Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Toradora!

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#16 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 02 December 2008 - 08:45

Aero all the way~!!!

Έχουν και πιο ζωντανά χρώματα :bath:

Α,είδα και γω το 1ο episode,και πως είναι δυνατόν να μην μοιάζει στη Shana όταν σε μία φάση λέει "urusai,urusai"(ντάξει όχι 3 φορές,είπαμε όλα κι όλα αλλά Shana Δεν είναι)

#17 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 02 December 2008 - 09:35

Βγήκε το 8 από τους gg!
Spoiler:

Τι στο yaoi συμβαίνει?

#18 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 02 December 2008 - 11:30

βασικα εχει βγει και το 9 το οποιο για μενα ειναι το αγαπημενο μου επ. μεχρι τωρα...:wooi2:
Posted Image

#19 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 04 December 2008 - 00:14

To 10ο ήταν πολύ καλό αν και το 9 ήταν καλύτερο πιστεύω:orly:.
Spoiler:

#20 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 04 December 2008 - 00:19

εχει βγει το 10???
Posted Image

#21 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 04 December 2008 - 00:38

εχει βγει το 10???

Σε raw αλλά αύριο η μεθαύριο το πολύ θα το βγάλουν οι CoalGuys λογικά, απλός εγώ δεν μπορώ να περιμένω και βλέπω τα raw :P

#22 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 04 December 2008 - 00:47

o ryugi για μενα ειναι ολα τα λεφτα....εχει φαση που μαγειρευει,καθαριζει...σαν νοικοκυρα ειναι!:oo:
παντως ειναι κορυφαιος χαρακτηρας και εχει τεραστια υπομονη που μπορει και ανεχεται την taiga!!
Posted Image

#23 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 December 2008 - 01:08

well το αρχισα και εγω, φοβερο slice of life, romance, πολυ γελιο και ναι ειναι τρελο διδυμο ο yankee και η tigra!!!!!

Βασικα το εδειξα και σε μια φιλη μου ( δε βλεπει ανιμε) και μου ζητησε να της το γραψω ^^.

Atm @ ep5, και απλως λατρευω τις αντιδρασεις της tigra οταν αναφερεται / ειναι μπροστα στον λατρεμενο της ^^.

ps. απο fansub aniyoshi ( for great translation and v good quality) και οσο μενουν πισω GGrain που αν και ειναι upscale εχουν κανει φοβερη δουλεια με τα filters.

#24 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 04 December 2008 - 16:38

βγηκε το επ 10 απο coal :wooi2:guys!!!
Posted Image

#25 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 December 2008 - 16:51

bump ειδα και το 8 :) κατι της ξεφυγε εκει της tigra ε? :P:D. Τωρα θα εχουμε μαζεμενο ολο το καλο λαο σε ενα σπιτι....

εως τωρα δε εχει κανει καθολου κοιλια, κρατιεται σε παρα πολυ καλα επιπεδα και εχει και extr kawaii OP & ED, ανετα μπορει να γινει απο τα καλυτερα slice of life.

ps. aniyoshi συντομα θα βγαλουν το 7-9, ειχε φυγει το staff για τις διακοπες.

Aniyoshi --> Archive

Για τους Coal εχω ακουσει οτι εχουν πολυ κακα encodes στα τελευταια επισοδεια και οτι η μεταφραση 'παιζει'.
Tωρα κατι ακουγεται για ενα νεο fansub qq που απο τι φαινεται εχει τα members των gg που καναν το toradora, και θα το συνεχισουν.

Βασικα αναλογα ποσο γρηγορα θα βγαλουν οι aniyoshi θα δω τι θα κανω ( αμα ειναι 1-2 επισοδεια πισω μαλλον θα βλεπω απο αυτους)

Edited by Loke, 04 December 2008 - 17:01.

#26 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 04 December 2008 - 19:35

παιδια αυτο ειναι καθαρα ρομανσε ανιμε η κομωδια που κατι παιζει με τουσ πρωταγωνιστες....?

#27 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 December 2008 - 23:07

αμα σε νοιαζει πολυ ειναι slice of life, school romance / comedy

EDIT

and then god created QQ, οπως φαινεται εχουν σχεση με τους gg. Λοιπον οι gg σταματησαν το toradora επειδη ολο το staff το μισουσε εκτος απο το μεταφραστη, οποτε κανονισανε και ο μεταφραστης με κατι αλλους τυπους συνεχιζει να το βγαζει ως qq.
Yπαρχει μια μικρη μειωση στη ποιοτητα, αλλα κραταμε την ιδια καλη μεταφραση + σχεδον το μισο filesize!!

Οποτε Aniyoshi --> Archive
QQ--> ongoing

ps. and good day to you sir

Edited by Loke, 06 December 2008 - 12:22.

#28 fenu.9

fenu.9

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 11 December 2008 - 16:05

παιδια και εγω εχω αρχισει να το βλεπω και ειναι τεεεεεεελειοοοοοοο! Τετοιου ειδους ανιμε μ'αρεσουν παααρα πολυ, εχει φοβερο γελιο και λατρευω τους πρωταγωνιστες οι οποιοι πρεπει να ειναι μαζι. τελος. :wis:

#29 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 posts

Posted 20 December 2008 - 03:04

Παιδιά απλά το ανιμε τα σπάει!!! πάρα πολύ γέλιο... απορώ γιατί δεν είναι στην λίστα των καλίτερων anime του 2008 ως comedy

#30 fr3quency

fr3quency

Devourer of cookies

• Members
  • 9 posts
  • LocationWherever my imagination decides. Press Ctrl W to find out.

Posted 21 December 2008 - 02:11

Το Toradora είναι από τα λίγα anime που με έκαναν να γελάσω(Toradora, Gintama, Bleach).
Πιστεύω πως κάθε anime-ρας πρέπει να το δει.(τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο)

Spoiler: Serious spoiler is serious(I'm serious >_<)

Spoiler: Angry(@_@)

Λόγω της πρώτης εικόνας, το anime αυτό παίρνει +1 από εμένα.

Όμως στενοχωρήθηκα(ναι, εντάξει, μπορώ να ζήσω!) που οι gg σταμάτησαν να βγάζουν υπότιτλους για το συγκεκριμένο anime.

Posted Image

For I am Zero!
The man who will destroy
and recreate the world!

~ Avatar and Signature by me. ~