Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 3 votes

Anime.Awmn - [A.A]

• Please log in to reply
353 replies to this topic

#256 Sdf

Sdf

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 25 September 2013 - 00:47

Αυτό θα πει ξενέρα.....

#257 Ace C. Speededitos

Ace C. Speededitos

Anime Amateur

• Members
  • 114 posts

Posted 16 October 2013 - 13:57

Για όσους θέλουν να δουν τη σελίδα που ετοιμάζαμε και πώς τη σκεφτόμασταν, μπορείτε να συνδεθείτε με τα παρακάτω στοιχεία στη διεύθυνση www.anime-awmn.net. 

username: ace

pass: acespeed

Λογικά η σελίδα θα υπάρχει μέχρι και τις 6.1.2014. 

Τα τόρρεντς της ομάδας μπορείτε να τα βρείτε εδώ για όσους δεν διαβάζουν την αρχική δημοσίευση και τα περισσότερα τα διαμοιράζει σέρβερ 24/7 (ευχαριστίες στον bahamut).

#258 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 16 October 2013 - 15:16

Oπότε το διαλύσατε; 

Posted Image

#259 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 16 October 2013 - 16:19

Κρίμα! Γιατί δεν μετακινήστε σε άλλο domain αντιγραφωντας τον κώδικα και τελειώνοντας τον;

#260 Ace C. Speededitos

Ace C. Speededitos

Anime Amateur

• Members
  • 114 posts

Posted 17 October 2013 - 15:42

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί η λειτουργία της σελίδας.

Αν στο μέλλον υπάρξουν οι προϋποθέσεις και θελήσουμε να φτιάξουμε κάποια άλλη, θα το κάνουμε.

Μέχρι τότε, στον τράκερ θα αναρτώνται τυχόν νέα επεισόδια/έργα. 

#261 elean

elean

Keiko

• Members
  • 56 posts

Posted 30 October 2013 - 22:43

Λίγο seed στο Eden of the East, Natsume Yuujinchou, Zoku Natsume Yuujinchou, Natsume Yuujinchou San, Memories, Howl's Moving Castle, Eureka Seven: Pocket Full of Rainbows.

Edited by elean, 30 October 2013 - 23:36.

#262 koukoubloukou

koukoubloukou

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 01 November 2013 - 17:59

Και κει που λες πάπαλα οι Anime-Awmn.. Να που τους βρίσκεις πάλι μπροστά σου! https://twitter.com/AnimeAwmn :8):

#263 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 01 November 2013 - 21:49

Παρόλο που δεν ανοίξατε την νέα σελίδα χαίρομαι που δεν σταματήσατε τελείως αλλά συνεχίζεται να βγάζετε επεισόδια!

Posted Image

#264 mary70

mary70

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 03 November 2013 - 14:25

Εγώ πάλι θα περιμένω να σας δω ξανά σε σελίδα ... άλλωστε είστε το μόνο γκρουπ που δεν παράτησε ποτέ τίποτα ... άρα ίσως να μην παρατήσετε κι αυτό ... απλά κάνετε κάποιο διάλειμμα ... χρειάζεται σε όλους ...

Στα πιο πρακτικά θέματα τώρα νομίζω πως ίσως είμαι το μόνο άτομο που δεν μπορώ να κατεβάσω από σας ... έχω δοκιμάσει τα πάντα ... είναι σαν απλά να είμαι μπαναρισμένη ... δεν μπορώ να συνδεθώ ποτέ με seeders ακομα κι αν υπάρχουν πολλοί ... μπορώ μόνο σε αρκετά σπάνιες περιπτώσεις να συνδεθώ με leechers ... κι αν είμαι τυχερή ίσως καταφέρω να κατεβάσω από αυτούς (αν και πολύ σπάνια) ... και κυρίως οι leechers που συνδέομαι πιο εύκολα είναι οι ξένοι ... αυτοί που δεν έχουν ελληνική σημαία ...

