Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 02:02
Try not to double post,try not to spam or you make cute lil' lolis cry...
Όσα νέα έχουμε μας λένε για Γενάρη οριακά Φλεβάρη αν θυμάμαι καλά.Επίσης αν πας μερικές σελίδες πίσω θα δεις ενα ποστ του loke που δίνει λινκ για news...Και αν δεις τα news μην τρομοκρατηθείς,δεν πιστεύει κανείς εκει έξω in teh internets οτι θα γίνει alternate retelling το πιο πιθανό είναι να γίνει sequel.Άλλωστε ήδη υπάρχει ΤΡΕΛΟ υλικό στα novels για sequel απ'ότι μου λέει ενας διαβαστερός φίλος...

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 22:35
Επίσης το κλασικό τραίλερ για την δεύτερη σαιζόν... (Ναί αυτό έχει γίνει στο βιβλίο και είναι υπερβολικά έξυπνο...επίσης και τα άτομα που έχουν δεί την πρώτη σαιζόν θα το καταλάβουν αλλά τέλος πάντων...)
[media]http://www.youtube.com/watch?v=wtFBPVK0NpY[/media]

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 19:14
Προφανός έχω χάσει την αίσθηση του τι είναι μια καλή σειρά, μια μέτρια και ένα διαμάντι...Ώστε λοιπόν αυτό το ανιμε το είδατε οι περισσότεροι από εδώ μέσα ως αριστούργημα, ως ένα πραγματικό έργο τέχνης? χαριτωμένα...
Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το πράγμα, τόσος ντόρος για μια διασκεδαστική σειρά και τίποτα παραπάνω..
Μπεστ κόμεντι στο ριάκτορ...για ποιό λόγο? μάλλον έχω χάσει και την αίσθηση του χιούμορ μου..και να πω ότι παρακολουθώ Σεφερλή η μητσικώστα που να πάρει ο διάολος πάει στο καλό
Να η πραγματική έννοια της λέξης υπερτιμημένο Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 19:37
By the way, αν το δεις 2η φορά, δεν είναι τόσο κακό, την πρώτη φορά ίσως μπερδευτείς λίγο μια και τα επισόδεια δεν είναι με χρονολογική σειρά.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 20:15
Δεν ξεχώρισα κανένα από τα είδη του για να δω πιο υπερείχε ή αν όντως ήταν καλύτερο(πχ το comedy part)
Εκτός λοιπόν από το σύνολο, που είναι πολύ καλό, την παράσταση κλέβει η ίδια η Haruhi.
Δεν έχω παρακολουθήσει παρόμοιες σειρές οπότε δεν ξέρω πόσο τετριμμένη είναι η ιδέα, αλλά για μένα ήταν κάτι το διαφορετικό.
Η σειρά με διασκέδασε όσο την είδα, η ιδέα μου άρεσε, η πρωταγωνίστρια ήταν καταπληκτική, οπότε για μένα είναι ψηλά στον δείκτη ευχαρίστησης. Ο καθένας βαθμολογεί και κρίνει όπως θεωρεί ο ίδιος σωστό...
Από εκεί και πέρα (όπως ειπώθηκε) τα πάντα είναι υποκειμενικά και τα σύνολο σχεδόν πάντα επηρεάζει, αλλά δεν έχει πάντα δίκιο...
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 17:56

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 18:07

Η δεύτερη σεζόν προβλέπεται να είναι 99% κατώτερη της πρώτης, θα απογοητεύσει τους μισούς φαν που έχουν θεοποιήσει την πρώτη και θα αφήσει χιλιάδες άλλους παγερά αδιάφορους, τώρα που χάθηκε η πρωτοτυπία και βγαίνει άλλη εφήμερη μόδα με την μορφή του Chi's Sweet Home.
Ο παραπάνω κανόνας ισχύει πρακτικά για όλα τα sequel, οποιασδήποτε μορφής. Οπότε, όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε μικρό καλάθι.
Ξερει κανεις ποτε θα αργισει το sequel?
lol, μήπως εννοείς "αρχίσει";
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:27
Έπειτα όμως, αφού σκέφτηκα "τόσος ντόρος γίνεται γύρο απ' αυτό το ανιμε, δεν του δίνω άλλη μια ευκαιρία ??" Το είδα όλο τελικά, και μου άρεσε αρκετά. Μέχρι και την Haruhi συμπάθησα

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:30

Εσεις πως βρησκετε τους χαρακτηρες?

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:51
Να ξεκαθαρίσω την γνώμη μου. Η βασική ιδέα της σειράς είναι εκπληκτική. Αλλά μετά βίας αναφέρεται σε δύο επεισόδια. Το υπόλοιπο είναι ότι νά'ναι καταστάσεις με ότι να'ναι χρονική σειρά και ότι να'ναι χαρακτήρες. Αν γουστάρετε χαβαλέ πλοκή και κοριτσάκια να χορεύουνε ντίσκο/καραόκε/τι στον κόρακα είναι, είναι πολύ καλή σαν σειρά.
Αμ έλα που προσωπικά θέλω δεμένο δυνατά σενάριο. Και χαρακτήρες που εξελίσσονται, όχι απλά χρωματίζονται. Και να υπάρχει και μια ελαφριά σοβαρότητα μεταξύ σοβαρού και αστείου.
Και να αναφέρω πόσο αντιαισθητική βρήκα την προπαγάνδα / διαφήμιση της σειράς μέσω του Lucky Star.
Και να μη ξεχάσω να πω ότι φτιάξανε μια θρησκεία από αυτήν την μετριότητα. Όχι από το FMA. Όχι από το NGE. Από αυτήν την μετριότητα. Μάλιστα...
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 20:01
Σίγουρα υπάρχουν και πολλά χειρότερα anime, αλλά απ'την άλλη και πάρα πολλά καλύτερα. Οπότε ούτε εγώ ποτέ θα καταλάβω το όλο θέμα που έκανε την Haruhi "Θεά" ή και "θρησκεία" για πολύ κόσμο. Για season2 δε το συζητώ καν, προσωπικά δε μου καίγεται καρφί, αν και ίσως κάποτε να το δω, ειδικά αν θέλω κάτι χαλαρό, που να μην απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη. (αν και όλο και κάτι καλύτερο θα βρω να δω λογικά)
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 20:07

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 20:13
Σαν την σειρά γενικότερα...
Τι να πω, έχω δει Ranma 1/2 που γινότανε της Πόπης στο gender bender. Αυτό δεν μου έκανε καθόλου κλικ.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 20:23
P.S δεν μου ειπες την αποψη σου για τα τραγουδια?

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 20:38
Τόση λίγη εντύπωση μου κάνανε.
Μετά το τελευταίο επεισόδιο του Cromartie High school, το χάος.