Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

Code Geass vs Death Note

• Please log in to reply
180 replies to this topic

Poll: Code Geass vs Death Note (177 member(s) have cast votes)

Code Geass vs Death Note

1. Code Geass (73 votes [41.24%] - View)

Percentage of vote: 41.24%

2. Voted Death Note (104 votes [58.76%] - View)

Percentage of vote: 58.76%

Vote Guests cannot vote

#166 klasobaniera

klasobaniera

.........................

• Members
  • 156 posts

Posted 01 March 2012 - 21:46

αυτα ειναι

#167 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 March 2012 - 22:41

code geass....λογο του τελους (και καπιων χαρακτηρων :P)
γενικως ομως πιστευω ειναι ισαξεια αυτα τα 2 κατα ενα μεγαλο βα8μο :)
フカフカ

#168 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 01 March 2012 - 22:53

Spoiler:

Posted Image

#169 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 02 March 2012 - 01:37

Ψοφοτετράδιο από δω μέχρι τα τρίσβαθα, ερεβώδη Τάρταρα...
Posted Image

#170 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 20 June 2012 - 21:09

Πολύ δύσκολο poll αλλά θα πάω με τον Lelouch

#171 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 20 June 2012 - 21:22

Αν και εδώ είχα ψηφίσει dn, θα έλεγα geass. Το dn δεν είναι το ίδιο μετά τον
Spoiler: sega mega spoiler
Αλλά μιας και δεν φημίζομαι για ιδιαίτερα σταθερός στις απόψεις μου, καθόλου απίθανο να ξαναλλάξω γνώμη :Blissfull:

Edited by jimop24, 20 June 2012 - 21:24.

8w32.jpg

#172 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 20 June 2012 - 21:59

Death Note.
Νομιζω αρκετα καλυτερο απο το Code Geass.

Βεβαια μιλαμε για δυο τελειως διαφορετικα ανιμε, απο ολες τις πλευρες.

Βεβαια να πω το κριμα μου και το Code Geass μου αρεσε αρκετα και μαλιστα θυμαμαι ειχα πορωθει οταν το ειδα. Αλλα και παλι αφησε αρκετες τρυπες και το τελος του ηταν λιγο οτι να 'ναι. Οσο για το Death Note, απο την αρχη ως το τελος κορυφαιο.

Spoiler:

#173 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 20 June 2012 - 22:04

Code Geass λόγω του τέλους και γιατί to Death note ενώ αρχικά είναι κατά πολύ ανώτερο μετά
Spoiler:
ήταν απλά μια απογοήτευση
Posted Image

#174 Deladrian

Deladrian

Anime Fan

• Members
  • 250 posts

Posted 21 June 2012 - 00:17

Το συγκεκριμένο θέμα το έχω συζητήσει άπειρες φορές με φίλους μου! Το Code Geass μακράν καλύτερο για μένα, αν και τα 2 αυτά anime είναι από τα πιο ωραίο που έχω δει. Εκτός του ότι έχει το ωραιότερο τέλος που έχω δει σε anime και τον αγαπημένο μου ήρωα τον Lelouch, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που για μένα το Code Geass είναι καλύτερο από το Death Note. To Death Note από τη μέση περίπου και μετά
Spoiler:
ήταν πολύ βαρετό με ένα τέλος χάλια, ενώ το Code Geass είχε όλο ενδιαφέρον και ένα απίστευτο φυσικά τέλος. Εκτός από αυτό όμως το προτιμώ περισσότερο για αυτά που είχε και ήθελε να δώσει στους θεατές. Δηλαδή, στο Code Geass
Spoiler:
Σε αντίθεση με το Death Note
Spoiler:

