Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#241 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 21:30

Spoiler: Erisadesu

X-LpBleach One piece βλέπω bleach και εάν δεν βλέπω….. code geas βλέπω το όνομα τι να λέμε τώρα….. Κάτι για ξυρισμένες από της τρίχες γλώσσες άκουσα μάλλον ο Γιαννάκης μας είσαι εεεεεε γιατί ο Πέτρος δεν είσαι σίγουρα τον Ra τον ξέρω τον zerro εγώ τον έφερα έλα τέλος ο Johnny είσαι!!
Και μετά μου λένε για χαρά και τσιρίδες εδώ με τον zerro στην σχολή δεν την παλεύαμε λόγο παρασκευοσαββατου και λέγαμε ποτέ θα δούμε και πάλι τα παλικάρια!!!!

Konart-chan ΕΜ τι να σε κάνω για…
Next time κλίνεις ολόκληρη μέρα για τα meeting για να είσαι πανταχού παρούσα αλλά και να σου να θα νικούσες………

Ε πλακά πλακά δεν το εξηγηθήκαμε καλά αλλά όλα ξεκίνησαν από τον θηλυκό orochimaru με τα μαύρα…. (μα να έβλεπε κάθε φορά να χαρτιά μου και του Ra)!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Goggeta SSJ6: 07 Απρίλιος 2009 - 09:47

Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#242 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 22:11

Χαρτια ακουω????
:if: ειλικρινα κριμα που δεν μπόρεσα να κατσω πιο πολύ..:sadist:

Spoiler:

Οπότε να ξέρεις από τώρα για την επόμενη φορά να κανονίσεις να κάτσεις ως και την επόμενη:thatsit:.Γιατί να σε σίγουρη ότι θα υπάρξει και τότε πάλι meeting.

P.S. Cassiel ελπίζω να έβαλες κανά κυλό.

Ναι "προσπάθησα",αλλά μετά από δυο μέρες "ασιτία" το 1,4kg το πήρα...προσωρινά:hahaha:

Eri,καταλαβαίνω πως το εννοείς, αλλά ακόμη και έτσι να ήταν δεν νομίζω οι ιδιοκτήτες της Δάδας και η σερβιτόρα να ήθελαν να γίνουν μέλη του anime.gr και να άλλαξαν γνώμη.Και σε ποιον νοιάζει επίσης τι λένε οι άλλοι για πράγματα που δεν τους αφορούν;Και να σε σίγουρη ότι αυτή την φορά ήταν όλοι απολύτως "πολιτισμένοι" με βάση τα κριτίρια που έχεις,αν εξαιρέσουμε 3-4 λεπτά της πλάκας σε μια φάση.Ε οκ έλα την επόμενη να δεις την διαφορά και πιστεύω θα συμφωνήσεις.Κανένας από την παρέα δεν "ενοχλείτε", αλλιώς ας το πει, και σίγουρα κανένας γύρω μας εφόσον πάντα ο όροφος είναι άδειος.Αυτό με βάση το οποίο κρίνεις όλα τα άλλα ήταν ένα και μοναδικό meeting που προφανώς ενόχλησε μόνο εσένα από τους παρευρισκόμενους.Στο Animeclipse δεν είμαι member, οπότε δεν ξέρω κανέναν και επιπλέον στα meeting όπως αυτό εδώ είναι άτομα που βρίσκονται και στα πάρτι.Well anyway αυτά.Αυτή την στιγμή προσπαθώ να -μην- το κάνω συζήτηση αλλά κάποια πράγματα είπα να τα γράψω...θα προσπαθήσω πιο πολύ μετά από αυτό.Είδα μόλις τώρα ότι έχει απαντήσει ήδη και ο Goggeta SSJ6 και λέει πάνω κάτω τα ίδια στην πρώτη παράγραφο (ναι απαντούσα σε 3 θέματα και αργό:wis:).