Από τον nyaa έχω κατεβάσει από άπειρα γκρουπ χωρίς κανένα πρόβλημα ... δοκίμασα διάφορες πατέντες για τα DHT ... άλλαξα torrent client ... έβαλα το καινούριο mtorrent ... έβαλα το καινούριο vuze ... το αποτέλεσμα το ίδιο ... δεν συνδέομαι με κανέναν ... εννοείται πως πόρτες κλπ είναι ανοιχτά ... εννοείται πως σε θέμα torrent από οπουδήποτε αλλού ή και από nyaa δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα και κατεβάζω σφαίρα εκτός από τα δικά σας ... να φανταστείτε έκανα 2 μήνες να καταφέρω να κατεβάσω το xxxHOLiC ... και είναι το μόνο που κατάφερα ... από τα άλλα τίποτα :deadga6:

Δεν μπορώ πλέον να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει ... αν κάποιος έχει την παραμικρή ιδέα καλοδεχούμενη :rolleyes:

#265 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationΡέθυμνο

Posted 03 November 2013 - 15:46

mary, αν δεν βρεις λύση -επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει- στείλε πμ κ κάτι θα κάνουμε... ακόμη κι αν χρειαστεί να εφαρμόσουμε πιο... μπακαλίστικες μεθόδους!

Αν μη τι άλλο, τόσες φορές μας έχεις ξελασπώσει!  :thumbup:

#266 mary70

mary70

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 03 November 2013 - 16:56

Αχαχχαχαχαχαχαχα

Είμαι διατεθιμένη για ότι μπακάλικο ... ακόμα και για βουντού ... αρκεί να βρεθεί λύση ... το δικό μου μυαλό στέρεψε γιατί :wallbash:

#267 breaker

breaker

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 03 November 2013 - 17:34

pm me αν θες να δοκιμάσουμε κανά fix με τηλεχειρισμό (λ.χ. teamviewer)

#268 Ace C. Speededitos

Ace C. Speededitos

Anime Amateur

• Members
  • 114 posts

Posted 04 November 2013 - 12:20

Στα πιο πρακτικά θέματα τώρα νομίζω πως ίσως είμαι το μόνο άτομο που δεν μπορώ να κατεβάσω από σας ... έχω δοκιμάσει τα πάντα ... είναι σαν απλά να είμαι μπαναρισμένη ... δεν μπορώ να συνδεθώ ποτέ με seeders ακομα κι αν υπάρχουν πολλοί ... μπορώ μόνο σε αρκετά σπάνιες περιπτώσεις να συνδεθώ με leechers ... κι αν είμαι τυχερή ίσως καταφέρω να κατεβάσω από αυτούς (αν και πολύ σπάνια) ... και κυρίως οι leechers που συνδέομαι πιο εύκολα είναι οι ξένοι ... αυτοί που δεν έχουν ελληνική σημαία ...

Ενδεχομένως να μην είσαι η μόνη, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το διαπιστώσουμε αν δεν παραπονεθεί και κάποιος άλλος.
Κατά δεύτερον, εξαρτάται σε ποια αρχεία τόρρεντ αναφέρεσαι και πόσους διαμοιραστές έχουν. Αν μιλάμε για εκείνα τα τόρρεντ που μόνο ο σέρβερ του bahamut διαμοιράζει (άντε κι άλλοι δύο μαζί) που είναι και τα περισσότερα, τότε είναι πολύ πιθανόν να μην μπορείς να συνδεθείς μαζί του(ς) λόγω κακής δρομολόγησης. Ο bahamut μού έχει αναφέρει ότι η έκδοση του utorrent που χρησιμοποιεί ο σέρβερ του παρουσιάζει κάποια προβλήματα με τον συγκεκριμένο τράκερ (τον nyaa), οπότε μπορεί ένα από αυτά να είναι και η μη συνδεσιμότητά του με όλους τους πιθανούς χρήστες (εντός κι εκτός Ελλάδος). 

Εγώ πάλι θα περιμένω να σας δω ξανά σε σελίδα ... άλλωστε είστε το μόνο γκρουπ που δεν παράτησε ποτέ τίποτα ... άρα ίσως να μην παρατήσετε κι αυτό ... απλά κάνετε κάποιο διάλειμμα ... χρειάζεται σε όλους ...

Το από πάνω σχόλιο δεν το κατάλαβα, για να πω την αλήθεια, αλλά μιας και κάποιοι έστρεψαν την προσοχή στον λογαριασμό twitter που έχουμε αρχίσει να χρησιμοποιούμε, κατά πάσα πιθανότητα, αυτή θα είναι η νέα ιστοσελίδα.

Ανέξοδη, με τη μικρότερη δυνατή διαχείριση ώστε να μη μας τρώει πολύ χρόνο και προφανώς δουλεύει σε όλες τις πλατφόρμες (κινητά, ηλ. ταμπλέτες, υπολογιστές). Επιλέχθηκε με αντι-δημοκρατικές διαδικασίες.

