Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#196 Ritsuka

Ritsuka

Anime Fan

• Members
  • 190 posts

Posted 16 February 2009 - 02:55

:oo: Δεν σε πιστεω !!! Τοσο γρηγορα δεν πιστευα να τιs δω.:congrats:

Haha πωs φαινομαι ετσι στην τεταρτη foto .. :hihi2: victory without emotion

#197 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 16 February 2009 - 03:53

Παλι εγραψα... ;p

Χαιρομαι που καποιος εγινε το pet μου αυτη τη φορα... :D
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#198 EvangelosE

EvangelosE

TKD A.Instructor

• Members
  • 6 posts

Posted 16 February 2009 - 07:26

Εγώ δεν πρόλαβα ούτε να συστηθώ, dammit αλλά έκατσα μεσα στη μέση μαζί με τις άλλες τις τρελές και καήκαμε σαν fangirls οπότε καλά περάσαμε και σήμερα...Lily, πες μου ξανά΄τί θέλεις να σου γράψω γιατί τόσα που ήταν τα ξέχασα~ Έπρεπε την άλλη φορά να κάνω ολόκληρη λίστα...xD

Waiting for the few photos, guys. Whoever took, PUT THEM UP~

Αντε καλα,εσυ καθησες με τα fangirls,εγω αν δεν ερχοταν ο νικος και ο γιωργος ημουν ετοιμος να βγαλω κανα ματι με το κουταλακι για το τσαι!:hahaha:OMG! καλα εγω με τον παλικαρο 2 γεια ειπαμε ενα οταν τον ειδα και ενα οταν εφυγε,οποτε...τεσπα...καλα ηταν μωρε,φαση ειχε,τι αλλο θελουμε; οσο για την lily επειδη αμφιβαλλω αν θα το δει αυτο το post σου,θα κανω τον καλο σαμαρειτη και θα τις το στειλω με μαιλ...αντε cya guys + girls!
"War isn't a game. Sure, one side wins, the other side loses, and it's a lot of fun, but . . . well . . . hey, maybe it is a game." Dark Lord Baraga, Blade of Gloom

#199 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 16 February 2009 - 12:02

ορεα περασαμε παλυ!!!!πολυ γελιο και fangirlismos!!!!!πολυ καλες φοτογραφιες Γιαννη!!!!

#200 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 February 2009 - 18:52

ρε βγάλε την φωτό μου απο εδώ γιατί την επόμενη φορά δεν θα μπορείς να περπατήσεις.
ΕΧΩ ΠΕΙ 1500000000000000000000000 ΦΟΡΕΣ
δεν θελω τη φωτο μου στο φόρουμ.
τόσους καυγάδες έριξα με τον άγγελο τώρα εσύ γιατι κάνεις τις ίδιες λαμακίες;
και επίσης...να έβαζες και καμιά ωραία φοτό να έλεγα εντάξει
και εγώ και ο νίκος χάλια ειμαστε σε εκεινη τη φωτο.

#201 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 February 2009 - 19:09

Αυτος ειναι ο λογος που αφου την εβγαλα σου ειχα χωσει τη φωτογραφικη στη μουρη επι 1 λεπτο ρωτοντας σε αν ειναι οκ για ανεβασμα και εσυ επιτηδες δεν την κοιτουσες μεχρι που ειπες οκ, τωρα αν εσυ εισαι κυκλοθυμικη ειναι αλλο θεμα:rolleyes:
Posted Image

#202 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 February 2009 - 19:17

Ας μην ξαναρχίσει αυτή η συζήτηση. Adventurer, βγάλε τις φωτογραφίες της Erisadesu. Αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, και από τη στιγμή που δεν θέλει να ανέβουν στο internet, δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις κάτι τέτοιο. Αν τώρα είχατε συμφωνήσει άλλα δεν ξέρω, λύστε τα μεταξύ σας με ΠΜ :stubborn:

E5VV38U.jpg

#203 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 February 2009 - 19:28

παπάκι πες του κάτι...εγώ του είπα οτι είναι οκ η
φωτογραφία όχι να την βάλει στο φόρουμ....
πες του κάτι όλη την ώρα με τσιμπάει.

#204 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 February 2009 - 19:30

Χαλαραωσε, Phantom, εχω δειξει νομιζω οτι δεν ειμαι τοσο ανευθυνος ουτε θα γινει συζητηση, απλα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι δεν ανεβαζω φωτογραφιες απο μελη που μου εχουν ζητησει να μην το κανω αν δεν τους ρωτησω πρωτα. Ο Ayu-Mania πχ μου το ζητησε ευγενικα μια φορα και απο τοτε ποτε δεν εχει ξανατεθει το θεμα.

Οσο για τη φωτογραφια, ξεκινησα τη διαδικασια αλλαγης της με το που απαντησα και πλεον εχει αλλαξει ηδη (λιγο αφου ποσταρες βασικα). Μου πηρε λιγο παραπανω χρονο λογω της φυσης της αλλαγης :hiding_something:

Edited by Adventurer, 17 February 2009 - 05:59.

Posted Image

#205 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 16 February 2009 - 19:36

Οσο για τη φωτογραφια, την αλλαξα ηδη λιγο αφου ποσταρες, απλα λογω της φυσης της αλλαγης μου πηρε λιγο παραπανω χρονο:hiding_something:

Adventurer παιδί μου μην προκαλείς την τύχη σου :P Τουλάχιστον αν είναι να κάνεις edits μην κάνεις μισές δουλειές :rolleyes:
phmava.php

#206 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 16 February 2009 - 19:45

Μιας και έχουμε image fest happy hour, ADV με κάνεις και μένα λίγο πιο λεπτό στην φωτογραφία που έχεις βάλει?...επίσης, αφαίρεσε την πιτυρίδα plz...:smokingg:

:hahaha:

On topic ppl, αρκετά το χέσαμε. Θα σβηστούν μερικά άκυρα ποστ αργότερα...:thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#207 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 16 February 2009 - 22:11

Επ...ποτε εγιναν ολα αυτα?
Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες!!!
και εγω νομιζα θα κατεβενες αυτο το Σ/Κ Δαντη αλλα μετα ειδα την ωρα και μερα του ποστ...δε πειραζει!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#208 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 22 February 2009 - 23:14

Πόπο καλά, γράψαμε πάλι χ3 Δεν φοβόμουν τον Αόσι ακριβώς, αλλά καλά το έθεσες :P

And I like how my scissors χρησιμοποιήθηκε...χ3
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#209 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 02 April 2009 - 10:52

ATTENTION DUELISTS!

Με την ευκαιρια του Cosplay Party θα ανεβουν στη Θεσσαλονικη δυο σχετικα καινουρια μελη του anime.gr, οι Konart και Gohanomaru. Τα παιδια δε γνωριζουν πολυ κοσμο στη Θεσσαλονικη, οποτε τι καλυτερη ευκαιρια να τους δειξουμε ποσο καμενοι φιλοξενοι ειμαστε παραθετοντας μια anime συναντηση προς τιμην τους.

Οσοι μπορειτε, λοιπον, ελατε αυτο το Σαββατο στις εφτα και μιση το απογευμα στην Καμαρα για να παμε για ενα καλο καφεδακι και οτι παραπανω προκυψει:drink:

ΥΓ: Ελεγξτε ξανα το thread μετα το τελος του Cosplay Party, ενδεχεται να υπαρχει μια επιπλεον εκπληξη.
Posted Image

#210 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 02 April 2009 - 13:48

Yey:8):!Will be there:thatsit:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας