Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Prince of Persia(2008 video game)

• Please log in to reply
29 replies to this topic

#1 fr3quency

fr3quency

Devourer of cookies

• Members
  • 9 posts
  • LocationWherever my imagination decides. Press Ctrl W to find out.

Posted 21 December 2008 - 11:35

Έψαξα σε όλο το forum αλλά δεν βρήκα παρόμοιο thread. Για αυτό το λόγο δημιουργώ ένα thread για το νέο Prince of Persia.

Αγόρασε κανένας το νέο αυτό παιχνίδι; Εντυπώσεις; :D
Εγώ σίγουρα θα το αγοράσω μαζί με το LittleBigPlanet. :joyful:

Posted Image

For I am Zero!
The man who will destroy
and recreate the world!

~ Avatar and Signature by me. ~

#2 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 22 December 2008 - 23:53

Το πηρε ενας φιλος και απτα λιγα που ειδε μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλο.Μου ειπε κιολας οτι στο βιβλιαρακι που εχει το παιχνιδι λεει οτι δεν προτεινεται για επιληπτικους:erk:
Αντε βγαλε ακρη...
Posted Image
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#3 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 December 2008 - 02:52

Το πηρε ενας φιλος και απτα λιγα που ειδε μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλο.Μου ειπε κιολας οτι στο βιβλιαρακι που εχει το παιχνιδι λεει οτι δεν προτεινεται για επιληπτικους:erk:
Αντε βγαλε ακρη...

Σε ολα τα λεει αυτα ΧΡ δεν ειναι μονο το συγκεκριμενο παιχνιδι...

Εγω εχω σκοπο να το αγορασω μεσα στις γιορτες ! Ακουω τα καλυτερα παντως.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#4 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 December 2008 - 02:57

Δεν αξίζει για αγορά.Είναι πολύ επαναλαμβανόμενο και μέσα σε κανά 10-12ωρο το πολύ τερματίζεται.Εγώ έπαιξα κανά 3ωρο και από τότε δε το ξανάπαιξα:nosey:

Posted Image

#5 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 23 December 2008 - 14:51

Το τελιωσα χθες , ειναι σχετικα μικρο οπως λεει και ο Jiraiya αλλα to gameplay του δε το βαριεσαι. Γενικα το παιχνιδι κινειται στην κατευθυνση του sands of time , με την ενοια του πιο παραμυθενιου κοσμου και storytelling {σε αντιθεση με την αγριαδα του warrior within, two thrones}. Yπαρχει νεος prince που λογικα θα ωριμασει με την συνεχεια της νεας τριλογιας, ενω το στοιχειο που μ αρεσε περισσοτερο ειναι η εισαγωγη της Elika που δν ειναι απλως ενας αχρηστος npc{βλεπε farah στο SoT} αλλα μερος του gameplay .
Posted Image

#6 fr3quency

fr3quency

Devourer of cookies

• Members
  • 9 posts

Posted 24 December 2008 - 12:27

Εγώ το τερμάτισα σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το παιχνίδι, και, κατά τη γνώμη μου, είναι το καλύτερο pop που έχω παίξει.

Δεν μου άρεσε όμως στο τέλος.
Spoiler:

Gawdamnit, ήθελα να ξεκλειδώσω όλα τα κύπελλα. :nanana:

Posted Image

For I am Zero!
The man who will destroy
and recreate the world!

#7 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 24 December 2008 - 13:23

Το τελος απο θεμα σεναριου ηταν epic , τωρα για το θεμα των light seeds δεν εχεις κανα προηγουμενο save για να τα βρεις ολα πρωτου το ending? Ξεκλειδωνεις 2 skin αν βρεις και τα 1001
Posted Image

#8 fr3quency

fr3quency

Devourer of cookies

• Members
  • 9 posts

Posted 24 December 2008 - 23:54

Δυστυχώς όχι. Για αυτό άρχισα new game.:madtodeath: Εντάξει σιγά, έχω τους φίλους μου να μου το περνάνε. :wis:
Και έλεγα να κάνω δύο saves προτού πάω στο Temple! *pokes self* :fromabove:

Posted Image

For I am Zero!
The man who will destroy
and recreate the world!

#9 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 25 December 2008 - 04:40

Το ειχω δει σε εναν φιλο μου το game και ειναι παρα πολυ ωραια.Πιστευω οτι ειναι κατι καινουργιο το gameplay του παιχνιδιου και αυτο το κανει ακομα πιο ωραιο.
Posted Image

#10 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 25 December 2008 - 11:55

Άρχισα να το παίζω εχθές... Μου άρεσε τόσο που το έπαιζα όλη μέρα :joyful: Εντάξει ίσως είναι κάπως μονότονο ως προς το gameplay, αλλά η ατμόσφαιρα είναι τόσο μαγευτική που νομίζω αξίζει τουλάχιστον να το δοκιμάσεις :wooi2:
phmava.php

#11 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 27 December 2008 - 23:10

Το κατέβασα.
Έπαιξα μέχρι το 1ο autosave.
Δεν αναγνωρίζει το gamepad!!!111!1111!!!!1!1!!11one
Εν μέρη.

