Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Toradora!

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#196 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 06 December 2009 - 22:11

Καλα κοιτα απο το Lovely Complex δεν ειναι καλυτερο το Tora dora. Δεν ειναι θεμα γοθυστου, ειναι θεμα εξελιξης της ιστοριας και στο Lc γινεται πολυ καλυτερα και το ιδιο ισχυει για το χιουμορ που εχουν οι δυο σειρες.

Τα καταλαβα ολα οσα ειπες για το Τora Dora δεν ειμαι χαζη.

Spoiler:

Kαταρχας συγνωμη αν σε προσβαλα δεν το ηθελα, αλλωστε απο τι φαινεται εγω δεν καταλαβα τι ενοουσες:hot:
Οσο για την σειρα
Spoiler:

Στην τελικη απλως την γνωμη μας λεμε οποτε no hard feelings ok :)
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#197 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 07 December 2009 - 18:12

Οντως ειναι μαλλον θεμα αποψεων τελικα. Ισως να θεωρω υπερεκτιμημενη αυτη τη σειρα δικαιολογημενα αφου δεν πηγα απο την αρχη τους πρωταγωνιστες.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#198 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 December 2009 - 12:10

εμένα μ άρεσε ιδιαίτερα που γίνονται όλα "χωρίς σαφείς διευκρινίσεις" όπως λες κ εσύ γιατί είναι πιο αληθινό έτσι
Spoiler:

τώρα το τι μας αρέσει, πάντα υποκειμενικό ήτανε :)

Posted Image

#199 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 12 December 2009 - 09:27

παιδια οτι και να λετε με μια επρεπε να καταληξει...
Spoiler:

#200 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 12 December 2009 - 16:30

Εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η σειρούλα, όμως μου άρεσαν περισσότερο τα πρώτα επεισόδια της σειράς τα οποία ήταν περισσότερο slice of life και comedy και λιγότερο romance, επίσης μου άρεσε που το τέλος δεν ήταν τυπικό και αναμενόμενο.

#201 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 02 February 2010 - 14:47

Τελειωσα τη σειρα πριν λιγες μερες και αν δεν με κερδιζε τοσο δεν θα το ξεθαβα.Δεν φταιω εγω:

Αν και δεν εχω μεγαλη ιστορια με τετοιου ειδους σειρες μπορω να πω πως μ'αρεσε αρκετα!
Ας τα δουμε αρχικα ομως.Καταρχας op/ed τα πρωτα ηταν απλα σκαλωμα.Τα ακουγα και 1 και 2 και 3 φορες πριν αρχησει καθε επεισοδειο:wis:
Kαι αν καπου διαβασα καλα για το 1ο op ηταν το πρωτο op σε ανιμε που εχει τετοια background μουσικη?Eχμ μου διαφευγει ακριβως πως λεγετε το στυλ αυτο αλλα anyway..
Animation πολυ καλο,οι χαρακτηρες ξεδιπλωνονταν ωραια,θεικες σκηνες ειδικα με Τaiga και Ryuugi σε πολλες φασεις της σειρας και ατακες επισης φοβερες.

Στα της πλοκης:

Spoiler:

Θα μπορουσα να γραφω για πολλες σκηνες που μου αρεσαν,και για τον καθε χαρακτηρα ξεχωριστα αλλα καλυτερα να βαλω μια τελεια εδω.Παω να ξανακουσω το Vanilla Salt:Blissfull:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#202 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 February 2010 - 13:07

Δημοσιευμένη  εικόνα

Just saw that. :if:

Αρκετά απολαυστικό SoL school romance, με ενδιαφέροντες χαρακτήρες όπως και char development.
Από ένα σημείο και μετά (νομίζω eps18 or sth) δυστυχώς χάνει την πρωτοτυπία στην απόδοση του plot του, και εντροχιάζεται στην κοινότοπη για το genre angst-cum-crescento-cum-happy times εξέλιξη.

Δεν μπορώ να πω πως με πείραξε ιδιαίτερα αυτό πάντως.
Κυρίως γιατί δεν περίμενα τπτ περισσότερο (εξάλλου μια από τις κατάρες που υπομένεις όταν βλέπεις μια σειρά σερί, είναι πως γίνεται αρκετά εύκολο το να πιάσεις τα υφέρποντα ).

good watch, will see again....(in 5 years or so XD)

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#203 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 13 February 2010 - 17:51

Δημοσιευμένη  εικόνα

Just saw that. :if:

good watch, will see again....(in 5 years or so XD)

δυστυχως εχεις δικιο...γαμωτο και τα ρομανσε ειναι η αγαπημενη μου κατηγορια...

