Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Απεργειες, Καταληψεις, Αποχες
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 23:08

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 23:13
Ο ναι αυτη οντως Αξιζε...Τωρα το να σε αναγκασει καποιος να συμετασχεις σε καπια πορεια ειναι καταρχην αντιδημοκρατικο..
Spoiler:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 00:08
Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες (που δεν το κατάλαβες) αναφερόμουν στο άλμα που έκανες περνώντας από το ένα θέμα στο άλλο.
Eιχα την ευγενεια να απαντησω σε καποιες παρατηρησεις του Νταντε και εκλεισε εκει, μονο εσυ το αναπαραγεις ολη την ωρα και εχουμ γεμησει ποσα σπαμ ποστ οι δυο μας.

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 00:37
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 00:39
Καταρχας ολοι αυτοι που μιλανε για τα συνδικατα εχουν ιδεα τι ειναι αυτα και πως λειτουργουνε? πως περνονται πχ οι αποφασεις για απεργιακες κινητοποιησεις? τι λεει το εργατικο δικαιο για τις απεργεις μηπως? ειμαι σιγουρη πως οχι...απο συνταγματικο δικαιο οι κυριοι που ποσταρουν εχουν ακουσει τιποτα? οχι παλι ειμαι σιγουρη...
αλλα ειναι τοσο απλο σαυτη τη χωρα να μιλαμε για τα δικαιωματα μας...εχω δικαιωμα να κανω οτι θελω,εχω δικαιωμα να κοιταω μονο την παρτη μου, εχω δικαιωμα να μην απεργω κτλ κτλ...
Το πως πραγματικα αποκτησαμε δικαιωματα αναρωτηθηκε ποτε κανενας? τι αιμα εχει χυθει(κυριολεκτικα) για το 8ωρο και τη δωρεαν παιδεια απασχολει κανεναν?
Ακουσα οτι η λυση ειναι να φυγουμε...ωραια αντιμετωπιση...συγχαρητηρια στον εμπνευστη της ιδεας!Εγω δεν παω πουθενα...θα κατσω εδω να αγωνιστω να γινει η χωρα μου καλυτερη και αν τους αγωνες για καλυτερευση της ζωης τους βλεπουν ορισμενοι ως γκρινια και μιζερια να παρουν τη χρονομηχανη και να γυρισουν 100 χρονια πισω να δουνε τι ωραια που ητανε που δουλευε ο κοσμος 16 ωρες την ημερα και να μεινουν εκει να ενισχυουν με τον ιδρωτα τους την καλοζωια των ολιγων και να μας αφησουν εδω εμας να κανουμε τον κοσμο καλυτερο...Το προβλημα σαυτη τη χωρα δεν ειναι οι απεργειες και οι καταληψεις κυριοι...ειναι οτι ο καθενας κοιταει τον εαυτο του και νομιζει οτι εξαντλειται το δημοκρατικο του καθηκον στο να ψηφιζει καθε 4 χρονια...
και για τους αρχαιολατρεις να προσθαισω οτι η λεξη ιδιωτης ηταν βρισια στην κοιτιδα της δημοκρατιας αρχαια Αθηνα και σημαινε ακριβως αυτο...αυτον που δεν ενδιαφερεται για τα κοινα παρα μονο για την παρτη του...και απο αυτη ακριβως τη λεξη προερχεται η λεξη idiot που ολοι μας ξερουμε τι σημαινει...
Επισης να πω οσον αφορα τα επισοδια στις πορειες...ειμαι σιγουρη πως οι πιο παλιοι θυμουνται τα ΜΑΤ να δερνουν συνταξιουχους...μεγαλα χουλιγκανια τα γεροντια τους παραδεχομαι!
Κλεινω με αυτο...(δεν ειναι δικο μου) Καποτε ηρθαν να παρουν το γειτονα μου και δεν μιλησα...μετα ηρθαν να παρουν το διπλανο μου και δε μιλησα...οταν ηρθαν να παρουν εμενα δεν υπηρχε κανεις για να μιλησει...