Στα κρέντιτς στην αρχή και στη τάητλ σκρην που λέει πρεςς α μπάττον δουλεύει.
Απο κεί και πέρα ούτε στα μενού πιάνει ούτε στο κυρίως παιγνίδι.
Στα κοντρόλς (στα όπτιονς), βλέπω κάτω κάτω μια επιλογή "Xbox 360 controller" αλλά δεν μ'αφήνει να το επιλέξω, ενώ το Devil May Cry 4 για παράδειγμα που έφτιαχνες τις εντολές σύμφωνα με το χειρηστίριο της Μάηκροσοφτ, διάβαζε κανονικότατα το χειρηστίριο.

Είναι Logitech.
Plz help.
:nanana:

HnH5aB0.jpg

#12 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 28 December 2008 - 12:25

Το κατέβασα.
Έπαιξα μέχρι το 1ο autosave.
Δεν αναγνωρίζει το gamepad!!!111!1111!!!!1!1!!11one
Εν μέρη.

Στα κρέντιτς στην αρχή και στη τάητλ σκρην που λέει πρεςς α μπάττον δουλεύει.
Απο κεί και πέρα ούτε στα μενού πιάνει ούτε στο κυρίως παιγνίδι.
Στα κοντρόλς (στα όπτιονς), βλέπω κάτω κάτω μια επιλογή "Xbox 360 controller" αλλά δεν μ'αφήνει να το επιλέξω, ενώ το Devil May Cry 4 για παράδειγμα που έφτιαχνες τις εντολές σύμφωνα με το χειρηστίριο της Μάηκροσοφτ, διάβαζε κανονικότατα το χειρηστίριο.

Είναι Logitech.
Plz help.
:nanana:

Στο μενού κινήσου με το ποντίκι. Μπες στα options - controls και βάλε πλήκτρα στο pad.H επιλογή για το 360 προυποθέτει να έχεις χειριστήριο Xbox 360 για windows γι'αυτό δεν μπορείς να τη διαλέξεις.

Το παιχνίδι μου άρεσε πολύ . Αλλά όχι περισσότερο από την τριλογία Sands of Time.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#13 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 28 December 2008 - 13:13

Καλα δε μπορουμε να μιλισουμε ακομα για το αν ειναι αυτη η τριλογια καλυτερη απο την SoT. Πιστευω ομως οτι εχει περισσοτερες δυνατοτητες σεναριακα, αφου ασχολειται περισσοτερο με την περσικη μυθολογια {Ahriman , Ormazd} και τα γεγονοτα δεν αφορουν αποκλειστικα τον prince αλλα ολο το κοσμο , σε αντιθεση με το SoT που ο καθενας κοιταγε το τομαρι του
Posted Image

#14 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 December 2008 - 14:59

Στο μενού κινήσου με το ποντίκι. Μπες στα options - controls και βάλε πλήκτρα στο pad.H επιλογή για το 360 προυποθέτει να έχεις χειριστήριο Xbox 360 για windows γι'αυτό δεν μπορείς να τη διαλέξεις.

Το παιχνίδι μου άρεσε πολύ . Αλλά όχι περισσότερο από την τριλογία Sands of Time.

Lol, already did it.
Απλά είναι ενοχλητικό να πάω στο μενού για να δω κάτι στα γρήγορα και να πρέπει να αφήσω το χειριστήριο.
Ένηγουέη, θα συνηθίσω.

Και φυσικά δεν συγκρίνεται με κανένα από τα προηγούμενα ΠοΠ.
Σαν το WW κανένα.

By the way, υπάρχει τρόπος να πεθάνεις σε αυτό το παιχνίδι; :frozen:
Τι μούφα είναι αυτή η παπαριά που η άλλη πάντα σε σώζει;
Άντε με τις αμμούδες κάτι γινόταν, αλλά αυτό;;;

HnH5aB0.jpg

#15 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 28 December 2008 - 15:36

Προσωπικα πιστευω οτι ειναι κατωτερο απο την τριλογιαν.ενταξει εχει ωραια και πρωτοτυπα γραφικα,μια αξιοπρεπη ιστορια και καλο gameplay περιηγησης,αλλα ειναι φοβερα επαναλαμβανομενο στις μαχες,ανιαρα ευκολο
Spoiler:
και ισως με ενα απο τα πιο τρελα,αντιθετα στη συνηδηση σου ending.σου συνηστω να το νοικιασεις και αφου το τερματησεις να μην κοιταξεις πισω,αλλωστε δεν θα υπαρχει και κατι αλλο για να γυρησεις. γιατι εκτως και αν εισαι trophy collector,το να μαζευεις lightseeds θα ειναι η μονη σου ασχολια.
Posted Image