Δεν ενοχλήσαμε κανέναν αυτή την φορά που όπως ανέφερα ήταν η πρώτη μου…
Όταν λοιπόν παίζουν γιατί εγώ δεν παίζω (ακόμη τουλάχιστον άσε που είμαι ήρεμος γενικά) δεν σημάνει ότι ενοχλούν κόσμο και στο κάτω κάτω όποιος έχει πρόβλημα ας μας το πει Κουγια στα meeting δεν θέλουμε…
Όχι αντίθετος πήγαινα σε κατασκήνωση πικπα όποτε σαν πλέον αρμόδιος πρέπει να πω ότι δεν είδα κάτι αντίστοιχο αυτήν την πρώτη φορά!!
Οι άνθρωποι δεν την “παλεύουν” κατά ηλικίες αλλά κατά χαρακτήρα…
Επίσης όταν δεν ξέρεις μερικά άτομα και δεν τα συμπαθείς επειδή είναι ποιο ενεργητικοί και αυθόρμητοι από τους άλλους δεν σημάνει ότι δεν την παλεύουν.
Έπειτα thanks για το orc τα λατρεύω και τα θεωρώ υποτιμημένο race!!!
Όποιος έχει πρόβλημα από τους υπόλοιπους θαμώνες (εφόσον ασπάζεσαι τα προβλήματα των άλλων) ας παραπονεθεί και εάν όχι ο ίδιος να το πει σε καμία σερβιτόρα να μας το μεταφέρει.
Αλλά και πάλι 30 “orc” και να μην φωνάζουν κάνουν “φασαρία” λόγο αριθμού εδώ ανθρώπους να βάλεις κάνουν…
Μπα νομίζω ότι κατά βαθύς ήθελες να συμμετάσχεις στις τρελιτσες αλλά δεν σε παίζαμε!
Ποιες κλίκες κοπέλα μου ποιες;
Εσύ μπορείς να μιλήσεις με 30 άτομα ταυτόχρονα ή 30 άτομα μπορούν να αναλύουν το ίδιο θέμα;
Εάν είναι να κάνουμε θέματα προς συζήτηση και να μιλάμε όλοι μαζί γύρο από αυτά αλλά σε πάω στοίχημα ότι δεν θα σου αρέσει καθόλου το meeting και εάν αρέσει σε εσένα δεν κόβω να αρέσει σε άλλους…
Ε επειδή κοντεύεις την 3 δεκαετία δεν σημάνει ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι παιδάκια του νηπιαγωγείου γιατί εάν βγεις έξω και πεις ότι βλέπεις anime τα “ζώα” θα σε πουν νηπιαγωγείο άρα αυτό που είπες ήταν άκυρο!
Λοιπόν όρχησα να σε συμπαθώ ξέρεις και τα ντεσιμπέλ όποτε φαντάζομαι ξέρεις και να τα μετράς πες λοιπόν τα κόσμια επίπεδα φέρε και έναν μετρητή να ξέρουμε ποτέ τα ξεπερνάμε και επειδή θα έχει βαβούρα και δεν θα ακούμε ας μας βρέχει κι ολας να νιώθουμε!
Α να και η κλίκα σου δηλαδή, όχι δεν ξέρω της κοπελιές η εάν ήρθαν δεν ξέρω τα usernames αλλά όσα κοριτσόπουλα είδα ήταν παρά πολύ αξιόλογα άτομα και σωστά…
Επίσης πρέπει να σκεφτείς και κάτι ακόμα υπάρχουν άτομα που μένουν μακριά που έρχονται από μακριά και μερικά από πολύ μακριά που σημάνει ότι έχουν μια ευκαιρία να δουν φιλικά τους πρόσωπα κάθε 1-2 μήνες όποτε εκφράζονται κατά όπως τους βγαίνει καλυτέρα… Θα ήθελα παρά πολύ κάθε φορά που βλέπω τα άτομα του anime//gr να τσίριζαν κάθε φορά που με έβλεπαν και τους έβλεπα (αυτό είναι πρόταση σκεφτείτε το

) φαντάσου σκηνικό…… δεν έχει πολύ φάση… Εκτός και εάν “μεγάλωσες” παρά πολύ για αυτά όποτε cut the animes!
Τέλος και για να φέρω τα πράγματα σε on topic φάσεις (άσε που κατ εμέ είναι σε ontopic σε αυτά τα 2post για να ξεκαθαρίζουν μερικά πράγματα που αφορούν ΤΑ MEETINGS) θα ήθελα να σου πω ότι στο meeting περάσαμε γεμάτα και να ζηλεύεις και να ξύνεσαι και να χλομιάζεις (πλακά κάνω τώρα)…

:hahaha:

Όποτε εάν σου βαστάει έλα στο επόμενο να γουστάρεις μαζί μας χωρίς κλισέ πράγματα μίση και έχθρες όλα παιδιά τις Ιαπωνίας θέλουμε να μαστέ όποτε απλά έλα με καθαρό μυαλό! Επίσης βρες με εύκολο είναι ρωτά κάνα δυο στην τελική και έλα να τα πούμε από κοντά στην “κλίκα των ήσυχων και των πολυλογάδων”!!!
Τέλος…(έχω φάει report του κέρατα λογικά εε σε λίγο περιμένω το ban)