Μακαρι να ειχε γινει στοσε μερικα ανιμε εχει γινει
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προτιμάτε evil or good-guy anime characters???
Posted 09 February 2008 - 18:01

Posted 27 February 2008 - 00:22
Posted 27 February 2008 - 12:33
Τώρα, οι 'κακοί' που λέτε είναι οι villains και πάντα γι'αυτούς είναι ή τους λατρεύεις, ή σου τη σπάνε.
Για μένα good guys. Γιτατί οι αντι-ηρωες μπορεί να είναι κουλ αλλά σε καμία των περπτώσεων δε θά'θελα να τους συναντήσω στην πραγματική ζωή. Άσε, τα 'καλά παιδιά' πάντα είναι προτιμότερα!

Posted 27 February 2008 - 12:48
τον alucard σε ποιο τον βαζεται good η evil guy?

τελικα θα πω evil><

Posted 27 February 2008 - 13:43
Posted 27 February 2008 - 15:58
Posted 27 February 2008 - 16:41
Εγώ θα έλεγα ότι ο Alucard δεν είναι ακριβώς anti-hero. Δεν είναι villain, αλλά εαν δεν ήταν με το μέρος της Integra τότε μάλλον θα ήταν ο κυριότερος villain ή ίσως όχι...
Πρέπει να ξεχωρίσουμε κάτι: Με τον όρο 'αντι-ήρωας' εννωούμε αυτόν που είναι δεμένος από τα ελλατώματά του και μη μπορώντας να ξεφύγει, κάνει κακό στους άλλους αλλά ΚΑΙ στον εαυτό του. Συνήθως, οι αντι-ήρωες είναι τραγκοί, αλλά όχι πάντα.
Για περαιτέρω διευκρίνιση για τον όρο 'τραγικός ήρωας', διαβάστε την 'Ποιητικήν'. Π.χ. οι πρωταγωνιστές των αρχαίων και του Σέξπηρ είναι τραγικοί. Ο πρωταγωνιστής από το "Ο Θάνατος του Εμποράκου" δεν είναι.
Αυτά εννοείται ότι ισχύουν και στα anime/manga.
Όσον αναφορά τον Alucard τώρα, να μην ξεχνάμε ποιός είναι στ'αλήθεια! Ο Hirano βασίστηκε σε villain για να τον φτιάξει, οπότε έχει πολλά στοιχεία villain.
Αλλά είτε υπήρχε η Integra, είτε όχι, η ψυχοσύνθεση του Alucard τον κάνει καθαρά αντι-ήρωα, με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ανέφερα. Όποιος διαβάζει το manga, ξέρει.

Posted 27 February 2008 - 17:25
Ο Alucard από την άλλη είναι κλασσικός αντι-ήρωας.
Posted 27 February 2008 - 17:42
Ποιός Elric; Τον Ed λες; Από το FMA; Αυτός είναι μεταξύ γκρεμού και ρέματος. Από τη μία είναι hero λόγω ιδεολογίας (σέβεται τη ζωή των άλλων) και από την άλλη αυτό το έρμο το λάθος του τον δένει χειροπόδαρα όσον αναφορά τις επιλογές του. Για μένα παίζει.
Ο Alucard από την άλλη είναι κλασσικός αντι-ήρωας.Spoiler:
Όχι εννοούσα τον Elric of Melnibone του Moorcock, που είναι από τους πρώτους αντι-ήρωες στην φανταστική λογοτεχνία. (sorry έπρεπε να το γράψω πιο ξεκάθαρα). Απλά, δεν έχω διαβάσει ακόμα τα τελευταία manga που βγήκανε, έχω μείνει κάπου στον 5ο, αλλά έχω μαζέψει μέχρι και τον 9ο (ο τελευταιος που βγήκε νομίζω ότι είναι).
Posted 27 February 2008 - 17:47
Και το manga θα σε αφήσει στήλη άλατος για τον Alucard. Τουλάχιστον εμένα μ'άφησε.
Posted 27 February 2008 - 17:53
Διοτι ετσι και αλλιως χρειαζεται ενας πολυ κακος "κακος" για να αναδειχτει ο καλος

Posted 27 February 2008 - 18:30
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 27 February 2008 - 22:40

~L(death note):το οτι ηθελε να ληση την υποθεση του kira ηταν απλος τυχη γιατι τον ενδιεφερε τοσο πολυ η υποθεση το ειχε παραδεχτη αλλοστε αναλλαβαναι υποθεσεις που τον ενδιεφεραν
~Kira(death note)καλα ιδανικα αλλα ανορθοδοξες λυσεις
~Riddick(φιλμ:Chronicles of riddick) εγωιστης
~wolverin (marvel) ζωοδες ενστιχτο