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 00:49
Εγω δεν παω πουθενα...θα κατσω εδω να αγωνιστω να γινει η χωρα μου καλυτερη και αν τους αγωνες για καλυτερευση της ζωης τους βλεπουν ορισμενοι ως γκρινια και μιζερια να παρουν τη χρονομηχανη και να γυρισουν 100 χρονια πισω να δουνε τι ωραια που ητανε που δουλευε ο κοσμος 16 ωρες την ημερα και να μεινουν εκει να ενισχυουν με τον ιδρωτα τους την καλοζωια των ολιγων και να μας αφησουν εδω εμας να κανουμε τον κοσμο καλυτερο...
Και τώρα προς τα εκεί οδευουμε δυστυχώς. Ιδίως στον ιδιωτικό τομέα η έννοια του 8ώρου έχει καταργηθεί προ πολλού. Το θέμα είναι ότι πλέον δεν ξέρω κατά ποσο η απεργία και η διαδήλωση αποτελούν αποτελεσματικά μέσα πίεσης της εξουσίας.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 01:03
Ενισχυμένη αναλογική = το κυβερνόν κόμμα περνάει ό,τι νομοσχέδιο θέλει = δεν υπάρχουν αποτελεσματικά μέτρα πίεσης της εξουσίας.Το θέμα είναι ότι πλέον δεν ξέρω κατά ποσο η απεργία και η διαδήλωση αποτελούν αποτελεσματικά μέσα πίεσης της εξουσίας.
Enjoy your dictatorship.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 02:04
Enjoy your dictatorship.
Δεν έχουμε δικτατορια (ο δικτάτορας είναι ένας). Ολιγαρχία έχουμε. The results are the same though.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 02:18
Εχω πεισει τον εαυτο μου απο τη στιγμη που μπηκα στο φορουμ να μην ασχοληθω με τα "σοβαρα" θεματα που ανοιγουν στο οφ τοπικ...ομως στο συγκεκριμενο η προπαγανδα και η προβοκατσια εχουν χτυπησει κοκκινο και ανθρωπος ειμαι υποπεφτω στο σφαλμα...
Καταρχας ολοι αυτοι που μιλανε για τα συνδικατα εχουν ιδεα τι ειναι αυτα και πως λειτουργουνε? πως περνονται πχ οι αποφασεις για απεργιακες κινητοποιησεις? τι λεει το εργατικο δικαιο για τις απεργεις μηπως? ειμαι σιγουρη πως οχι...απο συνταγματικο δικαιο οι κυριοι που ποσταρουν εχουν ακουσει τιποτα? οχι παλι ειμαι σιγουρη...
αλλα ειναι τοσο απλο σαυτη τη χωρα να μιλαμε για τα δικαιωματα μας...εχω δικαιωμα να κανω οτι θελω,εχω δικαιωμα να κοιταω μονο την παρτη μου, εχω δικαιωμα να μην απεργω κτλ κτλ...
Το πως πραγματικα αποκτησαμε δικαιωματα αναρωτηθηκε ποτε κανενας? τι αιμα εχει χυθει(κυριολεκτικα) για το 8ωρο και τη δωρεαν παιδεια απασχολει κανεναν?
Ακουσα οτι η λυση ειναι να φυγουμε...ωραια αντιμετωπιση...συγχαρητηρια στον εμπνευστη της ιδεας!Εγω δεν παω πουθενα...θα κατσω εδω να αγωνιστω να γινει η χωρα μου καλυτερη και αν τους αγωνες για καλυτερευση της ζωης τους βλεπουν ορισμενοι ως γκρινια και μιζερια να παρουν τη χρονομηχανη και να γυρισουν 100 χρονια πισω να δουνε τι ωραια που ητανε που δουλευε ο κοσμος 16 ωρες την ημερα και να μεινουν εκει να ενισχυουν με τον ιδρωτα τους την καλοζωια των ολιγων και να μας αφησουν εδω εμας να κανουμε τον κοσμο καλυτερο...Το προβλημα σαυτη τη χωρα δεν ειναι οι απεργειες και οι καταληψεις κυριοι...ειναι οτι ο καθενας κοιταει τον εαυτο του και νομιζει οτι εξαντλειται το δημοκρατικο του καθηκον στο να ψηφιζει καθε 4 χρονια...