Goggeta SSJ6 αυτό το post σου είναι "επικίνδυνο", χαλάρωσε:oo:.Μην σε χάσουμε από εδώ μέσα επειδή τα πήρες από "μερικές γραμμές λέξεων" (yep, it's pointless:bahhh:).Απλά η Eri κρίνει ένα meeting στο οποίο δεν ήταν παρόν με ένα παλιότερο στο οποίο ήταν παρόν και υπήρχαν extreme καταστάσεις.Ναι επιβεβαιώνω δημόσια ότι ο Goggeta SSJ6 και μερικά άλλα παιδιά είχαν στρωθεί για τα καλά και ανέλυαν την αρχή του σύμπαντος επί ώρες:hahaha:.Ο Xlp-Bleach είναι όντως ο Γιάννης.Και πως να μην δει τα χαρτιά σου η Lily.Εδώ οι άλλοι από απέναντι τα κρατούσαν ανάποδα, τα πετούσαν στο τραπέζι και κάναν παζάρια για ανταλλαγές χαρτιών:hahaha:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#243 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 00:47

Ε πλακά πλακά δεν το εξηγηθήκαμε καλά αλλά όλα ξεκίνησαν από τον θηλυκό orochimaru με τα μαύρα…. (μα να έβλεπε κάθε φορά να χαρτιά μου και του Ra)!!

πλακα μου κανης ρε ηχε φαγοθη στο τελος ιδικα να δι τα χαρτια μου :erk: αλλα στο τελος κανενας δεν πιρε χαμπαρη τι εγινε ξερις για τη μιαλω :orly:

να πω κ εγω με τιν σηρα μου οτη απλα ηταν το καλητερο meating που εγινε τον τελευτεο καιρο.... :wooi2: και γενηκα το απολαυσα το ολο θεμα επλιζω και το επομενο να ειναι ακομα καλητερω και να εχη τιν διαρκια που ειχε :hihi2:εγω προσοπικα ευτασα σπιτη 8.30 το προη τις επομενης αφου καιγομασταν ολη την νηχτα .....:hahaha:

#244 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 00:50

Ristuka : θα δεις την Tsunade σε δραση....!!!!!!!!!!!!!!!
το μονο κακο ειναι οτι δυστιχως δεν ειμαι και τοσο τυχερη...:bahhh:
Goggeta SSJ6 : ξερεις για τι τυχη μιλαμε εε...??? Φοβερη!!! Δεν πιστευω να κερδισες???

Cassiel : ΟΝΤΩΣ!!! θα το κανω όπως εσυ.. σερι ολες τις μερες...:wooi2:
That's Life!!!!!!!:canthelp:

#245 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 01:53

Ristuka : θα δεις την Tsunade σε δραση....!!!!!!!!!!!!!!!
το μονο κακο ειναι οτι δυστιχως δεν ειμαι και τοσο τυχερη...:bahhh:
Goggeta SSJ6 : ξερεις για τι τυχη μιλαμε εε...??? Φοβερη!!! Δεν πιστευω να κερδισες???

Cassiel : ΟΝΤΩΣ!!! θα το κανω όπως εσυ.. σερι ολες τις μερες...:wooi2:
That's Life!!!!!!!:canthelp:

Αντέχεις Παρασκευοσαββατοκύριακο χωρίς ύπνο:orly:;Τότε είσαι μέσα:congrats:!!!ΟΚ, φαγητό σου επιτρέπω να φας και να μην την βγάλεις με Fanta και σοκολάτα υγείας για τέτοιο διάστημα:hahaha:.Πάμε για ακόμα καλύτερα meetings (όσο δύσκολο και να είναι):8):!!!

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#246 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 08:03

δεν κάνω καμία επίδειξη ωριμότητας...
απλά με προσβάλει να υποβαθμίζουν μερικοί αυτό που αγαπάω.
και όταν ακούς άσχημα λόγια για το forum από ξένα άτομα
επειδή έχουν τύχει να δουν συναντήσεις στις οποίες
μερικοί συμπεριφέρθηκαν σαν άτομα αμερικάνικης αδελφότητας
και ακόμη χειρότερα εφόσον μέσα σε ένα φόρουμ μπορείτε είστε
σοβαροί και φυσιολογικοί δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να
ενθαρρύνετε και εσύ και ο Γιάννης συμπεριφορές υποβάθμισης
του φόρουμ αφήνοντας ολόκληρους μαντράχαλους
να διασκεδάζουν εις βάρος ενός ολόκληρου καταστήματος.

και αν ο Γιάννης δεν θέλει να ασχοληθεί με το θέμα το κάνει
γιατί μόνο εδώ μέσα λειτουργεί σαν Moderator έξω
κάνει το κινέζο.

Λίζα στο συγκεκριμένο θέμα ο Γιάννης γράφει το αυτονόητο. Δεν χρειάζεται το flaming εντός forum, αν έχεις τσαντιστεί με κάποιον τότε go to DMC...γκουχ..PM...ΤΟ ΙΔΙΟ ισχύει και για τους υπόλοιπους μέσα στο θέμα,

τον Γιάννη εκεί που τον θέλω κάνει παπάδες (ADN) και δεν είναι αρμοδιότητά του το υπόλοιπο forum για να κάνει τον Κινέζο (ή το μαντρόσκυλο, όπως το βλέπει ο καθένας)...:nanana:

Για το θέμα των μαγαζιών, συναντήσεων κτλ, θα συμφωνήσω πως μερικές φορές ξεσαλώνει η βόρεια πτέρυγα, και σίγουρα, its not my style too (ειδικά τώρα που μας κόψανε και το ποτό...Τ_Τ). Αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι να τους κατηγορήσουμε για αρνητική διαφήμιση της κοινότητας, του site, κλίκες κτλ κτλ υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση imo. Καλά κάνουν τα παιδιά αφού γουστάρουν, να βγουν να διασκεδάσουν. Έτσι και αλλιώς χειρότερα έκανα πριν 10 χρόνια (όχι ότι παίζει η ηλικία καποιο ρόλο anyway - τεκίλα να ναι και ότι να ναι)...XD

Αλλά από ότι βλέπω μια εγώ μια κλίκα υπαρχή και δεν ήρθε και μας την λέει τώρα που δεν τους κανανε την χάρη να τους παίξουν πιο πολύ!

Λάθος. Και εριστικός μαζί. Από αυτά που καταλαβαίνω, οι κλίκες είναι μέσα στο μυαλό σας παίδες.

Ontopic ppl τώρα παρακαλώ, αν θέλετε να το συζητήσετε μαζί μου ή με άλλους, go to pm...μελλοντικά μυνήματα στο ίδιο μοτίβο θα αφαιρούνται, κρίμα να κλειδωθεί το topic μετά από τόσο καιρό...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#247 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 10:25

Cassiel χεχε τον μυρηστικα τον Johny....
Τα παραλες με τα χαρτια τς τς τς δεν εισαι σωστος!!:hahaha:
Ξεχασες να πεις τα χαρτια κατο απο το τραπεζι της συνεργασιες για να μην βγει καποιος!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

MogDevil ναι ναι θυμαμαι:congrats:
Ωστε lily εεε μηλαμε ενα ακομα ματσακι το γουσταρα Ra εσυ απο δεξια εγω απο αριστερα καλα μιλαμε δε προκειτε να κουνηθει!!!
Να μαθει να μην.............. κλεβει.......... ουτε παραδειγμα απο μας δεν πηρε!!! τι να πεις....:bahhh:

Konart-chan αν καταλαβενω λεει....
Ναι "νικησα" τελευταιο γηρο για απο καθαρη τυχη Ra, Nικολη, Γιαννη και Γιαννη (οπως καταλαβες ημασταν δικαιοι :kakaka:)...
Παντως εσυ εαν νικησης σαν tsunade να φιλαγομαστε εσυ πρεπει μονο να χανεις τελευταια φορα που νικησες πεχτηκαν rasengan, summons δεν λεει μια χαρα ειρηνη εχουμε:hahaha::hahaha::hahaha:
Α επεισης μην κανεις οτι σου λεει ο Cassiel ειναι τρελαμενος Ο.Υ.Κας που ειναι θαυμα πως δεν εσκασε το στομαχι του μετα απο τοσες ωρες...:oo::oo:
(ασε που δεν μηλησε κι ολας να κανονιζαμε... φαγαμε ηπιαμε και μετα κατα τυχη το εμαθα αλλα ηταν ιδη αργα :mador2:)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#248 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 10:56

Goggeta SSJ6 από την στιγμή που δεν κέρδισα ούτε μία φορά σημαίνει ότι το παιχνίδι ήταν απολύτως "δίκαιο":uhh:.
Δεν κατάλαβα επίσης σε τι αναφέρεσε.Από τι να έσκασε το στομάζι μου.Κανονικό φαγητό είχα να φάω από την Πέμπτη το μεσημέρι.Να κανονίζαμε τι πράγμα;Εννοείς ότι "δεν είπα" ότι μετά το meeting θα πηγαίναμε για μάσα;Αυτό έτυχε αλλά συμβαίνει συνήθως.Και αν δεν το πρόσεξες εκεί μόνο ένα κομμάτι πίτσα τσίμπησα.Ή εννοείς ότι μετά εφόσον χωριστήκαμε τα χαράματα,υποθέτεις ότι πήγα εγώ για μάσα:hahaha:;Όχι δεν έγινε κάτι τέτοιο.Απλά ο Γιάννης εννοεί ότι εφόσον έφτασα σπίτι,μετά από 2 μέρες "νυστείας",λογικά θα πλακώθηκα στο φαγητό, όπως και έγινε...6 ώρες αργότερα:P.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#249 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 11:07

μα ουτε εγω νικησα καμια φορα, αλλα μια χαρα υποκινουσα τις συνομοσιες εναντιον τις lily:hahaha:
εχω ενα κακο κουσουρι να πειραζω τον κοσμο :tensai:^^

#250 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 11:36

Goggeta SSJ6 από την στιγμή που δεν κέρδισα ούτε μία φορά σημαίνει ότι το παιχνίδι ήταν απολύτως "δίκαιο":uhh:.
Δεν κατάλαβα επίσης σε τι αναφέρεσε.Από τι να έσκασε το στομάζι μου.Κανονικό φαγητό είχα να φάω από την Πέμπτη το μεσημέρι.Να κανονίζαμε τι πράγμα;Εννοείς ότι "δεν είπα" ότι μετά το meeting θα πηγαίναμε για μάσα;Αυτό έτυχε αλλά συμβαίνει συνήθως.Και αν δεν το πρόσεξες εκεί μόνο ένα κομμάτι πίτσα τσίμπησα.Ή εννοείς ότι μετά εφόσον χωριστήκαμε τα χαράματα,υποθέτεις ότι πήγα εγώ για μάσα:hahaha:;Όχι δεν έγινε κάτι τέτοιο.Απλά ο Γιάννης εννοεί ότι εφόσον έφτασα σπίτι,μετά από 2 μέρες "νυστείας",λογικά θα πλακώθηκα στο φαγητό, όπως και έγινε...6 ώρες αργότερα:P.