Εγώ δεν συγκρίνω τα 2 anime μόνο από τη δράση, την πλοκή ή τους χαρακτήρες αλλά και από αυτό που αφήνουν στο τέλος και το Code Geass ήταν αυτό που στο τέλος μου άφησε κάτι θετικό. :kawaii:

teresa_sig.png

#175 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

Sesshomaru~sama

• Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 02 November 2012 - 20:03

Code geass.
Αν και όταν άρχησα να βλέπω το death note ειδικά στα πρώτα 10-12 επεισόδια είχα πορωθεί και έλεγα πως στο καλό τα σκέφτεται αυτά ο mangaka στη συνέχεια άρχισε να ψιλοχαλάει ( ειδικά μετά από αυτό που έγινε στο 25 επεισόδιο).
Spoiler:

Επιπλέον αν και όχι τόσο σημαντικό στο δν υπήρχε πολύ μαυρίλα. Το μόνο χρώμα που υπήρχε ήταν το μαλλί της misa.
Το code geass τωρα.. άρχισα να το βλέπω γιατί έψαχνα κάτι σαν το death note. Το θεωρώ καλύτερο γιατί με έκανε να λατρέψω τον πρωταγωνιστη λίγα λεπτα πρωτου τελειωσει το ανιμε.
Spoiler:

TMWsBT7.png        

#176 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 02 November 2012 - 20:36

Μετά από καιρό και έχοντας πλέον δει όλο το Code Geass, θα πω Code Geass με μεγάλη σιγουριά :P To φανταστικό, και πολύ καλύτερο νοηματικά ending (και η πορεία προς αυτό) και η έλλειψη κοιλιάς στα επίπεδα της yotsuba (or w.e) δίνουν καθαρό προβάδισμα.

#177 supernova

supernova

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 02 November 2012 - 20:53

Και τα δύο πιστεύω πως κερδίζουν σε κάποια σημεία το ένα και σε κάποια άλλα το άλλο.

Το dn είχε πολλούς εσωτερικούς διαλόγους και σε καθήλωνε με την πλοκή του, το cg σε καθήλωνε με άλλες καταστάσεις και με την πλοκή αλλα έχουν δώσει περισσότερο προσοχή στο animation.

Και τα δύο θεωρώ πως είναι αξιόλογα αλλα το dn μιας και ήταν το πρώτο anime που παρακολούθησα με κέρδισε με την πλοκή του (αν και με ξενέρωσε απο το γνωστό επεισόδιο).

Ασχετο αλλα αν έβγαινε σε anime το noblesse πιστεύω πως θα υπερτερούσε με διαφορά :)

(μάλλον έχω κολλήσει πολύ με το noblesse) :D

Edited by supernova, 02 November 2012 - 20:54.

#178 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 02 November 2012 - 21:48

code geass, οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων και οι ανατροπές είναι πιο έντονες, αν και το στορυ χάνει λίγο...
Posted Image

#179 SilisKun

SilisKun

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 16 January 2013 - 17:16

Παιδιά το Code Geass είναι κλάσεις ανώτερο, και το λέω εγώ που αγάπησα και λάτρεψα το Death Note όταν το πρωτοείδα. To Code Geass γίνεται καλύτερο όσο προχωράει το στόρυ, σε αντίθεση με το Death Note.
Άπειρα ρισπέκτια στην ιδιοφυία που λέγεται Lelouch. Απλά ο αγαπημένος μου protagonist/anti-hero ever!

#180 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 06 August 2013 - 01:44

Death Note , απίστευτο σενάριο και μοναδικό άνιμε που με κατάφερε εμένα τον σκληρό να κλάψω. Case Closed. Τώρα που το σκέφτομαι , το Geass μόνο στα τελευταία 5-6 επεισόδια με καθήλωσε οπότε σόρρυ. Death Note>>>>>Code Geass

Και δεν συγκρίνεται ο θεός Light με τον τσουτσέ τον Lulu !

(Να προστεθεί πως απ'το επεισόδιο 25 και μετά παίρνει όντως την κατιούσα το Ντεθ Νόουτ αλλά τι να κάνουμε...still best anime)

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36