Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

• Please log in to reply
398 replies to this topic

#166 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 02:02

@RAvENTE
Try not to double post,try not to spam or you make cute lil' lolis cry...
Όσα νέα έχουμε μας λένε για Γενάρη οριακά Φλεβάρη αν θυμάμαι καλά.Επίσης αν πας μερικές σελίδες πίσω θα δεις ενα ποστ του loke που δίνει λινκ για news...Και αν δεις τα news μην τρομοκρατηθείς,δεν πιστεύει κανείς εκει έξω in teh internets οτι θα γίνει alternate retelling το πιο πιθανό είναι να γίνει sequel.Άλλωστε ήδη υπάρχει ΤΡΕΛΟ υλικό στα novels για sequel απ'ότι μου λέει ενας διαβαστερός φίλος...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#167 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 22:35

Μάλλον (δεν ξέρω ότι το ανέφερα ξανά) περιμένουν να βγεί το 10ο βιβλίο (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ) και θα βγεί και η σειρά μαζί για να ξανα"φορτώσει" όλων των ειδών τους πορωμένους

Επίσης το κλασικό τραίλερ για την δεύτερη σαιζόν... (Ναί αυτό έχει γίνει στο βιβλίο και είναι υπερβολικά έξυπνο...επίσης και τα άτομα που έχουν δεί την πρώτη σαιζόν θα το καταλάβουν αλλά τέλος πάντων...)
Spoiler:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=wtFBPVK0NpY[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 19:14

Μάλιστα...12 σελίδες γεμάτες με διθύραμβους (πλην ελάχιστων ποστ) γι αυτή τη σειρά...Μάλιστα..

Προφανός έχω χάσει την αίσθηση του τι είναι μια καλή σειρά, μια μέτρια και ένα διαμάντι...Ώστε λοιπόν αυτό το ανιμε το είδατε οι περισσότεροι από εδώ μέσα ως αριστούργημα, ως ένα πραγματικό έργο τέχνης? χαριτωμένα...

Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το πράγμα, τόσος ντόρος για μια διασκεδαστική σειρά και τίποτα παραπάνω..

Μπεστ κόμεντι στο ριάκτορ...για ποιό λόγο? μάλλον έχω χάσει και την αίσθηση του χιούμορ μου..και να πω ότι παρακολουθώ Σεφερλή η μητσικώστα που να πάρει ο διάολος πάει στο καλό

Να η πραγματική έννοια της λέξης υπερτιμημένο Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

#169 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 19:37

Vash Zoro, ούτε εγω ξετρελάθηκα με την Haruhi, αλλά άνθρωποι είμαστε, διαφορετικά γούστα έχει ο καθένας. Δε θεωρώ το συγκεκριμένο anime κακό, αλλά ούτε και κατι τρομερό όπως προφανώς οι περισσότεροι. Το ίδιο μου συνέβει και με άλλα anime, kατι που αρέσει σε εμένα μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον άλλο, και καμιά φορά ο "άλλος" μπορεί να είναι η πληοψειφία του κόσμου. Μην το σκεύτεσαι, απλά πάνε παρακάτω.
By the way, αν το δεις 2η φορά, δεν είναι τόσο κακό, την πρώτη φορά ίσως μπερδευτείς λίγο μια και τα επισόδεια δεν είναι με χρονολογική σειρά.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#170 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 20:15

Προσωπικά μου άρεσε σαν σύνολο η σειράς όπως προβλήθηκε (με την ανάκατη σειρά).
Δεν ξεχώρισα κανένα από τα είδη του για να δω πιο υπερείχε ή αν όντως ήταν καλύτερο(πχ το comedy part)

Εκτός λοιπόν από το σύνολο, που είναι πολύ καλό, την παράσταση κλέβει η ίδια η Haruhi.

Δεν έχω παρακολουθήσει παρόμοιες σειρές οπότε δεν ξέρω πόσο τετριμμένη είναι η ιδέα, αλλά για μένα ήταν κάτι το διαφορετικό.

Η σειρά με διασκέδασε όσο την είδα, η ιδέα μου άρεσε, η πρωταγωνίστρια ήταν καταπληκτική, οπότε για μένα είναι ψηλά στον δείκτη ευχαρίστησης. Ο καθένας βαθμολογεί και κρίνει όπως θεωρεί ο ίδιος σωστό...

Από εκεί και πέρα (όπως ειπώθηκε) τα πάντα είναι υποκειμενικά και τα σύνολο σχεδόν πάντα επηρεάζει, αλλά δεν έχει πάντα δίκιο...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#171 Johny B

Johny B

Fate/Stay Night Fan

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 17:56

Ξερει κανεις ποτε θα αργισει το sequel?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#172 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 18:07

Βάλτε άλλον έναν σε αυτούς που βρήκαν μετριότητα την σειρά (καθόλου παράξενο, ε;)

Η δεύτερη σεζόν προβλέπεται να είναι 99% κατώτερη της πρώτης, θα απογοητεύσει τους μισούς φαν που έχουν θεοποιήσει την πρώτη και θα αφήσει χιλιάδες άλλους παγερά αδιάφορους, τώρα που χάθηκε η πρωτοτυπία και βγαίνει άλλη εφήμερη μόδα με την μορφή του Chi's Sweet Home.