Ετσι ετσι εφοσον νικησα εστω και μια φορα ημαστε σιγουροι για το πιον του κουμαριου και ο blackjack να ερχονταν θα εχανε!!!:hahaha::hahaha:
Οχι ρε συ ειπα οτι αφου τελειωσαμε εμαφα οτι δεν ειχες φαει και δεν ειπες τπτ βρε αθεοφοβε να κανονιζαμε μια πιτσα εφαγες πεμτη και μετα ξανα κυριακη εκτος απο σοκολατα και χημο ΕΛΕΟΣ:terror2::terror2::terror2:
Zerro μα αφου το αξιζε δεν φταις εσυ.....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#251 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 16:46

Ναι ο Γιάννης αφού το διευκρινήσατε. Ναι γιατί ο Πέτρος που έφαγε 3 μαύρους βαλέδες τι να πεις;! Καλά ευτηχώς που δεν νίκησε η λίλη θα μας έτρωγε ζωντανούς:hahaha:
Εγώ όμως νίκησα και με έβγλαλε μια ωραία φοτώγραφια ο Adventurer.

Cassiel καλή τύχη την επόμενη φορά.(Καθόλου ειρωνία μα καθόλου ειρωνία)

Ο Πέτρος μώλις φύγαμε από τα Battle Grounds πήγε να πάρει το λεωφωρείο γιατί έφευγε 6:30 κατάλαβες δεν είχε χρόνο να κοιμηθεί.

HOKUTO NO KEN RULES!!!! Gogeta να το δεις όπως και δήποτε εντάξει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από X-LpBleach: 07 Απρίλιος 2009 - 18:06
For some reason

#252 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 18:02

Παλι φασαριες και σαματα ειχαμε; Λοιπον την ταινια "Κουρδιστο Πορτοκαλι" την εχετε δει;

Οποιος ξανακανει φασαρια θα δει δεμενος και μονομιας και με μανταλακια στα ματια ολη τη σαιζον του Dragon Ball Z. Θα του χορηγειται ανα ωρα τεχνητα δακρυα και μια γουλια νερο και ενα κομματι ψωμι. Και αν μετα ξανακανει φασαρια, θα δει με τον ιδιο τροπο ολα τα επεισοδια του Pokemon Epilepsy Edition.

#253 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 18:09

Παλι φασαριες και σαματα ειχαμε; Λοιπον την ταινια "Κουρδιστο Πορτοκαλι" την εχετε δει;

Οποιος ξανακανει φασαρια θα δει δεμενος και μονομιας και με μανταλακια στα ματια ολη τη σαιζον του Dragon Ball Z. Θα του χορηγειται ανα ωρα τεχνητα δακρυα και μια γουλια νερο και ενα κομματι ψωμι. Και αν μετα ξανακανει φασαρια, θα δει με τον ιδιο τροπο ολα τα επεισοδια του Pokemon Epilepsy Edition.

Horrible!!! Έκλαψα:nanana: okay παιδιά δεν θέλετε να το πάθετε αυτό.

#254 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 23:51

Petran79,why not:hahaha:;Όσο είναι το remastered & cut Dragonball Z Kai no problemo:wis:(Όταν ολοκληρωθεί κάποτε).Όσο για το Pokemon Epilepsy Edition ένα 20λεπτο επεισόδιο με τον Porygon ήταν μωρέ σιγά τα λάχανα:Blissfull:.Κουρδιστό Πορτοκάλι;Ένα κλαμπ εδώ στην Κατερίνη είναι.Για ταινία δεν ξέρω τίποτα:drink:.

Goggeta SSJ6,ναι έδωσα άλλη έννοια στην λέξη "νυστία".Γιατί;Γιατί ήρθα με πολύ λίγα στην τσέπη:uhh:.Well να δούμε τι θα κάνω για την επόμενη αν δεν βρω δουλειά ως τότε:bahhh:.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#255 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 00:34

καλα ας μην ειχα μοιρασει 2 βαλεδες κ 8α ειχε βγει ο πετρος χααχαχαχαχ.
πολυ τον λυπιθηκα παντως :knock-knock:
και τυφλα ναχουν τα βραστα αυγα στις μασχαλες κοντρα σε τετοιο βασανιστηριο!!!:terror2:
ακου εκει δεμενος να βλεπεις τετοια πραματα!!!