και για τους αρχαιολατρεις να προσθαισω οτι η λεξη ιδιωτης ηταν βρισια στην κοιτιδα της δημοκρατιας αρχαια Αθηνα και σημαινε ακριβως αυτο...αυτον που δεν ενδιαφερεται για τα κοινα παρα μονο για την παρτη του...και απο αυτη ακριβως τη λεξη προερχεται η λεξη idiot που ολοι μας ξερουμε τι σημαινει...
Επισης να πω οσον αφορα τα επισοδια στις πορειες...ειμαι σιγουρη πως οι πιο παλιοι θυμουνται τα ΜΑΤ να δερνουν συνταξιουχους...μεγαλα χουλιγκανια τα γεροντια τους παραδεχομαι!
Κλεινω με αυτο...(δεν ειναι δικο μου) Καποτε ηρθαν να παρουν το γειτονα μου και δεν μιλησα...μετα ηρθαν να παρουν το διπλανο μου και δε μιλησα...οταν ηρθαν να παρουν εμενα δεν υπηρχε κανεις για να μιλησει...
Δεν μπόρεσα να κρατηθώ...+1000000000 συμφωνώ με το ποστ σου 100% κοπέλα μου, σαν αυτά που λες να βγαίνουν από το στόμα μου.
Και να προσθέσω... κανείς δεν πρέπει να αναγκάζει κανέναν να κάνει κάτι χωρίς την θέληση του, η "μαγκιά" είναι να πείσεις τον άλλο να αγωνιστεί και να κάνει κάτι για το κοινωνικό σύνολο και τον εαυτό του στην τελική... το θέμα είναι να συνειδητοποιήσει γιατί αγωνίζεται και να μην το βάζει κάτω ποτέ ακόμα και αν ο αγώνας δεν φέρει άμεσα αποτελέσματα (ή ορατά) να ξέρετε ότι ο παραμικρός αγώνας βάζει ένα λιθαράκι σε αυτό που λέμε πάλη ενάντια σε ένα σάπιο σύστημα...
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 07:14
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ATANASHIOSU: 24 Ιανουάριος 2009 - 08:31
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 10:03
Ποια δικτατορια ρε Κεννυ? Δηλαδη τι θες, να μπορει η αντιπολιτευση μονη της να ακυρωσει ενα νομοσχεδιο, οταν ξερεις πολυ καλα οτι σε αυτη τη χωρα τα κομματα της αντιπολιτευσης θα αντισταθουνε σε ενα νομοσχεδιο ειτε ειναι καλο ειτε οχι, μονο και μονο για να παρουν την εξουσια?? Μια χαρα δημοκρατια εχουμε, απλα σε χαλαει το κομμα που ειναι στη κυβερνηση. Λοιπον καθε κυβερνηση ειναι στην εξουσια για 4 το πολυ χρονια που δεν ειναι και πολυς χρονος. Αν δεν σου αρεσουν αυτα που θα κανει, θα ψηφισεις κατι αλλο, και αν υπαρχουν πολλοι που ειναι επισης δυσαρεστημενοι, θα κανουν το ιδιο και θα πεσει αυτη η κυβερνηση. Οποτε οσοι μιλατε για χουντες και ολιγαρχιες βουλωστε το, και πατε να ασκησετε τα πολιτικα σας καθηκοντα αντι να παιζετε WOW ολο το βραδυ και να βαριεστε να πατε να ψηφισετε την αλλη μερα. Σεβαστειτε επισης οτι υπαρχουν πολλοι συμπολιτες σας που συμφωνουν με καποια απο αυτα που κανει η κυβερνηση, και ειναι διατεθειμενοι να την ξαναψηφισουν. Και αυτοι χουντα ειναι??????Ενισχυμένη αναλογική = το κυβερνόν κόμμα περνάει ό,τι νομοσχέδιο θέλει = δεν υπάρχουν αποτελεσματικά μέτρα πίεσης της εξουσίας.
Enjoy your dictatorship.
