17

Τελείωσε......!:cry5:Νandeeee??:nanteee:Kαλή προσπάθεια για τέλος
Spoiler:

but come on!We want more!2nd season nao kthnxbai
Απάντηση στην ερώτηση:
Spoiler:

Edited by amaya3, 15 April 2009 - 01:43.

2s9p2fs.jpg

#28 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 March 2009 - 23:17

Το περιμενα οτι θα τελειωνε καπως ετσι...

Spoiler:

Posted Image

#29 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 01 April 2009 - 15:12

βασικά εμένα ούτε τα opening ούτε τα closing themes μ'άρεσαν.Πάντως θα το ξαναπώ οτι παραλείπουν πολλές λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο στην εξέλιξη

συμφωνω..συμφωνω
το 2ο βεβαια ισχυει στα περισσοτερα ανιμε απο μανγκα

Spoiler:

seishun jidai wa watashi no subete desu

#30 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 02 April 2009 - 12:43

Πιο απαίσιο επεισόδιο δεν έχω δει αυτή τη χρονιά
Spoiler:

Βασικά δεν το ήξερα καν οτι το 25 θα είναι το τελευταίο και μόλις το ανακάλυψα χάρηκα(όχι γιατί θα τελείωνε) αλλά γιατί περίμενα ένα φανταστικό επεισόδιο.Όταν τελείωσε το επεισόδιο ήμουν κάπως έτσι:borednn9: και αμέσως μετά φώναζα "WWWWhhhhaaaaattttt????".Κατα τ'άλλα δεν αντέδρασα καθόλου.