#204 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 March 2010 - 15:56

ειδα τα 4 dvd specials.. ολιγον αθλια και απιστευτα ενοχλητικα. Πραγματικα πρεπει να προσπαθησαν για να τα κανουν τοσο χαλια.

dvd special: 4/10

#205 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 01 April 2010 - 23:27

κάθισα και είδα σήμερα τα πρώτα 12 επεισόδια, μέχρι τώρα πρέπει να παραδεχτώ πως μου αρέσει παρα πολύ :Ο πείτε μου πως δεν χαλάει μετά please >.> η taiga είναι μάλλον η πιο tsundere χαρακτήρας που έχω δει ποτε

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#206 Ryuji

Ryuji

狼

• Members
  • 181 posts

Posted 15 May 2010 - 13:57

Την τελείωσα και εγώ την σειρά πριν μερικές εβδομάδες (αν και δεν έχω παρελθόν με τέτοιο είδος αλλά τώρα έχω αρχίσει :Ρ). Πολύ συμπαθητική με αρκετό χιούμορ
Spoiler:
<- Edit : Fixed ty john.

Απο τα καλύτερα ανιμε που έχω δει εως τώρα (να δούμε αν ακόμα θα είναι όταν αποκτήσω εμπειρία:kakaka:. 9/10 χαλαρά.

Υ.Γ. κάτι άλλο: υπάρχει ένα spinn off series -manga (Toradora Spin-Off!). Κάποιες πληροφορίες (τις γράφω εδώ γιατί είναι σαν εξτρα και δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο thread, άμα είναι ας μου πει κάποιος αντμιν να το μετακινήσω) :

English: Toradora Spin-off!
Synonyms: The Cherry-Colored Tornado of Happiness, Tiger, Splendid Autumn
Japanese: とらドラ・スピンオフ!

Information

Type: Novel
Volumes: Unknown
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: May 10, 2007 to Apr 10, 2010
Genres: Comedy, Ecchi (:kill4u: τι να περιμένουμε δηλαδή ?! :kakaka:), Romance, School
Authors: Takemiya, Yuyuko (Story), Yasu (Art)
Serialization: Dengeki Bunko

Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το βρώ. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

Edited by Ryuji, 15 May 2010 - 15:36.

Posted Image

#207 kotopoulaki

kotopoulaki

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 17 May 2010 - 00:42

εγω τ σειρα την τελειωσα πριν απο 3-4 μηνες κ ειχα πωροθει:blingeye2:!αρκετα προβλεψιμη :tensai:(οπως τ περισσοτερα shojo)αλλα ωραια πλοκη κ ωραιαο end:riiight:.α
Spoiler:
!τ specials δν τ εχω δει αλλα δν πρεπειν λενε κ πολλα.τν σειρα τν ξαναειδα απο τν αρχη κ τν τελειωσα πριν 2 μερες :emptyonexg1:!ειν απο τ αγαπημεναμ shojo:congrats:(αν κ δν μπορω ν πω οτι εχωδει πολλα!)

Edited by Kenny, 17 May 2010 - 01:09.

#208 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 17 May 2010 - 01:08

ειδα τα 4 dvd specials.. ολιγον αθλια και απιστευτα ενοχλητικα. Πραγματικα πρεπει να προσπαθησαν για να τα κανουν τοσο χαλια.

Μπαααααααα! Εγώ τα βρήκα πολύ καλύτερα από την σειρά (ναι, τόσο χάλια είναι η σειρά). :hihi2:

#209 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 May 2010 - 01:10

[...] αρκετα προβλεψιμη :tensai:(οπως τ περισσοτερα shojo) [...]

Δεύτερη φορά που το διαβάζω αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Toradora δίνει την εντύπωση ότι είναι shoujo. Τυπικό shounen romance είναι βρε παιδιά.

Επίσης, προσοχή με τα spoilers.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#210 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 17 May 2010 - 10:35

Δεύτερη φορά που το διαβάζω αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Toradora δίνει την εντύπωση ότι είναι shoujo. Τυπικό shounen romance είναι βρε παιδιά.

Επίσης, προσοχή με τα spoilers.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω
Spoiler: