Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Prince of Persia(2008 video game)
Posted 28 December 2008 - 19:18
Το warrior within παρόλα αυτά παραμένει το Fav PoP for meh.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 28 December 2008 - 20:03
το WW περα απο αιμα και νεο συστημα δεν με τρελανε... βαρεθηκα πολυ το καστρο και ολο το θεμα Past/present... αλλα ειχε καλο σεναριο....
το SoT παραμενει με τους καλυτερους γριφους...
θα πιασω και καποια στιγμη το νεο παιχνιδι... ελπιζω να το σηκωνει το πισι... απο οτι εχω δει ειναι πανεμορφο...
Posted 05 January 2009 - 04:03
Anyway, καλό ήταν, αλλά όπως είπαμε το κατώτερο της τετραλογίας.
Και τώρα δεν ξέρω τι να το κάνω αφού και το τερμάτισα και μάζεψα όλα τα λάητ σηντζ. :/
Btw, έκανα μλκία και αντί να κάνω λόουντ το τελευταίο autosave ξεκίνησα new game για να τσεκάρω κάτι και έκανε autosave πάνω από το τερματισμένο (έχω βέβαια ένα πρόχειρο σέηβ στο τέμπλ πριν το τελευταίο μποσσάκι).
Έχασα κάτι που δεν explorαρα την περιοχή μετά το τερμάτισμα;
Also, όσοι το έχετε στο πισί, τι κάνετε τα save files που μαζεύονται στα Έγγραφα (most probably);
Σ'εμένα έχει 24 (!) autosave files, 2 non-auto files και το τελευταίο auto του νιου γκέημ και δε βλέπω το λόγο να υπάρχουν τα πρώτα, αλλά φοβάμαι μη γίνει καμιά καγκουριά και χάσουμε τίποτις.
Posted 05 January 2009 - 18:06

Posted 06 January 2009 - 02:45
Απλά αφού με πέταξε στο main menu δεν έκανα load το τελευταίο, το τερματισμένο, autosave.
Έκανα new.
Τέσπα μπορώ απλά να μεταφέρω κάπου αλλού το τελευταίο autosave προσωρινά και άμα θέλω το ξαναχώνω στον φάκελο με τα saves.
That's the good thing about pc games. ^ ^
Posted 08 January 2009 - 21:11
Posted 08 January 2009 - 21:19
μεχρι στιγμης μαρεσει... ομορφες κινησεις και animation... βεβαια με τα slides που βλεπω θαυμαζω ψιχουλα...
σε κανα χρονο με νεο πισι (λες?) θα το ξαναδοκιμασω... και μετα θα βαλω το 2 που μεχρι τοτε θαχει βγει...
Posted 08 January 2009 - 21:30
Το σκέφτηκαν πολύ να μη πεθαίνεις με τίποτα και να μη σου εμφανίζονται σχεδόν καθόλου εχθροί;

Posted 09 January 2009 - 17:53
Posted 10 January 2009 - 03:57
Καταρχας τα γραφικα ειναι πολυ ομορφα και δεν με χαλασε καθολου ο Cel Shade τρόπος (αν κ εδω που τα λεμε οταν μπαινουν μεσα στις σπηλιες θα επρεπε να μην ηταν τοσο φωτεινοι οι χαρακτηρες ΧΡ). Ο χειρισμος δεν μαρεσε ιδιατερα...Οχι οτι υπαρχει καποιο προβλημα,παρα μονο οταν πατας το "ο" πχ και δεν νιωθει και καταληγει ο κακομοιρος ο πριγκιπας στον γκρεμο...Και επιστρεφω στο θεμα του χειρισμου, δεν μαρεσε που μπορουσες να σκαρφαλωνεις πατωντας απλα το "Χ" γιατι στην ουσια μετα καθεσε και κοιτας να κανει το μικρο σαλτο για να φτασει την ακρη μιας επιφανειας...Γενικα μου φανηκε οτι "εκοψαν" πληκτρα με αποτελεσμα εγω στην αρχη (σαν φαν θυμαμαι τον παλιο χειρισμο) να στελνω τον πριγκιπα στον "θανατο" με εξεφτελιστικους τροπους...Βεβαια σε αυτο δεν φταει η εταιρια αλλα εγω που επεμενα να παιξω με τον παλιο χειρισμο... Αλλα θα μπορουσαν να κρατησουν ατοφιο το παλιο γνησιο χειρισμο.
Όσο για τα κομπο κλπ τα βρηκα ΟΚ μιας και σε ενα παιχνιδι δεν εχει τοση σημασια ο αριθμος των κομπο αλλα ο τροπος που εκτελουνται και το στυλ (αποψη μου παντα)
Σαν στορυ ειναι ενδιαφερον,αν και χρησιμοποιει τα στάνταρ κλισε. Ο χαρακτηρας του Πρινς αλλα και της Ελικα ειναι αρκετα καλα δομημενοι. Τα σχολια του Πρινς κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου και αυτη η κόντρα που εχει μερικες φορες με την Ελικα εχει ως αποτελεσμα να υπαρχουν πολλοι και καλοι διαλογοι! Για μενα ειναι κατι σημαντικο αυτο μιας και εκτιμω το character development. Περιττο να πω οτι ο voice actor του Πρινς δεινει ρεστα.
Και τωρα στο κλασσικο σχολιο όλων! Η δυσκολια! Το θεωρω αρκετα ευκολο (αν εξαιρεσουμε τις αναποδιες που ειχα στην αρχη στον χειρισμο) και η επιλογη καθε μαχης να ειναι σαν κατι σημαντικο ειναι αρκετα καλη. Και ετσι απολαμβανει κανεις καλυτερα το ταξιδι απο τη μια περιοχη στην αλλη μιας και δεν προσεχεις για τους εχθρους ιδιαιτερα. Μπορω να πω οτι μου θυμιζει αρκετα το Shadow of the Colossus σε αυτο το σημειο!
Δεν το εχω τερματισει ακομα μιας και παιζω χαλαρα,αλλα σιγουρα το παιχνιδι δεν ειναι κακο και αξιζει την προσοχη των περισσοτερων ,οχι μονο απο τον τιτλο (που σιγουρα τραβαει κοσμο) αλλα για μια νεα αρχη που κανουν με αυτη την ανανεωση
Αυτα τα "ολιγα" απο εμενα
Posted 25 June 2009 - 19:30
Posted 25 June 2009 - 19:34
Tο τερμάτισα και εγώ είταν πολύ καλο αλλα αυτο πυ ελευθερώνει το ahriman στο τέλος δεν είναι το real ending υπάρχει το αληθινό ως downloable contenent αλλα πρεπει να το αγοράσεις darn it:cry5:έχει το όνομα epilogue
Σοβαρά;

EDIT: Από ότι φαίνεται για άλλη μια φορά είναι μόνο για xbox και play station. Αρχίζουν να μου την δείνουν αυτά τα exlusive expansions για τις κονσόλες

Edited by phm, 25 June 2009 - 19:40.
Posted 25 June 2009 - 19:55

Posted 25 June 2009 - 20:00
Posted 25 June 2009 - 20:04