Συμφωνω απολυτα στο οτι ο πολιτικος κοσμος εχει κορεστει και εχουμε φτασει στο σημειο να ειναι ολοι περιπου ιδιοι. Αυτο ομως δεν λυνεται με αναρχιες και αποτυχημενα απο την φυση τους πολιτικα συστηματα, αλλα με το να φιλοτιμηθουν καποιοι απο ολους αυτους που γκρινιαζουν να ασχοληθουν περισσοτερο με τα κοινα. Επιδιορθωνουμε και φρεσκαρουμε το συστημα, δεν το γκρεμιζουμε.. Γιατι μονο να γκρινιαζουμε ξερουμε σε αυτη τη χωρα και απο πραξεις μηδεν. Εκτος αν θεωρειτε σωστες πραξεις το να τα σπανε καποιοι ολα...
Εγω ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος με την ΝΔ. Οχι για το Βατοπαιδι, αλλα επειδη φτιαχνουν τα νομοσχεδια με επιπολαιο τροπο. Ναι στις αλλαγες στο ασφαλιστικο, αλλα πως μπορεις να βαζεις ταφοπλακα στις υποψηφιες μητερες οταν η υπογεννητικοτητα ειναι ο βασικος λογος που κατερευσε το υπαρχον συστημα... Δεν εχουν μυαλο να κοιταξουν οτι σε 10 χρονια η κατασταση θα χειροτερεψει πολυ περισσοτερο με τα καινουργια μετρα? Εχουν μυαλο, απλα δεν τους νοιαζει, γιατι καποιοι αλλοι θα ειναι στη κυβερνηση σε 10 χρονια για να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα.. Αν συνεχιστουν αυτες οι οπορτουνιστικες νοοτροπιες, προβλεπω να με κανουν να ψηφισω κατι αλλο στις επομενες εκλογες, με την ελπιδα οτι η ζημια στη ΝΔ θα βοηθησει τα νεανικα στελεχη της παραταξης να παρουν τα ηνια.
Για να γυρισουμε ομως στο θεμα μας, βλεπω ομως οτι οι πορειες για το ασφαλιστικο να ζητανε οχι μονο την διατηρηση του υπαρχοντος κορεσμενου συστηματος αλλα και ενισχυση των επιδοματων του.. Με τι λεφτα ρε παιδια!!! Καλα βριζουμε τους πολιτικους για οπορτουνισμο, αλλα και εσεις οι συνδικαλιστες με την σταση σας δεν αποδεικνυετε οτι ειστε το ιδιο και χειροτεροι απο δαυτους? Δηλαδη δεν σας νοιαζει αν τα εγγονια σας θα ειναι σε θεση να παρουν συνταξη? Μονο τους εαυτουληδες σας... Υπαρχουν ομως και αλλα νομοσχεδια που ναι μεν εχουν κενα, αλλα στο συνολο τους ειναι ενα καλο βημα. Και μιλαω για το νομοσχεδιο για την ανωτατη παιδεια. Ειδαμε ομως τους τραμπουκισμους στα πανεπιστημια απο τις μειοψηφειες που θελουν να επιβαλουν τις ιδεολογιες τους. Και το κανουν με ευκολια αφου οι περισσοτεροι υπολοιποι δεν νοιαζονται αρκετα για να πουνε ενα δυναμικο "φτανει πια".
Το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι εχουμε γενικο προβλημα νοοτροπιας σε αυτη τη χωρα... Για αυτο φωναζω σε τοσα θεματα οτι το προβλημα δεν ειναι η ελλειψη ελευθεριας που καποιοι φωναζουν οτι εχουμε, αλλα το οτι καποιοι εχουν την ελευθερια να πηδανε και να καταχραζονται το συστημα και τους θεσμους. Για αυτο χρεαζομαστε βουρδουλα σε αυτη την χωρα... Στην Ιαπωνια πως τα καταφερνουν και οι πολιτες και τα "αφεντικα" να σεβονται στη πλειοψηφεια τους τους θεσμους και την κοινωνια? Ας μας πει ο Atanashiosu μπας και παρουμε καμμια ιδεα.. Και αν πει καποιος οτι οι Ιαπωνες ειναι δουλικοι και δεν εχουν το ταμπεραμεντο μας, τοτε ας παρουμε τον βουρδουλα να αποβαλουμε αυτο το ρημαδι το ταμπεραμεντο μπας και δουμε ασπρη μερα...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr Ayu-Mania: 23 Οκτώβριος 2008 - 10:30

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 11:36
thats sth I should propably say με αυτα π γραφεις dear.... χθες πηγα να την βγαλω με lexotanil... σημερα τουλ. ενα post σ ηταν αρκετο για να με ξυπνησειΣημερα δεν ξυπνησα καλα και αυτα που διαβαζω δεν βοηθανε...