Ο παραπάνω κανόνας ισχύει πρακτικά για όλα τα sequel, οποιασδήποτε μορφής. Οπότε, όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε μικρό καλάθι.

Ξερει κανεις ποτε θα αργισει το sequel?

lol, μήπως εννοείς "αρχίσει";

#173 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:27

Στα 6 πρώτα επισόδεια το έκανα drop. Η Haruhi μου έσπαγε τρομερά τα νεύρα, ήθελα να την πετάξω απ'το παράθυρο.

Έπειτα όμως, αφού σκέφτηκα "τόσος ντόρος γίνεται γύρο απ' αυτό το ανιμε, δεν του δίνω άλλη μια ευκαιρία ??" Το είδα όλο τελικά, και μου άρεσε αρκετά. Μέχρι και την Haruhi συμπάθησα
Spoiler:
. Αλλά εξακολουθώ να το θεωρώ overrated.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#174 Johny B

Johny B

Fate/Stay Night Fan

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:30

:hahaha:σορρυ αυτο ηθελα να πω.
Εσεις πως βρησκετε τους χαρακτηρες?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#175 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:51

Harem level με χρωματισμό dementia.

Spoiler:

Να ξεκαθαρίσω την γνώμη μου. Η βασική ιδέα της σειράς είναι εκπληκτική. Αλλά μετά βίας αναφέρεται σε δύο επεισόδια. Το υπόλοιπο είναι ότι νά'ναι καταστάσεις με ότι να'ναι χρονική σειρά και ότι να'ναι χαρακτήρες. Αν γουστάρετε χαβαλέ πλοκή και κοριτσάκια να χορεύουνε ντίσκο/καραόκε/τι στον κόρακα είναι, είναι πολύ καλή σαν σειρά.

Αμ έλα που προσωπικά θέλω δεμένο δυνατά σενάριο. Και χαρακτήρες που εξελίσσονται, όχι απλά χρωματίζονται. Και να υπάρχει και μια ελαφριά σοβαρότητα μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Και να αναφέρω πόσο αντιαισθητική βρήκα την προπαγάνδα / διαφήμιση της σειράς μέσω του Lucky Star.

Και να μη ξεχάσω να πω ότι φτιάξανε μια θρησκεία από αυτήν την μετριότητα. Όχι από το FMA. Όχι από το NGE. Από αυτήν την μετριότητα. Μάλιστα...

#176 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 20:01

Εγώ το ξαναείπα και πριν μερικές σελίδες στο thread νομίζω, είναι σίγουρα υπερβολικός ο όλος ντόρος. Η γνώμη μου είναι πως πρόκειται για μια ευχάριστη σειρά για να περάσεις τον χρόνο σου ξεκούραστα ναι, που απλά έχει πολύ καλό animation και ίσως και λίγο χαβαλέ. Πέρα από αυτά είναι ένα μετριότατο, και όπως αρκετοί λένε, ίσως και αρκετά ρηχό anime. Ακόμη και το χιούμορ είναι μετριότατο, έχω δει πολύ πιο αστεία anime με καλύτερο χιούμορ απ'αυτό.

Σίγουρα υπάρχουν και πολλά χειρότερα anime, αλλά απ'την άλλη και πάρα πολλά καλύτερα. Οπότε ούτε εγώ ποτέ θα καταλάβω το όλο θέμα που έκανε την Haruhi "Θεά" ή και "θρησκεία" για πολύ κόσμο. Για season2 δε το συζητώ καν, προσωπικά δε μου καίγεται καρφί, αν και ίσως κάποτε να το δω, ειδικά αν θέλω κάτι χαλαρό, που να μην απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη. (αν και όλο και κάτι καλύτερο θα βρω να δω λογικά)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#177 Johny B

Johny B

Fate/Stay Night Fan

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 20:07

Tι λες για τα τραγουδια δεν μιλαω για το op and ed αλλα για τα 2 τραγουδια που τραγουδησε η Haruhi στο "φεστιβαλ"?
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#178 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 20:13

Καμμένο Ιαπωνικό χιούμορ.
Σαν την σειρά γενικότερα...

Τι να πω, έχω δει Ranma 1/2 που γινότανε της Πόπης στο gender bender. Αυτό δεν μου έκανε καθόλου κλικ.

#179 Johny B

Johny B

Fate/Stay Night Fan

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 20:23

Για εμενε ηταν η πρωτη φορα που το ειδα για αυτο μου φανικα καλο.Αυτο που δεν μου αρεσε σε αυτο ηταν που ειχαν κανει gender bender και στα τραγουδια.
P.S δεν μου ειπες την αποψη σου για τα τραγουδια?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#180 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 20:38

Δεν τα θυμάμαι καθόλου lol.
Τόση λίγη εντύπωση μου κάνανε.
Μετά το τελευταίο επεισόδιο του Cromartie High school, το χάος.