Συνεπώς, αν σας ενδιαφέρει να αφήσετε κάποιο σχόλιο ή να κάνετε κάποια ερώτηση σχετικά με τα νέα επεισόδια, μπορείτε να εγγραφείτε στο twitter και να ακολουθείτε τα κορακίσματά μας.

Edited by Ace C. Speededitos, 04 November 2013 - 12:20.

#269 mary70

mary70

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 04 November 2013 - 13:57

Το από πάνω σχόλιο δεν το κατάλαβα, για να πω την αλήθεια, αλλά μιας και κάποιοι έστρεψαν την προσοχή στον λογαριασμό twitter που έχουμε αρχίσει να χρησιμοποιούμε, κατά πάσα πιθανότητα, αυτή θα είναι η νέα ιστοσελίδα.

Ανέξοδη, με τη μικρότερη δυνατή διαχείριση ώστε να μη μας τρώει πολύ χρόνο και προφανώς δουλεύει σε όλες τις πλατφόρμες (κινητά, ηλ. ταμπλέτες, υπολογιστές). Επιλέχθηκε με αντι-δημοκρατικές διαδικασίες.

Συνεπώς, αν σας ενδιαφέρει να αφήσετε κάποιο σχόλιο ή να κάνετε κάποια ερώτηση σχετικά με τα νέα επεισόδια, μπορείτε να εγγραφείτε στο twitter και να ακολουθείτε τα κορακίσματά μας.

Εννοώ πως όπως δεν παρατήσατε καμιά σειρά, ίσως και κάποια στιγμή επανέλθετε με σελίδα ... αν και βλέπω μάλλον διαλέξατε ... μαχαιριά στην πλάτη ... ούτε ξέρω από twitter ... αχχχχχχ τι μας βάζετε να μαθαίνουμε :P

Κατά δεύτερον, εξαρτάται σε ποια αρχεία τόρρεντ αναφέρεσαι και πόσους διαμοιραστές έχουν. Αν μιλάμε για εκείνα τα τόρρεντ που μόνο ο σέρβερ του bahamut διαμοιράζει (άντε κι άλλοι δύο μαζί) που είναι και τα περισσότερα, τότε είναι πολύ πιθανόν να μην μπορείς να συνδεθείς μαζί του(ς) λόγω κακής δρομολόγησης. Ο bahamut μού έχει αναφέρει ότι η έκδοση του utorrent που χρησιμοποιεί ο σέρβερ του παρουσιάζει κάποια προβλήματα με τον συγκεκριμένο τράκερ (τον nyaa), οπότε μπορεί ένα από αυτά να είναι και η μη συνδεσιμότητά του με όλους τους πιθανούς χρήστες (εντός κι εκτός Ελλάδος).

Εγώ κατεβάζω αυτά :

[Anime.Awmn] Ghost in the Shell S.A.C. 2nd GIG - Episode 02.mkv

[Anime.Awmn] Ghost in the Shell S.A.C. 2nd GIG - Episode 03.mkv

[Anime.Awmn] Ghost in the Shell S.A.C. 2nd GIG - Episode 04.mkv

[A.C.Spartans] Naruto

[Anime.Awmn] Kotonoha no Niwa.mkv

[Anime.Awmn] Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai

και σε κανένα δεν μπορώ να συνδεθώ με κάποιον ... δεν είναι θέμα ταχύτητας, είναι απλά θέμα συνδεσιμότητας ... ενώ βλέπω πως υπάρχουν seeders εγώ δεν πιάνομαι με κανέναν ...

μια λύση που βρήκα είναι να βάζω κάποιον από την πόλη μου να τα κατεβάζει και είδα πως εγώ καταφέρνω ταυτόχρονα να συνδεθώ με αυτόν και να τα παίρνω από κείνον ... αλλά έτσι είναι κάπως σαν τοπικό δίκτυο ... στην ουσία μόνο με αυτόν συνδέομαι ... με κανέναν άλλον ...

#270 Ace C. Speededitos

Ace C. Speededitos

Anime Amateur

• Members
  • 114 posts

Posted 04 November 2013 - 21:03

Εφόσον το πρόβλημα το συναντάς στα τελευταία μας αρχεία, στα οποία ο σέρβερ δεν συμμετέχει στον διαμοιρασμό, τότε μόνο ένα πράγμα μού έρχεται στο μυαλό και έχει σχέση με το αρχείο τόρρεντ αυτό καθ' αυτό. 

Δοκίμασε το τελευταίο επεισόδιο, το 21ο του Ναρούτου, και πες μου αν αυτή τη φορά συνδέεσαι κανονικά με άλλους χρήστες.