ακριβως! το γεγονος οτι εχουμε διαφορετικοι γνωμη μεταξυ μας... δεν σημαινει οτι πρεπει στους μισους κ βαλε πρεπει να στερησεις τον δικαιωμα τους να την εκφρασουν! πως νομιζεις οτι θα αλλαξουν η θα επισημανθουν οι ατασθαλιες της κυβερνησης? με το να καθομαστε σε ενα καναπε κ να πινουμε τον φραπε μας? για πες! η μηπως μεσω των ΜΜΕ π θα καταγειλουν τις πραξεις της κυβερνησης που ακομη κ ο ιδιος ισχυριζεσαι οτι η δουλεια τους καθε αλλο παρα σωστη ειναι? και επισης σχετικα με τα σχολεια.... γιατι να σεβαστουν τα παιδια την αποφαση που πηραν οι μεγαλοι για παρτυ τους? εσυ θα το δεχοσουν? εγω φυσικα κ δεν θα το δεχομουν!!!! 4 χρονια επισης ειναι πολλα... εδω μεσα σε μερικους μηνες σχεδον κατερευσε η οικονομια της Αμερικης... δεν μπορει να καταστραφει η Ελλαδιτσα απο τισ μαλακ*ες του καθενος? εσυ το βρισκεις πολυ απιθανο δλδ?Ποια δικτατορια ρε Κεννυ? Δηλαδη τι θες, να μπορει η αντιπολιτευση μονη της να ακυρωσει ενα νομοσχεδιο, οταν ξερεις πολυ καλα οτι σε αυτη τη χωρα τα κομματα της αντιπολιτευσης θα αντισταθουνε σε ενα νομοσχεδιο ειτε ειναι καλο ειτε οχι, μονο και μονο για να παρουν την εξουσια?? Μια χαρα δημοκρατια εχουμε, απλα σε χαλαει το κομμα που ειναι στη κυβερνηση. Λοιπον καθε κυβερνηση ειναι στην εξουσια για 4 το πολυ χρονια που δεν ειναι και πολυς χρονος. Αν δεν σου αρεσουν αυτα που θα κανει, θα ψηφισεις κατι αλλο, και αν υπαρχουν πολλοι που ειναι επισης δυσαρεστημενοι, θα κανουν το ιδιο και θα πεσει αυτη η κυβερνηση. Οποτε οσοι μιλατε για χουντες και ολιγαρχιες βουλωστε το, και πατε να ασκησετε τα πολιτικα σας καθηκοντα αντι να παιζετε WOW ολο το βραδυ και να βαριεστε να πατε να ψηφισετε την αλλη μερα. Σεβαστειτε επισης οτι υπαρχουν πολλοι συμπολιτες σας που συμφωνουν με καποια απο αυτα που κανει η κυβερνηση, και ειναι διατεθειμενοι να την ξαναψηφισουν. Και αυτοι χουντα ειναι??????
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕΣυμφωνω απολυτα στο οτι ο πολιτικος κοσμος εχει κορεστει και εχουμε φτασει στο σημειο να ειναι ολοι περιπου ιδιοι. Αυτο ομως δεν λυνεται με αναρχιες και αποτυχημενα απο την φυση τους πολιτικα συστηματα, αλλα με το να φιλοτιμηθουν καποιοι απο ολους αυτους που γκρινιαζουν να ασχοληθουν περισσοτερο με τα κοινα. Επιδιορθωνουμε και φρεσκαρουμε το συστημα, δεν το γκρεμιζουμε.. Γιατι μονο να γκρινιαζουμε ξερουμε σε αυτη τη χωρα και απο πραξεις μηδεν. Εκτος αν θεωρειτε σωστες πραξεις το να τα σπανε καποιοι ολα...
