Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Kara no Kyoukai (The Garden Of Sinners)
Posted 14 November 2014 - 18:44
Επειδή το έχω ξαναγράψει. Όσοι ψήνονται να το δουν, ας κάνουν την παλικάρια να δουν μέχρι την πέμπτη ταινία. Αν δεν σου φανεί αριστουργηματική, τότε ναι, δεν θα σου αρέσει ποτέ το show. Αλλά κάντο και θα με θυμηθείς.
Οι 6 και 7 είναι επίσης πολύ καλές, ειδικά η 7, αλλά η 5 σηκώνει όλο το anime.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 14 November 2014 - 20:37
Ρε παιδια, σορρυ για το double post αλλα εχω μια ερωτηση.Εχω δει τις 2 πρωτες ταινιες και νιωθω λες και δεν ειδα τιποτα.Συνεχιζει ετσι?Εχει φοβερο art-direction, μουσικη και ατμοσφαιρα αλλα χωρις ιστορια, με λιγοστους και πολλες φορες ανουσιους διαλογους και χωρις κορυφωση τον γεγονοτων που πας?Οχι τιποτα αλλο, απλως το "καταπληκτικο" anime που ακουγα και ξανακουγα, αδυνατω να το εντοπισω.
Αλλαζει καθολου μετα?
Το θεμα με το kara no kyoukai ειναι οτι οι ταινιες ειναι με μπερδεμενη χρονολογικη σειρα και οι πρωτες 2 δεν εξηγουν σχεδον τιποτα.Οι καλυτερες για εμενα ειναι η 5η και η 7η.Βασικο ειναι να τα βλεπεις βραδυ με κλειστα φωτα για να μπεις περισσοτερο στο νοημα.
ΥΓ. Με κανα ποτακι η τσιγαρακι μπαινεις καλυτερα στο κλιμα ![]()
Posted 15 November 2014 - 17:49
^^Θενκς boys να σται καλα.Τωρα θα βαλω να δω την 3η ταινια οσο για την 5η το ακουγα οτι ειναι φοβερη, ελπιζω να ισχυει!!!