Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Skip Beat!
Posted 15 April 2009 - 01:42
Btw,ξέρει κανείς αν πρόκειται να βγουν κι άλλα επεισόδια από (πρώην)Ureshii-Yoroshiku;Eίχα εγκαταλείψει κάθε ελπίδα αλλά βγάλανε μέχρι το 10 από το 7(αν θυμάμαι καλά) που το είχαν αφήσει.

Posted 04 June 2009 - 19:09
Ok πριν αρχίσουν οι εξετάσεις είδα σε 2 μέρες και τα 25 επεισόδια και θέλω να ανακοινώσω οτι παίρνω τα λόγια μου πίσω.Η σειρά είναι καταπληκτική.Αντάξια του μάνγκα όχι αλλά έριξα πολύ περισσότερο γέλιο απο τη πρώτη φορά που το είδα.Τον Ren-sama τον έχουν χαλάσει λίγο ως προς το σχέδιο και στο game για το ds ακόμη περισσότερο αλλά δε πειράζει.Ο huzbando μου δε χάνει τη γοητεία του με καμιά παναγιά
Και μια λεπτομέρεια που αναρωτιέμαι πως το πρόσεξα:Το μέρος που είναι σαν καφετέρια μέσα στην LME και μιλάνε στα πρώτα επεισόδια ο Sawara-san με την Kyoko-sama λέγεται Blue Wars.Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.
Posted 11 June 2009 - 15:28
Posted 31 August 2009 - 13:57
μου άρεσε πάρα πολυ η σειρά αλλά το τέλος ήταν κάπως πρόχειρο.
σαν να τους ειδοποίησαν λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου να κόψουν την σειρά.
ήταν πολύ χάλι, άσε που δεν προλαβαίνουμε να μάθουμε
για το παρελθόν που τους ενώνει τίποτα.
πάντως μακάρι να σημαίνει οτι θα βγεί και άλλη σαιζόν επειδη
θα ήθελα να δω την δικαίωση της κυοκο.
Posted 31 August 2009 - 14:15
σαν να τους ειδοποίησαν λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου να κόψουν την σειρά.
ήταν πολύ χάλι, άσε που δεν προλαβαίνουμε να μάθουμε
για το παρελθόν που τους ενώνει τίποτα.
Έτσι ακριβώς είναι.Προσωπικά δεν ήξερα ότι το 25 είναι το final episode.Μετά το έμαθα και έπαθα λίγο.
Εγώ πάντως σου προτείνω να αρχίσεις και το μάνγκα.Το ανιμε έχει ως βάση του την Kyoko και τις σχέσεις της με Sho-Ren-Kanae.Το μάνγκα σου δίνει πολλά περισσότερα.Και έχει περισσότερο γέλιο.Απλά είναι Ongoing και μας βγαίνει η πίστη μέχρι να βγουν τα scanlations.
Posted 31 August 2009 - 22:39
κανει να διαβάσω τα manga.
εγώ τα μάnga τα θέλω μαύρα σαν τον καφέ μου.
Posted 25 September 2009 - 16:35
Μ αρέσει που ασχολείται γενικός με την Showbiz,τομέας που με ενδιαφέρει αρκετά,και η Kyoko είναι όλα τα λεφτά(ειδικά η inner φωνή της και τα διαβολάκια που βγαίνουν από μέσα της)!
Από αντρικούς χαρακτήρες έχω να πω ότι πάω υπερβολικά τρελά των Tsuruga Ren,και τον Director που ήταν για το commercial τους αλλά αυτός εμφανίστηκε για λίγο(δεν ξέρω άμα τον δείχνει και πιο μετά)!
Αλήθεια κόβεται απότομα το Anime?Κρίμα και μαρεσει πολύ,ίσως να συνεχίσω και το manga μόλις το τελειώσω...
Posted 26 September 2009 - 09:26
14 επεισόδια so far,και έχω να πω ότι αυτό το Shoujo τα σπάει...
You are sooooo right!
Από αντρικούς χαρακτήρες έχω να πω ότι πάω υπερβολικά τρελά των Tsuruga Ren,και τον Director που ήταν για το commercial τους αλλά αυτός εμφανίστηκε για λίγο(δεν ξέρω άμα τον δείχνει και πιο μετά)!
Έτσι έτσι άλλη μια ψήφος για τον husbando μου!Ο Director αν δε μ'απατά η μνήμη μου δεν ξαναεμφανίζεται μετά το commercial ούτε στο anime ούτε στο manga.
Αλήθεια κόβεται απότομα το Anime?Κρίμα και μαρεσει πολύ,ίσως να συνεχίσω και το manga μόλις το τελειώσω...
Απότομα και λίγο φλου.Ξεκάθαρο τέλος δε δίνει γι'αυτό και ελπίζουμε σε μια δεύτερη σέζον.Μετά το ανιμε αν θες συνέχισε το μάνγκα αλλά σου προτείνω να το πιάσεις από την αρχή γιατί στο ανιμέ αφαιρούνται πολλά πράγματα που αφορούν τη Kyoko και τον Ren(αυτά στα λέει μια κοπέλα που έχει διαβάσει το μάνγκα 4 φορές.i just can't get enough!)
Posted 26 September 2009 - 14:40
Posted 12 July 2010 - 23:30
Posted 13 July 2010 - 07:51
Posted 13 July 2010 - 12:02
Posted 12 April 2011 - 20:53
που το λέγαμε;
έγινε dorama στην Taiwan
Posted 13 April 2011 - 18:42
Posted 13 April 2011 - 19:09
αλλά όλο συναντάει προβλήματα γι αυτό και δεν έχει γίνει μέχρι τώρα
εγώ θέλω να το δω πιο πολύ επειδή οι ταιβανέζοι κάνουν πολύ αστεία δραμας