αναρχικοι αν ξερεις... δεν ειναι μονο αυτοι π τα σπανε ολα.... πολλες φορες οι τα σπαω ολα κ με κυνηγανε... δεν ειναι καν αναρχικοι, αλλα βαλμενοι για να καταδειξουν το ποσο επικυνδινες ειναι η πορειες, το ποσο καλη ειναι η ελληνικη αστυνομια, το τι προοδους εχει κανει η ΝΔ οσον αφορα την ασφαλεια των πολιτων της.... ειναι τυχαιο που η υπαρξη των αναρχικων σου εχει εμποδισει πολυ κοσμο να παει σε πορειες? αν ημουν λοιπον εγω ενας απο αυτους θα το ηθελα αυτο? ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ
ε πες το ετσι παιδι μου να το καταλαβω κι εγω.... κοιτα ιδεα τωρα... τι λες μολις γεννησουν εεε να παιρνεις κ τα παιδια τους να τα μεγαλωνεις υποβαλλοντας τους πλυση εγκεφαλου κ να τα στελνεις στον στρατο να βοηθησουν την μαμα πατριδα.... πραγματικα ομως... ΠΟΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Π ΠΑΕΙ ΚΑΤΑΔΙΑΟΛΟΥ? οσα επιδοματα κ να της δωσεις που μειωνει την υπογεννητικοτητα σου και που γινεται "babies machine"Εγω ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος με την ΝΔ. Οχι για το Βατοπαιδι, αλλα επειδη φτιαχνουν τα νομοσχεδια με επιπολαιο τροπο. Ναι στις αλλαγες στο ασφαλιστικο, αλλα πως μπορεις να βαζεις ταφοπλακα στις υποψηφιες μητερες οταν η υπογεννητικοτητα ειναι ο βασικος λογος που κατερευσε το υπαρχον συστημα...
αν περιμενουμε απο αυτους ΣΩΘΗΚΑΜΕ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΟ?Αν συνεχιστουν αυτες οι οπορτουνιστικες νοοτροπιες, προβλεπω να με κανουν να ψηφισω κατι αλλο στις επομενες εκλογες, με την ελπιδα οτι η ζημια στη ΝΔ θα βοηθησει τα νεανικα στελεχη της παραταξης να παρουν τα ηνια.
δλδ η ΝΔ δεν καταχραζεται λεφτα ε? ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ε? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΠΘ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΘ ΠΙΑ ΚΑΙΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ?Για να γυρισουμε ομως στο θεμα μας, βλεπω ομως οτι οι πορειες για το ασφαλιστικο να ζητανε οχι μονο την διατηρηση του υπαρχοντος κορεσμενου συστηματος αλλα και ενισχυση των επιδοματων του.. Με τι λεφτα ρε παιδια!!! Καλα βριζουμε τους πολιτικους για οπορτουνισμο, αλλα και εσεις οι συνδικαλιστες με την σταση σας δεν αποδεικνυετε οτι ειστε το ιδιο και χειροτεροι απο δαυτους? Δηλαδη δεν σας νοιαζει αν τα εγγονια σας θα ειναι σε θεση να παρουν συνταξη? Μονο τους εαυτουληδες σας... Υπαρχουν ομως και αλλα νομοσχεδια που ναι μεν εχουν κενα, αλλα στο συνολο τους ειναι ενα καλο βημα. Και μιλαω για το νομοσχεδιο για την ανωτατη παιδεια. Ειδαμε ομως τους τραμπουκισμους στα πανεπιστημια απο τις μειοψηφειες που θελουν να επιβαλουν τις ιδεολογιες τους. Και το κανουν με ευκολια αφου οι περισσοτεροι υπολοιποι δεν νοιαζονται αρκετα για να πουνε ενα δυναμικο "φτανει πια".
αυτα τα λεφτα γιατι δεν πανε στην παιδεια? πες μου εξυπνοπουλι μου... να μη μιλησω για τα χρηματα που αφορουν το Βατοπεδι.... ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.... αλλα πανε στα ψωμακια κ την κοιλια του Καραμανλη κ του καθε Καραμανλη
βουρδουλα για εμενα οντως χρειαζονται πολλοι... αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι αλλοι απο αυτους που εσυ εννοεις...Το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι εχουμε γενικο προβλημα νοοτροπιας σε αυτη τη χωρα... Για αυτο φωναζω σε τοσα θεματα οτι το προβλημα δεν ειναι η ελλειψη ελευθεριας που καποιοι φωναζουν οτι εχουμε, αλλα το οτι καποιοι εχουν την ελευθερια να πηδανε και να καταχραζονται το συστημα και τους θεσμους. Για αυτο χρεαζομαστε βουρδουλα σε αυτη την χωρα...
πολυ ασχοληθηκα κ συγχιστηκα με αυτο το thread...
plz καποιος να βαλει εναν κανονα οχι πολιτικες συζητησεις στο off topic γιατι θα με κανετε καρδιακη.

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 11:41
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 11:55

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 11:57
κανενας δεν θα τους εμποδισει να την εκφρασουν, αλλα να το κανουν με ενα τροπο με τον οποιο δεν θα δημιουργουν ακομα περισσοτερα προβληματα στη κοινωνια, και επιπλεον να δινουν αλλοθι στις εκαστοτε κυβερνησεις. Γιατι δεν μπορουμε και εμεις να απεργησουμε με τον ιδιο τροπο που απεργουνε και οι Ιαπωνες δηλαδη? Οσο για την αλλαγη, οπως ειπα δημοκρατια εχουμε, περιμενετε τη σειρα σας για να δοκιμασετε αλλη κυβερνηση αν το επιτυχετε μεσω της ψηφου. 4 χρονια δεν ειναι πολλα. Και το οτι ειμστε απλα δυσαρεστημενοι με καποια μετρα της δεν ειναι δικαιολογια να παρουν καποιοι τα οπλα να τη ριξουν με το ζορι.ακριβως! το γεγονος οτι εχουμε διαφορετικοι γνωμη μεταξυ μας... δεν σημαινει οτι πρεπει στους μισους κ βαλε πρεπει να στερησεις τον δικαιωμα τους να την εκφρασουν!
Γιατι ειναι παιδια. Γιατι δεν εχουν αναπτυξει ακομα σωστη και εμπεριστατωμενη κριτικη σκεψη. Γιατι ετσι λειτουργει σωστα μια κοινωνια.γιατι να σεβαστουν τα παιδια την αποφαση που πηραν οι μεγαλοι για παρτυ τους? εσυ θα το δεχοσουν? εγω φυσικα κ δεν θα το δεχομουν!!!!
Ναι, ολοι τους ειναι ασφαλιτες in disguise τρομαρα μου. Να τονισω οτι ουτε με τους καθαρα θεωρητικους αναρχικους συμφωνω. Θεωρω την ιδεολογια τους εσφαλμενη απο την ριζα της. Και οφειλουν καποιοι να σεβαστουν οτι πολλοι εχουν πιστη στους θεσμους, θελουν να τους διασωσουν, και δεν βλεπουν με καλο ματι αυτους που θελουν να τους γκρεμισουν.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ
αναρχικοι αν ξερεις... δεν ειναι μονο αυτοι π τα σπανε ολα.... πολλες φορες οι τα σπαω ολα κ με κυνηγανε... δεν ειναι καν αναρχικοι, αλλα βαλμενοι για να καταδειξουν το ποσο επικυνδινες ειναι η πορειες
no comment... εγω λεω οτι η υπογεννητιοτητα ειναι κακο πραγμα για το ασφαλιστικο και εσυ μου απαντας με αυτο? αριστερο-φανατιλα στο τετραγωνο δηλαδη...ε πες το ετσι παιδι μου να το καταλαβω κι εγω.... κοιτα ιδεα τωρα... τι λες μολις γεννησουν εεε να παιρνεις κ τα παιδια τους να τα μεγαλωνεις υποβαλλοντας τους πλυση εγκεφαλου κ να τα στελνεις στον στρατο να βοηθησουν την μαμα πατριδα
πολλους απο τους ιδιους εννοουμε, αλλα εγω βαζω μεσα και αυτους που αντιδρανε με αλαλαγμους και δεν σκεφτονται ωριμα και με ηρεμια πως μπορουμε να βοηθησουμε την κατασταση.βουρδουλα για εμενα οντως χρειαζονται πολλοι... αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι αλλοι απο αυτους που εσυ εννοεις...
BRING ON THE FLAME!!